• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آکواریوم ، ساخت و نگهداری

برای ساخت آکواریوم با سایزی که در پست اول اشاره شد، میبایست از چه شیشه ای استفاده کرد

• Total voters
    68

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
همه چی بهش بده
ماهی دیگه چی داری ؟

اسکار - کوپی - بارب تایگر - چشم چراغی - نئون - لج خوار - گلد فیش, یکی دیگه هم هست اسمش رو درست یادم نیست تترا چی چی بود از این فسقلیهاست.

فلاورم مدتی دیگه زیاد بازی نمی کنه خیلی گوشه گیر شده, قبلا خیلی بازیگوش بود ولی الان فقط یه گوشه ی آکواریوم هستش! کم پیش میاد یه گشتی بزنه!

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
با سلام دوست عزیز امیدوارم که دیر نرسیده باشم و کار از کار نگذشته باشی و ماهیتون مرحو نشده باشن :lol:

طبق گفته دوستان شما اول ماهی رو از ماهیای دیگه جدا کن بعدش تو آبت نمک های معدنی بگیر و بریز ( کم ) و آبشو زود به زود تعویض کن اون زخمشم چیری نیست و خوب میشه اگه بهش برسی و برو تو آکواریوم فروشی ها از این غذا های ساده که روش زده ماهیرن بگیر و یکم با ویتامین اسپری کن و بده ماهیت بخوره

مچ گير

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام مثل اينكه مشكل آكواريوم من تمومي نداره . از دوستاي خوبم كه لطف مي كنن راهنمايي مي كنن خيلي ممنونم .
دو تا پرت دارم كه يكيش خيلي منزويه . اولا فكر ميكردم از اسكار مي ترسه يا اسكار زدتش كه بخشي از بالش ريش ريش شده ولي مي بينم اون يكي خيلي شادابه اصلا منزوي نيست . به نظر شما چشه .
از طرفي روي شيشه آكواريوم (از داخل) پر از چيزاي سفيد شده كه چسبيدن به شيشه . مثل جلبك ميمونن . اونا ديگه چين ؟
هر دم از اين باغ بري مي رسد :p كمك كمك كمك

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
درود

داداش شما اگه یه آکواریوم کوچیک داری اون پرت رو از بقیه جدا کن چون همون اسکار زدتش و بالش ریش شده فعلا اضطراب داره . در ضمن اگه ماهیت برای غذا خوردن میاد روی آب که به احتمال قوی خوب میشه ولی اگه نمیاد که خوب شدنش سخته . در مورد اون مواردی که گفتین منکه عکسش رو ندارم و نمیدونم چیه ولی به احتمال قوی همون جلبک های سبز و قرمز هستن که به خاطر نور زیاد و دمای آب در بیشتر آکواریوم ها دیده میشه شما میتونی با این آهنرباهای دوطرفه که تو همه ی آکواریوم فروشی ها هست اون رو پاک کنی و اگه میخوای کمتر جلبک بزنه کمتر مهتابیت رو باز کن

در خدمتم

مچ گير

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
درود

داداش شما اگه یه آکواریوم کوچیک داری اون پرت رو از بقیه جدا کن چون همون اسکار زدتش و بالش ریش شده فعلا اضطراب داره . در ضمن اگه ماهیت برای غذا خوردن میاد روی آب که به احتمال قوی خوب میشه ولی اگه نمیاد که خوب شدنش سخته . در مورد اون مواردی که گفتین منکه عکسش رو ندارم و نمیدونم چیه ولی به احتمال قوی همون جلبک های سبز و قرمز هستن که به خاطر نور زیاد و دمای آب در بیشتر آکواریوم ها دیده میشه شما میتونی با این آهنرباهای دوطرفه که تو همه ی آکواریوم فروشی ها هست اون رو پاک کنی و اگه میخوای کمتر جلبک بزنه کمتر مهتابیت رو باز کن

در خدمتم

مرسي از شما بخاط راهنمايي هاتون هم درباره اسكار و هم درباره پرت ، مهتابي آك من دائم روشنه پس از همونه ؛ پرت هم براي غذا خوردن كمتر از پشت فيلتر مياد بيرون ، مي خوره ولي كم ، اول اسكارو با غذاي درشت سير مي كنم بعد غذاي ريز ميريزم تا پرتا بخورن ولي درباره جلبك بايد عرض كنم رنگ اونا سفيده
دم خودم گرم با اين ماهي نگه داشتنم . :D

