• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام علی خان
ببخشید,دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره :دی
منم تولدتون رو تبریک میگم امیدوارم توی زندگیت موفق باشی.
b%20%281%29.gif

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سلام علی خان
b%20%281%29.gif

درود و سپاس فراروان بر شما... لطفت بی پایان... ممنونم...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سلام علی خان
b%20%281%29.gif

درود و سپاس فراروان بر شما... لطفت بی پایان... ممنونم...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام
علی جان روم یه عالمه سیاه ! ببخش که دیگه دارم تبریک عید میگم جا تبریک تولد ! :دی

تولدت مبارک باشه و امیدوارم همیشه تنت سالم باشه به همراه دل خوش
gol_1.gif

- بسی واسه جواد نگرانیم !!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

بچه ها ! امروزز تولد داریم اونهم دوتا دوتا :دی

تولد امیرخان عزیز که البته مدت زیادی یه ازش خبری نیست و تولد علی راکستااستار عزیز

امیرجان تولدت مبارک

علی جان تولدت مبارک

My_Birthday_Cake_2010.64162948_std.jpg

با سرخ ترین آرزوها ..

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سلام
علی جان روم یه عالمه سیاه ! ببخش که دیگه دارم تبریک عید میگم جا تبریک تولد ! :دی

تولدت مبارک باشه و امیدوارم همیشه تنت سالم باشه به همراه دل خوش
gol_1.gif

- بسی واسه جواد نگرانیم !!

درود

سرت بلند و دلت خوش آرين عزيز... سپاس فراوان از محبتت ... :)

سلام و درود

تولد امیرخان عزیز که البته مدت زیادی یه ازش خبری نیست و تولد علی راکستااستار عزیز

امیرجان تولدت مبارک

علی جان تولدت مبارک

مشاهده پیوست 276836

با سرخ ترین آرزوها ..

امير و علي بسيار عزيز

تبريك بنده رو هم پذيرا باشيد... آرزو ميكنم تندرست باشيد و پيروز...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

سلام و درود

امیرجان تولدت مبارک

علی جان تولدت مبارک

با سرخ ترین آرزوها ..

من هم به امیر و علی عزیز تبریک می گم :happy:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
7 سال پیش در چنین روزی احمدرضا عابدزاده بطور رسمی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

IMAGE634935533397514231.jpgIMAGE634935533406874248.jpgIMAGE634935533416078264.jpgIMAGE634935533425282280.jpg

به گزارش خبرآنلاین احمدرضا عابدزاده دروازه بان افسانه ای فوتبال ایران طی 3 دهه اخیر ، عملاً در هفته پایانی آخرین فصل 79- 80 لیگ آزادگان با پیراهن پرسپولیس از دنیای فوتبال کناره گیری کرد. البته او در پاییز سال 80 به سایپا پیوست تا ثابت کند همچنان می تواند بازی کند، اما بیماری ناخواسته اش باعث شد تا هیچگاه برای این تیم به میدان نرود و روز 23 دی 84 در یک بازی باشکوه از دنیای فوتبال خداحافظی کند. عابدزاده در دیدار دوستانه پرسپولیس و بایرن مونیخ در تهران رسماً خداحافظی کرد تا وداع باشکوهی با دنیای دروازه بانی داشته باشد. او با بدرقه اولیور کان دروازه بان اسطوره ای آلمان و بایرن مونیخ از میدان بیرون رفت و در ورزشگاه آزادی دور افتخار زد.

