• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

ali1221

Registered User
لایک‌ها
75
بچه های گل پرسپولیسی منم شدیدا تبریک میگم .

چرا بعضی ها نمیخوان بفهمند لیگ ما طوریه که تیم ما میتونه قهرمان لیگ هم بشه.
چرا جو میدید. تیم اگه همه بازی های خانگی شو ببره قطعا اول میشه.

فراموش نکنید یه بار از رقیب سنتی مون 12 امتیاز عقب بودیم آخر فصل با اختلاف یک امتیاز بالا سرشون بودیم.

محمد نوری امروز مثل روبات برنامه ریزی شده هی تک به تک میشد.

عالی بودند

بچه ها مچکریم.

شاید ترکیب حروف "ت" و "ش" در کلمه ی "متشکر" در صحبت های روز مره شبیه "چ" باشه، اما این دلیلی برای چنین غلط تلفظی و املایی فاحش نمیشه:)

من هم برد امروز رو تبریک میگم، نمیدونم کار گل محمدیه یا نه، ولی هر چیه خیلی هم عالیه

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اصلا مزه ی 6 تایی گفتن و فانتزی ما رو از بین بردن این بازیکن ها ! :hmm::D قبلا میگفتی 6 تایی ها طرف سریع میفهمید که کدوم تیم رو میگی ! الان میگی 6 تایی ها معلوم نیس پیکان رو میگی ؟ الشباب رو میگی ؟ ملوان رو میگی ؟ اون یکی رو میگی !!؟ الان من کجام اینجا کجاست ! کیهههههههههههههه ! :D:D
درسته الان دیگه مسئولین باشگاه به فکر مهر 6 تایی ها باشن و هر تیم 6 تایی میشه یه مهر به عکس دسته جمعی بازیکنای تیم ها بزنند و عکس بذارن سر در باشگاه;)

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
تقدیم به هواداران ارتش سرخ!!

به نظرتون انگیزه محمد نوری از پریدن تو این صحنه چی بوده یکی نیست بگه بابا همینجوریش نردبونی دیگه چه برسه اینقدر بپری هوا
شما یا دقتت خوب نیست یا متوجه نشدی
ببین پس اونجا کریم داره چی بهش میگه اااا دقت کن میفهمی که کریم چی داره میگه:rolleyes:
دوستان این عکس ایمون:wub: رو که میزارید دلم ریش میشه براش تنگ میشه
کاش الان بشه گل محمدی باعث بازگشتش بشه
عجب شعری گفتم :blink:
کلن امروز وقتی شنیدم 4 تا زدیمو شیشتا نزدیم کلی خوشحال شدم
بعدا وقتی توی اخبار دیدم که اول یکی خوردیم و بعد بچه ها غیرتی شدن و چارتا دیگه زدن کلی حال کردم
یه بچه 10 ساله امشب مهمان ما بود میگفت من 5 دقیقه آخر بازی رو دیدم پرسپولیس همینطور پشت سر هم توپ با فاصله کم از رو تیرک رد میکرده!
به امید قهرمانیت ای قهرمان سرخ
یا علی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب تبریک میگم.

پیروزی با ارزشی بود.

یحیی تو این 3 4 بازی نشون داد که هم از نظر فنی قابلیتهای خوبی داره و هم از نظر روحی و روانی روی تیم خوب کار کرده.

تقسیم شادی گل بازیکنا با سرمربی گواه این قضیه بود.

امیدوارم این روند رو به رشد و بازیهای زیبا و هجومی و برد ها ادامه داشته باشه. بخصوص توی لیگ

دقت کردید وقتی تیم هجومی هست فشار روی خط دفاعی و دروازه کمتر شده. در نتیجه استرس تیم اومده پایین. یادش بخیر یه زمانی هر توپی میرفت تو باکس پنالتی ما من میگفتم الانه که گله رو بخوریم.

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
معمول شده این سالها تا تیم نتیجه میگیره بازی بعدی یک سریهای قلقلکشون میگیره که %&%^%@*&*(*()@&^!!!)__+ هیچی بماند.

تو این مدت از عصبانیت و پرخاشهای رویانیان خوشم اومده،‌نه اینکه ماهیت اینکار خوب باشه بلکه باعث میشه بقیه حساب کار دستشون بیاد. هر حرف کوچیکیو جواب میده. به نظرم این کارش هوشمنداس.
تو اون لحظاتی که سردار زیر مشت و لگد !! فردوسی پورو (به قول خودش البته) گرفته بودت به شخصه دلم سوخت به حالش رنگ پریده صورتش جلو چشممه و هر چند بعدها عذرخواهی کرد ولی نتیجه این شد دفعه بعد بخاد حاشیه درست کنه کمی تامل کنه و یاد این لحظات تلخ بیفته.
مدیر همچین تیم‌هایی باید یک شومن واقعی باشه. آدم درونگرا مناسب نیست. اینه که خوشمان آمد.
امیدوارم بازی بعد نامردی نشه.
راستی تو ده دقیقه آخر چرا باید 6 تا گل زده نشه؟!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

