• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ای خدا صدر نشینی با اختلاف 4 امتیاز چه حالی میده .... امیدوارم لطف خدا شامل حال بعضی تیم های دو رقمی بشه بالاخره رتبه های تک رفمی هم ببینن

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوستان توجه داشته باشند به اندازه کافی بحث حاشیه ای انجام شد ، جریانات دیشبی رو تمومش کنید فعلا ..

سپاس.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
مدیر ما فکر اقتصادی داره و درامد زایی میکنه این عیبه
مدیر شما وقتی مثل گدا ها فقط دلش رو خوش کرده به 6 میلیارد سازمان خو ما چه کار کنیم
خوبه هر ساله سازمان میگه 40 درصد هزینه ها رو خود استقلال و پرسپولیس باید درامد زایی کنن
حالا وقتی مدیرتون فکر نداره سواد نداره پول نداره رابطه نداره به ما چه البته شوالیه پولی داره
حالا این به کنار زورش میاد پول نداره میخواد تیم دیگران رو هم خراب کنه میگه ما چرا پول نداریم ولی اونا دارن واقعا که راست گفتن فتح الله فتح الله تو //// به مولا
اصن فرض کنین داره دزدی میکنه رویانیان شما عرضه دارید برین پول بیارن نه اینکه مثله این بچه یتیم ها ما پول نداریم یا مربیشون میاد میگه ما پول هتل نداریم . نداری که نداری بی عرضگی مدیرتون هست
اشکالی نداره از مسابقه بعدی مثله اینکه باید چادر بزنین اخی
اونی که میگه میلیاردی نبسته
حتما میخوای بگی فصل پیش اندو و جباری با 350 میلیون قرارداد بستن یا همین ساموئل اگه خیلی کم گرفته باشه 500 هزار دلار ببین چند در میاد
وقتی با دروازبانی که اصلا بازی نکرده 230 هزار دلار قرارداد بستین نمیخواین بگین که با ساموئل یا کاماچو ملی پوش یا اون یکی خارجیتون زیر 300 هزار تا بستین
یا همین رحمتی اره میدونیم اونم 350 میلیون با مخلفات بسته
یا همین جانواریو یا توزی اول فصل نکنه اونا هم با 350 میلیون اومدن
شما تو همین نیم فصل کلی خرج کردینو مطمئن هستم خرج این فصلتون از پرسپولیس بیشتر ولی دقت کنید کسی نمیاد به شما چیزی بگی
چون فوتبال همینه تیمی که پول داره خرج میکنه نمیاد بگه اخه اون تیم نداره ما خرج نکنیم ولی تیمی هم که نداره گدایی نمیکنه مظلوم نمایی نمیکنه تهمت نمیزنه
وقتی ارش برهانی قراردادش نزدیک 700 میلیونه دیگه امساله جباری و نکونام و حیدری و جانواریو و توزی و زندی و ساموئل و رحمتی و ... بماند

حواست باشه در مورد مدیر تیم استقلال درست صحبت کنی دوست عزیز

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
اینا همش حرفه
فقط سپاهان :D

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
فقط فولاد با جوان گرایی ببین چیکار کردن

تیمای تهرانی یاد بگیرن

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ببینید بنده اساسا با خرج هایی که رویانیان انجام میده مشکلی ندارم و به نظر من تو این زمینه یکی از مدیران خوب فوتبال ما هستش ولی مشکل جای دیگست :
همیشه که آقای رویانیان تو تیم نیست پس فردا دری به تخته میخوره و ایشون استعفا میده و پرسپولیس میمونه با بدهکاری سنگین 20 ....30 میلیاردی و هزار تا طلبکار و شکایت روی شکایت
خوب این میتونه یه تیم رو برای چند سال ببره تو حاشیه پس احساسی با این قضیه نباید برخورد بشه چون رویانیان که بره ثروت باد آورده از بیت المال از دست میره
اصلا کار از جای دیگه مشکل داره ( جریان آقای زارع که ثروتش شاید چندین برابر شد سر واردات x6 و پورشه ها ) پس تمام این اتفاقات مشکوکه
من حتی به نتیجه نگرفتن پرسپولیس تو نیم فصل هم مشکوکم به نظرم قضیه داره که قبل از شروع لیگ امسال گفتم قضیه چیه ...

