• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
سلام خدمت دوستان و فروشنده عزیز
یه تبلت میخوام، هدفم اینترنت گردیه و فیلم دیدن
میخوام باتری و کیفیت صحفه اش خوب باشه
همینطور لگ و کندی نداشته باشه
البته قیمت هم در نظر گرفته بشه
سپاس

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
با اجازه ی جناب محیاری من یه سری مطلب رو خدمت بعضی از دوستان عرض کنم
سفارش من در تاریخ 12 دسامبر تحویل پست داده شد و درست 23 دسامبر رسید تهران
این رو عرض کنم که برای دوستان شهرستانی از این تاریخ ممکنه تا 2 هفته هم طول بکشه که از این نظر بچه های تهرانی خوش به حالشونه
عرض کنم من ساکن منطقه پستی 19 هستم منطقه 3 شهرداری تهران که در این منطقه 100% گمرکی میخوره
جریان به این صورت بود که صبح از طرف پست مامور اومد یه نامه داد به دستم که نوشته بود بسته تون تو گمرکه و برای ترخیص هرچه زودتر بیاین فلان جا و از این حرفا
بلافاصله لباس پوشیدم و خودمو رسوندم گمرک و بعد از حدود 1 ساعت و نیم از این باجه به اون باجه رفتن و مهر و امضا جمع کردن موفق شدم تبلت رو ترخیص کنم
11 هزار تومان بابت گمرک و 14 هزار تومان هم بابت کارمزد و هزینه ی ترخیص و از این چیزا ازم گرفتن و خلاصه 25 تومن پیاده شدم
البته زرنگی کردم ... چون یه بابایی هم اونجا بود مشابه من یه تبلت چینی سفارش داده بود و ارزش زیادی هم نداشت اما براش 75 هزار تومان فقط گمرکی بریدن
خلاصه داستان به این صورت بود ... فقط کاش میدونستم چه جوری میشه کلا گمرک رو دور زد تا بسته مستقیم برسه دستم ...

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
کاش دوستانی که لپ تاپ خریدن یه قسمت کوتاه در مورد تجربه اشون از کار با تبلت میگفتن
چون بررسی واسه این تبلت ها وجود نداره

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
سلام
این رو عرض کنم که برای دوستان شهرستانی از این تاریخ ممکنه تا 2 هفته هم طول بکشه که از این نظر بچه های تهرانی خوش به حالشونه
عرض کنم من ساکن منطقه پستی 19 هستم منطقه 3 شهرداری تهران که در این منطقه 100% گمرکی میخوره
جریان به این صورت بود که صبح از طرف پست مامور اومد یه نامه داد به دستم که نوشته بود بسته تون تو گمرکه و برای ترخیص هرچه زودتر بیاین فلان جا و از این حرفا
بلافاصله لباس پوشیدم و خودمو رسوندم گمرک و بعد از حدود 1 ساعت و نیم از این باجه به اون باجه رفتن و مهر و امضا جمع کردن موفق شدم تبلت رو ترخیص کنم
11 هزار تومان بابت گمرک و 14 هزار تومان هم بابت کارمزد و هزینه ی ترخیص و از این چیزا ازم گرفتن و خلاصه 25 تومن پیاده شدم
البته زرنگی کردم ... چون یه بابایی هم اونجا بود مشابه من یه تبلت چینی سفارش داده بود و ارزش زیادی هم نداشت اما براش 75 هزار تومان فقط گمرکی بریدن
خلاصه داستان به این صورت بود ... فقط کاش میدونستم چه جوری میشه کلا گمرک رو دور زد تا بسته مستقیم برسه دستم ...

رفیق برای تبلت 7 اینچی 20 میگیرن برای 10 هم 30 تا40
اون 75 نمیدونم چه شرایطی داشته
شاید چندمین بارش بوده !
یه سوال بار چندم ( مثلا دوم باشه ) زیاد تر گمرکی میگیرن ؟
به آدرس ( کدپستی ) نگاه میکنن یا به اسم طرف برای اینکه ببینم بار چندم ؟

Majid3737

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا؟
برند خیلی خوبیه. من 1سال پیش گرفتم برا کسی خیلی راضی بوده و هنوزم داره

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
رفیق برای تبلت 7 اینچی 20 میگیرن برای 10 هم 30 تا40
اون 75 نمیدونم چه شرایطی داشته
شاید چندمین بارش بوده !
یه سوال بار چندم ( مثلا دوم باشه ) زیاد تر گمرکی میگیرن ؟
به آدرس ( کدپستی ) نگاه میکنن یا به اسم طرف برای اینکه ببینم بار چندم ؟

ببخشید من جواب میدم ولی به نظر من از اونجایی که گمرک ایران حساب کتاب درستی نداره ،فرق میکنه که چقدر گمرکی بگیرن بستگی به ارزیاب گمرک و ترخیصکارش داره .کاملا شانسی هست به نظرم.

masoud93

Registered User
لایک‌ها
26
سلام آقای محیاری.
تبلت اومد اراک و امروز صبح رفتم گرفتمش ...

