نظارتکنفدراسيونآسيا برمسابقه صباو پرسپوليس
مدير عامل باشگاه فرهنگي ورزشي صباي قم از نظارت AFC بر بازي حساس تيم هاي صباي قم و
پرسپوليس تهران خبر داد.
گزارشي از بازيکن صربستاني پرسپوليس
مارکو پروويچ صربستاني که سابقه بازي در تيم هاي ستاره سرخ بلگراد، بازل سوئيس و نيو انگلند آمريکا را دارد، در نيم فصل به
پرسپوليس پيوست و در حالي که گفته
مي شد 5 ماه دور از ميادين بود، با عملکرد خوب خود به مهره اي ثابت در سمت چپ تيمش تبديل شد.
به گزارش نامه، وب سايت موندو در خصوص اين بازيکن نوشته است: پروويچ 28 ساله در ستاره سرخ با مشکلات مالي مواجه و از اين تيم جدا شد و پس از بررسي
پيشنهادهاي خود
پرسپوليس يکي از محبوب ترين تيم هاي آسيا را انتخاب کرد که در رده دوازدهم جدول ليگ ايران قرار داشت.
به نظر مي رسيد دو طرف(پروويچ و ستاره سرخ) به تفاهم رسيده و راهي براي حل مشکلات پيدا کنند اما بازيکن صربستاني مصمم به ترک تيم بود و در نهايت به تهران رفت.
وي در گفت و گو با يکي از سايت هاي کشورش در اين خصوص گفته است: " پيشنهادهاي زيادي داشتم اما پيشنهاد
پرسپوليس از کشور باستاني ايران برايم جالب بود.
در مورد فرهنگ و آداب اين کشور و همينطور
پرسپوليس تحقيق کردم و چمدانم را بستم.
نيلسون: مشکلي براي بازي با صبا ندارم
نيلسون دروازهبان تيم فوتبال
پرسپوليس بر اثر برخورد با يکي از بازيکنان کمي دچار مصدوميت شد و به همين دليل لنگ لنگان به رختکن رفت.
وي درباره مصدوميتش در گفتوگو با فارس گفت: مشکل خاصي براي بازي با صبا ندارم و بر اثر يک برخورد کمي احساس درد کردم؛ اما
خوشبختانه مسئله برطرف شده است.
گلمحمدي:صبا تغيير زيادي نکرده است
به گزارش خبرگزاري مهر، يحيي گلمحمدي پس از تمرين امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران حاضر شد و در مورد بازي هفته آينده تيمش مقابل صباي قم ضمن بيان
مطلب فوق گفت: صبا همان تيمي است که زير نظر من فعاليت ميکرد و نسبت به نيم فصل نخست تغيير زيادي نکرده است.
وي با اشاره به اينکه در بازي خانگي به دنبال موفقيت هستند، ادامه داد: مطمئنا بازيکنان اين تيم انگيزه مضاعفي دارند زيرا مقابل سرمربي پيشين خود قرار مي گيرند .
سرمربي تيم
پرسپوليس همچنين گفت: ما هم تيم خوبي هستيم و حرفهاي زيادي براي گفتن داريم که اين مسئله را در بازيهاي گذشته ثابت کرديم. قطعا تماشاگران
بازي خيلي خوبي را بين صبا و
پرسپوليس شاهد خواهند بود.
مصدوميت پولادي، ماهيني و قاضي برطرف شد
کادر پزشکي تيم فوتبال پرسپوليس اعلام کرد که پولادي، ماهيني و قاضي مشکلي براي بازي با صبا ندارند.
چشمهسري: مصدوميت کريمي جدي نيست
پزشک تيم فوتبال
پرسپوليس گفت: مصدوميت علي کريمي جدي نيست و براي بازي روز يکشنبه با صبا مشکلي ندارد.