Registered User
لایک‌ها
4,964
فقط فولاد با جوان گرایی ببین چیکار کردن

تیمای تهرانی یاد بگیرن

بله درست هستش مثل سایپا و فجر که واقعا دارن خوب تو این زمینه کار میکنند و همه ساله کلی بازیکن هم به فوتبال معرفی میکنند

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
اگه بازیکنا سپاهان رو تیما دیگه بالا نکشن سپاهان هم عالی نتیجه میگیره
اینا فکر میکنن بازیکن های گمنامی که تو سپاهان اینقد خوب بازی میکنن جاها دیگه ام همین طور هستن.
در حالی که دلیل خوب بازی کردن اینا دیسیپلین بالا تیم هست

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اگه بازیکنا سپاهان رو تیما دیگه بالا نکشن سپاهان هم عالی نتیجه میگیره
اینا فکر میکنن بازیکن های گمنامی که تو سپاهان اینقد خوب بازی میکنن جاها دیگه ام همین طور هستن.
در حالی که دلیل خوب بازی کردن اینا دیسیپلین بالا تیم هست

سپاهانم شد تیم؟

Registered User
لایک‌ها
4,964
از تیم شما که بهتره
فک نکنم تا حالا به دسته سه سقوط کرده باشه:D

به به ! کم پیدایی ! کجایی تو ؟ شروع نکن وگرنه یه کاری میکنیم با بچه ها دوباره چند روزی اصلا پیدات نباشه !!!:دی

( حالا که مصی داره دون میپاشه تو داری کار رو خراب میکینیا ایول خوب حسادت میکنیا !!) نترس هرکی باهاتون کل کل نکنه من یکی با تو کل کل میکنم تازه هفته دیگه حضوری کل کل میکنیم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
سپاهانم شد تیم؟

اره خوب
هتریک قهرمانی درکش برا شما سخته
چون تو تاریخ لیگ برتر تکرار نمیشه که بخواین درکی از سپاهان داشته باشین
سپاهان فراتر از تصور شماست ;)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اره خوب
هتریک قهرمانی درکش برا شما سخته
چون تو تاریخ لیگ برتر تکرار نمیشه که بخواین درکی از سپاهان داشته باشین
سپاهان فراتر از تصور شماست ;)

به عنوان به تیم درجه دو بد کار نکرده ... قبول داره :)

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
می گم پرسپولیس - گهر یه بازی 6 امتیازیه برای پرسپولیس - اگر ببرید یکی از حریفاتون رو برای بقا در لیگ حذف می کنید :D

چی میگی بابا تو 2 قرونی :D مرد حسابی معلوم هست کجایی ؟! اینجا جز مصی کسی رو نمیشناسم اذیتش کنم ! الان برگشتی که بمونی یا باز در رفتی؟ :D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
چی میگی بابا تو 2 قرونی :D مرد حسابی معلوم هست کجایی ؟! اینجا جز مصی کسی رو نمیشناسم اذیتش کنم ! الان برگشتی که بمونی یا باز در رفتی؟ :D

فرار کرد میلادی؟؟
بگیرینش
chase.gif

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
به به ! کم پیدایی ! کجایی تو ؟ شروع نکن وگرنه یه کاری میکنیم با بچه ها دوباره چند روزی اصلا پیدات نباشه !!!:دی

( حالا که مصی داره دون میپاشه تو داری کار رو خراب میکینیا ایول خوب حسادت میکنیا !!) نترس هرکی باهاتون کل کل نکنه من یکی با تو کل کل میکنم تازه هفته دیگه حضوری کل کل میکنیم

دفعه قبلم مصی تون دون پاشید به کاهدون زد
طرف پرسپولیسی از اب دراومد:D
میگم دگ چیزی بلت نیستین نمیان کل کل ها؟؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــ
بیا دادا منتظریم
bigun.gif

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا