کیوب رو تا شب اضافه می کنم ...بله همین مدل که خودتون گفتین راستی تعجبم چرا مدیا پد 10هواوی هم نزاشتین
سلامسلام : بنده میخوام تبلت Ainol Flame بخرم ولی 3g ساپورت نمی کنه ، میخواستم بپرسم آیا مدل مشابهی سراغ دارید که 3g ساپورت کنه؟
خواهش می کنم ، خوشحالم راضی هستیدتبلت من هم به دستم رسید
ممنون از زحمات جناب محیاری
به تبلت 7 اینچی من 14500 تومن گمرک و 14000 تومن پول پست! خورد
در مورد محاسبه هزینه های ارزی برای من رو که با نرخ دلار مبادلاتی (2470) حساب کردن که شد 14500 اما آخرش نفهمیدم اون پول پست دیگه چی بود که ازم گرفتن!
نکته آخر در مورد تبلت، من یک ainol legend گرفتم، که انصافا نسبت به قیمتش کیفیت خیلی خوبی داره و من از خریدم کاملا راضی هستم چون با این پول تو ایران نمیتونستم تبلتی با این کیفیت ساخت پیدا کنم.
موفق باشید![]()
بله ، چند وقتی هست معرفی شده ، قرار هست اواسط ماه اول یا دوم سال 2013 به بازار بیاد ، البته GPU ش هنوز به صورت رسمی مشخص نباشه ولی اگر قرار باشه GC1000 باشه نباید زیاد بهش امیدوار بود ...دادا اینولم کولاک کرده اگه دلار ارزون بود لذت خرید اینها بیشتر مزه میداد
Ainol Novo Tablet - Ainol Novo 7 Android Tablet PC Office Online Store for Sale
دادا این سری شاخ اینول کی قراراه عرضه بشه
سلام دوست عزیز.
من قیمت این 3 تا تبلت میخوام :
Aoson M71G 7 inch
Freelander PD10 3G GPS
Freelander PD10 typhoon3G GPS
در ضمن اگه لطف کنی قیمت سایر تبلت های سیم کارت خور روهم بذارید . ممنون
سلامسلام Pipo Smart s1 این تب چند در میاد
سلامسلام ببخشید شما نمی تونید Hard SSD MSATA بیارید؟؟؟ حالا هر برندی که باشه با هر ظرفیتی توی ایران اصلا نیست اگه هم گیر بیاد قیمتش نجومی هست...
یعنی واقعا از همه جا در مونده شدم که از شما پرسیدم...
تبلت های زیر رو پیشنهاد می کنمدوست عزیز یه تبلت با امکانت صفحه نمایش با کیفیت مناسب . ترجیحا اچ دی ام ای خور. اندرویدی با اجرای روان وراحت تمام بازی ها. وای فای .باکمترین هزینه چی رو پیشنهاد میدید؟ البته دوربین. سیم کارت خوریش و حجم بالا بودن هاردش. ومارک اون مهم نیست برام. و البته صفحه مانیتور اون بین 7 تا 10 اینچ اگر روی قیمت تاثیر انچنانی نداشته باشه اولویت با مانیتور بزرگتر هست برام واگر تاثیر قابل توجه داشت مهم قیمت و مانیتور کوچکتر هست .چه برندی با چه مشخصات وقیمتی پیشنهاد میدید.ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام پیغام خصوصی دادم خدمتتون ...سلام
من میخواستم یه تبلت onda v972 رو سفارش بدم.میشه راهنماییم کنید که باید چه کار کم؟
عکس های پست اول ادیت شد ...دوست عزیز میشه عکس هارو درست کنی!مشکل دارم و بغیر از چندتای اولی بقیه باز نمیشن!
درضمن بین این تبلت ها دستگاهیی هست که پورت lanداشته باشه؟!و اینکه ویندوز باشه؟ممنون میشم هرچه زودتر خبرشو بهم بدید
خواهش می کنم ...تیلت منم امروز وارد ایران شد :lol:
ممنون از آقای محیاری![]()
بله داخل ایران هست و به زودی به دستتون خواهد رسیدتبلت منم رسیده ایران فکر کنم تا سه چهار روز دیگه برسه دستم.
