• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
موافقم.

فقط شرطش رعایت انصاف و منطق هست. همیشه انتقاد صحیح سازنده بوده ولی "تخریب" با "نقد" فرق دارد.

استاد 100% حق با شماست. خیلی سعی کردم دیروز به عنوان یک هوادار صرف بازی رو تماشا نکنم. سعی کردم مانند یک ناظر بیطرف بازی رو ببینم. امیدوارم تیم جوری بازی کنه که اصلا حتی نیاز به انتقاد سازنده هم نباشه. :)

این هم دو خبر مربوط به امروز راجع به باشگاه :

انصاری‌فرد: نیم فصل اول بدشانس بودیم/ هواداران حمایت کنند به همین روند ادامه می‌دهیم

مهاجم ملی‌پوش پرسپولیس امیدوار است این تیم بتواند به روند خوب خود ادامه دهد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کریم انصاری فرد پس از تمرین امروز (چهارشنبه) تیم فوتبال پرسپولیس درباره موقعیت‌هایی که در بازی با نفت تهران از دست داد گفت: به هر حال این اتفاق برای یک فوروارد طبیعی است. یک روز توپ‌ها گل می‌شود و یک روز هم مثل بازی با نفت موقعیت‌ها هدر می‌رود. شاید اگر دروازه‌ خالی هم برایم موقعیتی مهیا می‌شد توپم به گل تبدیل نمی‌شد.

وی درباره روند خوب پرسپولیس در چند هفته‌ گذشته گفت: ما در نیم فصل اول کمی بدشانسی آوردیم و بازیکنان جدید زیادی جذب شده بودند که تا هماهنگی میان بازیکنان به وجود بیاید، کمی طول کشید. با این حال امیدوارم در آینده به همین روند ادامه دهیم و هواداران را که در نیم فصل اول خیلی اذیتشان کردیم خوشحال کنیم.

انصاری فرد در پاسخ به این سوال که اصلی‌ترین دلیل تغییر شرایط پرسپولیس چه بوده؟ گفت: مهم نیست که عامل اصلی چه بوده است، به هر حال الان شرایط خوبی داریم و باید به آینده نگاه کنیم. گذشته برای ما تمام شد، می‌توانیم در ادامه فصل به همین نتایج ادامه دهیم.

مهاجم پرسپولیس در پایان درباره بازی با صبا هم گفت: بازی خیلی سختی داریم چرا که در زمین حریف بازی می‌کنیم و صبا تیم خوب و قدرتمندی است. مربی خوبی هم دارد. امیدوارم هواداران در آنجا هم ما را حمایت کنند و بتوانیم صبا را هم شکست دهیم.

منبع: ایسنا

پرسپولیسی‌ها ریکاوری کردند/ جشن تولد 4 پرسپولیسی

پرسپولیسی‌ها روز چهارشنبه ریکاوری کردند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تیم فوتبال پرسپولیس پس از پیروزی برابر نفت تهران و صعود به مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی امروز (چهارشنبه) تمرین سبکی را برگزار کرد.

سرخپوشان در تمرین امروز دو گروه شدند. بازیکنانی که در بازی با نفت در ترکیب اصلی حضور داشتند، زیر نظر چیذری ریکاوری کردند و سایر بازیکنان هم با گل محمدی و بگوویچ کار کردند.

کریم باقری هم در این تمرین با لباس ورزشی حاضر شده بود و کار سرخپوشان را زیر نظر داشت. حدود 20 هوادار تمرین امروز را از نزدیک دیدند.

همچنین در این تمرین مراسم کوچکی به مناسبت تولد چهار بازیکن پرسپولیس یعنی محمد قاضی، امیر حسین فشنگچی، محمد نوری و نیلسون گرفته شد، اما به دلیل شهادت‌های پایان ماه صفر این مراسم خیلی معمولی انجام شد.

به گزارش ایسنا، تیم فوتبال پرسپولیس در هفته‌ بیست و یکم لیگ برتر روز یکشنبه هفته‌ آینده در قم میهمان صبای این شهر است.

منبع: ایسنا

شاد و پیروز باشید

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

خب فكر كنم هنوز كسي اينجا گلهاي بازي ديروز رو نگذاشته، پس اين هم همه گلها:

naft_1_4_perspolis((Www.Takpatogh.Com)).mp4

کد:
http://www.mediafire.com/?dxrf8xa5426h239

لينك مستقيمه و نام منبع هم در لينك موجوده.

naft_1_4_perspolis-Www.Takpatogh.JPG

چه صحنه زيبايي بود واقعا! girl_in_dreams.gif

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من یحیی رو خیلی دوست دارم آدم سر به زیر، سر اون پنالتی خیلی دلم سوخت براش. مخصوصا وقتی فردوسی پور گفت اقای گل محمدی الان وقت چیپ زدن بود. یادتون باشه وقتی بازی می‌کرد بهترین بازیهاش جلو کدوم تیم بود. اتفاقا سر همین سادگیش دوست دارم نتیجه بگیره که خیلی از عادتهای این فوتبالو بشکونه که هر کی شارلاتان‌تر موفق‌تر.
الان هم یکی اومد کلی بد و بیراه بهش می‌گفت. یا گفته بود که خوشحالم از اینکه با رویانیان کار میکنم و چاپلوس صداش کرد رفیقش. در شأنم نبود جوابشونو بدم،‌کلاً اینجوریها اینجورین دیگه !
*****. تا اون موقع خدا کنه بزارن تیم آروم بمونه. هوادار، پیشکسوت، پسکسوت هر چی عاشق، هر کی بزار تیم سرپا بمونه. خرابش نکن.

Last edited by a moderator:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
600_Piroozi-1391-10-20.jpg

پروویچ: تفاوتی بین فوتبال پرسپولیس با سایر تیم‌هایی که بودم نیست

به گزارش خبرگزاری فارس، مارکوپروویچ پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: وقتی یک تیم در یک بازی برنده می‌شود قطعاً در آن دیدار عملکرد خوبی داشته و من خوشحالم که توانستیم در این جام یک قدم محکم دیگر برداریم.

وی افزود: خوشحالم توانستم انتظارات را برآورده کنم، برای من همه چیز در ایران فعلاً خوب است، هنوز مدتی طولانی نیست که در خدمت فوتبال ایران هستم اما خوشحالم.

پروویچ ادامه داد: مطمئنم پرسپولیس می‌تواند یک جام بگیرد، در جام حذفی ما شانس بسیار بزرگی داریم حتی در لیگ برتر نیز همه چیز برای ما تمام نشده و نباید همه چیز را با بار منفی نگاه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: تفاوتی در فوتبال ایران و در جاهایی که بازی کردم نمی‌بینم خوشبختانه در همه جا فوتبال یکسان و قوی شده و تفاوت زیادی میان فوتبال ایران و اروپا نیست.

هافبک پرسپولیس درباره دوستی‌اش با بازیکنان پرسپولیس نیز گفت: من خیلی خوشحالم که بازیکنان استقبال خیلی خوبی از من کردند و امیدوارم که با آنها روزهای خوبی داشته باشم، برای آینده‌ام هنوز تصمیمی نگرفته‌ام و همیشه در زندگی فوتبالی‌ام سعی می‌کنم بازی به بازی رو به جلو بروم، من در ایران احساس خوبی دارم و باید ببینم سال آینده چه اتفاقی می افتد.

وی افزود: من تجربه بازی در سوئیس و آمریکا را داشته ام، در تیم های بزرگ هم توپ زده ام و همین تجارب در پرسپولیس به من کمک کرده ، اگر بدانی که باید به چه شکلی فوتبال بازی کنی قطعاً بازی کردن در هر تیم یا کشوری برایت سخت نیست و این موضوع خود به خود آسان می‌شود.

منبع: فارس

حضور مندز در پرسپوليس منتفي شد

با اعلام گل‌محمدي حضور مربي دروازه‌بان‌هاي داماش در پرسپوليس منتفي شد.

به گزارش فارس، مسئولان باشگاه پرسپوليس براي به خدمت گرفتن مندز مربي دروازه‌بان‌هاي داماش با او به توافقاتي رسيدند اما پس از جلسه روز گذشته و با توجه به اينکه اين مربي تا امروز وقت داشت که در تمرينات حضور پيدا کند اما غيبت کرد، گل‌محمدي اعلام کرد که حضور مندز در پرسپوليس منتفي شد. قرمزپوشان با يک گزينه ديگر براي اين پست وارد مذاکره شدند.

منبع: varzesh3

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
[h=1]گزارش تمرين امروز پرسپوليس[/h]
[h=2] در تمرين امروز پرسپوليس، سرمربي اين تيم براي ايجاد آرامش بيشتر به برخي از ليدرها و هواداران تذکر جدي داد.[/h]

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 11.30 صبح امروز در زمين درفشي فر برگزار شد.

در اين تمرين بازيکنان اصلي که در ديدار روز گذشته برابر نفت تهران به ميدان رفته بودند، به مدت 30 دقيقه ريکاوري کردند و بازيکنان ذخيره نيز زيرنظر وينگو بگوويچ پس از گرم کردن بدن ها به فوتبال دست گرمي و مرور کارهاي تاکتيکي پرداختند.

*حدود 30 هوادار و ليدر در تمرين امروز حضور داشتند. آنها جشن تولدي براي يکي از ليدر‌هاي پرسپوليس با آوردن کيک و شيريني بر روي سکوها گرفته بودند. اين موضوع با صحبت‌هاي گل‌محمدي با بازيکنان همزمان بود که پس از تذکرهاي فراوان، سرانجام سرمربي پرسپوليس مجبور شد تذکري جدي به هواداران و ليدر‌ها بدهد.

وي خطاب به آنها اعلام کرد که تمرين نياز به آرامش بيشتر دارد و اگر مي خواهند جشني بگيرند بايد بعد از تمرين يا بعد از صحبت‌هاي او باشد.

همين موضوع باعث شد تا هواداران و ليدر‌ها جشن تولد خود را بر روي سکوها پايان بدهند.

اما هواداران پرسپوليس در تمرين امروز دست از تشويق خود بر نداشتند. آنها گل‌محمدي و بازيکنان را تشويق کردند و نکته جالب اين بود که خبرنگاران نيز در تمرين امروز تشويق شدند.

* مدير برنامه‌هاي بگوويچ، پروويچ و بنگر نيز در تمرين امروز حضور داشت.اين مدير برنامه پس از تمرين امروز درخواست جلسه با گل‌محمدي کرد که پس از چند دقيقه گل‌محمدي از رختکن بيرون آمد و به مدت 10 دقيقه با مديربرنامه بنگر به گفت‌وگو پرداخت.

اين مديربرنامه قبل از گفت‌وگو با گل‌محمدي دقايقي نيز با محسن بنگر که در تمرين امروز کمي گوشه‌گير بود به گفت‌وگو پرداخت.

* خوشحالي و خنده‌هاي علي کريمي در تمرين امروز جالب بود. او با بازيکنان گفت‌وگو و شوخي و خنده مي‌کرد.

* کريم باقري نيز در تمرين امروز همپاي ساير بازيکنان به تمرين پرداخت. وي در ابتداي تمرين دقايقي با گل‌محمدي گفت‌وگوي اختصاصي داشت. بازيکنان نيز با ديدن کريم باقري مقابل پاي او ايستادند و با وي خوش و بش کردند.

* يحيي گل‌محمدي همپاي ساير بازيکنان اصلي پرسپوليس در ديدار روز گذشته به دور زمين دويد. وي هر وقتي که پيدا مي‌کرد با بازيکنان به گفت‌وگو مي‌پرداخت.

* مهرداد پولادي و حسين ماهيني به دليل مصدوميتي جزئي در رختکن حضور داشتند و تمرين نکردند.

* هواداران پرسپوليس در نيمه‌هاي تمرين با خواندن شعارهايي از همين الان براي دربي 6 بهمن براي استقلالي‌ها کُري خواندند و از بازيکنان خواستند تا پيروز بازي دربي باشند.

* پس از تمرين امروز براي نوري، نيلسون و فشنگچي، ماساژور و قاضي تيم جشن تولد گرفته شد. البته هواداران نيز با شعارهايي تولد نوري را به او تبريک گفتند. روي کيکي که براي بازيکنان در نظر گرفته شده بود عکس اين بازيکنان با لباس قرمز ديده مي شد.

*در تمرين امروز خبري از مندز نبود. گفته مي‌شود حضور او در پرسپوليس منتفي شده اما قرار است امشب درباره‌اش تصميم نهايي گرفته شود.

* گلزني‌هاي کريم باقري نيز در فوتبال دست گرمي امروز در نوع خود جالب بود. البته باقري پس از دقايقي به دليل مصدوميت تمرين را ترک کرد.

shervin_1

Registered User
لایک‌ها
6
تبریک میگم ، این پرسپولیس هم به تیم ملی میتونه کمک کنه هم اینکه به هر حال خیلی از مردم لذت میبرن از بازی این تیم /.

من پرسپولیسی نیستم اما واقعا از اون مربی به ادب خیلی بدم میومد ، حیف بود واقعا پرسپولیس با این همه پتانسیل اون نتایج رو بگیره... تیم را باید خیلی زودتر به یجبی و امثال اون میدادن /.

منم باهات موافقم ، با اینکه خودمم پرسپولیسی نیستم اما حالا که کی روش اصرار به استفاده از خط حمله پرسپولیس تو تیم ملی داره هرچی رضایی و نوری و انصاری فر بهتر بازی کنن به نفع تیم ملی هم هستش

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
خبرها خوندم همه امیدوارکننده بوذ. از حمایت ممد پنجی گرفته تا خوشحالی سلطان. از آرامش مهدی گرفته تا شادی یحیی. حتی خنده های کریم از گل نزدنش قشنگ بود.
عزیزیان زمان قطبی فک کنم مربی گلرهامون بود .ایشالله قدمش خوب باشه و حداقل یه قهرمانی به دست بیاریم . :)

sorkhe-sorkh

Registered User
لایک‌ها
717
به نظرتون اگر نسخه دوم رو بزنیم مطالب قبلی پخش و پلا نمیشه ؟
اگر نظر همه دوستان باشه مشکلی نیست میتونیم این کارو انجام بدیم.