مچ گير

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان
ميخوام آكواريوم بسازم با پلكسي بسازم بهتره يا با شيشه ؟
ماهيران هم شنيدم با پلكسي آكواريوم درست ميكنه ، درسته ؟ چطور هستن ؟ نميشكنه ، مثل شيشه شفافه ؟
پيشاپيش ممنون

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
سلام دوستان
ميخوام آكواريوم بسازم با پلكسي بسازم بهتره يا با شيشه ؟
ماهيران هم شنيدم با پلكسي آكواريوم درست ميكنه ، درسته ؟ چطور هستن ؟ نميشكنه ، مثل شيشه شفافه ؟
پيشاپيش ممنون

به نظر من با 10 میل بزن حالشو ببر هیچیش نمیشه

poyol

Registered User
لایک‌ها
43
گوپي افريقايي از نظر جثه بزرگتره و مقاوم تره
به خودشون بگو ميدونن(نكته مهمي نيست ولي اگه گيرت اومد بهتره)
------------
راجع به ساخت يا نگهداري؟
پست 3 رو بخون

يه آكواريوم ميخام براي يه سالن 65 متري. بزرگ باشه چي پيشنهاد ميكني منظورم چه ابعادي باشه توي چشم و زيبا نشون مي ده در ضمن چي ماهي ها يي توش بريزم كه با كلاس و ميزون به نظر بياد وحال و هواي طبيعي بهش بده پولش هم تا 500تا 600 هم شد بازم خيالي نيست ولي مي خام بزرگ بزرگ باشه .نظر فوري نياز دارم شيشه بر الان داره برام كار ميكنه اينم بندازم گردنش انجام بده

I Love You

Registered User
لایک‌ها
2,032
سَلام دوستان , کسی گورامی سه خـال تکثیر کرده ؟
اطلاعاتی دارین بهم بدین میخوام این نوع ماهی رو تکثیر کنم و ماهی نر و ماده آماده تخم گذاری هستن ولی نمیدونم چیکار کنم .
چیزایی رو که تو اینترنت نوشتم انجـام دادم ولی نتیجه نداده ؟ ماهی نر حباب سازی کرده زیر پلاستیکی که روی آب انداختم ولی هنوز که هنوزه هیچـی ؟!!

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
برای تکثیر و سایز کردن دیسکاس چه سایز تانکی مناسب هستش؟

بچه دیسکاس خوشرنگ از کجا باید بخرم؟ رفتم نواب همشون سفید و خالخالی داشتن ولی من دنبال رنگی مثلا زرد, آبی و قرمز پررنگ هستم.

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
اگر ماهی تو آب داشته باشیم، می تونیم باکتری مفید بهش اضافه کنیم؟
خطری نداره؟

behnam_pr

Registered User
لایک‌ها
60
اگر ماهی تو آب داشته باشیم، می تونیم باکتری مفید بهش اضافه کنیم؟
خطری نداره؟
باكتري مفيد از كجا ؟ اگه از آب آكواريوم قديمي ( سيكل ازت را طي كرده باشه ) يا از مواد داخل فيلتر آكواريوم قديمي به آكواريوم جديد اضاف كنيد مشكلي نيست .

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
باكتري مفيد از كجا ؟ اگه از آب آكواريوم قديمي ( سيكل ازت را طي كرده باشه ) يا از مواد داخل فيلتر آكواريوم قديمي به آكواريوم جديد اضاف كنيد مشكلي نيست .
من یک تانک دیگه راه اندازی کردم، حالا سوالم این هست که پس از اینکه باکتری های مفید(از مغازه بخرم) بهش اضافه کنم، چند روز بعد ماهی بریزم توش؟
مرسی

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
من یک تانک دیگه راه اندازی کردم، حالا سوالم این هست که پس از اینکه باکتری های مفید(از مغازه بخرم) بهش اضافه کنم، چند روز بعد ماهی بریزم توش؟
مرسی

بستگی به دمای آب و نوع ماهی و اینکه آب چاه ریختین تو تانک یا آب شهری ؟

abolfazlbest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام عزیز
یه مشکل پیدا کردم واسه غذای ماهی ها تقریبا 60 -70 تاماهی دارم 30گلدفیش-12دالر-12سیلورشارک-7پنگوسی کالر
هزینه غذاشون ماهیانه زده سر به فلک دیگه حریف غذاشون نمیشه پیشنهادت چیه؟؟ غذای دست ساز که به صرفه تر باشه چیزی سراغ نداری؟؟
راستی رشد گلدفیش هام نسبت به سنشون خیلی کمه تغریبا 1سال ونیم اما به زیر یه ساله ها میخورن **** غذایی وویتامینی خوبی هم دارن.چرا؟

بالا