• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام بر دوستان
تبریک میگم برد با ارزش دیشب رو، برد خیلی به موقعی بود و تیم رو از حاشیه های احتمالی دور کرد...
پوگبا عملکرد فوق العاده ای داشت و برد دیشب رو یه جورایی به اون مدیون هستیم.
اما دیشب چیزی که تو ذوق هوادارها زد ناهماهنگی کاملا محسوس مهاجمین یووه، اللخصوص تو نیمه اول بود که با تعویض جووینکو و اومدن ماتری تا حدود زیادی رفع شد و یووه تونست به روال عادی خودش برگرده و البته نباید از گل دیدنی و خیلی خیلی به موقع پوگبا به راحتی گذشت که یووه رو از استرس رها کرد.
به هرحال برد خیلی خوبی بدست اومد و باتوجه به توقف لاتزیو فاصلمون با این تیم بیشتر شد و امیدوارم امروز با سایر تیم ها هم بیشتر بشه...

16523252022275243751.jpeg

اما در ادامه خبر فرزاد جان در مورد درخشش آلکس عزیز...

دل پیه رو با 4 گل بار دیگر درخشید

bd82f35943e9ec68f90856a6de72d58e8548b64f.jpg

آلساندرو دل پیه رو با به ثمر رساندن 4 گل در جریان پیروزی 7-1 تیم اف سی سیدنی در برابر ولینگتون فونیکس، بار دیگر درخشید. اسطوره سابق یوونتوس و تیم ملی ایتالیا، پیش از این موفق به زدن 4 گل در یک دیدار نشده بود که موفق شد در سن 37 سالگی به همراه سیدنی در A-League آن را تجربه کند.

دل پیه رو بین دقایق 21 تا 29 هت تریک کرد و گل چهارمش را هم در دقیقه 70 به ثمر رساند.

پینتوریکو پس از درخشش در این بازی گفت: "من واقعا خوشحال هستم، اما پیروزی 7-1 مثل 1-0 می باشد. ما سه امتیاز این دیدار را کسب کردیم و اکنون باید برای دیدار آینده متمرکز شویم."

و در آخر تولد شاهزاده که عرفان جان در موردش نوشته بود...

20 سال با یوونتوس

b6834f7d0fdeaa00fa1497517d1abbd18221fa44.jpg

کلودیو مارکیزیو تولد خود را امروز با یک پیام برای طرفداران جشن گرفت: "من 27 ساله هستم، که 20 سال از آن را با پیراهن یوونتوس جشن گرفتم." هافبک تیم یوونتوس در تورین به دنیا آمده و در آکادمی جوانان یوونتوس رشد کرده و قصد دارد به یک قهرمان برای طرفداران تبدیل شود.

مارکیزیو در صفحه فیس بوک خود را نوشت: "بابت تمام پیام های تبریک دریافتی متشکرم. من سعی خودم را خواهم کرد که تمامی آن ها را بخوانم ولی واقعا کار سختی خواهد بود زیرا تعداد آن ها بسیار زیاد است. من همیشه سعی می کنم محبت هواداران را با عملکرد خوب در زمین مسابقه پاسخ دهم و امیدوارم که در این امتحان پیروز شوم."

افرادی که به من چیزهای زیادی را یاد دادند و من هرگز تشکر از آن ها را توقف نخواهم کرد. که این مورد شامل شما نیز خواهد بود، که حتی در سخت ترین لحظات هم دست از حمایت از تیم نکشیدید. از همه شما متشکرم!"

مارکیزو در بین هواداران یوونتوس با لقب 'Principino' (شاهزاده کوچک) شناخته می شود.

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

اول تبریک بابت پیروزی با نتیجه قاطع :) و دوم هم اعلام خوشحالی بابت زیاد شدن فاصله که مجددا با تساوی لاتزیو بین دو تیم صدرنشین ایجاد شد .
ناپولی هم امروز یه بازی سخت با فیورنتینای 5 جدولی در خانه فیورنتینا داره که امید میده فاصله همینقدر بمونه.

شاد و پیروز باشید

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
سلام بر یوونتوسی های عزیز.
اول تبریک بابت این برد پرگل و دلچسب. خیلی بازی جالبی شد.مخصوصا نیمه دوم که یوونتوس واقعی رو شد.
امان از دست جووینکو که بعضی مواقع آدم رو یاد مهاجمای تراز اول ایرانی میندازه :دی
دوم اینکه دیشب یووه نشون داد که اگه کمی به خودش بیاد مطمئنن میتونه یکی از شانسهای اصلی فتح لیگ قهرمانان باشه.
البته تو چند تا پست نیاز به تقویت داره، که خرید یه مهاجم شش دانگ در اولویته.اکثر مهاجمای یووه بگیر و نگیر دارن و پر فراز و نشیب کار میکنن.
ایشالا که یه فکر اساسی برای این قضیه کنن.یاد موگی بخیر.یه زمان یووه پر ستاره ترین تیم اروپا بود.
با آرزوی کسب دوگانه دیگه از بانوی پیر ایتالیا و البته کسب موفقیت در لیگ قهرمانان. :thumbsup:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کونته: فقط می‌توانم خوشحال باشم

سرمربی یوونتوس از پیروزی شاگردانش برابر اودینزه رضایت داشت و عملکرد آنها را ستایش کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یووه در هفته‌ بیست‌ویکم سری A مهمانش اودینزه را با چهار گل در هم کوبید.

