• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
از پاسخ شما ممنونم بنده قانع شدم اگر هم جایی از صحبت هام اشتباه بوده عذر خواهی میکنم بنده هم مثل بقیه دوستان بر تلاش بی وقفه شما و فرزاد عزیز در فروم واقف هستیم
البته بنده نگفتم مصطفی در تاپیک استقلال بن شده بنده نوع بن شدن مد نظرم بود
در هر صورت از شما متشکرم ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام ودرود

فکر کنم مشخص شده باشه که سیاست اصلی ما تو این مدت حفظ و برقراری نظم بر پایه اصول و قوانین بخش و در اغلب مواقع با بهره گیری از صحبت و تذکر و اصل رفاقت همراه بوده .

متأسفانه ما در تاپیک کل کل علی رغم عنوان تمام موارد اصلی و کارساز بعضا روند صحیح و مثبتی رو مشاهده نمیکردیم تا اینکه دیدیم چاره ای بجز بستن یا سختگیری کلی قوانین میسر نیست . و ما بر پایه اعتماد به همکاری دوستان تالار تصمیم به باز نگه داشتن بر پایه ی تغیر اساسی ساختار و جا انداختن بعضی اصول واجب در اینگونه تاپیک های فرهنگی ورزشی گرفتیم .

ولی علی رغم انبوه تذکرات باز برخی دوستان موارد رو جدی نگرفتند و شامل جریمه های انجام گرفته شدند ، که باعث میشه هنگام بازی مهم داربی هم نتونن تو بخش حضور داشته باشند .

از اونجا که ما جدیتمون تو حفظ و برقراری نظم و قوانین در تالا ربر پایه اصل تذکر و رفاقت رو بیشتر در نظر داریم بر اون شدیم تا از آقا بهمن عزیز خواهش کنیم تا مجازات اون دوستان رو تا امروز تقلیل بدن تا همه امکان حضور در تالار رو در اون روز پر هیجان داشته باشند .

(آقا بهمن عزیز امروز هر وقت بیان قراره زحمتش رو بکشن )

بدیهیست که انتظار ما از همه دوستان اینه که بعد از این ما رو بیشتر در برقراری نظم تالار کمک کنن تا اینکه این جریان رو بخوان بعدا دستاویزی برای بخشش مجازات های احتمالی ی خودشون بدونن یا همون روال سابق رو بخوان ادامه بدن .

پاینده باشید ..

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام

میتونم بپرسم پست های تاپیک تیم ملی چرا حذف شد؟ وقت گذاشتیم تایپ کردیم عزیزان. توهینی در پست های من بود؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام

میتونم بپرسم پست های تاپیک تیم ملی چرا حذف شد؟ وقت گذاشتیم تایپ کردیم عزیزان. توهینی در پست های من بود؟

احتمالا فک کنم بخاطر این بود که از تیم های لیگ برتری یا بازیکنان اون صحبت شده بود

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
احتمالا فک کنم بخاطر این بود که از تیم های لیگ برتری یا بازیکنان اون صحبت شده بود

خب وقتی یک بازیکن در تیم ملی هست در تیم باشگاهیش هم هست . من نمیتونم اسم بازیکن رو نیارم که :دی

یادم نمیاد در مورد باشگاه ها صحبت کرده باشم...بحث سر رحمتی ملی پوش یا هاشمیان ملی پوش و...ملی پوش بود.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

سلام

خب وقتی یک بازیکن در تیم ملی هست در تیم باشگاهیش هم هست . من نمیتونم اسم بازیکن رو نیارم که :دی

یادم نمیاد در مورد باشگاه ها صحبت کرده باشم...بحث سر رحمتی ملی پوش یا هاشمیان ملی پوش و...ملی پوش بود.

فکر می کردم این توضیحم کاملا روشن باشه دوست عزیز

سلام خدمت دوستان
تاپیک تاپیک تیم ملی هست .
پس بحثهای رنگی اکیدا ممنوع . هر پستی که احساس بکنم با پیش زمینه باشگاهی اینجا زده بشه ببینم پاک می کنم. پس نه به خودتون زحمت بدید نه به من.
قبلا هم توی همین تاپیک اعلام کردم.
یه سری دوستان هم که آرزو دارند تیم ملی بالا نره از گروهش لطفا اینجا پست ندن چون اگر اینجا از این آرزوها و پستها ببینم قطعا کارت میدم.
اگر هم فکر می کنید در این تاپیک کسی داره رنگی بحث میکنه جواب ندید ، فقط یه فشار روی دکمه بدریپورت کارسازه.

شاد و پیروز باشید

فقط باید توضیح بدم وقتی پستی پاک می کنیم پستهایی که کوت شده و پاسخشون هم داده شده پاک می کنیم. دوست عزیزم اونجا تاپیک تیم ملی هست و به قول خودتون و خیلی ها بحث رنگی شده اونجا. حالا به نظرتون اون پستها و همینطور پاسخ ها پاک نباید بشه؟
راستی کسی هم نگفته شما اسم باشگاهی رو نیارید ;)
پ.ن: واقعا من هم متاسفم که شما دوستان وقت میزارید و یه دفعه پستهاتون پاک میشه ولی لزوما لازم نیست به هر پستی هم جواب بدید که وقتی پست اصلی پاک شد پستهای شما هم پاک بشه.
شاد و پیروز باشید

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
سلام ودرود

فکر کنم مشخص شده باشه که سیاست اصلی ما تو این مدت حفظ و برقراری نظم بر پایه اصول و قوانین بخش و در اغلب مواقع با بهره گیری از صحبت و تذکر و اصل رفاقت همراه بوده .