اول تبریک بابت برد مقتدرانه و تشکر از همه دوستانی که با پستهای خوبشون حال و هوای خیلی قشنگی به تاپیک دادند و دو تا تشکر ویژه هم از میلاد و زئوس عزیز که به استادیوم رفتند و تیم رو تشویق کردند.:)

اما بعد:

درود

تبریک میگم بابت برد بسیار خوب امروز. نکته مهم اینه که بردهای اینچنینی با گل زده بالا، بزرگترین مزیتش بالا رفتن اعتماد به نفس کلی تیمه. البته این آلارم رو به حریفان بعدی تیم میده که به احتمال زیاد جلو پرسپولیس بسته بازی کنن. امیدوارم با درایت و به دور از جوگیر شدن به راه درستی که بعد از مدت طولانی پیدا کردن ادامه بدن. نکته جالب بعدی رابطه بسیار خوب بازیکنها با یحیی هست. چیزی که مدتها بود در تیم نمیدیدیم. به امید استمرار این مسیر درست و پیروزیهای بی حرف و حدیث...

پاینده باشید

استاد علی به نکته بسیار مهمی اشاره کردید.یکی بالا رفتن اعتماد به نفس تیم و دوم رابطه خوب دوستانه استاد و شاگردی بین بازیکنان و یحیی که ماهینی به بهترین شکل به نمایش گذاشت.

منم به نوبه خودم به همه پرسپولیسی های عزیز تبریک میگم. :happy:

در رابطه با بازی هم فکر میکنم پرسپولیس همون نیمه اول میتونست کار رو تموم کنه و فقط به خاطر اینکه احتیاط رو تو دستور کارشون داشتند در ابتدا بازی روون این چند وقت اخیرشون رو نداشتند.. اما وقتی گل اول رو روی یکی دو اشتباه کوچیک تو یارگیری دفاع هامون خوردیم کمی تیم به خودش اومد (البته بعد از اینکه گل اول رو خوردیم تیم خیلی جلو کشید و بنظر کمی رو به بازی احساسی رفت که حتی یکی دو موقعیت زد حمله خطرناک هم مجدد نصیب تیم نفت شد که اگه خدایی نکرده گل میشد کارمون به شدت سخت میشد) ولی فکر میکنم حضور و تجربه بگوویچ رو هم نباید نادیده بگیریم چون فکر میکنم کمی تو همین موضوع به یحیی کمک کرد که باعث شد تیم به عقب برگرده و بازی عادی و آروم خودش رو انجام بده که نتیجش هم به گل تساوی تیم ختم شد. نکته بعدی روز بد پولادی بود که بازی همیشگی خودش رو انجام نداد و چند اشتباه غیر قابل انتظار رو انجام داد که ممکن بود برای تیم خطرساز بشه.. مساله بعدی بازی خوب پرویچ بود که با توجه به حضور کمی که تو تیم داشته خیلی خوب خودش رو به ترکیب اصلی تحمیل کرده و البته حقش هم هست اما یک چیزی که این وسط من رو کمی نگران کرد برخورد سرد بعضی از بازیکنای تیم با این بازیکن بود که بارها تو تصویر دیدم اون کار خودش رو انجام میداد و بازیکن های دیگه بهش اعتراض داشتند که چرا بهشون پاس نداده و نسبت به تصمیماتش معترض بودند که این جالب نیست و اعتماد به نفس بازیکن رو پایین میاره.. (امیدوارم این مساله هم خیلی زود رفع بشه) نکته دیگه بازی ضعیف انصاریفرد بود که واقعا" میشه تو حرکاتش اتش گل زدن رو دید که این گل زدن به هر قیمتی خوب نیست ! تا وقتی به این صورت استرس گل زدن رو با خودش به دوش بکشه نمیتونه اون کارایی لازم رو داشته باشه.. به نظر من باید بازی عادی خودش رو بکنه و با موقعیت هایی که نصیبش میشه خیلی آروم و منطقی برخورد کنه ! شاید شما هم تو این چند بازی اخیر دیده باشید که هر موقعیتی دستش اومده خیلی سریع روونه دروازه کرده و تو نوع ضربه زدن و تمرکزی که قبل از شوت باید به دروازه داشته باشه خیلی ضعیف عمل کرده.. (ایشالا که با کسب تجربه بیشتر به آمادگی کامل برسه و به یک مهاجم تموم کننده کلاسیک تبدیل بشه) ببخشید سرتون رو به درد آوردم اینها فقط نظرات شخصی خودم بود.

به امید موفقیت های هرچه بیشتر پرسپولیس بزرگ.. :blush:

استاد ورودتون رو به تاپیک خودتون خوش آمد میگم و باید بگم از تحلیلتون در خصوص بازی که شاید از زاویه دیگری به بازی نگاه شده بود جدا خوشحال شدم. امیدوارم بیش از اینها در خدمتتون باشیم. :)

بچه های گل پرسپولیسی منم شدیدا تبریک میگم .

چرا بعضی ها نمیخوان بفهمند لیگ ما طوریه که تیم ما میتونه قهرمان لیگ هم بشه.
چرا جو میدید. تیم اگه همه بازی های خانگی شو ببره قطعا اول میشه.

فراموش نکنید یه بار از رقیب سنتی مون 12 امتیاز عقب بودیم آخر فصل با اختلاف یک امتیاز بالا سرشون بودیم.

محمد نوری امروز مثل روبات برنامه ریزی شده هی تک به تک میشد.

عالی بودند

بچه ها مچکریم.

رحمان جان تیم احساس خوبی به ما منتقل کرده. من هم موافقم که این تیم به راحتی میتونه بره روی سکو . اما قهرمانی حداقل در این مقطع نیاز به کوشش خیلی زیاد پرسپولیس و مرتکب نشدن کوچکترین اشتباهات و همینطور روی دادن اتفاقات مطابق میل ما رو داره. دور از ذهنه ولی شدنی هست. از لحاظ آماری هنوز شانس داریم.

به نظر میرسه تیم فعلا باید به هر صورت کسب تمام امتیازات رو در بازیهای لیگ در نظر داشته باشه. کلا من خودم مایلم در ادامه بازیهای جام حذفی با حداقل اختلاف و در لیگ با حداکثری که میشه مسابقات پیش رومون رو ( حداقل بازیهای در خانه ) ببریم تا شاید مانند قهرمانی قبلی با پشتکار خودمون بتونیم کار سخت تقریبا دست نیافتنی رو دست یافتنی کنیم. :)

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
همه دوستان نقاط قوت بازی دیروز رو گفتند من با اجازه دوستان میخوام کمی هم به نقاط ضعفمون که زیر بازی کاملا هجومی و هماهنگ هافبکها و فورواردهامون گم شد ، اشاره داشته باشم:

من دیروز در تحلیلی که کرده بودم گفته بودم ماهینی باید حواسش به یعقوب کریمی باشه ، کاری که دو بار حواسش نبود . بار اول یعقوب کریمی پایه گذار گل اول شد و در مرتبه دوم توپ از همه دفاع هامون رد شد ولی خوشبختانه فورواردهای حریف جایی که باید نبودند. یک بار هم که از جناح مخالف و از سمت پولادی بازیکن تعویضی حریف وارد 18 قدم ما شد و توپو زد به تیرک و توپ دوباره در جناح ماهینی افتاد درست زیر پای یعقوب کریمی و خوشبختانه پاش به توپ نچسبید .باید گفت در این مواقع ماهینی کجا بود؟!

حالا سوال اینه آیا دیروز واقعا ماهینی خوب بود ؟ در فاز حمله میشه گفت نمره بسیار خوب میگیره ولی به نظر من در در فاز دفاع ، نمره کاملا مخالف فاز حمله رو صاحب شد

اما عملکرد دفاعیمون کلا چطور بود ؟ به نظر من نمره ضعیف تعلق میگیره . به نظر من واقعیت قضیه اینه که فاز هجومی دیروز بار دفاع رو به دوش کشید والا دفاع ما اونی نبود که باید باشه ، تراکم دفاعیمون در هنگام حملات حریف دیر کامل می شد ، توپ در باکس هجده قدم به راحتی در اختیار مهاجمان حریف قرار می گرفت( حالا یا با رد شدن از دفاع مستقیم یا با پاسهای کوتاه ) و دیگه اینکه دو موقعیت دیگه که میتونست خیلی خطرناک بشه با هوشیاری و رشادت داش علی کریمی و حاج ممد نوری:D دفع شد. شخصا وقتی می بینم خط هافبک میاد در کارهای دفاعی مشارکت میکنه کلی مشعوف میشم و این رو نشونه خوبی می دونم. ولی دفاعمون باید 6 دانگ تر بشه. یه جورایی دفاعمون هنوز گرگ نیست . دفاع باید گرگ باشه اونم گرگ گرسنه.نور محمدی یه کم شله برای پست دفاع وسط و بنگر از دید من شاخصه های بهتری برای در کنار سید جلال بازی کردن رو داره .

درباره گلر هم دیروز یکی دو باری نیلسون تزلزل داشت خودش که توی صحبتهاش خیلی شاکیه که مربی دروازه بان نداره و گفته این میتونه باعث افتش بشه که ظاهرا داره همینطور هم میشه. نمیدونم اون مندز جریانش چی شد ولی حتما باید زودتر فکری هم برای مشکل دروازه بانهامون داشته باشیم.

دوستان من همیشه طرفدار این بودم که حسن های پرسپولیس گفته بشه ولی حالا که انشاا... تیم افتاده روی غلتک باید ضعف ها رو هم بگیم تا انتظارات زیادی از تیم نداشته باشیم. موقعی میشه انتظارات کامل از تیم داشته باشیم که این نقیصه ها برطرف شده باشه.

مسائل دیگه درباره پرویچ و انصاری فر هم بود که به طور کامل دوستمون Mr Lover عزیز بهش اشاره داشتند و من دیگه درباره اش صحبت نمی کنم. فقط اینو بگم با اومدن پروویچ سمت راست و چپ هافبکمون بالانس شده و البته باید یادی هم از سرباز جنگهای ناپیدا یعنی رضا حقیقی عزیز بکنم که واقعا فوق العاده هست و بنا به پستش فقط باید بیشتر با ریتم دفاعی کار بکنه تا ریتم هجومی :)

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
هدیه نقاش کاشانی به علی دایی

مشاهده پیوست 275200

بچه ها مهرداد عزیز باعث شدند اشاره داشته باشم به اینکه علی دایی پریشب در مراسم اهدای توپ طلای اروپا یکی از مدعوین بود و به عنوان عضوی از اعضای عالیرتبه فیفا شرکت داشت و بار دیگه باعث افتخار ایران و پرسپولیس شد. دایی در جایی حضور داشت که افراد معروف و با نفوذی چون ریاست باشگاه بارسلونا ، لوتار ماتیوس ( افسانه آلمانها) ، کاناوارو ( ستاره سالهای نه چندان دور ایتالیایی ها ) ، کریستین کارمبو ( قهرمان جام جهانی و جام ملتهای اروپا در معیت تیم ملی فرانسه ) و ..... بسیاری دیگر از بزرگان جهان فوتبال در آنجا حضور داشتند.

699340_774.jpg

244965hp2.jpg

دایی در کنار کریستین کارمبو قهرمان جهان در سال 1998 و عضو سابق رئال مادرید

زنده باد پرسپولیس و پرسپولیسی

شاد و پیروز باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
گل‌محمدی: شبیه مارچلو بیلسا نیستم/مهدوی‌کیا سرمربی پرسپولیس شود کمکش می‌کنم

به گزارش خبرگزاری فارس، یحیی‌ گل‌محمدی پس از پایان بازی پرسپولیس مقابل نفت تهران در ارتباط با حرف و حدیث هایی که در مورد حضور بگوویچ در این تیم به وجود آمد،اظهار داشت: شاید بارها درباره بگوویچ در چند مدت اخیر حرف زده باشم اما در کل باز هم اعلام می‌کنم من حدود 12 سال است که بگوویچ را می‌شناسم. همیشه به شکلی با او ارتباط داشتم. مربی بسیار خوب و با تجربه‌ای است و جو فوتبال ما را به خوبی می‌شناسد. می‌خواهم حرف نهایی‌ام را درباره بگوویچ بزنم چون دیگر نباید این مسئله را زیاد مانور کرد چون دیگر بگوویچ به ما پیوسته است.

وی در خصوص مهرزاد معدنچی که گفته می‌شود با پادر میانی برخی‌ها به پرسپولیس اضافه شد، نیز گفت: معدنچی بازیکن بزرگی است پس از اینکه پای خود را بنا به دلایلی عمل جراحی کرد کمی افت کرد. من هم با توجه به شرایط پرسپولیس مجبور بودم او را از لیست خارج کنم اما در نهایت با توجه به اینکه او تیمی پیدا نکرد و چند بازیکن هم خواستند در کنار ما باشد، من هم از استقبال بازیکنان خوشحال شدم و سعی کردم که این بازیکن کنار تیم باشد.

سرمربی سرخپوشان در پاسخ به سؤالی دیگر که کاظمیان گفته که شما زورتان به معدنچی و کاظمیان رسید اما در برابر کریمی و مهدوی‌کیا کاری نتوانستید انجام دهید، گفت: همیشه در پرسپولیس سعی خواهم کرد بهترین تصمیم‌ها را بگیرم. برایم فرقی نمی‌کند جواد کاظمیان، معدنچی و یا افراد دیگری باشند. همه اینها دوستان خوب من هستند اما من باید برای پرسپولیس تصمیم بگیرم تا به این تیم کمک شود.

وی افزود: من در بازی مقابل نفت روز بسیار سختی را پیش بینی می‌کردم اما حتی پس از خوردن یک گل به بازیکنانم اطمینان داشتم. نفت تیمی است که در لیگ ما بسیار خوب دفاع و سپس ضد حمله می‌زند. ما بعد از اینکه گل خوردیم فکر کردم که به مشکل می‌خوریم اما با حضور بازیکنان باتجربه و جوان بازیکن درست شد.

گل محمدی ادامه داد: هر چه که از بازی می‌گذشت پرسپولیس سوار میدان می‌شد موقعیت‌های بسیار زیادی داشتیم اما فقط 4 تای آن به گل تبدیل شد. در کل بعد از اینکه بازی باخته مساوی شد من می‌دانستم که بازی را می‌توانیم ببریم. در شرایط بازی با نفت تا الان قرار نگرفته بودیم چون ما همیشه گل اول را می‌زدیم اما در این بازی با تجربه جدید پیروز شدیم.

گل‌محمدی یادآور شد: بچه‌های من نشان دادند که بازیکنانی بسیار بزرگ و در مواقع ضروری خیلی خوب تصمیم می‌گیرند. این برایم در آینده خیلی خیلی خوب است. تیمی که در شرایط سخت به شرایط ایده‌آل برگردد خیلی خوب است.

