• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با توجه به بازی های انجام شده در جام حذفی و مشاهده جدول بازی ها شانس پرسپولیس برای فینالیست شدن زیاد هست. بازی بعدی یعنی مرحله یک چهارم با ذوب آهن و در صورت برد یعنی در مرحله نیمه نهایی با داماش خواهد بود. از آن طرف استقلال هم که بازی خود را امروز با یک برد پر گل پشت سر گذاشته در نیمه نهایی با سپاهان بازی خواهد داشت. در نتیجه اگر خوش بین باشیم بازی فینال بین پرسپولیس با یکی از دو تیم استقلال یا سپاهان خواهد بود و خیلی جذاب خواهد شد اگر فینال جام حذفی بین سرخابی ها برگزار شود.

البته تو لیگ هم با این روند پیشرفتمون میتونیم جزء 5 تای اول باشیم
حیف شد اگه بازی با گهر لغو نمیشد الان باید هفتم میبودیم
این بازی و بازی بعدیمون که با صبای قم هست و همچنین بازی هفته 22 که با داماش هست بازی های نسبتا اسونی برامون هستن
اگه بتونیم همشونو ببریم عالی میشه و دگ دهن خیلیا بسته میشه....

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
البته تو لیگ هم با این روند پیشرفتمون میتونیم جزء 5 تای اول باشیم

بله بنده هم عرض کرده بودم که در لیگ هم - دست کم- شانس کسب سهمیه آسایی را - در صورت حفظ این روند- داریم.
امیدواریم حواشی دست از سر این تیم بردارد و برود جای دیگری کوچ کند تا پرسپولیس در فضای خوبی بتواند تنفس کند و همچنان تر و تازه و شاداب بماند! فعلا خوشبختانه تا حد زیادی دهان طعن گویان و ملامت کنندگان بسته شده و ناچار به سکوت شده اند ...

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
براس اسقلال ارزوی موفقیت در جام حذفی و رسیدن به فینال رو می کنم چون لذت بالا بردن جام با شکست دادن استقلان 2 برابره

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

Orpheus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
اين قضيه رئال كه قرار بود بياد تهران به كجا رسيد؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

[h=1]همدردي پرسپوليس ها با گل‌محمدي[/h]
[h=2] بازيکنان،‌ کادر فني و مسؤولان باشگاه پرسپوليس امروز در مراسم چهلم عموي يحيي گل‌محمدي حضور يافتند.[/h]
00939899.jpg

يحيي گل‌محمدي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس امروز مراسم يادبود چهلمين روز درگذشت عموي خود را در مسجد جامع فرد دانش در جواديه برگزار کرد.

در اين مراسم علاوه بر چهره‌هاي سرشناس ورزش کشورمان بازيکنان، کادر فني و مسئولان پرسپوليس هم شرکت داشتند و به همدردي با گل‌محمدي پرداختند.

روحش شاد....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
تیم رئال هم میخواد بیاد ؟ یا فقط در حد مدیران هست ؟

اره همه میخوان بیان از دی استافنوگرفته تا تیم bوتیم اول همه ی میخوان بیان تهران:دی

رئیس ونائب رییس ومدیرافتخاری که نمیان یکی از معاوینشون میاد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

گزارش تمرین امروز پرسپولیس
ترابیان آمد، کریمی مصدوم شد/ تدابیر ویژه برای جلوگیری از سرماخوردگی

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 11:30 دقیقه در ورزشگاه درفشی‌فر آغاز شد.

در این تمرین که پشت در‌های بسته بود، رضا ترابیان بازیکن سابق قرمزپوشان که یکی از گزینه‌های گل‌محمدی برای حضور در کادر فنی است، حضور داشت.

* ترابیان با بازیکنانی مانند کریمی و مهدوی‌کیا به خوش وبش گرمی پرداخت.

* کریم باقری و ادموند بزیک که در تمرین روز گذشته غایب بودند، در تمرین امروز حضور داشتند و همپای سایر بازیکنان به تمرین پرداختند.

* نیلسون و نوری نیز با رفع مصدومیت جزئی‌شان، همراه با تیم تمرین کردند.

* کادر پزشکی پرسپولیس با توجه به سرمای شدید هوا در تهران، تدابیری ویژه برای جلوگیری از سرماخوردگی قرمزپوشان در نظر گرفت. پوشش بازیکنان در تمرینات بارها از سوی کادر پزشکی به آنها گوشزد شد.