پل پوگبا با دو گلی که در این بازی برای بیانکونری به ثمر رساند، نقش پر رنگی در موفقیت تیمش داشت. آنتونیو کونته، سرمربی یووه در پایان بازی به ستایش از عملکرد پوگبا پرداخت و گفت: پل مدرکی است برای اثبات این که از وقتی تیم سازمان یافته بازی کند، استعداد هم می‌تواند خودش را نشان دهد. در این مسابقه غایبان زیادی داشتیم ولی به لطف نمایش‌مان متوجه نبودن بسیاری از ستارگان‌مان نشدیم.

او همچنین عنوان کرد: وقتی مربی ناچار است دست به تغییرات فراوانی بزند، ولی ذهنیت تیمش همانند گذشته می‌ماند، او تنها می‌تواند راضی باشد. در تیم ما گزینه‌های جایگزین وجود ندارد. هر بازیکن تنها پتانسیل حضور در ترکیب اصلی را دارد. کار من آن است که از این بازیکنان بهترین تیم را تشکیل دهم.

میرکو ووچینیچ، مهاجم یوونتوس هم در پایان بازی عنوان کرد: پس از دو بازی اخیرمان این برد بی‌اندازه اهمیت داشت. این سه امتیاز به ما انگیزه زیادی برای باقی فصل می‌دهد.

این مهاجم مونته‌نگرویی که زننده گل سوم بازی هم بود، افزود: از بازی با لاتزیو خوشحالم. شرایطم روز به روز بهتر می‌شود. امیدوارم بتوانم آمادگی‌ام را حفظ کنم؛ به ویژه زمانی که برای بازی با لاتزیو آماده می‌شویم. این بازی همیشه خاص بوده است.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پیشرفت یوونتوس در مذاکره با یورنته

طرفداری – مدیر یوونتوس ضمن اعلام پیشرفت در روند مذاکرات برای خرید فرناندو یورنته، اذعان کرد که این باشگاه آرتور ویدال را به فروش نخواهد رساند.

به گزارش طرفداری و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، وکیل های فرناندو یورنته هفته گذشته در تورین دیده شده اند و با توجه به اینکه قرارداد این بازیکن در ماه ژوئن سال جاری میلادی با اتلتیک بیلبائو به پایان خواهد رسید، احتمال انتقال این بازیکن به یوونتوس بالا است.

بپه ماروتا، مدیر بیانکونری در این باره اظهار داشت: "ما به آینده چشم داریم و بازیکنانی را که در آستانه اتمام قرارداد با باشگاه های خود هستند به دقت رصد می کنیم. در این میان ما با مهاجم اهل باسک (یورنته) در مرحله پیشرفته ای از مذاکرات قرار داریم."

از سویی دیگر، طی روز های گذشته رسانه های اروپایی از تمایل بایرن مونیخ و رئال مادرید برای به خدمت گرفتن آرتور ویدال گزارش داده اند.

ماروتا درباره این موضوع گفت: "پیشنهادات گوناگونی برای بازیکنانمان دریافت کرده ایم. اما ما پیش از فروش، تمایل بیشتری به خرید بازیکن داریم."

وی افزود: "این جای تعجب نیست که بایرن به فکر خرید ویدال باشد، اما ما نیز تا به حال پیشنهادی از سوی آن ها دریافت نکرده ایم."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اینم از آمار بازیه دیشب

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

دو سه روز دیگه فک کنم چلسی بیاد به پوگبا پیشنهاد خرید بده
واقعا در این سن خیلی پخته بازی میکنه

بله احتمالش هست .

ولی فکر نکنم یووه مثل تیم هایی باشه که به این راحتی بازیکنی رو از دست بده چون تا جایی که اطلاع دارم از نظر اقتصادی رو به پیشرفت هست و خدا رو شکر مشکل مالی هم نداریم و اگر می بینید بازیکن ستاره نمی خریم فقط به خاطر دوری از بریزو به پاش های اضافه هستش :happy:
-----------------

پوگبا: حتی فکر کردن به گل اول دیوانه کننده بود!
736411_602012319826001_1377413866_o.jpg

طرفداری - پل پوگبا نمی تواند شادی خود را بابت گل هایی که در جریان پیروزی 4-0 یوونتوس در مقابل اودینزه به ثمر رساند، پنهان کند. "حتی فکر کردن به گل اول دیوانه کننده بود."

