• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
ای داد بیداد!میخواستم وایپ انجام بدم رفتم توی ریکاوری ،اشتباهی حواسم نبود گزینه ی adb sideload رو زدم حالا رفته توی مود adb sideload <FILENAME>منتظره که فایل لود کنم هیچ رقمه هم از این مود خارج نمیشه .دستگاه هم خاموش نمیشه الان 4 ساعته همینجوری مونده ولی هنوز شارژش هم تموم نشده که خاموش بشه.چجوری میشه باتری این تبلتا رو درآورد پشتش که حالت پرسی داره.مثل اینجور وقتا که تبلت کاملا گیر میکنه باید یا یه دکمه سافت ریست میذاشتن براش یا اینکه بشه باتریش رو درآورد ، الان هیچ کاریش نمیشه کرد تا چند ساعت دیگه باید وایسم تا باتریش تموم بشه خود به خود خاموش بشه.

فهمیدم .در تبلتهای آینول دکمه ی ریست داخل سوراخ mic هستش.یه کلیپس کاغذ کردم داخل سوراخ میکروفون دستگاه ریست شد.

Last edited:

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
دوستان تبلت N101 II من هم رسید. همه چیش عالی هست. ان شاء الله سر فرصت یه ریویو ویدیویی یا متنی مصور ازش میذارم.
ممنون از زحمات آقای محیاری عزیز.

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
نمایندگی شهرستان هم میدید ؟
من مشهد هستم....
شرکت هم دارم و میتونم انحصاری کار کنم.

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
پاسخ دادم

سلام
تبلت Ainol Novo10 Hero رو پیشنهاد می کنم ، تمام نیاز های شما رو برطرف می کنه
قیمتش با کیف و کابل HDMI و محافظ صفحه و OTG و استند و... 770 ت می شه (به دلیل اینکه خرید قبل گرونی دلار هست وگرنه الان فقط خود تبلت 770 ت می شه) و یک هفته زودتر از بقیه تبلت ها به دستتون می رسه

خواهش می کنم این چه حرفیه ... ، پخ دادم

سلام

480 ت می شه

سلام
تمامی موارد قابل تهیه هستن فقط هر کدوم رو که انتخاب کردید باید قبلش موجودی گرفته بشه ...

thl-w6 850
thl-w5 870
n8000 650
one-x 672
Hero 9300+ 735

سلام
v812 تبلت خیلی خوبیه ولی اگر عجله دارید زیاد توصیه نمی شه به دلیل اینکه پیش فروش هست و زمان عرضه اش درست و حسابی معلوم نیست
بهتون تبلت Hero رو پیشنهاد می کنم ، دقیقا با همون مشخصاتی که برای دوست قبلی گفتم یکی دیگه هم هست (کیف + تمامی لوازم جانبی)
واقعا ممنون جهت راهنماییتون.منم 10هیرو رو انتخاب میکنم!میخواستم ببینم تاچش در حده سامسونگ و برندهای معروف هست یا نه؟؟؟(برام خیلی مهمه)
و با تبدیل لن به یو اس بی میتونیم از اینترنت ای دی اس ال استفاده کنیم؟(مودم من وایرلس نیس)اگه مودم وایرلس باشه چطور؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
ای داد بیداد!میخواستم وایپ انجام بدم رفتم توی ریکاوری ،اشتباهی حواسم نبود گزینه ی adb sideload رو زدم حالا رفته توی مود adb sideload <FILENAME>منتظره که فایل لود کنم هیچ رقمه هم از این مود خارج نمیشه .دستگاه هم خاموش نمیشه الان 4 ساعته همینجوری مونده ولی هنوز شارژش هم تموم نشده که خاموش بشه.چجوری میشه باتری این تبلتا رو درآورد پشتش که حالت پرسی داره.مثل اینجور وقتا که تبلت کاملا گیر میکنه باید یا یه دکمه سافت ریست میذاشتن براش یا اینکه بشه باتریش رو درآورد ، الان هیچ کاریش نمیشه کرد تا چند ساعت دیگه باید وایسم تا باتریش تموم بشه خود به خود خاموش بشه.