* علی کریمی به دلیل مصدومیت از ناحیه عضله پشت پا، در تمرین امروز شرکت نکرد و به آب درمانی پرداخت. همین موضوع باعث نگرانی کادر فنی پرسپولیس شد.

* پرسپولیسی‌ها آخرین تمرین خود را قبل از دیدار با صبا ظهر فردا در تهران دنبال می‌کنند و سپس بعد از صرف ناهار در هتل المپیک، با یک دستگاه اتوبوس برای دیدار مقابل صبا راهی قم خواهند شد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

نظارت‌کنفدراسيون‌آسيا برمسابقه صباو پرسپوليس
مدير عامل باشگاه فرهنگي ورزشي صباي قم از نظارت AFC بر بازي حساس تيم هاي صباي قم و پرسپوليس تهران خبر داد.

گزارشي از بازيکن صربستاني پرسپوليس
مارکو پروويچ صربستاني که سابقه بازي در تيم هاي ستاره سرخ بلگراد، بازل سوئيس و نيو انگلند آمريکا را دارد، در نيم فصل به پرسپوليس پيوست و در حالي که گفته
مي شد 5 ماه دور از ميادين بود، با عملکرد خوب خود به مهره اي ثابت در سمت چپ تيمش تبديل شد.
به گزارش نامه،‌ وب سايت موندو در خصوص اين بازيکن نوشته است: پروويچ 28 ساله در ستاره سرخ با مشکلات مالي مواجه و از اين تيم جدا شد و پس از بررسي
پيشنهادهاي خود پرسپوليس يکي از محبوب ترين تيم هاي آسيا را انتخاب کرد که در رده دوازدهم جدول ليگ ايران قرار داشت.
به نظر مي رسيد دو طرف(پروويچ و ستاره سرخ) به تفاهم رسيده و راهي براي حل مشکلات پيدا کنند اما بازيکن صربستاني مصمم به ترک تيم بود و در نهايت به تهران رفت.
وي در گفت و گو با يکي از سايت هاي کشورش در اين خصوص گفته است: " پيشنهادهاي زيادي داشتم اما پيشنهاد پرسپوليس از کشور باستاني ايران برايم جالب بود.
در مورد فرهنگ و آداب اين کشور و همينطور پرسپوليس تحقيق کردم و چمدانم را بستم.

نيلسون: مشکلي براي بازي با صبا ندارم
نيلسون دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس بر اثر برخورد با يکي از بازيکنان کمي دچار مصدوميت شد و به همين دليل لنگ لنگان به رختکن رفت.
وي درباره مصدوميتش در گفت‌وگو با فارس گفت: مشکل خاصي براي بازي با صبا ندارم و بر اثر يک برخورد کمي احساس درد کردم؛ اما
خوشبختانه مسئله برطرف شده است.

گل‌محمدي:صبا تغيير زيادي نکرده است
به گزارش خبرگزاري مهر، يحيي گل‌محمدي پس از تمرين امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران حاضر شد و در مورد بازي هفته آينده تيمش مقابل صباي قم ضمن بيان
مطلب فوق گفت: صبا همان تيمي است که زير نظر من فعاليت مي‌کرد و نسبت به نيم فصل نخست تغيير زيادي نکرده است.
وي با اشاره به اينکه در بازي خانگي به دنبال موفقيت هستند، ادامه داد: مطمئنا بازيکنان اين تيم انگيزه مضاعفي دارند زيرا مقابل سرمربي پيشين خود قرار مي گيرند .
سرمربي تيم پرسپوليس همچنين گفت: ما هم تيم خوبي هستيم و حرف‌هاي زيادي براي گفتن داريم که اين مسئله را در بازي‌هاي گذشته ثابت کرديم. قطعا تماشاگران
بازي خيلي خوبي را بين صبا و پرسپوليس شاهد خواهند بود.

مصدوميت پولادي، ماهيني و قاضي برطرف شد
کادر پزشکي تيم فوتبال پرسپوليس اعلام کرد که پولادي، ماهيني و قاضي مشکلي براي بازي با صبا ندارند.

چشمه‌سري: مصدوميت کريمي جدي نيست
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مصدوميت علي کريمي جدي نيست و براي بازي روز يکشنبه با صبا مشکلي ندارد.

