• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

Bahmankara

Registered User
لایک‌ها
31
سلام ainol legend یا yeah pad a13 با لوازم جانبی برای سفارش موجود دارید قیمتش چند؟

reza_eminem67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
آقا دست شما درد نکنه تبلتای ما هم رسید مرسی از زحمتتون

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
آقا دست شما درد نکنه تبلتای ما هم رسید مرسی از زحمتتون
خواهش می کنم ، مبارکتون باشه
سلام ainol legend یا yeah pad a13 با لوازم جانبی برای سفارش موجود دارید قیمتش چند؟
سلام

فقط لجند قابل سفارش هست
تبلت + کیف + قلم + OTG + استند 375 ت
سلام داداش.
تبلت
Ainol Flame موجوده؟
قیمتش الان چنده؟
چجوری باید سفارش بدیم؟
چند روز بعد سفارش تبلت میاد دستمون؟
ممنون.
سلام
برای سفارش بله ، نسبت به بقیه تبلت ها 4 روز تاخیر داره ارسالش
575 ت
واریز به حساب های ما (اگر خواستید پخ بدید)
20 - 30 روز

گمرکی زیاد شده یعنی درصدش زیاد شده؟
چند درصد شده؟
این قضیه گمرک چیه ؟
چرا اینقدر زیاده ؟

به گوشی ها هم تعلق می گیره یا نه ؟
همیشه گمرک می خوره یا ممکنه بخوره ؟؟ !!!

متشکرم
بله تعلق می گیره

بعید می دونم درصد ها تغییری داشته باشه ، فکر کنم قبلا بر اساس نرخ ارز مرجع حساب می کردن الان بر اساس نرخ مبادلاتی
دوستان در جریان باشن این سه تا توسط بنده خریداری شد :D
شرمنده دوستانی که فلیم میخواستن ما از یک ماه قبل کمین نشسته بودیم
تایید می شه
ممنون: نمیدونید این تبلت ها کی معرفی میشه - میشه اسم مدل قبلی اوندا و آینول را بگوید.
بهترین تبلت با توجه به انتظارهاتون Onda V972 هست ، مشخصاتش رو داخل پست اول می تونید ببینید ، تاریخ عرضش حدودا 28 دسامبر هست ...

دادا ولی اینول بنظرم بهترینشونه اوندا واقعا مثل اینول نمیتونه باشه دادا راستی یه سر به سایت پیپو بزن خیلی تبلتهای خوبی داره چرا شما از اون برند فروش نمیزاری راستی دادا کیوب یه مدل 7اینچی هم پیش فروش گذاشته اونم قرار دادنش تو تاپیک خالی از لطف نیست
البته درسته کیفیت تبلت ها آینول بالاس ولی اوندا هم کارش درسته ، تا حالا گزارش منفی از تبلت هاش ندیدم
کدوم مدل U21GT ??

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خواهش می کنم ، مبارکتون باشه

سلام

فقط لجند قابل سفارش هست
تبلت + کیف + قلم + OTG + استند 375 ت

سلام
برای سفارش بله ، نسبت به بقیه تبلت ها 4 روز تاخیر داره ارسالش
575 ت
واریز به حساب های ما (اگر خواستید پخ بدید)
20 - 30 روز

بله تعلق می گیره

بعید می دونم درصد ها تغییری داشته باشه ، فکر کنم قبلا بر اساس نرخ ارز مرجع حساب می کردن الان بر اساس نرخ مبادلاتی

تایید می شه

بهترین تبلت با توجه به انتظارهاتون Onda V972 هست ، مشخصاتش رو داخل پست اول می تونید ببینید ، تاریخ عرضش حدودا 28 دسامبر هست ...