یه سری مشکلات داره:

امروز حدود 10 بار هنگ کرده (بیشتر موقع کپی اطلاعات از روی فلش به مموری تبلت ، کامپیوتر به مموری تبلت ، مموری تبلت به مموری تبلت)
درصد شارژش هم هر دفعه یه چیزی نشون میده (مثلاً 80 درصده ، ده دیقه دیگه میشه 50 ، دوباره 10 دیقه دیگه میشه 70 و ...)
زمانی که تبلت رو خاموش میکنی و می خوای دوباره روشنش کنی ، میگه شارژ نداره و باید حتماً موقع روشن کردن تبلت ، کابل شارژ رو بهش وصل کنی و بعدش که اومد تو منو می تونی کابل رو ازش بکشی (مثلاً من بیرون از خونه تبلتو خاموش کنم دیگه نمیتونم روشنش کنم با این که شارژ داره)
این چند ساعت اخیر هم یه سری وقت ها تاچش قاتی میکنه (مثلاً بدونه این که دست به صفحه بزنی ، خودش گزینه انتخواب میکنه و میره تو برنامه های مختلف)

فکر میکنم از اون تبلت های مشکل دار بوده که فرستادنش برا شرکت و شرکت هم به دستی به روش کشیده و دوباره گزاشتش برا فروش ...
محافظ صفحه هم از اول روی صفحش چسبونده بودن ...

الان من باید چکار کنم ؟؟؟

Last edited:

hesamraisi

Registered User
لایک‌ها
1
جالبن ولی چینین دیگه:دی:heart:

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام آقای محیاری.
تبلت اومد اراک و امروز صبح رفتم گرفتمش ...

یه سری مشکلات داره:

امروز حدود 10 بار هنگ کرده (بیشتر موقع کپی اطلاعات از روی فلش به مموری تبلت ، کامپیوتر به مموری تبلت ، مموری تبلت به مموری تبلت)
درصد شارژش هم هر دفعه یه چیزی نشون میده (مثلاً 80 درصده ، ده دیقه دیگه میشه 50 ، دوباره 10 دیقه دیگه میشه 70 و ...)
زمانی که تبلت رو خاموش میکنی و می خوای دوباره روشنش کنی ، میگه شارژ نداره و باید حتماً موقع روشن کردن تبلت ، کابل شارژ رو بهش وصل کنی و بعدش که اومد تو منو می تونی کابل رو ازش بکشی (مثلاً من بیرون از خونه تبلتو خاموش کنم دیگه نمیتونم روشنش کنم با این که شارژ داره)
این چند ساعت اخیر هم یه سری وقت ها تاچش قاتی میکنه (مثلاً بدونه این که دست به صفحه بزنی ، خودش گزینه انتخواب میکنه و میره تو برنامه های مختلف)

فکر میکنم از اون تبلت های مشکل دار بوده که فرستادنش برا شرکت و شرکت هم به دستی به روش کشیده و دوباره گزاشتش برا فروش ...
محافظ صفحه هم از اول روی صفحش چسبونده بودن ...

الان من باید چکار کنم ؟؟؟

سلام

چند تا لینک می زارم قشنگ مطالعه کنید که به نتیجه برسیم ، راهنمایی از پشت نت یکم سخته

اول در مورد محافظ باید بگم تمام تبلت های آینول محافظ صفحه از طرف کارخونه چسبیده می شه (صاحب قبلی !!!؟؟؟ )

مشکل تاچ: Ainol Novo 10 touchscreen problem - SlateDroid.com

کرش کردن : crash wi ainol novo10 hero - Ainol Novo 10 Hero - Ainol Forum - THE forum for Ainol Android tablets.

کپی کردن فایل هم چند نفر این مشکل رو داشتن : Ainol Novo 10 Hero - SlateDroid.com - Page 10

مشکل نشون دادن باتری : Battery Drain Out Quickly - Ainol Novo 10 Hero - Ainol Forum - THE forum for Ainol Android tablets.
Battery Drain Out Quickly - Ainol Novo 10 Hero - Ainol Forum - THE forum for Ainol Android tablets.

