• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
شما مرد باش و بگو بازی با گهر چی شد که نباختین:D

دوست عزیز تو اون بازی گل گهر دیده نشد و فکر کنم عین همین اتفاق تو بازی با سایپا (اگه اشتباه نکنم همون بازی بوده باشه ) واسه شما افتاد. حداقل مثالی بزن که خودتون مثل همونو نداشته باشین. گل سالم گهر دیده نشد، گل سالم سایپا هم دیده نشد. 2تا گل کاملا شبیه به هم بودن که داور اشتباه کرد و اونارو گل اعلام نکرد.

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
دوست عزیز تو اون بازی گل گهر دیده نشد و فکر کنم عین همین اتفاق تو بازی با سایپا (اگه اشتباه نکنم همون بازی بوده باشه ) واسه شما افتاد. حداقل مثالی بزن که خودتون مثل همونو نداشته باشین. گل سالم گهر دیده نشد، گل سالم سایپا هم دیده نشد. 2تا گل کاملا شبیه به هم بودن که داور اشتباه کرد و اونارو گل اعلام نکرد.

با این تفاوت که تو بازی با سایپا اون اشتباه تاثیری رو نتیجه بازی نذاشت و ما به سایپا باختیم ولی اشتباه بازی شما با گهر باعث شد که شما بازنده نیاید بیرون

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
با این تفاوت که تو بازی با سایپا اون اشتباه تاثیری رو نتیجه بازی نذاشت و ما به سایپا باختیم ولی اشتباه بازی شما با گهر باعث شد که شما بازنده نیاید بیرون

اینکه تیمتون عرضه نداشت یه گل به سایپا نزنه تا نبازید هم افتاد گردن ما :D

ما تونستیم گل زدیم شما هم میتونستید بزنید.

دیگه ندیده بودیم واسه باختن هم کل کل کنن . ماشاالله بکس اس اسی که کل کل هم بلد نیستن

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
همون اتفاقی ک تو خیلی از بازیهای شما افتادو نباختین!!!

;)

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

خدا رو شکر 4 تا پرسپولیسی منصف هم پیدا شد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مطلب از سایت ورزش3:
اعتراض به داوري شاهکار جديد استقلال است | ورزش 3

سرپرست سپاهان در مورد اينکه ساير تيم‌ها مثل استقلال و پرسپوليس هم از مشکلات داوري گلايه دارند، اظهار داشت: اتفاقاً استقلالي‌ها اصلا صحبتي در مورد داوري ندارند، بازي با سايپا يک پنالتي به نفع آنها گرفته نشد در بازي با مس کرمان هم همينطور، جالب است که خود منتظري مدافع استقلال گفت که خطا کرده است. در مورد دربي هم که هنوز کارشناسان نظر قطعي نداده‌اند. ما نمي‌خواهيم اعتراض کنيم بلکه از کميته داوران مي‌خواهيم که مسائل را ريشه‌يابي کنند. امسال وضعيت داوري‌ها به صورتي بوده که جز استقلال سروصداي همه درآمده است. چيز جديدي که در استقلال مشاهده مي‌کنيم اين است که هرگاه داور به ضرر آنها سوت مي‌زند يا اعلام به پنالتي مي‌کند همه بازيکنان به سمت داور مي‌روند و به او مي‌گويند که بايد به بازيکن حريف کارت زرد بدهد. اين هم شاهکار جديدي از استقلال است. به هر حال ما که اميدواريم مشکلات داوري به تيم‌ها ضرر نرساند.

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
اینکه تیمتون عرضه نداشت یه گل به سایپا نزنه تا نبازید هم افتاد گردن ما :D

ما تونستیم گل زدیم شما هم میتونستید بزنید.