متأسفانه ما در تاپیک کل کل علی رغم عنوان تمام موارد اصلی و کارساز بعضا روند صحیح و مثبتی رو مشاهده نمیکردیم تا اینکه دیدیم چاره ای بجز بستن یا سختگیری کلی قوانین میسر نیست . و ما بر پایه اعتماد به همکاری دوستان تالار تصمیم به باز نگه داشتن بر پایه ی تغیر اساسی ساختار و جا انداختن بعضی اصول واجب در اینگونه تاپیک های فرهنگی ورزشی گرفتیم .

ولی علی رغم انبوه تذکرات باز برخی دوستان موارد رو جدی نگرفتند و شامل جریمه های انجام گرفته شدند ، که باعث میشه هنگام بازی مهم داربی هم نتونن تو بخش حضور داشته باشند .

از اونجا که ما جدیتمون تو حفظ و برقراری نظم و قوانین در تالا ربر پایه اصل تذکر و رفاقت رو بیشتر در نظر داریم بر اون شدیم تا از آقا بهمن عزیز خواهش کنیم تا مجازات اون دوستان رو تا امروز تقلیل بدن تا همه امکان حضور در تالار رو در اون روز پر هیجان داشته باشند .

(آقا بهمن عزیز امروز هر وقت بیان قراره زحمتش رو بکشن )

بدیهیست که انتظار ما از همه دوستان اینه که بعد از این ما رو بیشتر در برقراری نظم تالار کمک کنن تا اینکه این جریان رو بخوان بعدا دستاویزی برای بخشش مجازات های احتمالی ی خودشون بدونن یا همون روال سابق رو بخوان ادامه بدن .

پاینده باشید ..

فرزاد خان اومدم یه تشکری بکنم . البته من نمی دونستم که بن شدگان بخشش خوردن . ولی حالا که بعد این مدت اومدم فقط اومدم از شما هم تشکر کنم که بخشش دادید که البته شامل ما نشد :D

یه بار دیگه هم اینجا بگم فرزاد خان من نمیتونم وایستم ببینم کسی به تیم مورد علاقم توهین زیرپوستی میکنه ، شاید اگه زودتر در تاپیک کل کل برخورد میشد همه حساب کار دستشون میومد.
بازم تشکر

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بابا اینارو ول کنین
biggrinsmiley.gif

امروز تولد مصی جون ه
aghamostafaa

مصطفی جان تولدت مبارک ایشا ا.... صد ساله شی دادا...

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من هم تولد آقا مصطفی عزیز رو تبریک میگم و براشون آرزوی بهترین ها رو دارم. :) خدا سایه شما رو از سر خانواده محترم کم نکنه.

شاد و پیروز باشید

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
مصطفی جان تبریک میگم
امیدوارم همیشه شاد و خندون باشی و سایت بالاسر خونوادت باشه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بابا اینارو ول کنین
biggrinsmiley.gif

امروز تولد مصی جون ه
aghamostafaa

مصطفی جان تولدت مبارک ایشا ا.... صد ساله شی دادا...

سلام خدمت دوستان
من هم تولد آقا مصطفی عزیز رو تبریک میگم و براشون آرزوی بهترین ها رو دارم. :) خدا سایه شما رو از سر خانواده محترم کم نکنه.

شاد و پیروز باشید

مصطفی جان تبریک میگم
امیدوارم همیشه شاد و خندون باشی و سایت بالاسر خونوادت باشه

آقا مصطفی عزیز!!!
تولدت مبارک :)

یه تشکر ویجه از تمامی دوستان ... خیلی خوشحالم کردید ... امیدوارم هرچی از خدا میخواید بتون بده ... یا بهتر بگم "دستتون برسه به ضریح" :D

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
من هم تبریک عرض می کنم آقا مصطفی,امیدوارم همیشه با شادی و سلامتی در کنار خانواده از لحظه لحظه ی زندگی لذت ببرید!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
داش مصطفی شرمنده دیر دیدم تاپیک رو...

تبریک داداش... انشالا 100سال زندگی با عزت برا خودت و خانوادت...
شاد باشی همیشه داش مصطفی...

استقلال سولاخ است :دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مصطفی جان تولدت مبارک

happy-birthday-blue.jpg

با بهترین آرزوها ..

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

مصطفی جان تولدت مبارک , امیدوارم همیشه در کنار خانواده شاد و خندان باشی :happy:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
کلا تو بخش فوتبال همه تبریک ها مربوط به مصطفی میشه :دی
مصطفی جان منم بهت تبریک میگم ...

برای شادی مصی جون : پرسپولیس سولاخ :دی (قابل توجه صادق )

بالا