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
این عکس عابدزاده کوچیکه ؟
یادش به خیر با این که استقلالی بودم ولی اون روز رو یادم نمی ره. بنده خدا انصاری فرد این همه زحمت کشید ولی درست اون روز بارون بدی اومد و هوا هم به شدت سرد شد واسه همین نصف ورزشگاه بیشتر پر نشد. یادمه تو سایت بایرن هم این بازی بازتاب خوبی داشت.
...
راستی این اولیور کان خیلی دوست داشت ورزشگاه آزادی رو ببینه. سر دعوای انتخاب دروازه بان بین اولیور کان و ینس لمن برای جام جهانی و درگیری های لفظی این دو تا، مربی معمولا برای بازی های دوستانه یکی در میون از این دو تا استفاده می کرد. که سر بازی ایران اولی کان رو دعوت نکرد و همون جا ( یا شاید هم بعد بازی ) مصاحبه کرد که من خیلی دوست داشتم جو صد هزار نفری آزادی رو ببینم و تعریف شو شنیدم و از این قضایا ... که البته همون بازی نسخه کان رو پیچید. بازی پر فشار ایران تو نیمه اول و عکس العمل های دیدنی ینس لمن تو اون فضای وحشتناک مربی رو تقریبا مجاب کرد که از لمن استفاده کنه... یادش به خیر

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
----------------------------------------------------------------------

اول اینکه آقای زئوس فرمایش موری عزیز در ارتباط با شما نبود .

:)

این الان یعنی چی بزرگوار ؟ یعنی مثلا من ممکنه روی گرایشات رنگی پست یا پستهائی رو پاک کردم که باید بازبینی بشه ؟ اصلا میخوای همه پستها رو اپرو کنم همه دوستان با هم بازبینی کنیم تا معلوم شه این جریانات از روی تعلقات خاطر خاص من صورت میگیره یا کم لطفی بعضی دوستان در رعایت چند قانون ساده ؟

مثلا خود شما یکبار دیگه هم تو تاپیک استقلال بهتون گفته بودم اگه مدیرعامل یا مسئولان تیمهای استقلال یا پرسپولیس راجع به تیم حریف بحث و گفتگوئی داشتن نقل خبر تو تاپیکهای هواداری اشکالی نداره ولی بحث و صحبت منطقی راجع به اون باید تو تاپیک حواشی فوتبال صورت بگیره کل کل و کری ای هم اگه هست در تاپیک کل کل ، تا آرامش تاپیکهای هواداری بهم نریزه ، الان تو این صحبت و درخواست تعلقات خاطر و حب و بغض رنگی از نوع شدید یا ضعیف نهفته هستش یا باعث حفظ آرامش در تاپیک محبوب خودتون میشه آیا ؟؟ تازه با وجود این من باز پست شما و مرجان عزیز رو دست نزدم در صورتی که باید این کار رو میکردم .

کمی انصاف هم خوبه ، گشتم نبود ، نگرد نیست .. !

درکل پاینده باشید .

پاینده باشید ..

سلام آقا فرزاد بحث بی انصافی نیست . من یه سوال دارم کجای قوانین نوشته صحبت درباره مدیرعامل استقلالی ها وقتی که را به راه راجع به تیم ما صحبت میکنه . راجع به مدیرعامل ما صحبت میکنه در تاپیک پرسپولیس قدغنه؟آیا اینکه ما بیایم دلایل حرفهای آقای فتح الله زاده بررسی کنیم کجای قانون گفته قدغنه؟
گفته شده کل کل نکنید . بی احترامی نکنید آیا اینکه مدیرعامل تیم مورد علاقه شما تپ و تپ بیاد به تیم ما گیر بده و بچه های طرفدار استقلال هم راه به راه مصاحبه های ایشونو بزارن توی تاپیک استقلال خلاف نیست ولی اگه ما بخوایم بین خودمون دنبال دلایل این مصاحبه ها باشیم میشه بی احترامی و کل کل؟

الان مشکل ما چیه که مثل طرفدارهای استقلال از هر سایت ننه قمری دنبال مصاحبه های سردارمون نیستیم که یه تیکه گنده به حاجی شما بندازه یا اینکه هرچی از دهن حاجیتون در میاد سریع نتیتر تاپیکتون میشه و ان تا لایک میگیره؟

اونجا ایراد نداره ولی اینجا ایراد داره. شما کلا حداقلش با من متفاوت رفتار می کنی با یه استقلالی و بنده حق خودم میدونم آقا ساسان بیاد پستا رو بازبینی کنه . چرا شما ناراحت میشی؟ اصلا دلیلی برای ناراحتی نیست.

من جای شما بودم توی تاپیک استقلال بیشتر مواظب بودم تا دوستانی مثل آقا مصطفی اینجور پستهایی ندن مثلا مودبانه ولی با کلی بار توهین به اسطوره ای مثل مهدوی کیا ( اتفاقا پستشون توسط شما ادیت هم شده )

البته همه میدونن که در حضور 7 مقدس هیچکدوم از این بازیکنا محلی از اعراب ندارن
و کاملا مشخصه منظور ایشون به مهدی هست. پست شماره 34471

تاپیک استقلال پر هست از یه مشت خبرهایی که همش به نوعی هدف تضعیف تیم مارو دارذه اگه شما واقعا رنگی نیستی اول برو به اون خبرها برس. وگرنه این استدلال خوبی نیست که اون حرفا چون خبره ایرادی نداره ولی حرفای ما جاش اینجا نیست.

والسلام

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام آقا فرزاد بحث بي انصافي نيست . من يه سوال دارم کجاي قوانين نوشته صحبت درباره مديرعامل استقلالي ها وقتي که را به راه راجع به تيم ما صحبت ميکنه . راجع به مديرعامل ما صحبت ميکنه در تاپيک پرسپوليس قدغنه؟آيا اينکه ما بيايم دلايل حرفهاي آقاي فتح الله زاده بررسي کنيم کجاي قانون گفته قدغنه؟
گفته شده کل کل نکنيد . بي احترامي نکنيد آيا اينکه مديرعامل تيم مورد علاقه شما تپ و تپ بياد به تيم ما گير بده و بچه هاي طرفدار استقلال هم راه به راه مصاحبه هاي ايشونو بزارن توي تاپيک استقلال خلاف نيست ولي اگه ما بخوايم بين خودمون دنبال دلايل اين مصاحبه ها باشيم ميشه بي احترامي و کل کل؟

الان مشکل ما چيه که مثل طرفدارهاي استقلال از هر سايت ننه قمري دنبال مصاحبه هاي سردارمون نيستيم که يه تيکه گنده به حاجي شما بندازه يا اينکه هرچي از دهن حاجيتون در مياد سريع نتيتر تاپيکتون ميشه و ان تا لايک ميگيره؟

اونجا ايراد نداره ولي اينجا ايراد داره. شما کلا حداقلش با من متفاوت رفتار مي کني با يه استقلالي و بنده حق خودم ميدونم آقا ساسان بياد پستا رو بازبيني کنه . چرا شما ناراحت ميشي؟ اصلا دليلي براي ناراحتي نيست.

من جاي شما بودم توي تاپيک استقلال بيشتر مواظب بودم تا دوستاني مثل آقا مصطفي اينجور پستهايي ندن مثلا مودبانه ولي با کلي بار توهين به اسطوره اي مثل مهدوي کيا ( اتفاقا پستشون توسط شما اديت هم شده )

و کاملا مشخصه منظور ايشون به مهدي هست. پست شماره 34471

تاپيک استقلال پر هست از يه مشت خبرهايي که همش به نوعي هدف تضعيف تيم مارو دارذه اگه شما واقعا رنگي نيستي اول برو به اون خبرها برس. وگرنه اين استدلال خوبي نيست که اون حرفا چون خبره ايرادي نداره ولي حرفاي ما جاش اينجا نيست.