دیگه ندیده بودیم واسه باختن هم کل کل کنن . ماشاالله بکس اس اسی که کل کل هم بلد نیستن

چه ربطی داشت:blink:
صحبت سر اشتباهات تاثیر گذاره داوریه.اگه به عرضه باشه که جدول گویاست

milad-70

Registered User
لایک‌ها
257
كيا يادشونه بازى برگشت پارسال قلعه نوعى اومد تهران كمك دنيزلى ؟

بعدشم گفت به من چه توى ١٠ دقيقه ٣ تا مى خوريد

خخخخخخخخ

Tapatalk  !Pod

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
باز هم این روزنامه ی پیروزی این چند روزه روی مسئله ی داوری مانور داده!!!!!
البته این برای امروزشه
فکر کنم تا 1 ماه تیتر اصلیشون همینا باشه:D
600_Piroozi-1391-11-08.jpg

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
ادبیاتت نشون میده یه پرسپولیسیه اصیلی

امیر جان تیکه ت تیکه کمی نیست . :hmm:فقط بهت بگم پرسپولیسی اصیل کسی ه که مثل شمای نوعی نیست. پرسپولیسی اصیل هوادار استقلال خار چشمش نیست . منتظر این ننشسته تا اگر کسی یه تیکه به سرمربی تیمش انداخت تمام محتویات قلبیشو بیرون بندازه.
پرسپولیسی اصیل کسیه که حرمت کسی مثل ناصر خانو حفظ میکنه.

خدا رو شکر می کنم مثل بعضی هوادارا نیستم که هر جا کم بیارم به اسطوره ای مثل پروین توهین کنم.
شمایی که خودت قلعه نویی داری تو تیمت که اهل گفتن نقل و نباته به همه بازیکناش نباید بیای پای پروینو بکشی وسط که آرزوی دوران جوانیش علی پروین شدنه .
به اسطوره ما احترام نمیزاری به آرزوی مربی خودتون احترام بزار که بارها ارادت خوذشو به سلطان ما ابراز کرده.

ضمنا ادبیات شما نشون میده شما یه استقلالی اصیل نیستی;)اونایی هم که لایک کردن حرفتو مثل خودتن

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
خودتونم میدونید تیمی که تو لگ برتر بوده یه دفعه نمیتونه بره دسته 3 و همش با لابی و باند بازی و ... بوده که رفته دسته 3
حالا هی بیاید پز بدید
جالبیش اینه که سن خیلی از شماها قد نمیده این وضوع رو وفقط راجع بهش شنیدید

سن شما قد میده که اون 2 تاستاره ی روی لوگوی تیمتون رو هی میگید ؟!!!

Last edited:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
4058423 جان آقا اون قسمت آخر پستتونو پاک کنید . خواهش می کنم مثل بعضی از هوادارای رقیب نباشید. کل کل بدون توهین درسته داداش

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
تاپیک طبق انتظار داره به بسته شدن پیش میره!!!
کلا جنبه اینجا کمه :banghead:

SeNt from my iphone 1.5 using tapale HD

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
امیر جان تیکه ت تیکه کمی نیست . :hmm:فقط بهت بگم پرسپولیسی اصیل کسی ه که مثل شمای نوعی نیست. پرسپولیسی اصیل هوادار استقلال خار چشمش نیست . منتظر این ننشسته تا اگر کسی یه تیکه به سرمربی تیمش انداخت تمام محتویات قلبیشو بیرون بندازه.
پرسپولیسی اصیل کسیه که حرمت کسی مثل ناصر خانو حفظ میکنه.

خدا رو شکر می کنم مثل بعضی هوادارا نیستم که هر جا کم بیارم به اسطوره ای مثل پروین توهین کنم.
شمایی که خودت قلعه نویی داری تو تیمت که اهل گفتن نقل و نباته به همه بازیکناش نباید بیای پای پروینو بکشی وسط که آرزوی دوران جوانیش علی پروین شدنه .
به اسطوره ما احترام نمیزاری به آرزوی مربی خودتون احترام بزار که بارها ارادت خوذشو به سلطان ما ابراز کرده.

ضمنا ادبیات شما نشون میده شما یه استقلالی اصیل نیستی;)اونایی هم که لایک کردن حرفتو مثل خودتن

حرف شما متین اما ترجیح میدم جواب ندم تا حاشیه و تنش ایجاد نشه
هر چی باشه با هم دوستیم و دوست ندارم خاطره بدی از هم داشته باشیم
امیدوارم این حرفمو به حساب کم آوردن نزارید

