• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
امین میگم نری تو دیوار !! خعلی خطرناکه ها ! وایسا میخوام 6 دی کلی بهت بخندم !! خعلی حال میده فکر کنم تا یه چهار روزی کلا اینجا پیدات نشه :lol

6دی؟؟
4fvgdaq_th.gif
:D
چهار روز پیدام نشه؟؟
229.gif

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
کـــــــــی ؟ امین اینجا پیداش نشه ؟ بابا این بچه پررو مگه از رو میره ؟ اینا تیمشون قاچاقی داره تو لیگ برتر بازی میکنه و میان اینجا کل کل میکنن .... خصوصا اون میلی! :D اینا دندشون اینقد پهنه که بعد از باخت دربی بازم میان اینجا هارت و پورت میکنن :)

فقط از مدیران میخوام که این پست پاک نشه:mad:
بعد بازی دربی میام اینو کوت میکنم
5.gif
5.gif

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ

پ ن: مصی نگفتی اسم دخی مارو چی گذاشتی؟؟

messengerium

Registered User
لایک‌ها
109
قدمت فوتبال به همین 10سال اخیر لیگ برتر نیست !

حالا انگار شما 20 بار قهرمان شدین
پیروزی 7 بار و استقلال 5 بار قهرمان لیگ شده
پس بهتره دو قهرمانی استقلال توی جام باشگاه های آسیا در سالهای 1970 و 1990 رو بهتون یادآوری کنم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوست عزیز که فرموده بودین مکمل jack 3D یک مکمل معمولی بدنسازی هست و تو قوانین فیفا اومده که یکبار مصرفش رو میبخشن، لطف کنین لینک قوانین فیفا در این موردی که ذکر کردین رو قرار بدین تا با مدرک حرفتون پذیرفته بشه. در مورد پنالتی روی نوروزی در دربی سوم که استقلال برنده شد نظر من نبود که اون خطای پنالتی بوده بلکه نظر کارشناسان داوری بود که خطای پنالتی بوده و من درباره اون پنالتی صحبت کردم نه پنالتیها و صحنه های دیگه در بازیهای دیگه. اون صحنه رو کارشناسان داوری پنالتی تشخیص دادن و دست طالب لو هم به پای نوروزی برخورد داشت چون اگه چنین نبود که کارشناسان داوری اذعان به بودن پنالتی نمیکردن عزیز.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
6دی؟؟
4fvgdaq_th.gif
:D
چهار روز پیدام نشه؟؟
229.gif

مگر اینکه وایرلست رشته کوه آلپ رو هم پوشش بده که بتونی تو پی تی لاگین کنی ...

آخه من مطمئنم بعد از دربی از ناراحتی شدید به کوه های آلپ فراری میشی :D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
امین ! 6 دی اگه نیومدی اینجا من میدونمو جنابعالی از پشت مانیتورت مطمئن باش گردنت تو دستامه :دی

امروز چندمه؟اگه گفتی جایزه داری:D
همه استقلالی ها همینطورین؟؟
tonguesmiley.gif

Last edited:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
امروز چندمه؟اگه گفتی جایزه داری:D
همه استقلالی ها همینطورین؟؟
tonguesmiley.gif

چی کار کنم یادم نبود :lol
اصلاحیه : امین جان 6 بهمن گردنت تو دستامه خیالت تخت !! (عزیزم دی یا بهمن نداره مهم نیت قضیه هستش )

messengerium

Registered User
لایک‌ها
109
دوست عزیز که فرموده بودین مکمل jack 3D یک مکمل معمولی بدنسازی هست و تو قوانین فیفا اومده که یکبار مصرفش رو میبخشن، لطف کنین لینک قوانین فیفا در این موردی که ذکر کردین رو قرار بدین تا با مدرک حرفتون پذیرفته بشه. در مورد پنالتی روی نوروزی در دربی سوم که استقلال برنده شد نظر من نبود که اون خطای پنالتی بوده بلکه نظر کارشناسان داوری بود که خطای پنالتی بوده و من درباره اون پنالتی صحبت کردم نه پنالتیها و صحنه های دیگه در بازیهای دیگه. اون صحنه رو کارشناسان داوری پنالتی تشخیص دادن و دست طالب لو هم به پای نوروزی برخورد داشت چون اگه چنین نبود که کارشناسان داوری اذعان به بودن پنالتی نمیکردن عزیز.

درمورد خطای طالبلو لینک مصاحبه نصیرزاده رو گذاشتم که گفته بود مشخصه که برخوردی صورت نگرفت ولی مشخص نیست چرا طالبلو اعتراضی نکرد! تو گوگل سرچ کن
MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines
راجع به Jack3D من یه ساعته دارم سرچ می کنم که قانون فیفا رو پیدا کنم. ایشالا فردا اطلاعات رو میدم ولی فعلاً میتونم بگم که تاحالا هیچ بازیکن فوتبالی تو جهان واسه مصرف این مکمل محروم نشده
اون حرفی هم که زدم، یکی از کامنت ها توی ف.ب بود