والسلام

سلام و درود

ببین دوست عزيز ، قانون کليات رو به شما ميگه ، قبلا علم غيب نداشتيم بندي بذاريم که اگه فتح الله زاده راجع به پرسپوليس صحبت کرد تکليف چيه ! کليات قانون داره ميگه تاپيک هواداري جاي بحث و صحبت راجع به تيم محبوبه و هواداران رقيب فقط در بحث هاي " فني " ميتونن راجع به تيم حريف نظر بدن ، درسته ؟ حالا کدوم اين بحث ها و صحبت هاي احتمالي که شما ادعا داريد بايد اينجا راجع بهش صحبت کنيد فني يه ؟ حالا اگه من ميگفتم اصلا هيچکي حق نداره تو اين تالار راجع بهش صحبت کنه فرمايش شما صحيح بود ، نظر " ما " و نه تنها نظر " من " اين ما شامل تمام کادر مديريتي ميشه ، اين بود که اخبار تو تاپيک مربوطه باشه و بحث و صحبت پيرامون اون تو تاپيک حواشي فوتبال چون وقتي شما راجع به صحبت هاي کادر فني يا مديرعامل تيم رقيب بخواي بحث کني اتوماتيک طرفداران حريف هم اين حق رو پيدا ميکنن که نظرات شما رو نقد کنن و اگه اين کار بخواد تو تاپيک هاي هواداري انجام بگيره آرامش تاپيک خودتون رو از بين ميبره

قسمت دوم شما ميگي من نسبت به شما متفاوت عمل ميکنم در صورتي که من اصلا پست شما راجع به اون مصاحبه کذائی رو پاک نکردم و هنوز در صفحه 2508 تاپيک موجوده ، بعد ميخواي اينجور به نظر برسوني که من از عنوان ديدن پست هاي پاک شده توسط ساسان ناراحت شدم !! در صورتي که من باوجود اينکه از فيس کمتر استفاده ميکنم با فيس خندان گفتم چطوره اصلا پست هاي پاک شده رو اپرو کنم ( برگردونم ) تا اصلا همه ببينن چرا پاک شده ؟؟ اينجور کم لطفی هاست که ناراحتي داره

در کل شما تصورت اينه که من يک ليوان آب پرتغال تو دستمه وشعاع عملکردم فقط مسائلي که براي شما مهمه ،نه دوست عزیز ، من یا هرکدوم از بچه ها هر وقت که وارد پي تي ميشیم با n تا پست و داستان و n تا طلبکار صحيح و فرضي روبرو ميشم که بايد به مرور روشون اکشن انجام بدم و در آخر شايد قرار باشه کار به کارت يا چيزهاي ديگه هم برسه و قطعا شامل مرور زمان ميشه و يک پست شايد چند بار برسي بشه و تو هر کدومش اکشن جديدي صورت بگيره براي همين بارها عنوان کرديم ما صد تا چشم نداريم و ادعاي پيامبري هم نکرديم و اگه موردي ديديد " بد ريپورت " بديد ، اون پست هم همونطور که گفتي يک اکشن روش صورت گرفته بود و وقتي شما ميبيني کامل نبوده ميتوني خيلي ساده بدريپورت بدي يا اصلا پيغام خصوصي بدي ، مگه کسي اينجا گفته هر کاري کرديم وحي منزله و جاي هيچ صحبتي نداره ؟جا موندن چند پست میتونه خیلی طبیعی باشه ، این داستان وقتی مشکل دار به نظر میاد که من الان در جواب بگم هرچی که هست کاملا درست بوده و همینه که هست ! ،اصلا اینکه من اینهمه دارم به شما جواب میدم و برات وقت میذارم یعنی چی ؟ لابد اینم از مکر و ریاکاری منه !
در ضمن ما اینجا همیشه همه مون باهم حاضر نیستیم که بخوایم قسمت بندی کنیم مثلا استقلال با من پرسپولیس با ساسان و ... هر کدوم هروقت باشیم راجع به همه بخش مسئولیت داریم ، شما هم اگه جای من یا هر کی دیگه از بروبچ بودی تا حالا صد دفعه فرار کرده بودی ولی ماها فعلا کمی پوست کلفت تشریف داریم !

در انتها من هیچ اصراری ندارم که چیزی رو به شخص شما ثابت کنم و درست یا غلط همیشه سعی داشتم در قبال تمام نظرات دوستان پاسخگو باشم ولی اون چیزی که مهم و درسته نظر جمعه .