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
در برنامه نود دوشنبه شب 1391/11/2 افشین پیروانی مدافع و کاپیتان سابق پرسپولیس در واکنش به اظهارات بازیکنان و دست اندر کاران تیم استقلال در رابطه با بازی دربی مشهور سال 78 در پی تماس تلفنی از تریبون این برنامه استفاده کرد و اظهار داشت ما سه برد حماسی در دربی داشتیم و اینگونه کری خوانی کرد که بازی شش تایی که فیلمش نابود شد.بازی 9نفره و دربی 74. ایشان طوری وانمود میکرد که انگار دربی در مقابل تیمش سر تعظیم دارد .اما اقای عزیز بنده به عنوان یک قطره از دریای هواداران تیم محبوبم استقلال لازم میدانم نکاتی را خدمتتان عرض کنم که بدانی افتخارات دربی شما برای ما پشیزی بیش نیست.
1.اقای پیروانی در کجای دنیا بازی مساوی برد قلمداد میشه؟
2.ایا میدانی برد در یک بازی با گلهای دقیقه 1 و دقیقه 90 هم حماسیست؟ ایا میدانی برد در مقابل دیدگان جمعیتی نزدیک به 130هزار نفر هم حماسیت؟
3. ایا میدانی 4وبله شدن یعنی چه؟ ایا میدانی پرسپولیس دوبار توسط استقلال طعم تلخ 4وبله شدن رو چشیده ؟
4. ایا میدانی دراعتراض به داوری و ترک میدان در دربی های بزرگ جهان گل سرسبد هستید؟حتما میدانی ترک زمین در فوتبال نشان از اعتراض نیست واز بی لیاقتیست ؟
5. حتما میدانی از شروع دربی ها از سال 1347 تاکنون هیچ وقت نتوانستید از استقلال سبقت بگیرید ؟ ایا میدانی این مدت 44 سال به طول کشیده؟
6.ایا میدانی اختلاف برد ما با شما در دربی ها تقریبا همیشه 6 بوده؟ پس چرا سنگ این عدد را اینگونه به سینه میزنید؟
7. شاید ندانی که استقلال توانسته بود با وجود 10 نفره بودن بازی 2 بر 0 باخته را در کمتر از 15 دقیقه با برد 3 بر 2 عوض کند؟ پس لطفا برد دربی 74 را حماسی نخوان چون افسانه شما خاطره ماست.
8. در کجای دنیا یک تیم نتیجه یک بازی را به مدت 40 سال سند افتخار خود میداند؟
9.و در اخر خدمت شما و دیگر هم تفکرات شما عرض کنم پادشاهی دربی در دستان تیمی ست که 44 سال فاتح دربی هاست و نه تیمی که 40 سال به نتیجه یک بازی افتخار میکند

این نوشته بالا کپی از جایی هست گفتم اینجا هم باشه برای بعضی ها خوبه......:D

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
با توجه به عکسای بالا دوستان ! با هم دوست باشید ... :دی

به خدا یکی دیگه بازی میکنه ؛ پول میگیره ؛ آخر شب بعد بازی میره کنسرت ؛ اون وقت حرص و جوشش مال تماشاگر بدبخته ؛پول بلیط ورزشگاه دادن برا تماشاگر بدبخته ؛ فحش خوردن تو ورزشگاه مال تماشاگر بدبخته در نتیجع تماشاگر بدبخته :دی

این فوتبال ارزش دیدن نداره خون خودتون رو کثیف نکنید این فوتبال کلا مافیاست نه تو ایران تو همه جا داور میخرن بازیکن میخرن مربی میخرن ولی تماشاگر نمیخرن پس بهتره به این فوتبال به دید تفریح نیگاه کنید جدیش نگیرید ...

از این تاپیک هم برا خوش گذرونی استفاده کنید نه اثبات قضایا به هم دیگه ...

موفق باشید :دی

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
داوود جان قضیه این بازی چی بوده؟یه چیزایی تو ذهنم هست ولی درست حسابی یادم نمیاد

دوست گرامی
تیم فوتبال منتخب استقلال و پرسپولیس در دیدار خیریه ای که در ورزشگاه آزادی برگزار شد مقابل منتخب لیگ با نتیجه 4 بر2 به برتری رسیدن

اگه قرار باشه دوستیها با کل کل از بین بره فایده نداره ...لطف کل کل به اشتیاق و انرژی برا تفریح هست ....درسته دوستان؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا