امین میگم نری تو دیوار !! خعلی خطرناکه ها ! وایسا میخوام 6 دی کلی بهت بخندم !! خعلی حال میده فکر کنم تا یه چهار روزی کلا اینجا پیدات نشه :lol
6دی؟؟

چهار روز پیدام نشه؟؟

امین میگم نری تو دیوار !! خعلی خطرناکه ها ! وایسا میخوام 6 دی کلی بهت بخندم !! خعلی حال میده فکر کنم تا یه چهار روزی کلا اینجا پیدات نشه :lol
صادق جان قدمت فوتبال شامل زمان اون دوتا ستاره هم میشه یا نه ؟قدمت فوتبال به همین 10سال اخیر لیگ برتر نیست !
کـــــــــی ؟ امین اینجا پیداش نشه ؟ بابا این بچه پررو مگه از رو میره ؟ اینا تیمشون قاچاقی داره تو لیگ برتر بازی میکنه و میان اینجا کل کل میکنن .... خصوصا اون میلی!اینا دندشون اینقد پهنه که بعد از باخت دربی بازم میان اینجا هارت و پورت میکنن
![]()
قدمت فوتبال به همین 10سال اخیر لیگ برتر نیست !
6دی؟؟![]()
چهار روز پیدام نشه؟؟![]()
6دی؟؟![]()
چهار روز پیدام نشه؟؟![]()
امین ! 6 دی اگه نیومدی اینجا من میدونمو جنابعالی از پشت مانیتورت مطمئن باش گردنت تو دستامه :دی
امروز چندمه؟اگه گفتی جایزه داری
همه استقلالی ها همینطورین؟؟![]()
دوست عزیز که فرموده بودین مکمل jack 3D یک مکمل معمولی بدنسازی هست و تو قوانین فیفا اومده که یکبار مصرفش رو میبخشن، لطف کنین لینک قوانین فیفا در این موردی که ذکر کردین رو قرار بدین تا با مدرک حرفتون پذیرفته بشه. در مورد پنالتی روی نوروزی در دربی سوم که استقلال برنده شد نظر من نبود که اون خطای پنالتی بوده بلکه نظر کارشناسان داوری بود که خطای پنالتی بوده و من درباره اون پنالتی صحبت کردم نه پنالتیها و صحنه های دیگه در بازیهای دیگه. اون صحنه رو کارشناسان داوری پنالتی تشخیص دادن و دست طالب لو هم به پای نوروزی برخورد داشت چون اگه چنین نبود که کارشناسان داوری اذعان به بودن پنالتی نمیکردن عزیز.
درمورد خطای طالبلو لینک مصاحبه نصیرزاده رو گذاشتم که گفته بود مشخصه که برخوردی صورت نگرفت ولی مشخص نیست چرا طالبلو اعتراضی نکرد! تو گوگل سرچ کن
MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines
راجع به Jack3D من یه ساعته دارم سرچ می کنم که قانون فیفا رو پیدا کنم. ایشالا فردا اطلاعات رو میدم ولی فعلاً میتونم بگم که تاحالا هیچ بازیکن فوتبالی تو جهان واسه مصرف این مکمل محروم نشده
اون حرفی هم که زدم، یکی از کامنت ها توی ف.ب بود
سر در گمم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مثه یک استقلالی که تو دسته 3 دنبال آجر برای تیرک دروازه میگشت:lol:
بعد از زدن 4 گل توسط پرسپولیس
مصی : یاااااااااااااااااا امامزاده سید مرتضی یاااااااااااااااااااااااااااااااااااا ضامن آهوووووووووووووووووووووو ! به پیر به پیغمبر بسه دوباره از اون بازی ها نشه !
smrrms : تو رو به جون مادرتون بسه دیگه باز قضیه 6 تایی ها پیش نیاد اعصاب نداریم !
هرچند اگر دربی 4 تایی شدن استقلال رو هم لحاظ کنیم
استقلال نفت تهران پیوندتان مبارک !![]()
حاجی یه لایک خالی کفاف نمیداد. کارت واقعا درسته . :lol:
متشکر از اطلاع رسانی. فقط فکر میکنم اشتباهی صورت گرفته. اون پنالتی که شما عرض میکنین در دربی 67 بود که به قول آقای نصیرزاده خطا نبود ولی بدلیل رفتار طالب لو که اعتراضی نداشته خطا گرفته شد. حرف شما صحیح. من او دربی رو عرض نمیکنم عزیز. الان تو نت سرچ کردم. دربی 70 خطای محمدی بر روی غلامرضا رضایی که اعلام نشد و کارشناسان اذعان داشتند خطای پنالتی بوده( معذرت من به اشتباه گفتم خطا روی نوروزی) من اون بازی رو میگم.لینک اظهار نظرهای داوری:
tabnak.ir/fa/print/156785
entekhab.ir/fa/news/22632/پنالتی-به-نفع-پرسپولیس-قطعی-بود
میدونم تکراری شده اما چون استقلالی خودش یک بار توسط پرسپولیس کبیر تخت جمشید ایران 4 تایی شده
باید گفت استقلال نفت تهران پیوندتون مبارک باشه
خیلی خوشحالید میدونم درکتون میکنم منم اگر تیمم دم سقوط بود با یه برد تو جام حذفی تو پوست خودم نمیگنجیدم خوش باشید
راستی گل دومتون هم که هدیه داور بود دوباره آفساید بود که!
خیلی خوشحالید میدونم درکتون میکنم منم اگر تیمم دم سقوط بود با یه برد تو جام حذفی تو پوست خودم نمیگنجیدم خوش باشید
راستی گل دومتون هم که هدیه داور بود دوباره آفساید بود که!