سرمربی پرسپولیس در مورد انتقادهای پیشکسوتان نیز گفت: من از حاشیه در فوتبال متنفرم در دوران بازیگری‌ام نیز همین طور بوده در مربیگری نیز باور کنید آنقدر از حاشیه بدم می‌آید که دوست ندارم حتی درباره‌اش حرف بزنم و کارم به آنجا کشیده شود. ولی تیم‌های بزرگ مشکلات خاص خودشان را دارد و همیشه مشکلات کنار پرسپولیس بوده است. وقتی مخالفان و منتقدان ما که دوست دارند تیم زمین بخورد، زیاد شود این نشان می‌دهد که پرسپولیس کارش را خوب انجام دهد. این نشاندهنده این است که حرکات ما رو به جلو است و برای من چیزی دیگری اهمیت ندارد.

وی افزود: هر تصمیمی که می‌گیرم فقط برای این است که پرسپولیس خوب باشد و مطمئن باشید هر تصمیمی که فکر کنم درست باشد را بدون هیچ قید و شرطی می‌گیرم.

گل‌محمدی در پاسخ به سؤالی که اگر شما با توجه به اینکه سرمربی هستید یک روز می‌روید دستیار مربی تیم خودتان باشید، نیز گفت: بستگی به شرایط دارد ممکن است من هم یک روز در کنار شاگردم کار کنم. فکر نکنم تا 2-3 سال دیگر طول بکشد. اگر سن و سال من کمی بالاتر برود و کار برایم سخت‌تر شود ممکن است این کار را انجام دهم اما تا الان به این موضوع فکر نکردم. من معتقدم هر فردی باید به نوبه خودش تجربه‌اش را به دیگران مخصوصا پرسپولیس انتقال دهد. اگر مهدوی‌کیا تا سه سال دیگر سرمربی پرسپولیس شد، قطعا من به کمکش می‌آیم.

وی در پایان در خصوص عکس‌العمل‌های عجیبش در کنار زمین نیز گفت: من متاسفانه کمی کمرم دچار مشکل است. اگر زیاد سرپا بایستم درد امانم را می‌برد. به خاطر همین بعضی موقع‌ها کنار زمین می‌نشینم. کار من شبیه مارچلو بیلسا نبود. من زیاد اهل الگوبرداری و این حرف‌ها نیستم و فقط کار خودم را انجام می‌دهم. ما الان باید در این شرایط بازی مقابل نفت را دیگر فراموش کنیم چون باید مقابل تیم خوب صبا قرار بگیریم و در لیگ برتر کارمان را دنبال کنیم. من از صبا شناخت خوبی دارم آنها تیمی جوان و بسیار جویای نام هستند و به نظرم کار بسیار سختی را مقابل این تیم داریم. امیدوارم که بتوانیم دست پر از قم به تهران برگردیم و با خیال راحت به بازی‌های آینده فکر کنیم.

منبع : فارس

پروین: گل‌محمدی نان مهره چینی‌اش را می‌خورد/کریمی ۱۰ سال جوان شده

علی پروین در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص بازی پرسپولیس و نفت تهران، اظهار داشت: همان‌طور که خود پرسپولیسی‌ها تصور می‌کردند نفت تیمی بسیار گردن کلفت و فرصت طلب نشان داد. در نیمه اول پرسپولیس را زیاد اذیت کرد اما در نیمه دوم تغییراتی ایجاد شد.

وی افزود: بعد از اینکه پرسپولیس گل اول را از نفت خورد، بچه‌ها به خودشان آمدند و فوتبال بسیار خوبی علی‌رغم اینکه پشت سر هم گل هم می‌زدند به نمایش گذاشتند. در کل به نظرم پرسپولیس الان هم خوب بازی می‌کند و هم خوب گل می‌زند. این چیزی است که از اول فصل دنبال آن بود اما ای دل غافل!

پروین در خصوص عملکرد گل‌محمدی نیز گفت: من معتقدم اگر 4 تا 4 تا یا 6 تا 6 تا به تیم‌ها گل می‌زنیم و فوتبال هجومی را به نمایش می‌گذاریم به خاطر این است که گل‌محمدی نان مهره چینی‌های خود را در زمین می‌خورد. بچه‌ها می‌دانند که چه طور باید حریفان را از پای درآورند. در زمین و هوا در هر بازی سوار حریفان هستند و من به بچه‌ها در این بازی‌های اخیر نمره 20 می‌دهم.

وی افزود: البته هرگز نباید پرسپولیس دچار غرور شود. انشاءالله اگر همین طور رو به جلو برویم خدا بخواهد، عنوان قهرمانی جام حذفی را کسب خواهیم کرد، اگر چه هنوز زود است که درباره آینده قضاوت کنیم. بچه‌ها در این شرایط نباید در باد این بردها خوابشان ببرد، بلکه باید به قدرت و انگیزه مضاعف تری به آینده نگاه کنند و گام ها را محکم‌تر از قبل بردارند.

وی در خصوص عملکرد علی کریمی نیز گفت: خودتان دیدید به نظرم 10 سال جوان شده؛ پاس‌های او هر دفاعی را از جا می‌کند. آیا این حقش بود در نیم فصل اول کنار گذاشته شود؟

اما بهتر است به گذشته برنگردیم چون همه چیز تمام شده و حالا باید یحیی صبور باشد و بدون اینکه به حرف و حدیث ها گوش کند، کار خود را انجام دهد.

