• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
خوشم می یاد علی دایی خیلی خوب نصیرزاده خراب کرد و گفت آقا کارشناس رنگی دمش گرم
والا دایی خوب آدمش حساب نکرد این ها عددی نیستند اسم شون گذاشتند کارشناس تو برو ورزشگاه شال ابی بنداز ولی دورغ نگو

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
یه نکته :
دوستان آبی دل توجه کنند از این پس کارشناسان داوری که دو صحنه مشکوک به پنالتی :lol: را خطای صد در صد اعلام نکنند اصلا کارشناس نیستند !

دو/ نکته :

اصلا فرض بر این که به نا حق داور پنالتی هم برای شما میگرفت گلزنش پیدا میشد ؟ ببینم نکنه میخواستید بدید ماهینی بزنه ؟ :دی

داداش بیخیال حال نداریم بنمون کردن یوزر جدید بسازیم بی خیال ...

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
راس میگه :دی
علی کریمی که نبود چیپ بزنه شتک کنه بعضیارو :دی

خداشاهده میدادیم عادل بزنه تور و با دروازبانش سوراخ کنه...:lol:

رضـــــــا آلونســــــو هم گزینه بدی نبود ...

مطمئنم نیلسونی که چندبار مهاجمان شمارو دریبل زد هم گزینه بدی نبود...

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
یه نکته :
دوستان آبی دل توجه کنند از این پس کارشناسان داوری که دو صحنه مشکوک به پنالتی :lol: را خطای صد در صد اعلام نکنند اصلا کارشناس نیستند !

دو/ نکته :

اصلا فرض بر این که به نا حق داور پنالتی هم برای شما میگرفت گلزنش پیدا میشد ؟ ببینم نکنه میخواستید بدید ماهینی بزنه ؟ :دی

داداش بیخیال حال نداریم بنمون کردن یوزر جدید بسازیم بی خیال ...

مگه نمیدونستی مرادی و نصیرزاده هیچی حالیشون نیست فقط رودنیل:D و سیار میفهمن!

Juve92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اصولا نصیر زاده و مرادی همیشه طرف داور رو میگیرن...

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
واقعیت اینه که واقعا هیچکدوم صحنه ها پنالتی نبود
چیزی که من همیشه خاطرم هست معمولا پرسپولیسیا به داوری داربی ایراد میگیرن
نمونه ی قدیمیش همون بازی که 9 نفره شدن و میخواستن ترک زمین کنن!
در حالی که دو تا تکلی که اخراجی برای پرسپولیس داشت غیر از اخراج حتی میتونست محرومیت برای فرد خاطی داشته باشه
بماند که داور اون بازی هم ایرانی نبود که تهمت رنگی بودن بهش بزنن
یک داور عرب بود
پ ن : من طرفدار استقلال نیستم، من سپاهانیم.و باخت استقلال به نفع ما میشد! پس قضاوت بی طرفانست!
SeNt from my iphone 1.5 using tapale HD

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
خوشم می یاد علی دایی خیلی خوب نصیرزاده خراب کرد و گفت آقا کارشناس رنگی دمش گرم
والا دایی خوب آدمش حساب نکرد این ها عددی نیستند اسم شون گذاشتند کارشناس تو برو ورزشگاه شال ابی بنداز ولی دورغ نگو

نصیری زاده مدرس فیفا هست
و به نظر من یکی از به روزترین کارشناسای داوری هست.
گل آفساید ایران جلوی ازیکستان یادتونه؟
یادتونه همه کارشناسا میگفتن آفساید نبود؟
همین نصیر زاده گفت آفساید بود.و جالب اینجاست که ناظر بازی و afc تصمیم داور رو تایید کردن.ولی ما ایرانیا چی؟
نشستیم هممون شدیم کارشناس و به داور فحش دادیم.اکثر کارشناسا داوری داخلی هم رای داور رو رد کردن! ولی afc چیز دیگه گفت!
یا مورد داوری کشتی عبدولی تو المپیک یادتونه؟
حتی گزارشگر تلویزیون داشت به داور توهین میکرد.ولی چی شد؟
واقعیت عدم آگاهی ما از قوانین بود.و حتی دکتر توکل که یک ایرانیه تو کنفدراسیون جهانی رای داور رو درست دونست و همون داور در نیمه نهایی یک مسابقه دیگه داوری کرد چون از نظر فیلا مشکلی نداشت
متاسفانه ما ایرانی ها دوست داریم همیشه به قول بچه ها جر زنی کنیم و تقصیر رو گردن یک نفر دیگه بندازیم
:rolleyes:

SeNt from my iphone 1.5 using tapale HD

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
بدیش اینه 15 میلیارد پول دادن بازیکن خریدن که رفت و برگشت تنها هنرش این بود که پنالتی کنه و گزک دست ما ها !بابا من دلم میسوزه این پول کارگر های و کارمند های همین کشوره ;i مالیات دادن و شما مفت دادید به اوساسونا !بابا شما تیم بزرگی داشتید . درسته 6 تا میخوردید ولی مردونه میخوردید و 3-4 تا هم نمیخوردید . جای این بازیکن ها توی تیم شما نیست :lol:

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
پرسپولیس دوباره رفت یازدهم . . .
میگم این نیمه ی دوم جدول بدجوری واسه پرسپولیس گیرایی داره البته هیچ جا خونه خود آدم نمیشه :lol:

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
يكي از خوانندگان سايت گل از استان مازندران يادداشتي ارسال كرده كه تفكرات يكي از مربيان را در داربي 76 به نقد كشيده است. حميد عارفي، آن‌طور كه از متن يادداشت گلايه‌آميزش برداشت مي‌شود طرفدار استقلال است اما از بازي احتياط‌آميز تيمش اصلا راضي نيست. متن اين يادداشت وارده پيش روي شماست.

چه می‌گویی مربی؟ از کجا می‌گویی؟

تو با زیر و بم این فوتبال آشنایی، بیش از همه، اما هیچ فکر کردی که چرا؟ چون عین همین فوتبالی، با‌‌ همان زیر و بم!

همیشه در مصاحبه‌های بعد از بازی‌ات، تیمت را لایق برد می‌دانی حتی! حتی اگر تیم حریف اطراف دروازه‌ات چادر زده باشد! همیشه داوری یا به زیان تو بوده یا عادلانه‌ترین قضاوت تاریخ رقم خورده است! همیشه...! هیچ فکر کردی آیا ممکن است تفاوتی هم بین بازی‌ها وجود داشته باشد؟! چه می‌گویی مربی؟ از چه حرف می‌زنی؟!

قبل از بازی، مربی حریف از مصدومیت قطعی تک‌ستاره‌اش می‌گوید و احتمال غیبت ستون تیمش، اما تو از دغدغه‌ات می‌گویی، از انتخاب لیست ۱۸ نفره و ترکیب اصلی از میان این همه مهره آماده و پرآوازه، ولی وقتی به بازی می‌رسی...!!

منِ هوادار به ذوق صدرنشینی تیم پرستاره‌ام که بهترین و مطمئن‌ترین کادر فنی را پشتش می‌بیند، از روز قبل حتی سختی‌ها را به جان می‌خرم و از دوردست خودم را به استادیوم می‌رسانم و در خیالم رویای حماسه می‌پرورم! غافل از اینکه حماسه را شجاعت خلق می‌کند نه ترس.

اصلا این جدول چه می‌گوید؟

مربی جوان و کم‌تجربه حریف مثل یک توپ جمع کن، توپ‌های اوت شده را شتابان به بازیکنانش می‌رساند که تیمش لحظه‌ای از حمله به دروازه‌ات غافل نشود، اما تو...!

چه می‌کنی مربی؟ پس احترام به قدم‌های خسته و گلوی گرفته من هوادار چه می‌شود؟ ترس چرا؟

آری با مساوی هم به صدر برگشتی، و این یعنی درود بر لیگی که تو یکه‌تاز آنی، تو که تا همین جا ۲۶ امتیاز از دست داده‌ای! تو که با تیم یازدهم جدول فقط ۱۰ امتیاز فاصله داری!! حرف از سنت و مدرنیته نیست، ولی دیگر عجیب نبود حتی اگر مدافع آهنین و غول‌پیکرت را که از آن تعویض هجومی یاد کردی، مثل استادت به خط حمله می‌بردی!

چه می‌گویی مربی؟ از کدام بازی حرف می‌زنی که من ندیدم؟

شاید تو برنده‌ای، چون به آنچه از این بازی می‌خواستی رسیده‌ای، مساوی بدون گل و حفظ رکورد شکست‌ناپذیری‌ات، حتی به قیمت خاموش کردن ستاره‌هایی که با هزار چشمک و سوسو مرا به ورزشگاه کشانده بودند. حتی به قیمت خندیدن به ریش هوادار ساده‌دل!

تو بیش از مزد ترس گرفته‌ای، و این‌‌ همان فوت کوزه‌گری توست در این کارگاه! تو که با زیر و بم آن آشناتری.

دلم به حال خودم می‌سوزد مربی!

راستی، زنده‌باد مربی توپ‌جمع‌کن شجاع!