شاد و پیروز باشید

خوب صفحه اول تاپیک لینک آرشیو رو بنویسید.

انقدر حذف و ویرایش تو این تاپیک انجام شده قاطی کرده هفته ای یه بار صفحه آخرش باز نمیشه به جاش مطالب 1 دهه پیش میاد جلو.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
استاد 100% حق با شماست. خیلی سعی کردم دیروز به عنوان یک هوادار صرف بازی رو تماشا نکنم. سعی کردم مانند یک ناظر بیطرف بازی رو ببینم. امیدوارم تیم جوری بازی کنه که اصلا حتی نیاز به انتقاد سازنده هم نباشه. :)

شما سروری برادر!

کاملا باهات هم عقیده ام، من هم معمولا سعی می کنم بازی ها را تا جای ممکن بی طرفانه و با کنترل احساسم ببینم هر چند گاهی اوقات هر کاری بکنی باز احساسات آدم غلیان می کند و ممکن است کار دست خودش بدهد!

ولی از طرفی در بهترین حالت هم هر تیمی نیاز به نقد و بررسی دارد، همیشه باید نقطات ضعف و قوت را دید و بر مبنای آن برنامه ریزی کرد. الان خوشبختانه تیم روند حرکتی روبه جلوی بسیار خوبی پیدا کرده و این نقطه قوت بزرگی است. فقط درد کهنه و قدیمی که امیدواریم سراغ بازیکنان نیاید زود سیر شدن و اشباع شدن است، هنوز اتفاق خاصی نیفتاده! راه طولانی تا موفقیت باقی است. استمرار کیفیت فنی خوب است که ارزش دارد. همه اعضای باشگاه باید دست به دست هم بدهند تا این روند خوب را ادامه بدهند و متوقف نشوند.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
رفقا
یه متنی دیدم الان برای خودم خیلی جالب بود
کلا اگر فیلم باز هم نباشی یکی از دیالوگ هایی که خیلی بامزه س و یاد همه هست،دیالوگ فیلم قیصر و ...

خودتون بخونید:دی

انصاری فرد
میشناسیش
آره، از ما نه از اونا آره که بریم یه دست فوتبال
تو نمیری به موت قسم اصلا ما بلد نبودیم
آره نه گاز دنده دم استادیوم آزادی اومدیم تو
یکی چپ یکی راست یکی بالا یکی پایین ورزشگاه پر شد
اولی و سومی رو از نوروزی خوردیم
دومی و چهارمی و پنجمی رو از کریم خوردیم لول شدیم
ششمی رو داشتیم می خوردیم
غلومی نامرد اومد زد تو گل
گفت ۶تایی، تو نمیری به موت قسم خیلی دپ شدم
اومدم بیرون دیدم کسی نیست
پریدم تو اتول زدم از استادیوم بیام بیرون
اومدم بیرون یکی هوادارای پرسپولیس یه جوری زد بهم افتادم رو زمین
گفتم هه ته ته
دست کردم تو جیب که برم و بیام، چشم وا کردم دیدم تو مریض خونم
حالا ما به همه گفتیم فقط حذف شدیم
شما هم نگین ۶تا خوردیم، خوبیت نداره!

:p

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با توجه به بازی های انجام شده در جام حذفی و مشاهده جدول بازی ها شانس پرسپولیس برای فینالیست شدن زیاد هست. بازی بعدی یعنی مرحله یک چهارم با ذوب آهن و در صورت برد یعنی در مرحله نیمه نهایی با داماش خواهد بود. از آن طرف استقلال هم که بازی خود را امروز با یک برد پر گل پشت سر گذاشته در نیمه نهایی با سپاهان بازی خواهد داشت. در نتیجه اگر خوش بین باشیم بازی فینال بین پرسپولیس با یکی از دو تیم استقلال یا سپاهان خواهد بود و خیلی جذاب خواهد شد اگر فینال جام حذفی بین سرخابی ها برگزار شود.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
مهدی جان به باشگاه صدتایی تیم محبوبت خوش اومدی. دوست داریم که بیش از این تو رو با پیراهن قرمز در میدان مسابقات ببینیم
و از *****، جدیت، پشتکار و تلاشت برای به موفقیت رساندن تیمت لذت ببریم.

حالا که نیمکت نشینی در پرسپولیس هم برای تو افتخار است، ما هم افتخار می کنیم که چنین بازیکن محجوب، حرفه ای و بااخلاقی
چون تو داریم که حتی وقتی فرصت کمتر از آنچه استحقاق داری، به تو می رسد، از جان برای پرسپولیس مایه می گذاری.

بالا