فهمیدم .در تبلتهای آینول دکمه ی ریست داخل سوراخ mic هستش.یه کلیپس کاغذ کردم داخل سوراخ میکروفون دستگاه ریست شد.
دکمه بک رو می زدید (کنار ولوم)
دوستان تبلت N101 II من هم رسید. همه چیش عالی هست. ان شاء الله سر فرصت یه ریویو ویدیویی یا متنی مصور ازش میذارم.
ممنون از زحمات آقای محیاری عزیز.
خواهش می کنم آقای رخشان ، خوشحالم راضی هستید ...
سلام
این گوشی
CHANGJIANG N7300 - 5.7 Inch HD Screen MT6577 8MP Camera 1GB RAM Android Phone
شرکتش معتبر هست ؟؟ پشتیبانی داره؟؟
یه سوال دیگه گوشی های چینی 4 هسته ای زیر 1 تومن گیر میاد؟؟؟
دلار که پایین تر بود گزینه های زیادی بود برای گوشی های Tegra3 و exynus 4412 ولی الان فقط می شه ZTE U950 رو تهیه کرد 785 ت
نمایندگی شهرستان هم میدید ؟
من مشهد هستم....
شرکت هم دارم و میتونم انحصاری کار کنم.
متاسفانه فعلا به دلیل مشکلات گمرکی نمی شه رو عمده حساب باز کرد...
واقعا ممنون جهت راهنماییتون.منم 10هیرو رو انتخاب میکنم!میخواستم ببینم تاچش در حده سامسونگ و برندهای معروف هست یا نه؟؟؟(برام خیلی مهمه)
و با تبدیل لن به یو اس بی میتونیم از اینترنت ای دی اس ال استفاده کنیم؟(مودم من وایرلس نیس)اگه مودم وایرلس باشه چطور؟
بله کیفیت بالایی دارن ...
می تونید وصل شید ولی پیشنهاد می کنم مودمتون رو بفروشید و هزینه ای رو که می خواید کابل رو بخرید بزارید یه مودم وایرلس بخرید (تبدیل خودش 25 ت درمیاد)
اگر اینکار رو بکنیدکه خیلی راحت با وای فای وصل می شید.

loyalBC

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

تا 600 تومن بهترین تبلت 7 اینچی به نظرتون کدوم محصول هست؟!

من خودم نظرم رو Ainol Novo 7 Fire & Flame هست، نظر شما چیه؟!

با تشکر

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
من یدونه leather case برای Hero 10 میخوام هر وقت شد بگید سفارش بدم.منظورم از این کیفاس:
http://40.76.my/Malaysia/[email protected]
سلام دادا.خوبین؟ من اینجا تازه کارم.میخواستم از هیرو 10 تهیه کنم...میخواستم ببینم شما دارین؟چطوریه کیفیتش؟(صفحه نمایش و تاچ و کلی...)
و اگه عکس یا فیلمی که خودتون گرفته باشید به من بدین واقعا ممنون میشم...و اینکه من یه جایی خوندم چون برنامه هاش چینیه آزار دهندس و باید رامشو تغییر داد(یه چیزی تو این مایه ها)
در ضمن شما از کیبورد یا فلش مموری و .........استفاده کردین؟ یعنی باید برا استفاده کامل روتش کرد؟؟؟
ممنون بابت راهنماییتون(اگه آیدی هم بدین یه روز مزاحم میشم)

دکمه بک رو می زدید (کنار ولوم)

خواهش می کنم آقای رخشان ، خوشحالم راضی هستید ...

دلار که پایین تر بود گزینه های زیادی بود برای گوشی های Tegra3 و exynus 4412 ولی الان فقط می شه ZTE U950 رو تهیه کرد 785 ت

متاسفانه فعلا به دلیل مشکلات گمرکی نمی شه رو عمده حساب باز کرد...

بله کیفیت بالایی دارن ...
می تونید وصل شید ولی پیشنهاد می کنم مودمتون رو بفروشید و هزینه ای رو که می خواید کابل رو بخرید بزارید یه مودم وایرلس بخرید (تبدیل خودش 25 ت درمیاد)
اگر اینکار رو بکنیدکه خیلی راحت با وای فای وصل می شید.
واقعا ممنون بابت راهنمایی های دقیقتون.پس شما از همه نظر خریدن این تبلتو صلاح میدونین؟! اگه عکس یا فیلمی که خودتون گرفته باشید یا تو این سایت داشته باشین به من بدین واقعا ممنون میشم...و اینکه من یه جایی خوندم چون برنامه هاش چینیه آزار دهندس و باید رامشو تغییر داد(یه چیزی تو این مایه ها)
در ضمن برا استفاده از کیبورد یا فلش مموری و .........یا استفاده کامل باید روتش کرد؟؟؟
البته یوتیوب چندتا فیلم از این تبلت داره ولی انگار سایت یوتیوبو بستن!(چاره ای هست بابت باز کردنش؟؟؟)

من اینجا زیاد مکالمه رو بلد نیستم....!!!اگه آیدی دارین بدین!

Last edited:

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81

البته یوتیوب چندتا فیلم از این تبلت داره ولی انگار سایت یوتیوبو بستن!(چاره ای هست بابت باز کردنش؟؟؟)

با https نمی شه ویدئو ها رو دید یه جوری بستن فرمت ویدئو هاشو
از و ی پی n استفاده کنید

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
من یدونه leather case برای Hero 10 میخوام هر وقت شد بگید سفارش بدم.منظورم از این کیفاس:

لطفا تجربه خودتون رو از استفاده از Hero 10 بگبن چون من هم قصد خریدشو دارم... آیا انتظاراتتونو براورده کرده؟ یا بعضی ها میگن جنس بیکیفیت چینی هستن آیا کیفیت این تبلت ها قابل قبوله؟
نمیگم در حد سامسونگ یا ایسوس هست اما درحد این گوشی چینیهای توی بازار نباشه...
مرسی

samiradin

Registered User
لایک‌ها
33
من حدود 700 میخوام هزینه کنم بیشترم کیفیت تصویر و سخت افزار قوی مد نظرمه البته با عمر باتری طولانی شما چی پیشنهاد میکنید و تقریبا چند روزه دستم میرسه؟؟؟من مشهدم.