پاینده باشید ..

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سلام و درود

امیرجان تولدت مبارک

علی جان تولدت مبارک

مشاهده پیوست 276836

با سرخ ترین آرزوها ..
داش فرزاد خیلی لطف کردی به یاد ما بودی
خلاصه شرمنده کردی
همیشه شاد باشی عزیز

درود

سرت بلند و دلت خوش آرين عزيز... سپاس فراوان از محبتت ... :)

امير و علي بسيار عزيز

تبريك بنده رو هم پذيرا باشيد... آرزو ميكنم تندرست باشيد و پيروز...
خیلی خیلی ممنون علی جان
تولد شما هم مبارک:دی

سلام دوستان

من هم به امیر و علی عزیز تبریک می گم :happy:
سلام مخلصیم سلامت باشی عزیز
ممنون از توجه شما

امیر اقا
علی جان تولدتون مبارک
ایشا ا... صد سال زنده باشین......
سپاس دوست عزیز
لطف داری همیشه سلامت باشی

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با سلام

تولد دوستان عزیز امیر و راکستااستار مبارک؛ همیشه شاد و سرزنده باشید!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
تبریک میگم به هر دو عزیز امیدوارم همیشه سلامت باشید

sorkhe-sorkh

Registered User
لایک‌ها
717
این باید و نباید رو من و شما تعیین نمیکنیم برادر ، قوانین بخش همه چیز رو روشن کرده :

این الان یعنی چی بزرگوار ؟ یعنی مثلا من ممکنه روی گرایشات رنگی پست یا پستهائی رو پاک کردم که باید بازبینی بشه ؟ اصلا میخوای همه پستها رو اپرو کنم همه دوستان با هم بازبینی کنیم تا معلوم شه این جریانات از روی تعلقات خاطر خاص من صورت میگیره یا کم لطفی بعضی دوستان در رعایت چند قانون ساده ؟

مثلا خود شما یکبار دیگه هم تو تاپیک استقلال بهتون گفته بودم اگه مدیرعامل یا مسئولان تیمهای استقلال یا پرسپولیس راجع به تیم حریف بحث و گفتگوئی داشتن نقل خبر تو تاپیکهای هواداری اشکالی نداره ولی بحث و صحبت منطقی راجع به اون باید تو تاپیک حواشی فوتبال صورت بگیره کل کل و کری ای هم اگه هست در تاپیک کل کل ، تا آرامش تاپیکهای هواداری بهم نریزه ، الان تو این صحبت و درخواست تعلقات خاطر و حب و بغض رنگی از نوع شدید یا ضعیف نهفته هستش یا باعث حفظ آرامش در تاپیک محبوب خودتون میشه آیا ؟؟ تازه با وجود این من باز پست شما و مرجان عزیز رو دست نزدم در صورتی که باید این کار رو میکردم .

کمی انصاف هم خوبه ، گشتم نبود ، نگرد نیست .. !

درکل پاینده باشید .