ممنونم محسن عزیز که در نبودنم دوستمون رو راهنمایی کردی ....سلام دوست عزیز. از اونجایی که عجله دارید و آقای محیاری فعلاً فرصت نکردن پاسختون رو بدن من پاسخ میدم سؤالتون رو. در مورد عکس ها که باید بگم من همه شون رو بدون مشکل می بینم، اگر هنوز هم مشکل دارید بفرمایید کدوم عکس (ها) رو میخواید تا من براتون بفرستم. در مورد LAN باید خدمتتون عرض کنم که بله با استفاده از تبدیل پورت Micro USB به Ethernet امکان پذیر هست. در مورد تبلت ویندوزی هم باید عرض کنم خدمتتون که تبلت های این لیست همگی اندرویدی هستن و از اون جایی که تبلت های ویندوزی چینی کیفیت مناسبی ندارن جناب محیاری توی این لیست قرار ندادند، البته این مورد رو برای اطمینان حتماً از خودشون هم جویا بشید.
یا حق.
بااجازه صاحب تاپیک قبلا هم یکی همچین گوشی پیشنهاد داده بود دادشمون فرمودن به اون طرف شما با این بودجه انتخاب بهتری دارین این گوشی تقریبا 700در میاد حالا پول گمرکیش که ازت میگیرن بماند شما برو 790 پرادا بخر قورت میده اینوبا سلام
قیمت گوشی Newsmy n1 می خواستم. این گوشی همون newman n1 هست یا نه؟
مشخصاتش مثل نمایشگر ips با gorilla glass درسته؟
قیمت رو برام با پست dhl بدید عجله دارم بی گوشی موندم
با تشکر
با تشکربااجازه صاحب تاپیک قبلا هم یکی همچین گوشی پیشنهاد داده بود دادشمون فرمودن به اون طرف شما با این بودجه انتخاب بهتری دارین این گوشی تقریبا 700در میاد حالا پول گمرکیش که ازت میگیرن بماند شما برو 790 پرادا بخر قورت میده اینو
البته یکم گرون شده ولی دست دوم تمیز تو همین سایتم گیر میاد اینم لینکبا تشکر
میشه یک لینکی از ظاهر ومشخصات این گوشی بذاری
یاخدا 29روزسلام. تبلتی ک سفارش داده بودم دیروز رسید دستم. میخواستم از آقای محیاری تشکر کنم. جالب اینجاست بهش گمرکی نخورد خداروشکر. اینم بگم ۲۹روز طول کشید برسه دستم. باتشکر
سلام. تبلتی ک سفارش داده بودم دیروز رسید دستم. میخواستم از آقای محیاری تشکر کنم. جالب اینجاست بهش گمرکی نخورد خداروشکر. اینم بگم ۲۹روز طول کشید برسه دستم. باتشکر
دوستانی که تبلتشون رسید ایران ، خودشون رفتم گرفتن یا میارن در خونه ؟؟؟
آقای مهیاری ببخشید صندوق پیام خصوصیتون دیگه پیام قبول نمیکنه چون پر شده مجبورم اینجا بپرسم.