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
لطفا تجربه خودتون رو از استفاده از Hero 10 بگبن چون من هم قصد خریدشو دارم... آیا انتظاراتتونو براورده کرده؟ یا بعضی ها میگن جنس بیکیفیت چینی هستن آیا کیفیت این تبلت ها قابل قبوله؟
نمیگم در حد سامسونگ یا ایسوس هست اما درحد این گوشی چینیهای توی بازار نباشه...
مرسی
اتفاقاً برندی مثل Ainol از نظرخیلی ها کیفیتش بالاتر از Samsung هست.

nima_990

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
من می خواستم ببینم Ainol Crystal 16gig چقدر در میاد؟
چه رنگهایی داره؟
و اینکه بعد از ثبت سفارش چقدر زمان میب بره برسه به دستم؟
ممنون از شما

یه سوال دیگه :
کیفیت ساخت کدام مارک از این تبلت ها از بقیه بالاتره؟

Last edited:

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
لطفا این رو قیمت بدید و زمان تحویل رو هم بفرمایید

Freelander PD10 3G Version

Bahmankara

Registered User
لایک‌ها
31
سلام آقای مهیاری پس چی شد این کد رهگیری ما من از ایرانشیپینگ که خرید کرده بودم 3روزه کد رهگیری را برام ارسال کرد الان 1هفته هست خبری نیست

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
سلام آقا مهیار
من Ainol Novo10 Hero رنگ مشکلی رو میخوام.
لطفا اطلاعات پرداخت رو برام بفرستید و بگید که کی میرسه دستم و چه چیزهایی (هدیه کریسمس) همراهش میدید. کیف (که از واجباته) + قلم + استند...
ممنون از شما

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
تبلت U9GT4 همراه با محافظ صفحه و استند داخل ایران موجوده ، کسی از دوستان خواست پخ بده...

سلام گوشی های هاوایی رو می تونید تهیه کنید این مدل ها
HUAWEI Ascend P1 Phone Android 4.0 OS TI OMAP4460 Dual Core 1.5GHz 1G RAM 3G GPS WiFi 4.3 Inch- White
سلام

1300 ت می شه
سلام

تا 600 تومن بهترین تبلت 7 اینچی به نظرتون کدوم محصول هست؟!

من خودم نظرم رو Ainol Novo 7 Fire & Flame هست، نظر شما چیه؟!

با تشکر
سلام

فلیم بهترین انتخاب هست ولی اگر دوربین پشت رو زیاد باهاش کار نمی کنید تبلت Window N70HD هم انتخاب خیلی خوبیه ...

من حدود 700 میخوام هزینه کنم بیشترم کیفیت تصویر و سخت افزار قوی مد نظرمه البته با عمر باتری طولانی شما چی پیشنهاد میکنید و تقریبا چند روزه دستم میرسه؟؟؟من مشهدم.
با افزایش بودجه تبلت Ainol Hero رو پیشنهاد می کنم ...
تقریبا 20 روزه می رسه (البته چین تا 3 January تعطیله)
سلام
من می خواستم ببینم Ainol Crystal 16gig چقدر در میاد؟
چه رنگهایی داره؟
و اینکه بعد از ثبت سفارش چقدر زمان میب بره برسه به دستم؟
ممنون از شما

یه سوال دیگه :
کیفیت ساخت کدام مارک از این تبلت ها از بقیه بالاتره؟
سلام
480 ت می شه
سفید و مشکی
حدودا 20 روز

لطفا این رو قیمت بدید و زمان تحویل رو هم بفرمایید

Freelander PD10 3G Version
603 ت می شه ...
تقریبا 20 روزه
سلام مدل u10a رو دارین؟
قیمت؟
سلام
لطفا لینک بدید
سلام آقای مهیاری پس چی شد این کد رهگیری ما من از ایرانشیپینگ که خرید کرده بودم 3روزه کد رهگیری را برام ارسال کرد الان 1هفته هست خبری نیست
سلام
از تاخیر پیش اومده عذر می خوام البته مقایسه ی درستی نیست ، دو روز دیگه کریسمس هست ، حجم سفارش ها اونور بالاس تاخیر به وجود میاد به هر حال دیروز پست شده و کد رهگیری پخ شد ...
سلام آقا مهیار
من Ainol Novo10 Hero رنگ مشکلی رو میخوام.
لطفا اطلاعات پرداخت رو برام بفرستید و بگید که کی میرسه دستم و چه چیزهایی (هدیه کریسمس) همراهش میدید. کیف (که از واجباته) + قلم + استند...
ممنون از شما

سلام
پیغام خصوصی دادم خدمتتون ...

بالا