بی نظیر بود . به این میگن هوادار . نه اونی که به هر قیمتی حاضره پرسپولیس رو مسخره کنه !

زنده باد هوادار فهیمممممممممممممممممم

shaha

Registered User
لایک‌ها
292
پرسپولیس دوباره رفت یازدهم . . .
میگم این نیمه ی دوم جدول بدجوری واسه پرسپولیس گیرایی داره البته هیچ جا خونه خود آدم نمیشه :lol:

خیلی دلخوش نباشین ب صدرنشینی ب. ناحقتون.
لیگی ک فاصله تیم اول با یازدهم. فقط 10 امتیازه خیلی دلخوش نباشین.
سپاهان ی بازی معوقه داره ک اگه 3امتیازو بگیره میاد صدر.
پرسپولیس هم ی بازی معوقه داره ک با برد میاد رتبه 6 جدول.

شمام ب لطف قرعه خود جوش و فوق مدرن سازمان لیگ و داوریهای سهوی 8تا بازی اولو تو تهران بودین و خیلی از بازیها داوری سهوا ب نفع شما بوده.
ولش کن حالا.

هنوز زوده واسه کری خوندن عزیز.
تامل کن ک اخر فصل شرمسار نباشی.
:))

........

اومدن اقای بارسی هم واسه ما پرسپولیسیا ی افتخار بزرگ بود اما واسه فوتبال ایران ی تحقیر.
چرا?
چون الان ایشون پیش خودشون میگن تیم اول ایران اینه وای ب حال الباقیشون.
تیمی ک افتخارش ب اینک گل نخورده و با ...
ی امتیاز گرفته.
ثبت رکورد عدم باخت ب چ قیمتی اخهههه.

ههههههههه

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
این فاصله 10 امتیازی منو یاد یه بابای دیگه میندازه که اونم بعد از یه داربی مشابه که باید سوراخ میشدید به فاصله 12 امتیازی خیلی مینازید ولی آخر فصل از میزان شرمندگی میخواست زمین رو گاز بزنه :D

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
خیلی دلخوش نباشین ب صدرنشینی ب. ناحقتون.
لیگی ک فاصله تیم اول با یازدهم. فقط 10 امتیازه خیلی دلخوش نباشین.
سپاهان ی بازی معوقه داره ک اگه 3امتیازو بگیره میاد صدر.
پرسپولیس هم ی بازی معوقه داره ک با برد میاد رتبه 6 جدول.

شمام ب لطف قرعه خود جوش و فوق مدرن سازمان لیگ و داوریهای سهوی 8تا بازی اولو تو تهران بودین و خیلی از بازیها داوری سهوا ب نفع شما بوده.
ولش کن حالا.

هنوز زوده واسه کری خوندن عزیز.
تامل کن ک اخر فصل شرمسار نباشی.

........

اومدن اقای بارسی هم واسه ما پرسپولیسیا ی افتخار بزرگ بود اما واسه فوتبال ایران ی تحقیر.
چرا?
چون الان ایشون پیش خودشون میگن تیم اول ایران اینه وای ب حال الباقیشون.
تیمی ک افتخارش ب اینک گل نخورده و با ...
ی امتیاز گرفته.
ثبت رکورد عدم باخت ب چ قیمتی اخهههه.

داداش گلم
اولا شما از خودتون مایه بزارید واسه صدر جدول نه سپاهان ، سپاهان خودش طرفدار داره ...
دوما شما حالا بیاید توی نیمه بالای جدول تاا ببینیم چی میشه
سوما آخر فصل هم شما رو میبینیم
چهارما اگه قرعه کشی ها به قول شما خودجوش بود تووی جام حذفی ریسک نمیکردن و بازی ما رو نمینداختن تو درود که تا حالا هیچ تیمی اونجا نرفته بود . . .
پنجما حالا ببین شما چقدر سطحتون پایینه که به قول خودتون لیگی که اینقدر ضعیفه که تیم اولش اینجوره ، شما توی همین لیگ رفتی یازدهمش جا گرفتی ...

shaha

Registered User
لایک‌ها
292
داداش گلم
اولا شما از خودتون مایه بزارید واسه صدر جدول نه سپاهان ، سپاهان خودش طرفدار داره ...
دوما شما حالا بیاید توی نیمه بالای جدول تاا ببینیم چی میشه
سوما آخر فصل هم شما رو میبینیم
چهارما اگه قرعه کشی ها به قول شما خودجوش بود تووی جام حذفی ریسک نمیکردن و بازی ما رو نمینداختن تو درود که تا حالا هیچ تیمی اونجا نرفته بود . . .
پنجما حالا ببین شما چقدر سطحتون پایینه که به قول خودتون لیگی که اینقدر ضعیفه که تیم اولش اینجوره ، شما توی همین لیگ رفتی یازدهمش جا گرفتی ...