این سایت پست ایران رو الان چک کردم که ببینم سفارشم در چه مرحله ای قرار داره.زده که بسته برای اراک ارسال شده .فکر کنم کد رهگیری بنده رو اشتباه دادید(RF112409387SG بسته برای اراک ارسال شده) چون اون یکی دوستمون توی تاپیک اگر اشتباه نکنم برای اراک بود.من آدرسم کرج بودش .میشه کد رهگیری بنده رو بدید؟
با تشکر
درسته ولی خب این تبلت ها به علت کارایی بالا و قیمت ارزونشون هست که محبوبن ، با اون وضعیت قیمت بالا می ره ...داداش بنظرمن اینول فقط داره سی پیو اضافه میکنه و چیزهایه دیگه باید فکره این باشه سیم کارت خور بزنه ولی من دی عجبم اون مدل 90 دلاری که چهار هسته ای زده چطور میتونه باشه
پیغام خصوصی دادمبا سلام
قیمت گوشی Newsmy n1 می خواستم. این گوشی همون newman n1 هست یا نه؟
مشخصاتش مثل نمایشگر ips با gorilla glass درسته؟
قیمت رو برام با پست dhl بدید عجله دارم بی گوشی موندم
با تشکر
مثل کارای برند هست ...ذر مورد کیفیت پخش موزیک این تبلت ها و کیفیت صفحه نمایششون کسی اطلاعی داره؟
الان از مدل های تاپ کارکرده هم موجود هست؟
نه متاسفانه
نه متاسفانهسلام
برند zenythink هم وارد میکنید شما؟
سلامسلام. تبلتی ک سفارش داده بودم دیروز رسید دستم. میخواستم از آقای محیاری تشکر کنم. جالب اینجاست بهش گمرکی نخورد خداروشکر. اینم بگم ۲۹روز طول کشید برسه دستم. باتشکر
پنجاه پنجاه هست ...دوستانی که تبلتشون رسید ایران ، خودشون رفتم گرفتن یا میارن در خونه ؟؟؟
علتش نزدیکی کریسمس بوده ...یاخدا 29روز
سلامتبلت منم امروز رسید دستم . خوش بحالت برای من 73500 گمرگی بریدن .از واریز مبلغ به حساب جناب محیاری تا امروز که تبلت رو گرفتم 21 روز طول کشید برسه دستم . جالبیش اینجاست از رسیدن به تهران تا رسیدن به دستم 9 روز طول کشید :blink:
کجا میارن دم خونهزنگ زدن سرکار بودم میگه تا نیم ساعت میای بگیری یا ... زود باش منتظرم کار دارم نمیتونم زیاد تو پست بمونم :blink:. تو پست مرکزی شهر بود. یارو تو پست نشسته منتظر بود من برم که مجبوری رفتم :wacko: رفتیم بعد کلی دوندگی اینور و اونور آخرش با گرفتن پول گمرکی ولمون کردن
از جناب محیاری هم تشکر میکنم![]()
پخ دادمآقای مهیاری ببخشید صندوق پیام خصوصیتون دیگه پیام قبول نمیکنه چون پر شده مجبورم اینجا بپرسم.
این سایت پست ایران رو الان چک کردم که ببینم سفارشم در چه مرحله ای قرار داره.زده که بسته برای اراک ارسال شده .فکر کنم کد رهگیری بنده رو اشتباه دادید(RF112409387SG بسته برای اراک ارسال شده) چون اون یکی دوستمون توی تاپیک اگر اشتباه نکنم برای اراک بود.من آدرسم کرج بودش .میشه کد رهگیری بنده رو بدید؟
با تشکر
سلامسلام
1) من یک تبلت 10.1 (در اولویت اول) یا 9.8 (در اولویت دوم) با قابلیت 3G، کیفیت تصویر بالا، تاچ بالا، بالاترین میزان Ram و Rom، قابلیت تماس با سیم کارت، Cpu چهار هستهای و بالاترین نسخه اندروید و قیمت مناسب!!میخواستم، کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟ (اگر قیمت مناسب باشه، تعداد زیادی، حدود 100تا برای شرکت میخوایم)
2) آیا تبلتهای Dellsus خوب هست یا نه؟
3) آیا شماره تماس دارین تا تلفنی با شما تماس بگیرم؟
موفق باشید - رامین
خواهش می کنم ، خوشحالم راضی هستید ...دوستان امروز Windown70HD من هم اومد و واقعا به قیمتی که پول دادم میرزه چون یه فیلم 1080 گذاشتم توش همون لحظه اول بردم اخر فیلم راحت بدون هیچ تاخیری رون پلی کرد(کامپوتر هنگ مینه اینو پلی کنم)
یه تشکر هم بابت اقای محیاری که باعث خرید این تبلت شدن
ممنون داداش
یا علی
سلامسلام.
کد رهگیری بنده یه چیز دیگه هست:
RF112412085SG
و هنوز تو گمرک تهران هست ...
تبلت من Ainol Novo10 Hero ، برا شما چی هست ؟؟؟