سلام آقای محیاری.
تبلت اومد اراک و امروز صبح رفتم گرفتمش ...
یه سری مشکلات داره:
امروز حدود 10 بار هنگ کرده (بیشتر موقع کپی اطلاعات از روی فلش به مموری تبلت ، کامپیوتر به مموری تبلت ، مموری تبلت به مموری تبلت)
درصد شارژش هم هر دفعه یه چیزی نشون میده (مثلاً 80 درصده ، ده دیقه دیگه میشه 50 ، دوباره 10 دیقه دیگه میشه 70 و ...)
زمانی که تبلت رو خاموش میکنی و می خوای دوباره روشنش کنی ، میگه شارژ نداره و باید حتماً موقع روشن کردن تبلت ، کابل شارژ رو بهش وصل کنی و بعدش که اومد تو منو می تونی کابل رو ازش بکشی (مثلاً من بیرون از خونه تبلتو خاموش کنم دیگه نمیتونم روشنش کنم با این که شارژ داره)
این چند ساعت اخیر هم یه سری وقت ها تاچش قاتی میکنه (مثلاً بدونه این که دست به صفحه بزنی ، خودش گزینه انتخواب میکنه و میره تو برنامه های مختلف)
فکر میکنم از اون تبلت های مشکل دار بوده که فرستادنش برا شرکت و شرکت هم به دستی به روش کشیده و دوباره گزاشتش برا فروش ...
محافظ صفحه هم از اول روی صفحش چسبونده بودن ...
الان من باید چکار کنم ؟؟؟
سلام
چند تا لینک می زارم قشنگ مطالعه کنید که به نتیجه برسیم ، راهنمایی از پشت نت یکم سخته
اول در مورد محافظ باید بگم تمام تبلت های آینول محافظ صفحه از طرف کارخونه چسبیده می شه (صاحب قبلی !!!؟؟؟ )
مشکل تاچ:
Ainol Novo 10 touchscreen problem - SlateDroid.com
کرش کردن :
crash wi ainol novo10 hero - Ainol Novo 10 Hero - Ainol Forum - THE forum for Ainol Android tablets.
کپی کردن فایل هم چند نفر این مشکل رو داشتن :
Ainol Novo 10 Hero - SlateDroid.com - Page 10
مشکل نشون دادن باتری :
Battery Drain Out Quickly - Ainol Novo 10 Hero - Ainol Forum - THE forum for Ainol Android tablets.
Battery Drain Out Quickly - Ainol Novo 10 Hero - Ainol Forum - THE forum for Ainol Android tablets.
خب می ریم سراغ راه حل ها ، اول از همه حتما تبلت رو شارژ کنید (درصد 100)
بعد به آخرین ورژن فریمور آینول برید ، طبق مشخصات مشکلات زیر حل شده :
Fix unable to boot issues after update
2.改善充电显示不准现象
Fix accuracy of battery level
3.改善放电出现-1%现象
Fix -1% phenomena while not charging
4.改善G-sensor不旋转现象
Fix G-sensor not working phenomena
5.改善屏保点亮屏触摸无法解锁现象
Fix touch screen not working while screen still working issue
6.改善wifi信号显示与设置里信号显示不同步现象
Fix synchronization of wifi signal between setting and notification bar
7.改善播放本地视频死机、花屏现象
Fix system crash or error screen display while playing local video
8.改善关机后按开机键出现电池图标
Fix battery logo shown after reboot
9.改善开机花屏现象
Fix error screen display while booting device
10.改善关机后机器无法开机现象
Fix unable boot device after shut it down
11.改善关机后开机时机器死机现象
Fix system crash while booting device after shut it down
12.开放root权限
Unlock "root" access
13.增加所有语言
Add on all languages
لینک آموزش و دانلود فریمور (
حتما طبق آموزش پست 7 جلو برید نه پست اول) :
Ainol Novo 10 Hero 1115V2 (1116) firmware - Ainol Novo 10 Hero - Ainol Forum - THE forum for Ainol Android tablets.
بعد از اینکه آپدیت کردید ، تست کنید ببینید که تبلت شارژ می شه یا نه (چون بعضی ها این مشکل رو داشتن) ، اگر نشد سریع به یکی از لینک های زیر آپدیت کنید :
CyanogenMod 10.1 (JB 4.2) / AOKP 4.2 compatibility zip for Hero - SlateDroid.com
Compatibility Zip for CM10 / AOKP - SlateDroid.com
اگر هم نتونستید به ورژن های قبلی برگردید
فکر کنم مشخص شد که مشکل از طرف سازندس و نه اینکه تبلت تعمیری براتون ارسال کرده باشیم خدایی نکرده !
حالا به هم جلو می ریم تا حل کنیم مشکل رو ، فقط لطف کنید تبلت رو باز نکنید تا مشکل دوست قبلی تکرار نشه