خب می ریم سراغ راه حل ها ، اول از همه حتما تبلت رو شارژ کنید (درصد 100)

بعد به آخرین ورژن فریمور آینول برید ، طبق مشخصات مشکلات زیر حل شده :
Fix unable to boot issues after update
2.改善充电显示不准现象
Fix accuracy of battery level
3.改善放电出现-1%现象
Fix -1% phenomena while not charging
4.改善G-sensor不旋转现象
Fix G-sensor not working phenomena
5.改善屏保点亮屏触摸无法解锁现象
Fix touch screen not working while screen still working issue
6.改善wifi信号显示与设置里信号显示不同步现象
Fix synchronization of wifi signal between setting and notification bar
7.改善播放本地视频死机、花屏现象
Fix system crash or error screen display while playing local video
8.改善关机后按开机键出现电池图标
Fix battery logo shown after reboot
9.改善开机花屏现象
Fix error screen display while booting device
10.改善关机后机器无法开机现象
Fix unable boot device after shut it down
11.改善关机后开机时机器死机现象
Fix system crash while booting device after shut it down
12.开放root权限
Unlock "root" access
13.增加所有语言
Add on all languages

لینک آموزش و دانلود فریمور (حتما طبق آموزش پست 7 جلو برید نه پست اول) : Ainol Novo 10 Hero 1115V2 (1116) firmware - Ainol Novo 10 Hero - Ainol Forum - THE forum for Ainol Android tablets.

بعد از اینکه آپدیت کردید ، تست کنید ببینید که تبلت شارژ می شه یا نه (چون بعضی ها این مشکل رو داشتن) ، اگر نشد سریع به یکی از لینک های زیر آپدیت کنید :
CyanogenMod 10.1 (JB 4.2) / AOKP 4.2 compatibility zip for Hero - SlateDroid.com

Compatibility Zip for CM10 / AOKP - SlateDroid.com

اگر هم نتونستید به ورژن های قبلی برگردید

فکر کنم مشخص شد که مشکل از طرف سازندس و نه اینکه تبلت تعمیری براتون ارسال کرده باشیم خدایی نکرده !
حالا به هم جلو می ریم تا حل کنیم مشکل رو ، فقط لطف کنید تبلت رو باز نکنید تا مشکل دوست قبلی تکرار نشه

Last edited:

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام آقای مهیاری. تبلت من رو هم امروز تحویل گرفتید ؟ فکر کنم برای منم همین مشکلاتی که masoud93 گفتن رو داره درسته ؟حالا که خودتون تحویل گرفتید اگر ممکنه یه تستش بکنین .تبلتم کی ارسال میشه؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام آقای مهیاری. تبلت من رو هم امروز تحویل گرفتید ؟ فکر کنم برای منم همین مشکلاتی که masoud93 گفتن رو داره درسته ؟حالا که خودتون تحویل گرفتید اگر ممکنه یه تستش بکنین .تبلتم کی ارسال میشه؟

سلام

بله تحویل گرفته شد ، داخل بسته اس ، تست می کنم پخ می دم

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام

بله تحویل گرفته شد ، داخل بسته اس ، تست می کنم پخ می دم

ممنون.ببخشید صبح یه پ خ داده بودم اون رو هم اگر ممکنه جواب بدید.خداکنه مال من سالم باشه چون من بدجوری آندروید بازم.

Mahdi3171

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
آقا من یه تبلت 10اینچی با صفحه نمایش با کیفیت با قالیت مکالمه وسی پی یو خوب و رم 2گیگ میخام چی پیشنهاد میکنید؟راستی ارزون باشه یعنی مارک نباشه.

TO4U

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید
اگه میشه لطف کنید لینک چنتا سایت که ازشون خرید دارینو بزارین
خیلی از دوستان همین خواسته رو داشتن تاحالا
ممنون میشم

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
تبلت بنده هم رسید.cube u9gt4 . همه چی کامل بود و همه چی عالی فقط کابل otg شو ظاهرا بلند کرده بودن تو گمرک که خیلی خنده داره :) ضمن اینکه محافظ صفحه نمایش نصب میشه از شرکت و مشتری دیگه زحمت نصب کردنشو نمیکشه و فقط لازمه روکش روییش رو برداره. کیفیت صفحه نمایشش خیلی مناسب بود البته روشناییش تو حالت 100درصد مناسب بود که شارژ رو زود میبره و باید دستی روشناییشو کم کنید که کمی از شفافیت صفحه کم میشه ولی همچنان تراکم پیکسلی بالا کار کردن با تبلت رو لذت بخش نگه میداره.هیچگونه هنگی نداشت و تموم کارا با سرعت بالا انجام میشدن.کیفیت صداش خیلی خوب بود ولی بلندیش کم بود.درکل واسه من که اندروید نداشتم تجربه ی فوق العاده ای بود.
با تشکر از جناب محیاری عزیز.الان تو کف یه onda v812 هستم :blush:

