سلام علی خان
ببخشید,دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره :دی
منم تولدتون رو تبریک میگم امیدوارم توی زندگیت موفق باشی.![]()
سلام علی خان
ببخشید,دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره :دی
منم تولدتون رو تبریک میگم امیدوارم توی زندگیت موفق باشی.![]()
سلام
علی جان روم یه عالمه سیاه ! ببخش که دیگه دارم تبریک عید میگم جا تبریک تولد ! :دی
تولدت مبارک باشه و امیدوارم همیشه تنت سالم باشه به همراه دل خوش![]()
- بسی واسه جواد نگرانیم !!
سلام و درود
بچه ها ! امروزز تولد داریم اونهم دوتا دوتا :دی
تولد امیرخان عزیز که البته مدت زیادی یه ازش خبری نیست و تولد علی راکستااستار عزیز
امیرجان تولدت مبارک
علی جان تولدت مبارک
مشاهده پیوست 276836
با سرخ ترین آرزوها ..
سلام و درود
تولد امیرخان عزیز که البته مدت زیادی یه ازش خبری نیست و تولد علی راکستااستار عزیز
امیرجان تولدت مبارک
علی جان تولدت مبارک
با سرخ ترین آرزوها ..
----------------------------------------------------------------------
اول اینکه آقای زئوس فرمایش موری عزیز در ارتباط با شما نبود .
این الان یعنی چی بزرگوار ؟ یعنی مثلا من ممکنه روی گرایشات رنگی پست یا پستهائی رو پاک کردم که باید بازبینی بشه ؟ اصلا میخوای همه پستها رو اپرو کنم همه دوستان با هم بازبینی کنیم تا معلوم شه این جریانات از روی تعلقات خاطر خاص من صورت میگیره یا کم لطفی بعضی دوستان در رعایت چند قانون ساده ؟
مثلا خود شما یکبار دیگه هم تو تاپیک استقلال بهتون گفته بودم اگه مدیرعامل یا مسئولان تیمهای استقلال یا پرسپولیس راجع به تیم حریف بحث و گفتگوئی داشتن نقل خبر تو تاپیکهای هواداری اشکالی نداره ولی بحث و صحبت منطقی راجع به اون باید تو تاپیک حواشی فوتبال صورت بگیره کل کل و کری ای هم اگه هست در تاپیک کل کل ، تا آرامش تاپیکهای هواداری بهم نریزه ، الان تو این صحبت و درخواست تعلقات خاطر و حب و بغض رنگی از نوع شدید یا ضعیف نهفته هستش یا باعث حفظ آرامش در تاپیک محبوب خودتون میشه آیا ؟؟ تازه با وجود این من باز پست شما و مرجان عزیز رو دست نزدم در صورتی که باید این کار رو میکردم .
کمی انصاف هم خوبه ، گشتم نبود ، نگرد نیست .. !
درکل پاینده باشید .
پاینده باشید ..
و کاملا مشخصه منظور ایشون به مهدی هست. پست شماره 34471البته همه میدونن که در حضور 7 مقدس هیچکدوم از این بازیکنا محلی از اعراب ندارن
سلام آقا فرزاد بحث بي انصافي نيست . من يه سوال دارم کجاي قوانين نوشته صحبت درباره مديرعامل استقلالي ها وقتي که را به راه راجع به تيم ما صحبت ميکنه . راجع به مديرعامل ما صحبت ميکنه در تاپيک پرسپوليس قدغنه؟آيا اينکه ما بيايم دلايل حرفهاي آقاي فتح الله زاده بررسي کنيم کجاي قانون گفته قدغنه؟
گفته شده کل کل نکنيد . بي احترامي نکنيد آيا اينکه مديرعامل تيم مورد علاقه شما تپ و تپ بياد به تيم ما گير بده و بچه هاي طرفدار استقلال هم راه به راه مصاحبه هاي ايشونو بزارن توي تاپيک استقلال خلاف نيست ولي اگه ما بخوايم بين خودمون دنبال دلايل اين مصاحبه ها باشيم ميشه بي احترامي و کل کل؟
الان مشکل ما چيه که مثل طرفدارهاي استقلال از هر سايت ننه قمري دنبال مصاحبه هاي سردارمون نيستيم که يه تيکه گنده به حاجي شما بندازه يا اينکه هرچي از دهن حاجيتون در مياد سريع نتيتر تاپيکتون ميشه و ان تا لايک ميگيره؟
اونجا ايراد نداره ولي اينجا ايراد داره. شما کلا حداقلش با من متفاوت رفتار مي کني با يه استقلالي و بنده حق خودم ميدونم آقا ساسان بياد پستا رو بازبيني کنه . چرا شما ناراحت ميشي؟ اصلا دليلي براي ناراحتي نيست.