این هافبک فرانسوی تابستان جاری، پس از خاتمه قراردادش با منچستریونایتد با قراردادی آزاد راهی یوونتوس شد.

پوگبا 19 ساله با لبخندی می گوید: "حتی فکر کردن به گل اول دیوانه کننده بود! من از به ثمر رساندن دو گل بسیار خوشحال هستم اما نباید در مورد آن در حال حاضر فکر کنم. ما باید ذهنمان را به ادامه کار و جمع کردن امتیازات متمرکز کنیم."

پوگبا در مورد نیمکت نشینی احتمالی اش گفت: "آیا من به روی نیمکت باز می گردم؟ این مورد مرا نگران نمی کند. هر کسی که سزاوار باشد و شایسته حضور در ترکیب، به میدان خواهد رفت. مربی همیشه حرف اول و آخر را می زند و حق تصمیم گیری دارد. کونته همیشه می گوید که می خواهد من مصمم تر باشم."

پوگبا در پاسخ به خبرنگاری که از او پرسید وی شبیه ریکارد است یا ویه را؟ پاسخ داد: "هیچ کدام، من پل هستم و می خواهم که بهتر شوم."

پوگبا در پاسخ به خبرنگاری دیگر در مورد اینکه چرا فرگوسن اجازه ترک منچستریونایتد را به وی داد؟ گفت: "شما باید از او بپرسید. من چیزی نمی دانم."

attachment-278501-image.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دوستان نمی دونم چرا من به این یورنته خوش بین نیستم :( کلا از استیلش خوشم نمیاد :p و فکر می کنم ایکاش میشد فوروارد قویتری رو بگیریم.
شاید با کمی پول بیشتر خرج کردن بتونیم بازیکن بزرگتری بگیریم.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
دوستان نمی دونم چرا من به این یورنته خوش بین نیستم :( کلا از استیلش خوشم نمیاد :p و فکر می کنم ایکاش میشد فوروارد قویتری رو بگیریم.

ساسان جان من جدیدا به این نتیجه رسیدم که باشگاه فعلا دست به خرید بزرگ نخواهد زد و این هم به خاطر شخص ماروتا نیست و ماروتا از آنیلی مثل سپر در برابر انتقادات نخریدن ستاره محافظت می کنه و برای همین هستش که از سوی ماروتا اسم های بزرگ مطرح می شوند و در آخر خریداری نمی شوند :(

و فکر کنم حداقل امسال باید با این موضوع بسازیم :دی
یورنته هم الان مثل کاچی به از هیچی هستش :D

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

نسبت به کی ؟
نسبت به بازیکنایی که مده نظر یووه هست ؟

به نظرم اگر پول خرج کنند دروگبا رو بیارن خیلی بهتره

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نسبت به کی ؟
نسبت به بازیکنایی که مده نظر یووه هست ؟

به نظرم اگر پول خرج کنند دروگبا رو بیارن خیلی بهتره

فرزاد جان نسبت به خودش خوش بین نیستم . گفتم که با یه کمی خرج کردن میشه فورواردهای بهتری رو جذب تیم کرد . یووه کم تیمی نیست و خیلی از بزرگای جهان اینجا بازی کردند و خیلی ها هم آرزوی بازی در این تیم رو دارند.

ساسان جان من جدیدا به این نتیجه رسیدم که باشگاه فعلا دست به خرید بزرگ نخواهد زد و این هم به خاطر شخص ماروتا نیست و ماروتا از آنیلی مثل سپر در برابر انتقادات نخریدن ستاره محافظت می کنه و برای همین هستش که از سوی ماروتا اسم های بزرگ مطرح می شوند و در آخر خریداری نمی شوند :(

و فکر کنم حداقل امسال باید با این موضوع بسازیم :دی

جواد جان الان خط حمله مون پر کاچیه :دی ایکاش میشد یکی مثل زلاتانو الان توی تیممون داشتیم.

شاد باشید

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

من هم با نظر شما موافقم

دیگه پس از اون مسایل یووه تیمی هست که داره در 3 جام شرکت میکنه
اگر براشون لیگ قهرمانان مهم هست خوب باید فورواردهای بهتر جذب کنند

وگرنه همین تیم سری آ و جام حذفی رو شاخشه
من هم به یورنته ناموافقم چون جوه لیگ اسپانیا و ایتالیا هم متفاوته

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
روزنامه های ورزشی ایتالیا...