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام خدمت دوستان و فروشنده عزیز
یه تبلت میخوام، هدفم اینترنت گردیه و فیلم دیدن
میخوام باتری و کیفیت صحفه اش خوب باشه
همینطور لگ و کندی نداشته باشه
البته قیمت هم در نظر گرفته بشه
سپاس
سلام

تبلت Window N70HD رو پیشنهاد می کنم ، تمام نیاز های شما رو بر طرف می کنه از طرفی سخت افزار قدرتمندی هم داره
سلام
فقط موارد زیر قابل تهیه اس
g500 790
j3 765

سلام
سلام
خواهش می کنم شما صاحب اختیارید مهدی جان ...
سلام به همه دوستان
آقا من یه تبلت 10اینچی با صفحه نمایش با کیفیت با قالیت مکالمه وسی پی یو خوب و رم 2گیگ میخام چی پیشنهاد میکنید؟راستی ارزون باشه یعنی مارک نباشه.
سلام
متاسفانه با این مشخصات تبلتی نیست هنوز ...
سلام خسته نباشید
اگه میشه لطف کنید لینک چنتا سایت که ازشون خرید دارینو بزارین
خیلی از دوستان همین خواسته رو داشتن تاحالا
ممنون میشم
سلام
از سایت ها خرید رو انجام نمی دیم ، می تونید محصول مورد نظرتون رو از سایت های متفرقه پیدا کنید ،لینکش رو برام بفرستید
تبلت بنده هم رسید.cube u9gt4 . همه چی کامل بود و همه چی عالی فقط کابل otg شو ظاهرا بلند کرده بودن تو گمرک که خیلی خنده داره :) ضمن اینکه محافظ صفحه نمایش نصب میشه از شرکت و مشتری دیگه زحمت نصب کردنشو نمیکشه و فقط لازمه روکش روییش رو برداره. کیفیت صفحه نمایشش خیلی مناسب بود البته روشناییش تو حالت 100درصد مناسب بود که شارژ رو زود میبره و باید دستی روشناییشو کم کنید که کمی از شفافیت صفحه کم میشه ولی همچنان تراکم پیکسلی بالا کار کردن با تبلت رو لذت بخش نگه میداره.هیچگونه هنگی نداشت و تموم کارا با سرعت بالا انجام میشدن.کیفیت صداش خیلی خوب بود ولی بلندیش کم بود.درکل واسه من که اندروید نداشتم تجربه ی فوق العاده ای بود.
با تشکر از جناب محیاری عزیز.الان تو کف یه onda v812 هستم :blush:
سلام
خواهش می کنم ، خوشحالم راضی بودید ....

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
تبلت بنده هم رسید.cube u9gt4 . همه چی کامل بود و همه چی عالی فقط کابل otg شو ظاهرا بلند کرده بودن تو گمرک که خیلی خنده داره ضمن اینکه محافظ صفحه نمایش نصب میشه از شرکت و مشتری دیگه زحمت نصب کردنشو نمیکشه و فقط لازمه روکش روییش رو برداره. کیفیت صفحه نمایشش خیلی مناسب بود البته روشناییش تو حالت 100درصد مناسب بود که شارژ رو زود میبره و باید دستی روشناییشو کم کنید که کمی از شفافیت صفحه کم میشه ولی همچنان تراکم پیکسلی بالا کار کردن با تبلت رو لذت بخش نگه میداره.هیچگونه هنگی نداشت و تموم کارا با سرعت بالا انجام میشدن.کیفیت صداش خیلی خوب بود ولی بلندیش کم بود.درکل واسه من که اندروید نداشتم تجربه ی فوق العاده ای بود.
با تشکر از جناب محیاری عزیز.الان تو کف یه onda v812 هستم
مبارک باشه دادا
تبلت عالیی هست
منم الان تو کف این تبلت های جدید اوندام ولی چه کنیم تا اومدیم بجنبیم دلار رفت بالا !:(

xplad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همگی دوستان
عرضم به حضورتون که بعد از یک ماه بالاخره تبلت v712 بدستمون رسید :happy:

تبلت نگو ، بگو ارباب حلقه ها ، به تصویرش که نگاه میکنی تسخیر میشی
همچیشم عالیه ، کار میکنی باش لذت میبری
آپدیت کردمش بعدشم روت دیگه بهتر از این نمی شه
در پایان تشکر می کنیم از تمام دوستانی که در این راه ما را یاری کردند.

بالا