ARMF
مدیر بازنشسته ورزش
منم به نوبه خودم به همه پرسپولیسی های عزیز تبریک میگم. :happy:
در رابطه با بازی هم فکر میکنم پرسپولیس همون نیمه اول میتونست کار رو تموم کنه و فقط به خاطر اینکه احتیاط رو تو دستور کارشون داشتند در ابتدا بازی روون این چند وقت اخیرشون رو نداشتند.. اما وقتی گل اول رو روی یکی دو اشتباه کوچیک تو یارگیری دفاع هامون خوردیم کمی تیم به خودش اومد (البته بعد از اینکه گل اول رو خوردیم تیم خیلی جلو کشید و بنظر کمی رو به بازی احساسی رفت که حتی یکی دو موقعیت زد حمله خطرناک هم مجدد نصیب تیم نفت شد که اگه خدایی نکرده گل میشد کارمون به شدت سخت میشد) ولی فکر میکنم حضور و تجربه بگوویچ رو هم نباید نادیده بگیریم چون فکر میکنم کمی تو همین موضوع به یحیی کمک کرد که باعث شد تیم به عقب برگرده و بازی عادی و آروم خودش رو انجام بده که نتیجش هم به گل تساوی تیم ختم شد. نکته بعدی روز بد پولادی بود که بازی همیشگی خودش رو انجام نداد و چند اشتباه غیر قابل انتظار رو انجام داد که ممکن بود برای تیم خطرساز بشه.. مساله بعدی بازی خوب پرویچ بود که با توجه به حضور کمی که تو تیم داشته خیلی خوب خودش رو به ترکیب اصلی تحمیل کرده و البته حقش هم هست اما یک چیزی که این وسط من رو کمی نگران کرد برخورد سرد بعضی از بازیکنای تیم با این بازیکن بود که بارها تو تصویر دیدم اون کار خودش رو انجام میداد و بازیکن های دیگه بهش اعتراض داشتند که چرا بهشون پاس نداده و نسبت به تصمیماتش معترض بودند که این جالب نیست و اعتماد به نفس بازیکن رو پایین میاره.. (امیدوارم این مساله هم خیلی زود رفع بشه) نکته دیگه بازی ضعیف انصاریفرد بود که واقعا" میشه تو حرکاتش اتش گل زدن رو دید که این گل زدن به هر قیمتی خوب نیست ! تا وقتی به این صورت استرس گل زدن رو با خودش به دوش بکشه نمیتونه اون کارایی لازم رو داشته باشه.. به نظر من باید بازی عادی خودش رو بکنه و با موقعیت هایی که نصیبش میشه خیلی آروم و منطقی برخورد کنه ! شاید شما هم تو این چند بازی اخیر دیده باشید که هر موقعیتی دستش اومده خیلی سریع روونه دروازه کرده و تو نوع ضربه زدن و تمرکزی که قبل از شوت باید به دروازه داشته باشه خیلی ضعیف عمل کرده.. (ایشالا که با کسب تجربه بیشتر به آمادگی کامل برسه و به یک مهاجم تموم کننده کلاسیک تبدیل بشه) ببخشید سرتون رو به درد آوردم اینها فقط نظرات شخصی خودم بود.
به امید موفقیت های هرچه بیشتر پرسپولیس بزرگ.. :blush:
درود
بسیار خوش آمدید دوست عزیز. امیدوارم بیشتر در تاپیک ببینیمتون. نکات جالبی رو عنوان کردید. مارو از این دست پست ها بی نصیب نذارید
پاینده باشید