La Gazzetta Dello Sport

yi43dj9k78uz5zq09r9c.jpg

• بازگشت یووه با پوگبوووووم !
  • صدرنشینان اودینزه را ۴-۰ شکست دادند و فاصله ی خود را به ۵ امتیازی رساندند.
  • فرانسوی فضایی ۲ گل به ثمر رساند و پس از آن ووچینیچ و ماتری گلزنی کردند
  • لاتزیو نزدیک بود مقابل پالرمو شکست بخورد، اما در نهایت توانست ۲-۲ کند
  • دل پیه رو و به ثمر رساندن چهار گل برای سیدنی

TuttoSport

b4ys8o3mqkdp80ss9qx8.jpg

• پوگبای جادویی !
  • دو گل شگرف از مرد فرانسوی راه را برای یوونتوس باز کرد
  • ووچینیچ و ماتری برد ۴-۰ مقابل اودینزه را تکمیل کردند
  • بیانکونری با ۵ امتیاز اختلاف در صدر ایستاد و منتظر نتیجه ی بازی ناپولی – فیورنتینا است

Corriere Dello Sport

h0vtbxluof6sjq41o9tz.jpg

• پوگبای پدیده!
  • جوان فرانسوی با دو گل جادویی یوونتوس را دوباره راه انداخت، اودینزه ۴-۰ خرد شد

messengerium

Registered User
لایک‌ها
109
اگه اول فصل با فن پرسی به توافق میرسیدیم...
با این خط هافبک فوق العاده که هر بازی حداقل 10 موقعیت واسه مهاجما درست میکنن، هیچ تیمی جلودارمون نبود

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام بر یووه ای ها
خوشبختانه این هفته تمامی رقبا از لاتزیو و ناپولی گرفته تا برسه به اینتر و رم همگی متوقف شدند تا با برد با ارزش یووه، فاصلمون با نزدیکترین تعقیب کننده به 5 امتیاز برسه...

جدول

ايتاليا سري آ
تيمبازيهابردمساویباختگل زدهگل خوردهتفاضل گلامتياز
1يوونتوس21153345143148
2ناپولي21134441192243
3لاتزيو21134432211143
4اينترميلان21123633231039
5فيورنتينا21106538251336
6آث ميلان21104738281034
7آاس رم2110384435933
8کاتانيا219572927232
9پارما218762927231
10اودينزه217953231130
11تورينو216962524127
12کيه وو217410223412-25
13آتالانتا217410193112-25
14سامپدوريا21641122297-22
15بلونيا21631226282-21
16سيه نا215511203111-20
17کالياري215511203717-20
18پسکارا216213173922-20
19جنوا214512213413-17
20پالرمو213711183416-16

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

به هیچ وجه در مورد یورنته اینطوری صحبت نکنید :cigar:
اون بازیکن بزرگیه، فقط بیلبائو واسش کوچیکه، مهاجمی با این قد هم در بازی هوایی خیلی موفقه هم بازی روی زمین، تکنیک خوبی داره و جزء معدود بازیکن های بالای 190 هستش که من به مراتب دیدم چیپ بزنه که نشون دهنده ی درک بسیار زیادش از موقعیت هستش. نظر من اینه که توی یووه خیلی میدرخشه...

eole

Registered User
لایک‌ها
132
این فصل یووه باید جام حذفی رو هم بگیره حتماً
فصل پیش خیلی راحت از دستش دادیم
جای ستاره نقره ای رو لباس تیم خالیه

مگه میشه نگیره؟
این فصل انشالله حذفی حتما مال یووه
ستاره نقره ای :( (نفس عمیق)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

به هیچ وجه در مورد یورنته اینطوری صحبت نکنید :cigar:
اون بازیکن بزرگیه، فقط بیلبائو واسش کوچیکه، مهاجمی با این قد هم در بازی هوایی خیلی موفقه هم بازی روی زمین، تکنیک خوبی داره و جزء معدود بازیکن های بالای 190 هستش که من به مراتب دیدم چیپ بزنه که نشون دهنده ی درک بسیار زیادش از موقعیت هستش. نظر من اینه که توی یووه خیلی میدرخشه...

منم واقعا امیدوارم بدرخشه و بتونه تواناییهاش رو اثبات کنه , واقعا یووه بعد از زوج الکس و ترزگه هنوز نتونسته یک مهاجم عالی داشته باشه و خیلی ها توی این مدت اومدند و رفتند ولی هیچ کدومشون تا الان نتونسته توقع هواداران و نیاز یووه رو برآورده کنه :(

//

بله ایشالله امسال هر چهار جام مال خودمونه :rolleyes::D

Electro SYyle

Registered User
لایک‌ها
20
~~~~~~

از بچگی من و داداشم به خصوص داداشی عاشق یووه بودیم, دورانه زیزه راوانلی, دل ,.....

Last edited by a moderator:
بالا