البته درسته کیفیت تبلت ها آینول بالاس ولی اوندا هم کارش درسته ، تا حالا گزارش منفی از تبلت هاش ندیدم
کدوم مدل U21GT ??
بله همین مدل که خودتون گفتین راستی تعجبم چرا مدیا پد 10هواوی هم نزاشتین

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام : بنده میخوام تبلت Ainol Flame بخرم ولی 3g ساپورت نمی کنه ، میخواستم بپرسم آیا مدل مشابهی سراغ دارید که 3g ساپورت کنه؟

rok

Registered User
لایک‌ها
16
تبلت من هم به دستم رسید :D
ممنون از زحمات جناب محیاری :)
به تبلت 7 اینچی من 14500 تومن گمرک و 14000 تومن پول پست! خورد
در مورد محاسبه هزینه های ارزی برای من رو که با نرخ دلار مبادلاتی (2470) حساب کردن که شد 14500 اما آخرش نفهمیدم اون پول پست دیگه چی بود که ازم گرفتن!

نکته آخر در مورد تبلت، من یک ainol legend گرفتم، که انصافا نسبت به قیمتش کیفیت خیلی خوبی داره و من از خریدم کاملا راضی هستم چون با این پول تو ایران نمیتونستم تبلتی با این کیفیت ساخت پیدا کنم.

موفق باشید:cool:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
Last edited:

masoud93

Registered User
لایک‌ها
26
در مورد محاسبه هزینه های ارزی برای من رو که با نرخ دلار مبادلاتی (2470) حساب کردن که شد 14500 اما آخرش نفهمیدم اون پول پست دیگه چی بود که ازم گرفتن!

نکته آخر در مورد تبلت، من یک ainol legend گرفتم، که انصافا نسبت به قیمتش کیفیت خیلی خوبی داره و من از خریدم کاملا راضی هستم چون با این پول تو ایران نمیتونستم تبلتی با این کیفیت ساخت پیدا کنم.

چقدر طول کشید تا اومد ؟؟؟

برا من الان 30 روز شده هنوز نرسیده ...

rok

Registered User
لایک‌ها
16
22-21 روز طول کشید.
البته اگه ترافیک کریسمس نبود احتمالا همون حدودای دو هفته ای میرسید.

ehsan.js

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مبارک باشه دوست عزیز
نظرتون درمورد ainol legend چطوره تاچش خوبه؟و اینکه شارژر داره یا جدا باید تهیه بشه؟

rok

Registered User
لایک‌ها
16
lممنون
تاچش خیلی خوبه و مثل تبلتهای برنده.
در کل به نسبت قیمتش امکانات مناسبی داره. این تبلت به درد کسی میخوره از اون برای دیدن فیلم و عکس وبگردی و کتابخوانی و کارای روتین استفاده کنه. برای بازی هم خوبه ولی نمیدونم بازیای اچ دی سنگین رو میکشه یا نه؟!
کیفیت ساخت و بدنه خیلی خوبه. اگه میخریدش حتما کیفش رو سفارش بدید، چون کیف خودش خیلی با کیفیت و فیکس خودشه. نکته دیگه این تبلت نسبت صفحش 4:3 هست که برای کارای من بهتر از حالت وایده. صفحش ips نیست به خاطر همین زاویه دیدش محدوده که البته من خودمم میخاستم محدود باشه :D به هر حال تبلت یه گجت شخصیه ;) اما کیفیت تصویرش از روبرو خیلی خوبه. تبلتای تو این رنج قیمت معمولا رزولوشن 480*800 iهستند اما این 600*800 هست.
شارژر جز لوازم داخل جعبه نیست اما برای من یه دونه شارژر هم باهاش خارخ از جعبه تبلت فرستاده بودند. البته با شارژر میکرو usb گوشی های موبایل هم شارژ میشه اما ظاهرا مدتش بیشتر میشه.
موفق باشید.

meisam12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.
من قیمت این 3 تا تبلت میخوام :

Aoson M71G 7 inch

Freelander PD10 3G GPS

Freelander PD10 typhoon3G GPS

در ضمن اگه لطف کنی قیمت سایر تبلت های سیم کارت خور روهم بذارید . ممنون

wi-fi

Registered User
لایک‌ها
125
سلام ببخشید شما نمی تونید Hard SSD MSATA بیارید؟؟؟ حالا هر برندی که باشه با هر ظرفیتی توی ایران اصلا نیست اگه هم گیر بیاد قیمتش نجومی هست...
یعنی واقعا از همه جا در مونده شدم که از شما پرسیدم...