بحث من خود سپاهان نیستش،شمایید ک انقد ادعاتون میشه.
واسه بازی گهر هم چاره ای نداشتن اگه تو تهران بود دیگه خیلی تابلو میشد.
ما یازدهمیم درست اما با افتخار ک تونسیم 30 امتیاز از چنگ این داورا و پشت صحنه دراریم اما شما هم همین ادعا رو میتونین داشته باشین ک خودتون حتی 1امتیازو گرفتین?!

البته 10 تا بازی تو تهران داریم ک اگه بچه ها همینجوری ادامه بدن هیچ مافیا و پشت پرده ای نمیتونه حقشونو ناحق کنه.
ب نظر من الان صنعت نفت و گوهر درود افتخارشون بیشترهاز تیمی ک در ظاهر صدر جدوله. واسه رتبه ای ک دارن.
15 امتیاز گرفتن اما خودشون گرفتن.
خودشون.

;)

shaha

Registered User
لایک‌ها
292
ما یازدهمیم درست اما با افتخار ک تونسیم 30 امتیاز از چنگ این داورا و پشت صحنه دراریم اما شما هم همین ادعا رو میتونین داشته باشین ک خودتون حتی 1امتیازو گرفتین?!

البته 10 تا بازی تو تهران داریم ک اگه بچه ها همینجوری ادامه بدن هیچ مافیا و پشت پرده ای نمیتونه حقشونو ناحق کنه.
ب نظر من الان صنعت نفت و گوهر درود افتخارشون بیشترهاز تیمی ک در ظاهر صدر جدوله. واسه رتبه ای ک دارن.
خودشون.

;)

دوستان مطالبی ک میذارم اینجا سو برداشت نشه لطفا.
داوریمون پاکه اما فوتبالمون پاک نیستش
متاسفانه.

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
امیرخان قلعه نویی بهترین مربی ایران و به نظر من آسیاست....
ولی ایکاش دو روز پیش تراکتور میبرد که مجبور بودیم ببریم.
متاسفانه امیرخان دیگه اون امیرخان جوونیاش نیست و نتیجه گرا شده دیگه.... اون امیرخانی که 3 سال پشت هم پرسپولیس رو برد.... از طرفی هم نباختن هاش به پرسپولیس باعث میشه یه مقدار دلهره به تیمش منتقل شه. هر وقت هم گل اول رو خورده بوده جلو پرسپولیس با 3 4 گل جواب داده مثل پرسپولیس سپاهان تو آزادی.
امیدوارم فینال جام حذفی استقلال و پرسپولیس بهم بخورند تا دیگه جا ترسی نمونه چون 1 بازنده داره!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان مطالبی ک میذارم اینجا سو برداشت نشه لطفا.
داوریمون پاکه اما فوتبالمون پاک نیستش
متاسفانه.

یعنی شما میگیداستقلال با مافیا شده اول لیگ؟
پارسال هم مافیا نذاشت قهرمان شه ؟
اون سال که 12 امتیاز از پرسپولیس عقب بود پرسپولیس تونست بیاد بالاتر از استقلال مافیا اجازه داد که پرسپولیس بیاد؟
پرسپولیس با دایی قهرمان حذفی شد در حالی که فقط با صبا که لیگ برتری بود بازی کرد اونجا هم مافیا بود؟
من میگم فوتبالمون ناپاکه اما تا این حد نیست و اگه هم باشه واسه همه تیم هاست
کلهم ما ایرانی جماعت توهم توطئه مون بالاست
مثلا تیم ملی نتیجه نمیگیره میگن کیروش واسه قطر کار میکنه یا تو تیم جاسوس هست
دیروز پرسپولیس بهتر بازی کرد اما دقیقه اخر مهاجم توپو میزنه به شونه مدافع اونوقت داور چیکار بکنه؟!

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دوستان آبی حرفتون یادتون نره هیچ وقت.
بالاخره (البته به ندرت این اتفاق میفته) داوری به ضرر تون میشه همین نصیرزاده میاد یک چیزی ضد شما میگه. همین حرفای امروزتون رو مرور کنید.

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687

خودشون.

;)

داداش شنیده بودم بعضیا منطقی حرف نمیینن اما باور نمیکردم شما که اینجوری حرف میزنی مشخصه که اصلا فوتبال نمیبینی یا شاید تلویزیون شما چیز دیگه ای نشون میده
یا حق

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا