• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** فروش کیف های چرم دست دوز موبایل با کیفیت عالی و قیمت مناسب ***

hsaraei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
کیف موبایل مشکی مطابق نمونه بالایی برای ال جی 4x را می خواهم به شما سفارش بدهم. نحوه سفارش و ..

bazoka

Registered User
لایک‌ها
39
قیمت کیف پول های مردونتون چه قیمت هست؟

moosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از این مدل کیف برای گالاکسی نکسوس میتوانید تولید کنید؟اگر جواب مثبت است با ذکر قیمت برایم پ خ کنید.
attachment-205725d1347744866-galaxy_s2_leather_case_prestige_genuine_leather_hand_crafted_stitch_pouch_series_ac_03.jpg

yasbahary

Registered User
لایک‌ها
0
ست کیف پول کیف موبایل و جا کارتی عسلی
سفارش جناب (yasbahary)

مشاهده پیوست 252105مشاهده پیوست 252106

کیف موبایل خوبه. متاسفانه کیف جیبی به دردم نخورد. چراکه در قسمت های جاکارتی هیچ کارتی(نه کارت عابربانک نه کار سوخت و نه کارت دیگه ای) جا نمیشه و بی فایده هست. در قسمت ها و بخش های دیگه هم کارت ملی و هیچ کارتی جا نمیشه. در قسمت جا پولی اسکانس هم بسیار تنگ هست طوری که اسکناس قرار بگیره داخلش شاید 1 سانت از هر طرف جا باشه.
نمونه ای که داده بودم این بود. ببینید چطور جا برای اسکناس و جاکارتی باز هست.
متاسفانه به دردم نخورد.

99371017740921407804.gif
دستشون درد نکنه اما توقع داشتم حداقل برای سایز جاکارتی یه کارت امتحان میکردن ببینن اصلا جا میشه. هیچ جوره استاندارد نیست سایز.

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
کیف موبایل خوبه. متاسفانه کیف جیبی به دردم نخورد. چراکه در قسمت های جاکارتی هیچ کارتی(نه کارت عابربانک نه کار سوخت و نه کارت دیگه ای) جا نمیشه و بی فایده هست. در قسمت ها و بخش های دیگه هم کارت ملی و هیچ کارتی جا نمیشه. در قسمت جا پولی اسکانس هم بسیار تنگ هست طوری که اسکناس قرار بگیره داخلش شاید 1 سانت از هر طرف جا باشه.
نمونه ای که داده بودم این بود. ببینید چطور جا برای اسکناس و جاکارتی باز هست.
متاسفانه به دردم نخورد.

مشاهده پیوست 261659

yasbahary

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.من کیف رو دقیقا مدل عکسی که خودتون ارسال کردین طراحی کردم و براتون هم توضیح دادم که وقتی شما میخوایید مطابق عکس باشه این شامل سایز هم میشه و نمیشه من با سایز یک کیف دیگه مدل شما رو بزنم.و در ضمن توی این عکس دلار هست که حتما میدونیذ از نظر سایز چقدر از اسکناس ما کوچیکتر هستش اگر شما هم دلار توی کیفتون بزارید میبینید که دقیقا کیفتون هم سایز با عکسی هستش که خودتون ارسال کردین و خواستین
سلام. خیر دلار هم گذاشتم خیلی کمتر از چیزی که تو تصویر هست جا از کنار براش میمونه. اصلا چرا راه دور میریم سایز کارت ها رو شما نگاه کنید چطور جا براش باز هست. میخواید تصویر از کارتون بگیرم درحالی که کوچکترین کارت اعتباری هم توش جا نمیشه.

نمیدونم مقیاس شما برای فهمیدن سایز تصویر چی بوده چون نه سانتی زده و نه چیزی. احتمالا از رو سایز دلار زدید که اونم چیزی نیست که تو تصویره. هرچی شده نه مثل تصویری هست که دادم و نه چیزی هست که بشه استفاده کرد.

mhshmh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میشه این کیف را برای اکسپریا پی به صورت عمودی (دربش در بالاش قرار بگیرید،به عنوان کیف جیبی) طراحی کرد؟(البته میخوام با گاردش یره توش)
در ضمن چرم هاتون طبیعی هست یا مصنوعی؟
اگه میشه قیمت ها را پخ کنید...
یه پیشنهاد : یه سایت برای فروشتون بزنید...