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
کد:
[B]نظارت‌کنفدراسيون‌آسيا برمسابقه صباو [COLOR=#FF0000]پرسپوليس[/COLOR][/B]
مدير عامل باشگاه فرهنگي ورزشي صباي قم از نظارت AFC بر بازي حساس تيم هاي صباي قم و [COLOR=#FF0000]پرسپوليس [/COLOR]تهران خبر داد

چرا ای اف سی می خواهد بر این بازی نطارت کند؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اگر این پست را در تاپیک دیگری مثلا کلکل می‌زدی من حتما ادامه اش می دادم چون حرف دارم برایش ولی اینجا یک مقدار ممکن است جو به هم بریزد. ضمن این که به اعتقاد من تا وقتی که بی احترامی به کسی نشده باشد، می توان بحث کرد، در غیر این صورت همه باید مثل ماست همدیگر را تماشا کنند و به به و چه چه الکی بکنند. فقط می توانم خیلی خلاصه بگویم که آدم نباید عقلش را فدای تعصباتش بکند! عشق و علاقه و احساس خوب است، ولی انصاف داشتن خوب تر است! به همین اندازه بسنده می کنم ...

Last edited by a moderator:

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
حاشيه تمرين امروز پرسپوليس ( به این میگن باشگاه فرهنگی ورزشی )

با توجه به اينکه اين روزها در برخي از محافل ورزشي حاشيه‌ها جاي کارهاي فرهنگي و خداپسندانه را گرفته اما پس از تمرين امروز قرمز‌پوشان اتفاق
جالبي با تدبير سرپرست و کادر پزشکي تيم فوتبال پرسپوليس افتاد.

قرمز‌پوشان پس از تمرين امروز در شرايطي که آماده رفتن به منازل خود بودند ناگهان با کودکي معلول به نام رامين مواجه شدند. اين پسربچه که کلاس
سوم دبستان است و از ناحيه دو دست معلوليت دارد با تدبير شيريني سرپرست پرسپوليس و کادر پزشکي و هماهنگي‌هاي لازم با آسايشگاه معلولان
زيرنظر بهزيستي و تلاش‌هاي دکتر جباري در تمرين امروز قرمز‌پوشان حضور پيدا کرد و با برخورد گرم بازيکنان کادر فني مواجه شد. اين پسر بچه که در تمرين
امروز اشک شوق از چشمانش جاري شده بود با کليه بازيکنان عکس يادگاري انداخت و سپس علي کريمي پيراهن خود را با امضايش در مقابل بازيکنان به او اهدا کرد.

رامين 9 ساله نيز گفت: هرگز فکر نمي‌کردم که امروز پرسپوليسي‌ها را از نزديک ببينم. من عاشق پرسپوليسي‌ها هستم و خدا را شکر مي‌کنم که امروز اين اتفاق افتاد.
در پايان پرسپوليسي‌ها قول دادند که از اين به بعد بيشتر با رامين که عاشق پرسپوليس است در ارتباط باشند.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
مهرداد پولادی:صبا تیم خطرناکی است اما امیدوارم آنها را شکست دهیم/ می توانیم قهرمان جام حذفی شویم
لیگ برتر - پولادی می گوید پرسپولیس می تواند قهرمانی در جام حذفی را به دست بیاورد.

به گزارش خبرآنلاین؛مهرداد پولادی می گوید که بازی با صبا یکی از سخت ترین بازی های پرسپولیس در لیگ برتر است:«همه صبا را می شناسند.تیم آنها همیشه یک دست بوده و خوب روی ضد حملات جمع می شوند.آنها تیم خطرناکی هستند.»
پولادی این را گفت و ادامه داد:«خوشبختانه پرسپولیس چند هفته ای است که خوب نتیجه می گیرد.همه چیز روی غلتک افتاده و انتظاراتی که هواداران داشته اند دارد برآورده می شود.امیدوارم بتوانیم با شکست دادن صبا یک بار دیگر هواداران پرسپولیس را خوشحال کنیم.»
پولادی در مورد جام حذفی هم حرف می زند و می گوید:«پرسپولیس در این رقابت ها فوق العاده ظاهر شده است.ما می توانیم قهرمان جام حذفی شویم به شرط اینکه در بازی های پیش رو هم مثل چند مسابقه قبل بازی کنیم.البته فعلا باید تمام حواسمان به لیگ برتر باشد.»

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
وجدانا از پاک شدن پستم ناراحت شدم.
کاش حداقلش به جای مناسبی منتقل میشد.
خدایی نباید پاک میشد

----------------------------

امروز از یکی از دوستان دلیل حضور شیرینی در پرسپولیس رو اینطور شنیدم که ایشون به واسطه قدرت اقتصادیشون در باشگاه حضور دارند. و شنیده ها حاکی از اینه صاحب نمایندگی دسینی و ... در ایران هستند

-----------------------------

ولی آقا نباید پاک میشد نباید

بالا