وی در پایان در خصوص انتخاب لیونل مسی به عنوان بهترین بازیکن دنیا برای چهارمین سال متوالی گفت: شکی نداشتم که مسی انتخاب می‌شود. اگر جای رونالدو بودم تا 5 سال دیگر هم قید این که شاید بهترین بازیکن دنیا ‌شوم را می‌زدم. چون مسی جوان است و این طور همه را به هم می‌پیچاند. حالا وای به حال اینکه چند سال دیگر با تجربه و جوان‌تر شود.

منبع : فارس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در گفتگو با مهر عنوان شد:عملکرد تیم مرا یاد دوران طلایی پرسپولیس انداخت/ شایسته قهرمانی هستند

عضو پیشین هیات مدیره پرسپولیس با اشاره به اینکه انتقادات پیشکسوتان دلسوزانه بود نه از روی حب و بغض با درخواست از آنها برای حمایت از این تیم گفت: برتری با گل‌های زیاد و نوع عملکرد بازیکنان برابر نفت، من را به یاد دوران طلایی پرسپولیس انداخت.

محمد پنجعلی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد پیروزی تیم فوتبال پرسپولیس برابر نفت تهران و صعود به مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی ضمن بیان مطلب فوق گفت: بازیکنان تیم خصوصا در نیمه دوم بسیار منطقی و عالی بازی کردند و حتی زمانیکه حریف به گل رسید، روند خوب‌شان را از دست نداده و به بازی احساسی روی نیاوردند.

وی با تبریک این پیروزی به کادرفنی، بازیکنان و هواداران پرسپولیس اضافه کرد: برتری با گل‌های زیاد و نوع عملکرد بازیکنان من را به یاد دوران طلایی پرسپولیس انداخت و از این پیروزی و دیدن خوشحالی مردم، بسیار لذت بردم.

عضو پیشین هیات مدیره پرسپولیس که برای تماشای این بازی به ورزشگاه آزادی رفته بود، اظهار داشت: من افتخار کردم هدایت تیم بر عهده نفرات خودمان است. یحیی خاک فوتبال را خورده، سال‌ها برای پرسپولیس زحمت کشید و حتی در صبا هم خوب نتیجه گرفت و همین که تیم با هدایت یک پرسپولیسی موفق می‌شود، شادی من مضاعف شده است.

وی با اشاره به اینکه نتایج اخیر پرسپولیس نشان می‌دهد تیم توانایی موفقیت را داشته است، تاکید کرد: امروز مشخص شد اگر تیم در نیم فصل نخست نتایج خوبی نگرفته است، مقصر اصلی کادر فنی و عدم شناخت آن مربی خارجی از وضعیت تیم و توانایی بازیکنان بود و متاسفانه در گذشته از ظرفیت بازیکنان به خوبی استفاده نمی‌شد.

پنجعلی که همچنان اعتقاد دارد خارجی‌ها در فوتبال‌ ایران ناکام هستند، یادآور شد: اگر در همه زمینه‌ها به جوانان خودمان اعتماد کنیم، صدرصد جواب گرفته و موفق می‌شویم. خودم منتقد مربی خارجی بودم و اعتقاد داشتم یا باید دایی می‌آمد و یا اینکه یحیی را به عنوان سرمربی انتخاب می‌کردند. هرچند گل‌محمدی دیر انتخاب شد اما او به خوبی نقاط ضعف تیم را برطرف کرد و در نهایت باید گفت تغییر کادرفنی و حضور یحیی برای پرسپولیس مثبت بود.

وی با تاکید بر اینکه این موفقیت‌های مقطعی نیست زیرا توانایی بازیکنان زیاد بوده و آنها روز به روز بهتر می‌شوند، تصریح کرد: جام حذفی، جام اتفاقات و لحظات است اما من مطمئنم اگر اتفاق خاصی نیفتد، پرسپولیس قهرمان این جام خواهد شد. امروز پرسپولیس از همه تیم‌های حاضر در جام حذفی بهتر بوده و مستحق قهرمانی در این جام است.

عضو پیشین هیات مدیره پرسپولیس در خصوص اینکه فکر می‌کند پرسپولیس در لیگ هم نتایج نیم فصل را جبران کند، افزود: موفقیت در لیگ بسیار سخت است اما اگر بازیکنان حواس‌‍شان را جمع کرده و مفت امتیاز از دست ندهند، رسیدن به رده‌های بالای جدول و کسب سهمیه‌ حضور در لیگ قهرمانان آسیا برای‌شان دور از دسترس نخواهد بود.

وی در مورد مصاحبه‌های اخیر برخی از پیشکسوتان پرسپولیس افزود: ممکن است آنها انتقاد کرده باشند اما این انتقادها دلسوزانه بوده نه از روی حب و بغض. حرف پیشکسوتان هم این است که تیم موفق بوده و بازیکنان بدین شکل بازی کنند. البته در این مقطع که همه چیز بر وفق مراد است، این انتقادات اثر منفی روی تیم می‌گذارد. امروز از همه بزرگان و پیشکسوتان پرسپولیس می‌خواهم از تیم حمایت کنند و اگر مشکلی هست، به جای‌ انتقاد در رسانه‌ها، آن را به مدیران و کادرفنی بیان کنند.

پنجعلی در پایان به حضور علی دایی در مراسم انتخاب بهترین بازیکن سال 2012 فوتبال جهان اشاره کرد و گفت: متاسفانه در ایران به علی دایی و افتخاراتش توجه لازم نمی‌شود اما به خاطر این حضور ارزشمند به شخص دایی و جامعه فوتبال ایران تبریک می‌گویم. این افتخار بزرگی بود و زمانی‌که دایی را در این مراسم دیدم، از خوشحالی اشکم درآمد.

منبع: خبرگزاری مهر

هاشمیان: پرسپولیس با یحیی احیا شده/ قهرمانی در لیگ برتر هم شدنی است

مهاجم سابق پرسپولیس می‌گوید با این نمایشی که در هفته‌های اخیر این تیم از خود نشان داده پرسپولیس برای قهرمانی در لیگ برتر هم شانس دارد.

وحید هاشمیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به مراسم تقدیر باشگاه پرسپولیس گفت: باید از پرسپولیس تشکر کنم که چنین مراسمی را تدارک دید. همچنین باید از مسئولان باشگاه نفت هم قدردانی کنم که به فکر من بودند. خوشحالم که بار دیگر در جمع هواداران پرسپولیس حاضر شدم اما خوشحالی دیگر من بابت این است که در روزی که از من تقدیر شد پرسپولیس توانست برد بسیار خوبی به دست آورد.

وی درباره وضعیت پرسپولیس گفت: از زمان حضور یحیی در پرسپولیس این تیم احیا شده است. پرسپولیس این بازی را با اختلاف گل خوبی برد. ضمن اینکه می‌توانست با استفاده از موقعیت‌های زیادی که به دست آورد اختلاف را بیشتر کند. با این نمایشی که از پرسپولیس دیدم فکر می‌کنم این تیم شانس قهرمانی در لیگ برتر هم خواهد داشت.

منبع : ایسنا

پ.ن: واقعا صحبتهای پنجعلی عالی بود. هاشمیان هم کارش درسته . شیره پیشکسوتهای کار درست

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
انصاری‌فرد: از اینکه نتوانستم گل بزنم خنده‌ام گرفته بود!

کریم انصاری فرد گفت: قسمت نبود به نفت تهران گل بزنم.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس پس از پیروزی پرگل تیمش برابر نفت تهران در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی اظهار کرد: نمی‌دانم چرا امروز توپ‌هایم گل نمی‌شد. معلوم نبود موتور گلزنی‌ام امروز روشن بود یا خاموش! در کل قسمت نبود امروز گل بزنم و خودم هم خنده‌ام گرفته بود. فکر کنم اگر موقعیت دروازه‌ خالی هم برایم پیش می‌آمد گل نمی‌شد!

وی ادامه داد:‌ امروز خیلی خوب بازی کردیم. حق‌مان بود که با تعداد گل‌های بیشتری این بازی را ببریم شرایط‌مان مثل چند بازی قبل خیلی خوب بود. درست است که یک گل غافلگیر کننده خوردیم اما خیلی خوب بازی را جمع کردیم و در نیمه دوم بهترین بازی را انجام دادیم.

منبع: ایسنا

نوری: می‌توانستیم 7- 8 گل به نفت بزنیم

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: می‌توانستیم 7 یا 8 گل به نفت بزنیم.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمد نوری که در برتری 4 بر یک تیمش برابر نفت تهران با زدن دو گل و دادن یک پاس گل، نقش پررنگی داشت درباره این بازی گفت: خوشبختانه با این که در ابتدای بازی گل خوردیم، هواداران تا دقیقه 90 ما را تشویق کردند. تیم ما روز به روز بهتر می‌شود و امیدواریم که این روند خوب را در نیم فصل دوم نشان دهیم.

وی همچنین اظهار کرد: امروز توانستیم گل‌های زیادی بزنیم اما می‌توانستیم به جای چهار گل، 7 - 8 گل بزنیم. خود من چند موقعیت صد در صد را از دست دادم. امیدوارم در بازی‌های آینده این اتفاق نیفتد

ماهینی: پنالتی زدن در حضور کریمی سخت بود/گلم را به گل‌محمدی تقدیم می‌کنم

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پنالتی زدن در حضور علی کریمی کار سختی بود اما با اجازه او این کار را کردم.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسین ماهینی پس از پیروزی 4 بر یک تیمش برابر نفت تهران درباره ضربه پنالتی‌اش که منجر به گل سوم تیمش شد گفت: 5 - 6 بازی است که پنالتی‌زن اول تیم هستم اما متاسفانه برایمان پنالتی نگرفته بودند. امروز گویی قسمت بود که خودم پنالتی بگیرم و خودم هم آن را بزنم.

وی ادامه داد: پنالتی زدن در حضور آن همه بازیکن پنالتی‌زن مثل علی کریمی کار بسیار سختی بود اما با توجه به این که من پنالتی‌زن اول تیم هستم این کار را کردم. البته برای زدن پنالتی از علی کریمی اجازه گرفتم و بعد پشت توپ ایستادم.