پاینده باشید ..
عزیز من اصل اول هر قانونی اجرایی بودنش هست قانونی که قابل اجرا نباشه قبح قانون شکنی رو میریزه ، شما مثلا نگاه کن به قانون ممنوعیت ماهواره کی این قانون رو رعایت می کنه در عوض نصف ملت رو قانون شکن کرده.
این قانون که شما گذاشتید درباره تیم حریف تو تاپیک هواداری حرفی زده نشه هم غیرقابل اجراست. من و امثال من از این فروم فقط جمع شدن توی تاپیک هواداری خودمون و درد و دل کردن رو بلدیم تو این حین ممکنه چیزی هم از تیم رقیب به ذهنمون برسه که به تیم ما مرتبطه و بگیم نمیشه که درست در همین لحظه یه خط کش بذاریم مطالبی که تا حالا داشتیم می نوشتیم رو قطع کنیم ، صفحه رو ببندیم بریم یه صفحه جدید باز کنیم و جای دیگه ادامه صحبت هامون رو مطرح کنیم. برای مثال خود من یه پست کاملا کاملا کاملا کاملا کاملا و بازم کاملا معمولی درباره تیم رقیب حتی بدون آوردن اسم ارسال کردم که کوچکترین توهینی هم توش نبود ، فکر کنم نوشته بودم رقیب هم طبق معمول یه گل زد و سه امتیاز گرفت اما در کمال تعجب از بیخ و بن حذف شد خوب من دیگه وقتی اینجوری پستم حذف میشه دیگه انگیزه ای برای ادامه فعالیت تو سایت برام باقی نمی مونه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
عزیز من اصل اول هر قانونی اجرایی بودنش هست قانونی که قابل اجرا نباشه قبح قانون شکنی رو میریزه ، شما مثلا نگاه کن به قانون ممنوعیت ماهواره کی این قانون رو رعایت می کنه در عوض نصف ملت رو قانون شکن کرده.
این قانون که شما گذاشتید درباره تیم حریف تو تاپیک هواداری حرفی زده نشه هم غیرقابل اجراست. من و امثال من از این فروم فقط جمع شدن توی تاپیک هواداری خودمون و درد و دل کردن رو بلدیم تو این حین ممکنه چیزی هم از تیم رقیب به ذهنمون برسه که به تیم ما مرتبطه و بگیم نمیشه که درست در همین لحظه یه خط کش بذاریم مطالبی که تا حالا داشتیم می نوشتیم رو قطع کنیم ، صفحه رو ببندیم بریم یه صفحه جدید باز کنیم و جای دیگه ادامه صحبت هامون رو مطرح کنیم. برای مثال خود من یه پست کاملا کاملا کاملا کاملا کاملا و بازم کاملا معمولی درباره تیم رقیب حتی بدون آوردن اسم ارسال کردم که کوچکترین توهینی هم توش نبود ، فکر کنم نوشته بودم رقیب هم طبق معمول یه گل زد و سه امتیاز گرفت اما در کمال تعجب از بیخ و بن حذف شد خوب من دیگه وقتی اینجوری پستم حذف میشه دیگه انگیزه ای برای ادامه فعالیت تو سایت برام باقی نمی مونه.

درود بر شما

ببین دوست عزیز ، این قوانین رو هم من از خودم نذاشتم ، یه تیم تنظیمش کردن که توش خود ساسان و علی عزیز هم حضور داشتن و مدت زیادی هم هست که داره اجرا میشه .

باز هم ما هیچ وقت نگفتیم همینه که هست ! هیچوقت نگفتیم دویست تا چشم داریم و هرچی هم که میگیم قانون خداست ! اصل تاپیک وقایع برای همینه ، برای ارتباط بچه ها با مدیریت ، برای اینکه نظراتشون رو اونجا بگن تا برسی شه ، اگه قانونی هست که به نظر شما میشه تصحیحش کرد یا اصلا برش داشت راهش اینه که بیای تو تاپیک وقایع پیشنهاد بدی یا مثل همین الان که این رو اینجا عنوان کردی ، نه اینکه هی اونگونه پست ها رو ادامه بدی و دست آخر هم مهر رنگی بودن به آدم بزنی ( شما رو نمیگم برادر ، کلی میگم )
من پیشنهاد شما رو عنوان میکنم و نتیجه ش رو همینجا و تو تاپیک وقایع عنوان میکنیم

بازهم میگم اینها قوانین من یا شخص خاصی نیست و ما فقط اجراش میکنیم

پاینده باشید ..

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
تولد هر دو دوست عزیز مبارک!!!
با آرزوی موفقیت و شادکامی:rolleyes:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
به هر دو عزیز تولدشون رو تبریک میگم
پاینده باشید

در ضمن به فرزاد عزیز هم خسته نباشی میگم , واقعا اعصاب پولادین داری آقا , پولادین

بالا