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
درمورد خطای طالبلو لینک مصاحبه نصیرزاده رو گذاشتم که گفته بود مشخصه که برخوردی صورت نگرفت ولی مشخص نیست چرا طالبلو اعتراضی نکرد! تو گوگل سرچ کن
MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines
راجع به Jack3D من یه ساعته دارم سرچ می کنم که قانون فیفا رو پیدا کنم. ایشالا فردا اطلاعات رو میدم ولی فعلاً میتونم بگم که تاحالا هیچ بازیکن فوتبالی تو جهان واسه مصرف این مکمل محروم نشده
اون حرفی هم که زدم، یکی از کامنت ها توی ف.ب بود

متشکر از اطلاع رسانی. فقط فکر میکنم اشتباهی صورت گرفته. اون پنالتی که شما عرض میکنین در دربی 67 بود که به قول آقای نصیرزاده خطا نبود ولی بدلیل رفتار طالب لو که اعتراضی نداشته خطا گرفته شد. حرف شما صحیح. من او دربی رو عرض نمیکنم عزیز. الان تو نت سرچ کردم. دربی 70 خطای محمدی بر روی غلامرضا رضایی که اعلام نشد و کارشناسان اذعان داشتند خطای پنالتی بوده( معذرت من به اشتباه گفتم خطا روی نوروزی) من اون بازی رو میگم.لینک اظهار نظرهای داوری:
tabnak.ir/fa/print/156785
entekhab.ir/fa/news/22632/پنالتی-به-نفع-پرسپولیس-قطعی-بود

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
بعد از زدن 4 گل توسط پرسپولیس

مصی : یاااااااااااااااااا امامزاده سید مرتضی یاااااااااااااااااااااااااااااااااااا ضامن آهوووووووووووووووووووووو ! به پیر به پیغمبر بسه دوباره از اون بازی ها نشه ! :eek:
smrrms : تو رو به جون مادرتون بسه دیگه باز قضیه 6 تایی ها پیش نیاد اعصاب نداریم !

هرچند اگر دربی 4 تایی شدن استقلال رو هم لحاظ کنیم

استقلال نفت تهران پیوندتان مبارک ! :D

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بعد از زدن 4 گل توسط پرسپولیس

مصی : یاااااااااااااااااا امامزاده سید مرتضی یاااااااااااااااااااااااااااااااااااا ضامن آهوووووووووووووووووووووو ! به پیر به پیغمبر بسه دوباره از اون بازی ها نشه ! :eek:
smrrms : تو رو به جون مادرتون بسه دیگه باز قضیه 6 تایی ها پیش نیاد اعصاب نداریم !

هرچند اگر دربی 4 تایی شدن استقلال رو هم لحاظ کنیم

استقلال نفت تهران پیوندتان مبارک ! :D

حاجی دمت گرم خعلی خندیدیم
messengerium: یا ابر فرررررررررررررررررررض یا امامزاده بیژن خدا نکنه 6 تاییشون کنن که بد بخت میشیم:D

messengerium

Registered User
لایک‌ها
109
متشکر از اطلاع رسانی. فقط فکر میکنم اشتباهی صورت گرفته. اون پنالتی که شما عرض میکنین در دربی 67 بود که به قول آقای نصیرزاده خطا نبود ولی بدلیل رفتار طالب لو که اعتراضی نداشته خطا گرفته شد. حرف شما صحیح. من او دربی رو عرض نمیکنم عزیز. الان تو نت سرچ کردم. دربی 70 خطای محمدی بر روی غلامرضا رضایی که اعلام نشد و کارشناسان اذعان داشتند خطای پنالتی بوده( معذرت من به اشتباه گفتم خطا روی نوروزی) من اون بازی رو میگم.لینک اظهار نظرهای داوری:
tabnak.ir/fa/print/156785
entekhab.ir/fa/news/22632/پنالتی-به-نفع-پرسپولیس-قطعی-بود

آها
در مورد صحنه ای که شما میفرمایید هم من پنالتی بودن رو 50 50 می دونم چون رضایی اصلاً تعادل نداشت. رئیس کمیته داوران گفته بود پنالتی نبوده ولی چندتا از کارشناسا گفتن بوده
من برای شما دو مورد از اشتباه داوری به نفع پرسپولیس مثال زدم. شما هم دو مورد گفتین.
نتیجتاً بهتره راجع به مسائل فنی صحبت کنیم
ممنون

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
میدونم تکراری شده اما چون استقلالی خودش یک بار توسط پرسپولیس کبیر تخت جمشید ایران 4 تایی شده
باید گفت استقلال نفت تهران پیوندتون مبارک باشه

خیلی خوشحالید میدونم درکتون میکنم منم اگر تیمم دم سقوط بود با یه برد تو جام حذفی تو پوست خودم نمیگنجیدم خوش باشید
راستی گل دومتون هم که هدیه داور بود دوباره آفساید بود که!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خیلی خوشحالید میدونم درکتون میکنم منم اگر تیمم دم سقوط بود با یه برد تو جام حذفی تو پوست خودم نمیگنجیدم خوش باشید

هدیه داور؟؟
297.gif

راستی چطوری چه عجب دوباره پیدات شد سجاد؟؟
مصی کجاست؟؟

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707

والا به سابقه هم باشه شما سابقه دار هستید توی سقوط به دسته سوم و شاعر گفته هر کسی کو دور ماند از اصل خویش بازجوید روزگار وصل خویش یعنی شما دوباره به جایگاه خودتون به دسته سوم بر میگردید دربی قبلی هم اگر ترکی یار شما پنالتی اعلام میکرد که زده بودیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا