• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
منم به نوبه خودم به همه پرسپولیسی های عزیز تبریک میگم. :happy:

در رابطه با بازی هم فکر میکنم پرسپولیس همون نیمه اول میتونست کار رو تموم کنه و فقط به خاطر اینکه احتیاط رو تو دستور کارشون داشتند در ابتدا بازی روون این چند وقت اخیرشون رو نداشتند.. اما وقتی گل اول رو روی یکی دو اشتباه کوچیک تو یارگیری دفاع هامون خوردیم کمی تیم به خودش اومد (البته بعد از اینکه گل اول رو خوردیم تیم خیلی جلو کشید و بنظر کمی رو به بازی احساسی رفت که حتی یکی دو موقعیت زد حمله خطرناک هم مجدد نصیب تیم نفت شد که اگه خدایی نکرده گل میشد کارمون به شدت سخت میشد) ولی فکر میکنم حضور و تجربه بگوویچ رو هم نباید نادیده بگیریم چون فکر میکنم کمی تو همین موضوع به یحیی کمک کرد که باعث شد تیم به عقب برگرده و بازی عادی و آروم خودش رو انجام بده که نتیجش هم به گل تساوی تیم ختم شد. نکته بعدی روز بد پولادی بود که بازی همیشگی خودش رو انجام نداد و چند اشتباه غیر قابل انتظار رو انجام داد که ممکن بود برای تیم خطرساز بشه.. مساله بعدی بازی خوب پرویچ بود که با توجه به حضور کمی که تو تیم داشته خیلی خوب خودش رو به ترکیب اصلی تحمیل کرده و البته حقش هم هست اما یک چیزی که این وسط من رو کمی نگران کرد برخورد سرد بعضی از بازیکنای تیم با این بازیکن بود که بارها تو تصویر دیدم اون کار خودش رو انجام میداد و بازیکن های دیگه بهش اعتراض داشتند که چرا بهشون پاس نداده و نسبت به تصمیماتش معترض بودند که این جالب نیست و اعتماد به نفس بازیکن رو پایین میاره.. (امیدوارم این مساله هم خیلی زود رفع بشه) نکته دیگه بازی ضعیف انصاریفرد بود که واقعا" میشه تو حرکاتش اتش گل زدن رو دید که این گل زدن به هر قیمتی خوب نیست ! تا وقتی به این صورت استرس گل زدن رو با خودش به دوش بکشه نمیتونه اون کارایی لازم رو داشته باشه.. به نظر من باید بازی عادی خودش رو بکنه و با موقعیت هایی که نصیبش میشه خیلی آروم و منطقی برخورد کنه ! شاید شما هم تو این چند بازی اخیر دیده باشید که هر موقعیتی دستش اومده خیلی سریع روونه دروازه کرده و تو نوع ضربه زدن و تمرکزی که قبل از شوت باید به دروازه داشته باشه خیلی ضعیف عمل کرده.. (ایشالا که با کسب تجربه بیشتر به آمادگی کامل برسه و به یک مهاجم تموم کننده کلاسیک تبدیل بشه) ببخشید سرتون رو به درد آوردم اینها فقط نظرات شخصی خودم بود.

به امید موفقیت های هرچه بیشتر پرسپولیس بزرگ.. :blush:

درود

بسیار خوش آمدید دوست عزیز. امیدوارم بیشتر در تاپیک ببینیمتون. نکات جالبی رو عنوان کردید. مارو از این دست پست ها بی نصیب نذارید

پاینده باشید

MSN_Golden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

در رابطه با بازی هم فکر میکنم پرسپولیس همون نیمه اول میتونست کار رو تموم کنه و فقط به خاطر اینکه احتیاط رو تو دستور کارشون داشتند در ابتدا بازی روون این چند وقت اخیرشون رو نداشتند.. اما وقتی گل اول رو روی یکی دو اشتباه کوچیک تو یارگیری دفاع هامون خوردیم کمی تیم به خودش اومد (البته بعد از اینکه گل اول رو خوردیم تیم خیلی جلو کشید و بنظر کمی رو به بازی احساسی رفت که حتی یکی دو موقعیت زد حمله خطرناک هم مجدد نصیب تیم نفت شد که اگه خدایی نکرده گل میشد کارمون به شدت سخت میشد) ولی فکر میکنم حضور و تجربه بگوویچ رو هم نباید نادیده بگیریم چون فکر میکنم کمی تو همین موضوع به یحیی کمک کرد که باعث شد تیم به عقب برگرده و بازی عادی و آروم خودش رو انجام بده که نتیجش هم به گل تساوی تیم ختم شد. نکته بعدی روز بد پولادی بود که بازی همیشگی خودش رو انجام نداد و چند اشتباه غیر قابل انتظار رو انجام داد که ممکن بود برای تیم خطرساز بشه.. مساله بعدی بازی خوب پرویچ بود که با توجه به حضور کمی که تو تیم داشته خیلی خوب خودش رو به ترکیب اصلی تحمیل کرده و البته حقش هم هست اما یک چیزی که این وسط من رو کمی نگران کرد برخورد سرد بعضی از بازیکنای تیم با این بازیکن بود که بارها تو تصویر دیدم اون کار خودش رو انجام میداد و بازیکن های دیگه بهش اعتراض داشتند که چرا بهشون پاس نداده و نسبت به تصمیماتش معترض بودند که این جالب نیست و اعتماد به نفس بازیکن رو پایین میاره.. (امیدوارم این مساله هم خیلی زود رفع بشه) نکته دیگه بازی ضعیف انصاریفرد بود که واقعا" میشه تو حرکاتش اتش گل زدن رو دید که این گل زدن به هر قیمتی خوب نیست ! تا وقتی به این صورت استرس گل زدن رو با خودش به دوش بکشه نمیتونه اون کارایی لازم رو داشته باشه.. به نظر من باید بازی عادی خودش رو بکنه و با موقعیت هایی که نصیبش میشه خیلی آروم و منطقی برخورد کنه ! شاید شما هم تو این چند بازی اخیر دیده باشید که هر موقعیتی دستش اومده خیلی سریع روونه دروازه کرده و تو نوع ضربه زدن و تمرکزی که قبل از شوت باید به دروازه داشته باشه خیلی ضعیف عمل کرده.. (ایشالا که با کسب تجربه بیشتر به آمادگی کامل برسه و به یک مهاجم تموم کننده کلاسیک تبدیل بشه) ببخشید سرتون رو به درد آوردم اینها فقط نظرات شخصی خودم بود.

بسیار عالی بیان کردید ، نقد خیلی مفیدی بود.

adroit11

Registered User
لایک‌ها
7
من نیمه ی اول بازی رو دیدم
طبق معمول اعصابم خورد شد تلویزیونو از برق کشیدم رفتم هوا بخورم اروم بگیرم یکم
خدا رو شکر که برد

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
این بازی را از ابتدا و به طور کامل دیدم (در واقع به هر کلکی بود خودم را رساندم خانه تا بازی را از دست ندهم!)

گفتنی ها را دوستان گفته اند؛ ولی نمی توانم این حرف را پیش خود نگه دارم که "از این که این بازی های بسیار خوب و روان پوز مخالفان یحیی را می زند شدیدا خوشحالم!"

این بازی ها نشان می دهد که تیم چه پتانسیل عالی ای داشته و حتی در نیم فصل اول هم به ناحق این همه نتایج ضعیف گرفت که اکنون بهتر معلوم می شود مسبب اصلی اش آن مربی مغرور بود که هرگز نتوانست ارتباط خوبی با بازیکنان برقرار کند و حالا جای امیدواری برای همه ما وجود دارد که در لیگ دست کم سهمیه آسیایی را کسب کنیم. در جام حذفی هم به یاری حق کسب عنوان قهرمانی دور از دسترس نیست.

محمد نوری فوق العاده عالی بود و غیر از دو گل بسیار فنی و خوبی که زد در چند صحنه پاس های خیلی عالی ای داد، یکی از آن پاس ها در دقایق پایانی به مهدی مهدوی کیا داد که مهدی هم شوت سنگینی را روانه دروازه کرد ولی متاسفانه توپ به دفاع برخورد کرد.

فکر می کنم انتظار برخی از دوستان از علی کریمی خیلی بالاست، لابد به این خاطر که دوست دارند علی را همیشه به عنوان لیدر میانه میدان و در بالاترین کیفیت خود ببینند، با این حال به نظر من او در این بازی جزء خوب های پرسپولیس بود.

حسین ماهینی هم یکی از بهترین های این روزهای پرسپولیس است.

اگر نفر به نفر هم بخواهیم بررسی کنیم اغلب بازیکنان نمره خوبی می گیرند ولی چیزی که خیلی به چشم می آید روح تیمی کار کردن و اتحاد تیمی است و این به اعتقاد من مهمترین عامل پیروزی های اخیر است.

واقعا از دیدن بازی لذت بردم و نهایتا این برد خوب که در 10 دقیقه پایانی 4 گل دیگر می توانست به ثمر برسد و نتیجه را حتی بیش از عدد 6 معروف! کند را به همه رفقای خوب تاپیک تبریک می گویم.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
من نیمه ی اول بازی رو دیدم
طبق معمول اعصابم خورد شد تلویزیونو از برق کشیدم رفتم هوا بخورم اروم بگیرم یکم
خدا رو شکر که برد

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

حتما شما عادت کردی از ثانیه 10 گل زدن رو شروع کنیم و 6 تا هم به همه بزنیم :p:D

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
درود

اگر با ارزش و لذت بخش است ارزش انتظار را هم دارد

دوازده سال طول می کشد تا درخت نارگیل به ثمر بنشیند.
می توانید مجبورش کنید،یا نوازشش نمائید.
به سرزنشش بپردازید یا توجه تان را از آن دریغ دارید.
ولی نمی توانید وادارش کنید که این مسیر طولانی را با عجله طی کند.
در زندگی ما هم،برخی اهداف از راه میانبر به دست نمی آید.
در دنیایی که شادی ها موقتی،شبها زودگذر، و هیجانات کوتاه هستند،
باید به خاطر داشت که رسیدن به برخی از لذت های ویژه زندگی،زمان زیادی می طلبد.
ولی
اگر داشتن آنها با ارزش است، پس ارزش انتظار را هم دارد.
یحیای عزیز
از اینکه با این سمفونی های دلنواز و چشم نوازت!به این انتظار شیرین ما پایان دادی، از تو ممنونیم.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
این بردها اتفاقی نیست ...

تبریک میگم به همگی ... حالا داریم لذت میبریم از فوتبال :snitch:

شانس آوردن شیش تایی نشدن :)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
واقعا از صحبت های این بابا ***** فرد باید گریه کرد یا خنده
دست بر نمی دارن..
یکی نیست بگه اون موقع که بازی می کردی چی کار کردی که حالا بیای کمیته فنی

devill

Registered User
لایک‌ها
981
دوستان اگر این پرسپولیسه پس اون تیمی که قبل از نیم فصل دیدیم چی بود.
خداییش اگه این بازیها رو تو نیم فصل اول میکرد الان پرسپولیس تیم اول جدول بود.

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
بچه های گل پرسپولیسی منم شدیدا تبریک میگم .

چرا بعضی ها نمیخوان بفهمند لیگ ما طوریه که تیم ما میتونه قهرمان لیگ هم بشه.
چرا جو میدید. تیم اگه همه بازی های خانگی شو ببره قطعا اول میشه.

فراموش نکنید یه بار از رقیب سنتی مون 12 امتیاز عقب بودیم آخر فصل با اختلاف یک امتیاز بالا سرشون بودیم.

محمد نوری امروز مثل روبات برنامه ریزی شده هی تک به تک میشد.

عالی بودند

بچه ها مچکریم.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
تبریک میگم ، این پرسپولیس هم به تیم ملی میتونه کمک کنه هم اینکه به هر حال خیلی از مردم لذت میبرن از بازی این تیم /.

من پرسپولیسی نیستم اما واقعا از اون مربی به ادب خیلی بدم میومد ، حیف بود واقعا پرسپولیس با این همه پتانسیل اون نتایج رو بگیره... تیم را باید خیلی زودتر به یجبی و امثال اون میدادن /.

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
بچه های گل پرسپولیسی منم شدیدا تبریک میگم .

محمد نوری امروز مثل روبات برنامه ریزی شده هی تک به تک میشد.

عالی بودند

بچه ها مچکریم.
اره فقط مثل اینکه اون قسمت برنامه که باید توپ اخر بچسبونه به تور رو کمی اشتباه نوشته بودن

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
تقدیم به هواداران ارتش سرخ!!

به نظرتون انگیزه محمد نوری از پریدن تو این صحنه چی بوده یکی نیست بگه بابا همینجوریش نردبونی دیگه چه برسه اینقدر بپری هوا

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135

این برد رو من هم بسیار تبریک میگم.:rolleyes:

کاملا با بحث و آنالیز موافقم...یعنی اصلا لازمه که این پستها و کامنتها برای تبادل نظر و تجزیه و تحلیل گذاشته بشه تا حرفهای خودمونی و غیره.

میدونم زیادی لفظ قلم شد.اما وقتی تیم میبره روحیه میره بالا و برای حفظ این روحیه این مطالب واقعا لازمه.

Last edited:
بالا