Bahmankara
Registered User
- نوشتهها
- 275
- لایکها
- 31
سلام ainol legend یا yeah pad a13 با لوازم جانبی برای سفارش موجود دارید قیمتش چند؟
خواهش می کنم ، مبارکتون باشهآقا دست شما درد نکنه تبلتای ما هم رسید مرسی از زحمتتون
سلامسلام ainol legend یا yeah pad a13 با لوازم جانبی برای سفارش موجود دارید قیمتش چند؟
سلامسلام داداش.
تبلتAinol Flame موجوده؟
قیمتش الان چنده؟
چجوری باید سفارش بدیم؟
چند روز بعد سفارش تبلت میاد دستمون؟
ممنون.
گمرکی زیاد شده یعنی درصدش زیاد شده؟
چند درصد شده؟
بله تعلق می گیرهاین قضیه گمرک چیه ؟
چرا اینقدر زیاده ؟
به گوشی ها هم تعلق می گیره یا نه ؟
همیشه گمرک می خوره یا ممکنه بخوره ؟؟ !!!
متشکرم
تایید می شهدوستان در جریان باشن این سه تا توسط بنده خریداری شد
شرمنده دوستانی که فلیم میخواستن ما از یک ماه قبل کمین نشسته بودیم
بهترین تبلت با توجه به انتظارهاتون Onda V972 هست ، مشخصاتش رو داخل پست اول می تونید ببینید ، تاریخ عرضش حدودا 28 دسامبر هست ...ممنون: نمیدونید این تبلت ها کی معرفی میشه - میشه اسم مدل قبلی اوندا و آینول را بگوید.
البته درسته کیفیت تبلت ها آینول بالاس ولی اوندا هم کارش درسته ، تا حالا گزارش منفی از تبلت هاش ندیدمدادا ولی اینول بنظرم بهترینشونه اوندا واقعا مثل اینول نمیتونه باشه دادا راستی یه سر به سایت پیپو بزن خیلی تبلتهای خوبی داره چرا شما از اون برند فروش نمیزاری راستی دادا کیوب یه مدل 7اینچی هم پیش فروش گذاشته اونم قرار دادنش تو تاپیک خالی از لطف نیست
بله همین مدل که خودتون گفتین راستی تعجبم چرا مدیا پد 10هواوی هم نزاشتینخواهش می کنم ، مبارکتون باشه
سلام
فقط لجند قابل سفارش هست
تبلت + کیف + قلم + OTG + استند 375 ت
سلام
برای سفارش بله ، نسبت به بقیه تبلت ها 4 روز تاخیر داره ارسالش
575 ت
واریز به حساب های ما (اگر خواستید پخ بدید)
20 - 30 روز
بله تعلق می گیره
بعید می دونم درصد ها تغییری داشته باشه ، فکر کنم قبلا بر اساس نرخ ارز مرجع حساب می کردن الان بر اساس نرخ مبادلاتی
تایید می شه
بهترین تبلت با توجه به انتظارهاتون Onda V972 هست ، مشخصاتش رو داخل پست اول می تونید ببینید ، تاریخ عرضش حدودا 28 دسامبر هست ...
البته درسته کیفیت تبلت ها آینول بالاس ولی اوندا هم کارش درسته ، تا حالا گزارش منفی از تبلت هاش ندیدم
کدوم مدل U21GT ??
چون از داخل بگیرید به صرفه ترهبله همین مدل که خودتون گفتین راستی تعجبم چرا مدیا پد 10هواوی هم نزاشتین
تبلت من هم به دستم رسید
ممنون از زحمات جناب محیاری
به تبلت 7 اینچی من 14500 تومن گمرک و 14000 تومن پول پست! خورد
در مورد محاسبه هزینه های ارزی برای من رو که با نرخ دلار مبادلاتی (2470) حساب کردن که شد 14500 اما آخرش نفهمیدم اون پول پست دیگه چی بود که ازم گرفتن!
نکته آخر در مورد تبلت، من یک ainol legend گرفتم، که انصافا نسبت به قیمتش کیفیت خیلی خوبی داره و من از خریدم کاملا راضی هستم چون با این پول تو ایران نمیتونستم تبلتی با این کیفیت ساخت پیدا کنم.
موفق باشید![]()
مبارک باشه دوست عزیزتبلت من هم به دستم رسید
ممنون از زحمات جناب محیاری
به تبلت 7 اینچی من 14500 تومن گمرک و 14000 تومن پول پست! خورد
در مورد محاسبه هزینه های ارزی برای من رو که با نرخ دلار مبادلاتی (2470) حساب کردن که شد 14500 اما آخرش نفهمیدم اون پول پست دیگه چی بود که ازم گرفتن!
نکته آخر در مورد تبلت، من یک ainol legend گرفتم، که انصافا نسبت به قیمتش کیفیت خیلی خوبی داره و من از خریدم کاملا راضی هستم چون با این پول تو ایران نمیتونستم تبلتی با این کیفیت ساخت پیدا کنم.
موفق باشید![]()
lممنون
تاچش خیلی خوبه و مثل تبلتهای برنده.
در کل به نسبت قیمتش امکانات مناسبی داره. این تبلت به درد کسی میخوره از اون برای دیدن فیلم و عکس وبگردی و کتابخوانی و کارای روتین استفاده کنه. برای بازی هم خوبه ولی نمیدونم بازیای اچ دی سنگین رو میکشه یا نه؟!
کیفیت ساخت و بدنه خیلی خوبه. اگه میخریدش حتما کیفش رو سفارش بدید، چون کیف خودش خیلی با کیفیت و فیکس خودشه. نکته دیگه این تبلت نسبت صفحش 4:3 هست که برای کارای من بهتر از حالت وایده. صفحش ips نیست به خاطر همین زاویه دیدش محدوده که البته من خودمم میخاستم محدود باشهبه هر حال تبلت یه گجت شخصیه
اما کیفیت تصویرش از روبرو خیلی خوبه. تبلتای تو این رنج قیمت معمولا رزولوشن 480*800 iهستند اما این 600*800 هست.
شارژر جز لوازم داخل جعبه نیست اما برای من یه دونه شارژر هم باهاش خارخ از جعبه تبلت فرستاده بودند. البته با شارژر میکرو usb گوشی های موبایل هم شارژ میشه اما ظاهرا مدتش بیشتر میشه.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز. از اونجایی که عجله دارید و آقای محیاری فعلاً فرصت نکردن پاسختون رو بدن من پاسخ میدم سؤالتون رو. در مورد عکس ها که باید بگم من همه شون رو بدون مشکل می بینم، اگر هنوز هم مشکل دارید بفرمایید کدوم عکس (ها) رو میخواید تا من براتون بفرستم. در مورد LAN باید خدمتتون عرض کنم که بله با استفاده از تبدیل پورت Micro USB به Ethernet امکان پذیر هست. در مورد تبلت ویندوزی هم باید عرض کنم خدمتتون که تبلت های این لیست همگی اندرویدی هستن و از اون جایی که تبلت های ویندوزی چینی کیفیت مناسبی ندارن جناب محیاری توی این لیست قرار ندادند، البته این مورد رو برای اطمینان حتماً از خودشون هم جویا بشید.دوست عزیز میشه عکس هارو درست کنی!مشکل دارم و بغیر از چندتای اولی بقیه باز نمیشن!
درضمن بین این تبلت ها دستگاهیی هست که پورت lanداشته باشه؟!و اینکه ویندوز باشه؟ممنون میشم هرچه زودتر خبرشو بهم بدید