ماهینی همچنین درباره شادی پس از گلش که به اتفاق بازیکنان پرسپولیس به سمت یحیی گل‌محمدی رفته بود گفت: نمی‌خواهم وارد حاشیه‌ها شوم اما گلم را ابتدا به هواداران تیم و دوم به گل‌محمدی تقدیم می‌کنم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
داده های جالب آماری در پیروزی پرسپولیس بر نفت تهران

شکست تیم فوتبال نفت تهران در برابر پرسپولیس در جام حذفی همراه با داده های جالب آماری برای سرخ پوشان پایتخت بود که یکصدمین بازی مهدی مهدوی کیا کاپیتان تیم پرسپولیس دراین بازی از جمله آنان است.

به گزارش ایرنا از باشگاه پرسپولیس، محمد نوری و هادی نوروزی نیز به ترتیب در دیدار با نفت تهران موفق به کسب عنوان پنجمین گلزن پرسپولیس در جام حذفی و بیستمین گلزن تیم فوتبال پرسپولیس شدند.

** صدمین بازی مهدوی کیا در پرسپولیس

مهدی مهدوی کیا کاپیتان اول پرسپولیس در دیدار مقابل نفت تهران در جام حذفی صدمین بازی خود با پیراهن پرسپولیس تجربه کرد.

مهدوی کیا نخستین بازی خود برای پرسپولیس را 29 اردیبهشت 1374 و در هفته اول لیگ آزادگان انجام داد. او در زمستان 77 راهی بوندس لیگا شد و سال گذشته در نیم فصل دوم پس از 13 سال دوباره به پرسپولیس بازگشت. او 14 بازی در مسابقات آسیایی، 6 بازی در جام حذفی و 80 بازی در لیگ برای پرسپولیس انجام داده و 25 گل نیز به ثمر رسانده است.

** نوری پنجمین گلزن برتر پرسپولیس در تاریخ جام حذفی

ˈمحمد نوریˈ با دو گلی که مقابل نفت تهران به ثمر رساند، تعداد گل های خود را در جام حذفی برای پرسپولیس به هفت رساند و پنجمین گلزن برتر این تیم در تاریخ جام حذفی شد.

نوری در 3 فصل اخیر با پیراهن پرسپولیس در جام حذفی موفق به گلزنی شده است. او در فصل 89، دو گل به نفت محمود آباد و دو گل به ملوان در بازی رفت فینال زد.

نوری فصل گذشته نیز مقابل مس رفسنجان یک گل زد و در این فصل نیز دو گل زده است تا در مجموع با 7 گل زده در کنار کریم باقری پنجمین گلزن برتر پرسپولیس در جام حذفی باشد.

در تاریخ جام حذفی، فرشاد پیوس با 22 گل زده بهترین گلزن پرسپولیس است و مجتبی محرمی با 9 گل در رده دوم است. مهرزاد معدنچی و رضا عابدیان نیز با 8 گل زده رتبه سوم را در اختیار دارند و کریم باقری و محمد نوری نیز رتبه پنجم را به خود اختصاص داده اند. هادی نوروزی نیز با 6 گل پشت سر این دو بازیکن قرار گرفته است.

** نوروزی ببیستمین گلزن تاریخ پرسپولیس‎

ˈهادی نورزیˈ با گلزنی مقابل نفت تهران در جام حذفی، مجموع گل هایش برای پرسپولیس را به 28 رساند و در رتبه بیستم گلزنان تاریخ باشگاه پرسپولیس قرار گرفت.

نوروزی که تا قبل از این فصل 23 گل برای سرخپوشان زده بود، در این فصل نیز 2 گل در لیگ برتر و 3 گل در جام حذفی زده است. نوروزی با این 28 گل به همراه اسماعیل حاجی رحیمی پور بطور مشترک در رتبه بیستم گلزنان پرسپولیس قرار دارد. او با ادامه روند گلزنی هایش در این فصل می تواند حداقل تا رتبه پانزدهم بالاتر رود. محمد نوری رقیب جدی او در این راه است که با 27 گل پشت سر وی قرار گرفته است.

تیم فوتبال پرسپولیس تهران با پیروزی مقابل نفت تهران در شب گذشته، گام به مرحله یک چهارم پایانی مسابقه های فوتبال جام حذفی باشگاه های ایران گذاشت.

منبع: ایرنا

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
انصاری‌فرد: از اینکه نتوانستم گل بزنم خنده‌ام گرفته بود!

جان ميتي من بودم اين بازي گل ميزدم اين توپايي که اين خراب کرد رو :دي

با تشکر

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
...دوستان من همیشه طرفدار این بودم که حسن های پرسپولیس گفته بشه ولی حالا که انشاا... تیم افتاده روی غلتک باید ضعف ها رو هم بگیم تا انتظارات زیادی از تیم نداشته باشیم. موقعی میشه انتظارات کامل از تیم داشته باشیم که این نقیصه ها برطرف شده باشه.

موافقم.

فقط شرطش رعایت انصاف و منطق هست. همیشه انتقاد صحیح سازنده بوده ولی "تخریب" با "نقد" فرق دارد.

بالا