من جاي شما بودم توي تاپيک استقلال بيشتر مواظب بودم تا دوستاني مثل آقا مصطفي اينجور پستهايي ندن مثلا مودبانه ولي با کلي بار توهين به اسطوره اي مثل مهدوي کيا ( اتفاقا پستشون توسط شما اديت هم شده )
و کاملا مشخصه منظور ايشون به مهدي هست. پست شماره 34471
تاپيک استقلال پر هست از يه مشت خبرهايي که همش به نوعي هدف تضعيف تيم مارو دارذه اگه شما واقعا رنگي نيستي اول برو به اون خبرها برس. وگرنه اين استدلال خوبي نيست که اون حرفا چون خبره ايرادي نداره ولي حرفاي ما جاش اينجا نيست.
والسلام
داش فرزاد خیلی لطف کردی به یاد ما بودیسلام و درود
امیرجان تولدت مبارک
علی جان تولدت مبارک
مشاهده پیوست 276836
با سرخ ترین آرزوها ..
خیلی خیلی ممنون علی جاندرود
سرت بلند و دلت خوش آرين عزيز... سپاس فراوان از محبتت ...
امير و علي بسيار عزيز
تبريك بنده رو هم پذيرا باشيد... آرزو ميكنم تندرست باشيد و پيروز...
سلام مخلصیم سلامت باشی عزیزسلام دوستان
من هم به امیر و علی عزیز تبریک می گم :happy:
سپاس دوست عزیزامیر اقا
علی جان تولدتون مبارک
ایشا ا... صد سال زنده باشین......
عزیز من اصل اول هر قانونی اجرایی بودنش هست قانونی که قابل اجرا نباشه قبح قانون شکنی رو میریزه ، شما مثلا نگاه کن به قانون ممنوعیت ماهواره کی این قانون رو رعایت می کنه در عوض نصف ملت رو قانون شکن کرده.این باید و نباید رو من و شما تعیین نمیکنیم برادر ، قوانین بخش همه چیز رو روشن کرده :
این الان یعنی چی بزرگوار ؟ یعنی مثلا من ممکنه روی گرایشات رنگی پست یا پستهائی رو پاک کردم که باید بازبینی بشه ؟ اصلا میخوای همه پستها رو اپرو کنم همه دوستان با هم بازبینی کنیم تا معلوم شه این جریانات از روی تعلقات خاطر خاص من صورت میگیره یا کم لطفی بعضی دوستان در رعایت چند قانون ساده ؟
مثلا خود شما یکبار دیگه هم تو تاپیک استقلال بهتون گفته بودم اگه مدیرعامل یا مسئولان تیمهای استقلال یا پرسپولیس راجع به تیم حریف بحث و گفتگوئی داشتن نقل خبر تو تاپیکهای هواداری اشکالی نداره ولی بحث و صحبت منطقی راجع به اون باید تو تاپیک حواشی فوتبال صورت بگیره کل کل و کری ای هم اگه هست در تاپیک کل کل ، تا آرامش تاپیکهای هواداری بهم نریزه ، الان تو این صحبت و درخواست تعلقات خاطر و حب و بغض رنگی از نوع شدید یا ضعیف نهفته هستش یا باعث حفظ آرامش در تاپیک محبوب خودتون میشه آیا ؟؟ تازه با وجود این من باز پست شما و مرجان عزیز رو دست نزدم در صورتی که باید این کار رو میکردم .
کمی انصاف هم خوبه ، گشتم نبود ، نگرد نیست .. !
درکل پاینده باشید .
پاینده باشید ..
عزیز من اصل اول هر قانونی اجرایی بودنش هست قانونی که قابل اجرا نباشه قبح قانون شکنی رو میریزه ، شما مثلا نگاه کن به قانون ممنوعیت ماهواره کی این قانون رو رعایت می کنه در عوض نصف ملت رو قانون شکن کرده.
این قانون که شما گذاشتید درباره تیم حریف تو تاپیک هواداری حرفی زده نشه هم غیرقابل اجراست. من و امثال من از این فروم فقط جمع شدن توی تاپیک هواداری خودمون و درد و دل کردن رو بلدیم تو این حین ممکنه چیزی هم از تیم رقیب به ذهنمون برسه که به تیم ما مرتبطه و بگیم نمیشه که درست در همین لحظه یه خط کش بذاریم مطالبی که تا حالا داشتیم می نوشتیم رو قطع کنیم ، صفحه رو ببندیم بریم یه صفحه جدید باز کنیم و جای دیگه ادامه صحبت هامون رو مطرح کنیم. برای مثال خود من یه پست کاملا کاملا کاملا کاملا کاملا و بازم کاملا معمولی درباره تیم رقیب حتی بدون آوردن اسم ارسال کردم که کوچکترین توهینی هم توش نبود ، فکر کنم نوشته بودم رقیب هم طبق معمول یه گل زد و سه امتیاز گرفت اما در کمال تعجب از بیخ و بن حذف شد خوب من دیگه وقتی اینجوری پستم حذف میشه دیگه انگیزه ای برای ادامه فعالیت تو سایت برام باقی نمی مونه.