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
میشه این کیف را برای اکسپریا پی به صورت عمودی (دربش در بالاش قرار بگیرید،به عنوان کیف جیبی) طراحی کرد؟(البته میخوام با گاردش یره توش)
در ضمن چرم هاتون طبیعی هست یا مصنوعی؟
اگه میشه قیمت ها را پخ کنید...
یه پیشنهاد : یه سایت برای فروشتون بزنید...

سلام دوست عزیز.البته میشه.ولی لطفا سایز گوشی رو با گارد برام ارسال کنید.چرمها هم طبیعی هستن.از پیشنهادتون هم سپاس گذارم انشالله به زودی سایت هم میزنیم

metamorphosis_h

Registered User
لایک‌ها
433
با سلام.
من یک کیف میخوام واسه کیندل 3 (کیبورد.) طرحش هم یک چیز تو این مایه ها:

AK3-TR1-C-NBG-X--detail05-med.jpg

یه چیز می خوام که انعطاف پذیر هم باشه، یعنی بشه به نوعی به شکلی هم دستش گرفت تا با یک دست هم بشه مطالعه کرد (درست مثل کتاب.)

AK3-TR1-C-NB-X--foldback-med.jpg

.... چه قیمتی حدودا در می آد؟؟

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام.
من یک کیف میخوام واسه کیندل 3 (کیبورد.) طرحش هم یک چیز تو این مایه ها:

مشاهده پیوست 263777

یه چیز می خوام که انعطاف پذیر هم باشه، یعنی بشه به نوعی به شکلی هم دستش گرفت تا با یک دست هم بشه مطالعه کرد (درست مثل کتاب.)

مشاهده پیوست 263778

.... چه قیمتی حدودا در می آد؟؟

سلام دوست عزیز.قیمت حدود 20000 تا 22000 میشه.لطفا نام و نام خانوادگی و شماره تمستون رو پیغام خصوصی کنید
سلام
میشه قیمت این طرح را برای اکسپریا پی (دقیقا مثل همین) برام پخ کنید؟
(((میخوام کیفیتش عالی باشه)))
مشاهده پیوست 263825مشاهده پیوست 263829مشاهده پیوست 263830
البته بقیه عکساش تو این سایت هست....
ببخشید من دوبار در خواست میدم...
یا علی

سلام دوست عزیز.خواهش میکنم ما برای خواست و سلیقه مشتری احترام میذاریم تا زمانی که کارتون برش نخورده باشه شما میتونید مدلتون رو تغییر بدید و هر چند تا که لازم میدونید عکس ارسال کنید ما هم سعی میکنیمبهترین کار رو اریه بدیم.
این مدل رو هم همون قیمت میزنم واستون.از نظر کیفیت چرم هم خیالتون راحت باشه.
لطفا نام و نام خانوادگی و شماره تماستون رو پیغام خصوصی ارسال کنید
ممنون

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
من یدونه کیف پول میخوام که 2 تا جای کارت پشت و رو تلق دار داشته باشه ( پشت و رو ) که جمعا 4 کارت رو بشه بصورت نمایان داخل کیف دید از جمله کارت ملی و گواهینامه و کارت **** مهندسی
رنگش و طرح چرمش هم تو این مایه باشه البته بدونه اون دایره دایره های برجستش...:
http://www.parsleather.ir/images/gallery/big_1293733718.JPG

یدونه جاکلیدی هم با لوگوی فولکس واگن میخواستم

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من یدونه کیف پول میخوام که 2 تا جای کارت پشت و رو تلق دار داشته باشه ( پشت و رو ) که جمعا 4 کارت رو بشه بصورت نمایان داخل کیف دید از جمله کارت ملی و گواهینامه و کارت **** مهندسی
رنگش و طرح چرمش هم تو این مایه باشه البته بدونه اون دایره دایره های برجستش...:
http://www.parsleather.ir/images/gallery/big_1293733718.JPG

یدونه جاکلیدی هم با لوگوی فولکس واگن میخواستم

سلام.
لطفا عکس رو ی جای دیگه آپلود کنید زیرا ظاهرا باز نمیشه Access denied میده.
و لطفا نام و نام خانوادگی و شماره تماستون رو پیغام خصوصی بفرمایید باهاتون تماس گرفته بشه توضیحاتتون رو مطمون شیم درست متوجه شدیم.

p999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
با سلام مثل همين مدل مخام زنانه ولي فقط چرم قرمز باشه ومشكي توش نباشه وپشتش با چندتا گل كوچك تزيين بشه هزينه اش را لطف ميفرماييد

ويك كيف چرم قرمز براي ايفون ٥ البته مردونه مدلش را براتون لينك ميزارم

http://www.alldigitall.ir/product/14410/Nillkin-iPhone-5-Leather-Case-Gray
لطف كنيد هزنيه دوتاش را جمعا بفرماييد

Last edited:

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
سلام.
لطفا عکس رو ی جای دیگه آپلود کنید زیرا ظاهرا باز نمیشه Access denied میده.
و لطفا نام و نام خانوادگی و شماره تماستون رو پیغام خصوصی بفرمایید باهاتون تماس گرفته بشه توضیحاتتون رو مطمون شیم درست متوجه شدیم.

http://www.shabdis.com/CategContent.asp?SN=1&ItemI=2110&ItemC=22410012
این کیف رو ملاحظه بفرمایید
رنگش و طرح روش میخوام مثل این باشه بدون آرم ورساچش یعنی آرم و نوشته نداشته باشه ولی رنگ و طرحش دقیقا این باشه حتی نخی که باهاش دوخته میشه
اما داخلش سمت راست کیف مثل سمت راست داخل این عکس باشه ولی سمت چپش تلق داشته باشه که بشه داخلش کارت ملی یا گواهینامه گذاشت و یک جای کارت تلق دار هم وسط کیف باشه که تلق دو طرفه داشته باشه و کارت های سایز کارت ملی و گواهینامه راحت و بی دردسر داخلش جا بشه و نمایان باشه.
داخل کیف هم هر سایز اسکناس و چک رو بشه جا داد و راحت هم در جیب پشت شلوار لی و کتان و .... جا بشه... زیپ هم جاییش نداشته باشه چه برای پولها چه داخلش...

Last edited:

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
کیف پول چرم پولاپ ورساچه
این کیف رو ملاحظه بفرمایید
رنگش و طرح روش میخوام مثل این باشه بدون آرم ورساچش یعنی آرم و نوشته نداشته باشه ولی رنگ و طرحش دقیقا این باشه حتی نخی که باهاش دوخته میشه
اما داخلش سمت راست کیف مثل سمت راست داخل این عکس باشه ولی سمت چپش تلق داشته باشه که بشه داخلش کارت ملی یا گواهینامه گذاشت و یک جای کارت تلق دار هم وسط کیف باشه که تلق دو طرفه داشته باشه و کارت های سایز کارت ملی و گواهینامه راحت و بی دردسر داخلش جا بشه و نمایان باشه.
داخل کیف هم هر سایز اسکناس و چک رو بشه جا داد و راحت هم در جیب پشت شلوار لی و کتان و .... جا بشه... زیپ هم جاییش نداشته باشه چه برای پولها چه داخلش...

سلام دوست عزیز.متاسفانه در حال حاضر این رنگ چرم رو ندارم.ممنون که ما رو انتخاب کردید

مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
با سلام مثل همين مدل مخام زنانه ولي فقط چرم قرمز باشه ومشكي توش نباشه وپشتش با چندتا گل كوچك تزيين بشه هزينه اش را لطف ميفرماي

ويك كيف چرم قرمز براي ايفون ٥ البته مردونه مدلش را براتون لينك ميزارم

http://www.alldigitall.ir/product/14410/Nillkin-iPhone-5-Leather-Case-Gray
لطف كنيد هزنيه دوتاش را جمعا بفرماييد

سلام دوست عزیز.متاسفانه دوخت مدلهایی که خواستید با دست ممکن نیست.ممنون

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
فروش ویژه ولنتاین

ست کیف چرم دست دوز و سر سوییچی اسپرت

IMG_4301.jpgIMG_4298.jpg

esinig