dooste.man83
Registered User
- نوشتهها
- 6,371
- لایکها
- 7,353
ای خدا صدر نشینی با اختلاف 4 امتیاز چه حالی میده .... امیدوارم لطف خدا شامل حال بعضی تیم های دو رقمی بشه بالاخره رتبه های تک رفمی هم ببینن
مدیر ما فکر اقتصادی داره و درامد زایی میکنه این عیبه
مدیر شما وقتی مثل گدا ها فقط دلش رو خوش کرده به 6 میلیارد سازمان خو ما چه کار کنیم
خوبه هر ساله سازمان میگه 40 درصد هزینه ها رو خود استقلال و پرسپولیس باید درامد زایی کنن
حالا وقتی مدیرتون فکر نداره سواد نداره پول نداره رابطه نداره به ما چه البته شوالیه پولی داره
حالا این به کنار زورش میاد پول نداره میخواد تیم دیگران رو هم خراب کنه میگه ما چرا پول نداریم ولی اونا دارن واقعا که راست گفتن فتح الله فتح الله تو //// به مولا
اصن فرض کنین داره دزدی میکنه رویانیان شما عرضه دارید برین پول بیارن نه اینکه مثله این بچه یتیم ها ما پول نداریم یا مربیشون میاد میگه ما پول هتل نداریم . نداری که نداری بی عرضگی مدیرتون هست
اشکالی نداره از مسابقه بعدی مثله اینکه باید چادر بزنین اخی
اونی که میگه میلیاردی نبسته
حتما میخوای بگی فصل پیش اندو و جباری با 350 میلیون قرارداد بستن یا همین ساموئل اگه خیلی کم گرفته باشه 500 هزار دلار ببین چند در میاد
وقتی با دروازبانی که اصلا بازی نکرده 230 هزار دلار قرارداد بستین نمیخواین بگین که با ساموئل یا کاماچو ملی پوش یا اون یکی خارجیتون زیر 300 هزار تا بستین
یا همین رحمتی اره میدونیم اونم 350 میلیون با مخلفات بسته
یا همین جانواریو یا توزی اول فصل نکنه اونا هم با 350 میلیون اومدن
شما تو همین نیم فصل کلی خرج کردینو مطمئن هستم خرج این فصلتون از پرسپولیس بیشتر ولی دقت کنید کسی نمیاد به شما چیزی بگی
چون فوتبال همینه تیمی که پول داره خرج میکنه نمیاد بگه اخه اون تیم نداره ما خرج نکنیم ولی تیمی هم که نداره گدایی نمیکنه مظلوم نمایی نمیکنه تهمت نمیزنه
وقتی ارش برهانی قراردادش نزدیک 700 میلیونه دیگه امساله جباری و نکونام و حیدری و جانواریو و توزی و زندی و ساموئل و رحمتی و ... بماند
فقط فولاد با جوان گرایی ببین چیکار کردن
تیمای تهرانی یاد بگیرن
اگه بازیکنا سپاهان رو تیما دیگه بالا نکشن سپاهان هم عالی نتیجه میگیره
اینا فکر میکنن بازیکن های گمنامی که تو سپاهان اینقد خوب بازی میکنن جاها دیگه ام همین طور هستن.
در حالی که دلیل خوب بازی کردن اینا دیسیپلین بالا تیم هست
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
سپاهانم شد تیم؟
از تیم شما که بهتره
فک نکنم تا حالا به دسته سه سقوط کرده باشه![]()
از تیم شما که بهتره
فک نکنم تا حالا به دسته سه سقوط کرده باشه![]()
سپاهانم شد تیم؟
به عنوان به تیم درجه دو بد کار نکرده ... قبول دارهاره خوب
هتریک قهرمانی درکش برا شما سخته
چون تو تاریخ لیگ برتر تکرار نمیشه که بخواین درکی از سپاهان داشته باشین
سپاهان فراتر از تصور شماست
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
می گم پرسپولیس - گهر یه بازی 6 امتیازیه برای پرسپولیس - اگر ببرید یکی از حریفاتون رو برای بقا در لیگ حذف می کنید![]()
چی میگی بابا تو 2 قرونیمرد حسابی معلوم هست کجایی ؟! اینجا جز مصی کسی رو نمیشناسم اذیتش کنم ! الان برگشتی که بمونی یا باز در رفتی؟
![]()
به به ! کم پیدایی ! کجایی تو ؟ شروع نکن وگرنه یه کاری میکنیم با بچه ها دوباره چند روزی اصلا پیدات نباشه !!!:دی
( حالا که مصی داره دون میپاشه تو داری کار رو خراب میکینیا ایول خوب حسادت میکنیا !!) نترس هرکی باهاتون کل کل نکنه من یکی با تو کل کل میکنم تازه هفته دیگه حضوری کل کل میکنیم