omiiiid

Registered User
لایک‌ها
211
دوست عزیز یه تبلت با امکانت صفحه نمایش با کیفیت مناسب . ترجیحا اچ دی ام ای خور. اندرویدی با اجرای روان وراحت تمام بازی ها. وای فای .باکمترین هزینه چی رو پیشنهاد میدید؟ البته دوربین. سیم کارت خوریش و حجم بالا بودن هاردش. ومارک اون مهم نیست برام. و البته صفحه مانیتور اون بین 7 تا 10 اینچ اگر روی قیمت تاثیر انچنانی نداشته باشه اولویت با مانیتور بزرگتر هست برام واگر تاثیر قابل توجه داشت مهم قیمت و مانیتور کوچکتر هست .چه برندی با چه مشخصات وقیمتی پیشنهاد میدید.ممنون میشم راهنمایی کنید.

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
lممنون
تاچش خیلی خوبه و مثل تبلتهای برنده.
در کل به نسبت قیمتش امکانات مناسبی داره. این تبلت به درد کسی میخوره از اون برای دیدن فیلم و عکس وبگردی و کتابخوانی و کارای روتین استفاده کنه. برای بازی هم خوبه ولی نمیدونم بازیای اچ دی سنگین رو میکشه یا نه؟!
کیفیت ساخت و بدنه خیلی خوبه. اگه میخریدش حتما کیفش رو سفارش بدید، چون کیف خودش خیلی با کیفیت و فیکس خودشه. نکته دیگه این تبلت نسبت صفحش 4:3 هست که برای کارای من بهتر از حالت وایده. صفحش ips نیست به خاطر همین زاویه دیدش محدوده که البته من خودمم میخاستم محدود باشه :D به هر حال تبلت یه گجت شخصیه ;) اما کیفیت تصویرش از روبرو خیلی خوبه. تبلتای تو این رنج قیمت معمولا رزولوشن 480*800 iهستند اما این 600*800 هست.
شارژر جز لوازم داخل جعبه نیست اما برای من یه دونه شارژر هم باهاش خارخ از جعبه تبلت فرستاده بودند. البته با شارژر میکرو usb گوشی های موبایل هم شارژ میشه اما ظاهرا مدتش بیشتر میشه.
موفق باشید.

سلام
مبارکتون باشه
آقا فارسی رو تو منوها ساپورت می کنه؟کیبورد فارسی داره؟

aidinfreedom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من میخواستم یه تبلت onda v972 رو سفارش بدم.میشه راهنماییم کنید که باید چه کار کم؟

foodix

Registered User
لایک‌ها
38
دوست عزیز میشه عکس هارو درست کنی!مشکل دارم و بغیر از چندتای اولی بقیه باز نمیشن!

درضمن بین این تبلت ها دستگاهیی هست که پورت lanداشته باشه؟!و اینکه ویندوز باشه؟ممنون میشم هرچه زودتر خبرشو بهم بدید

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
دوست عزیز میشه عکس هارو درست کنی!مشکل دارم و بغیر از چندتای اولی بقیه باز نمیشن!

درضمن بین این تبلت ها دستگاهیی هست که پورت lanداشته باشه؟!و اینکه ویندوز باشه؟ممنون میشم هرچه زودتر خبرشو بهم بدید
سلام دوست عزیز. از اونجایی که عجله دارید و آقای محیاری فعلاً فرصت نکردن پاسختون رو بدن من پاسخ میدم سؤالتون رو. در مورد عکس ها که باید بگم من همه شون رو بدون مشکل می بینم، اگر هنوز هم مشکل دارید بفرمایید کدوم عکس (ها) رو میخواید تا من براتون بفرستم. در مورد LAN باید خدمتتون عرض کنم که بله با استفاده از تبدیل پورت Micro USB به Ethernet امکان پذیر هست. در مورد تبلت ویندوزی هم باید عرض کنم خدمتتون که تبلت های این لیست همگی اندرویدی هستن و از اون جایی که تبلت های ویندوزی چینی کیفیت مناسبی ندارن جناب محیاری توی این لیست قرار ندادند، البته این مورد رو برای اطمینان حتماً از خودشون هم جویا بشید.
یا حق.

بالا