• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
حالا این جلال مرادی هم شد کارشناس داوری ؟!

8نفر گفتن 2تا پنالتی گرفته نشده ! بعد چون خاندان مرادی کلا آنتی پرسپولیسن باید به اونا استناد بشه ؟!

وجدانا چرا شما بعضی چیزارو نمیپذیرید ! والا اگر خود بازیکن هم بگه پنالتی بوده شما میگید نبوده !

چشماتونو بستین داداش... با آدمی که گوشو چشماشو بسته و فقط حرف میزنه فقط باید گفت :

بای بای ! گووود لاک ! :)

نه دیگه جلال و مسعود مرادی و نصیر زاده چیزی نمیفهمن اونوقت غیاثی و سیار میفهمن؟ میشه اسم اون هشتارو بگی؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من فقط میخوام بگم که خیلی از تیمها هزینه گزاف کردن و تنها پرسپولیس نبوده که زیاد هزینه کرده. شما فکر میکنید سپاهان کم هزینه کرده؟ البته با این قضیه هم کاملا مخالفم و فکر میکنم این بازیکنان این پولها حقشون نیست. در هر صورت خواهشا وقتی مبلغ قراردادها مشخص نیست همدیگرو بدون دلیل محکوم نکنیم که فلان تیم بیشتر خرج کرده چون اصلا منطقی نیست. در مورد جایگاه تیمتون اول بهتون تبریک میگم و دوم اینکه تیمها خدارو شکر همه قوی شدن و فوتبال از 2 قطبی خارج شده و این مسءله رو میتونید تو تفاضل گل تیمها و نزدیک بودن امتیازات بهم ببینید. تا آخر فصل هم هنوز بازیهای زیادی مونده پس باید صبر کرد و نتیجه آخر فصل رو دید.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
من بین این 3نفر فقط نصیرزاده رو قبول دارم ! اونم زیاد دقت نکرده... هر کسی اون دوتا صحنه رو ببینه میگه پنالته... نیازی به گفتن نیست...
مرادی که کلا شخصیتش لو رفته ... یادمون نرفته چطوری سر پرسپولیس رو برید و از همون موقع دیگه از داوری کشید بیرون !

سیار.رودنیل.غیاثی. و... شما به نود اعتقاد داری؟؟؟ میشینیم برا نود ! البته این یه معامله دو سر سود برا شماست !

رفت چی ؟! میگی پیرهن بنگر تو محوطه حین کرنر پاره نشد ؟!

گل ممد نوری ؟! یا پنالتی رو غلام رضایی ؟! بیخیال...

شما فقط یه صحنه مشکوک داشتید قلعه نوعی داور و خانوادشو راحت نمیزاشت ! ولی امروز خیلی ریلکس ازش تشکر کرد !

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
نصیر زاده اگه میگفت پنالتی بودند بیشتر تعجب می کردیم

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
بدون شرح:blink:
265057_404.jpg

265062_881.jpg

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
من خودم پرسپولیسی هستم ولی دوستان ابی و قرمز رنگ خونمون ببینید این بازیها باید مساوی تمام بشه بالاخره مصلحت ایجاد میکنه در این برهه زمانی و یا در این مقطع کنونی حساس .......

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
من خودم پرسپولیسی هستم ولی دوستان ابی و قرمز رنگ خونمون ببینید این بازیها باید مساوی تمام بشه بالاخره مصلحت ایجاد میکنه در این برهه زمانی و یا در این مقطع کنونی حساس .......

داداش حساسش گذشت الان به خیلی حساس رسیدیم ...

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
من بین این 3نفر فقط نصیرزاده رو قبول دارم ! اونم زیاد دقت نکرده... هر کسی اون دوتا صحنه رو ببینه میگه پنالته... نیازی به گفتن نیست...
مرادی که کلا شخصیتش لو رفته ... یادمون نرفته چطوری سر پرسپولیس رو برید و از همون موقع دیگه از داوری کشید بیرون !

سیار.رودنیل.غیاثی. و... شما به نود اعتقاد داری؟؟؟ میشینیم برا نود ! البته این یه معامله دو سر سود برا شماست !

گل ممد نوری ؟! یا پنالتی رو غلام رضایی ؟! بیخیال...

شما فقط یه صحنه مشکوک داشتید قلعه نوعی داور و خانوادشو راحت نمیزاشت ! ولی امروز خیلی ریلکس ازش تشکر کرد !
نصیرزاده الآن دوباره توی یه برنامه ای توی شبکه ورزش گفت که پنالتی نیست. البته غیاثی هم مهمان برنامه بود و میگفت پنالتی هست ! :دی
نظر نصیرزاده اینه که بازیکن پرسپولیس قبل از اینکه نکونام کاری بکنه با آرنج میزنه توی صورتش و بعد هم خودش رو تابلو میندازه زمین و برای همین اخطار گرفته.
کلاً وقتی انقدر نظرات متفاوت هست (تا این لحظه من 3 نفر رو دیدم که گفتن باید پنالتی میشده ، 3 نفر هم به پنالتی عقیده ای نداشتن) ، یعنی چیزی نیست که بگیم داور پول گرفته یا مخصوصاً به نفع استقلال سوت زده و ...
در مورد صحنه اول که همون غیاثی هم گفت پنالتی نیست و بازیکن ها با هم به توپ رسیدن و خطایی صورت نگرفته. فقط صحنه نکونام روش بحث هست و تقریباً 50/50 هست نظر کارشناس ها.

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

بابا ... داش صادق ... تقصیر ما چیه جنس پیرهنتون خوب نیست زود پاره میشه ؟ :D

والا بلا اون صحنه ی کرنری که جواد و بنگر درگیر بودن توی هر کرنری توی هر بازی اتفاق میفته و هیچی به هیچی .... حالا چون پیرهنش پاره شده روش فوکوس کردن .... توی همون بازی به صحنه کرنر روی دروازه ی پرسپولیس همونجوری منتظری رو یقه گیر کرده بودن .... منتها ما پیرهنامونو مث شما از بنجل فروشای چینی نمیخریم .... جنس خوب میگیریم که عمری باشه :)

در ضمن به نظر من توی اون صحنه داوری باید خطای بنگر روی نکونام رو میگرفت :D

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
بسته بابا ! ولش کنید ! تموم شد ! الان همه روی تخت های میلیونی دراز کشیدن و استراحت میکنن ! من و شما هم گلومونو جر میدید ! :D آخر شبم میریم رو زمین میخوابیم !!! :lol:

جدای اینا !

قیمت امروز 206 تیپ 2 شده 37 ملیون تومننننننننننننننننننننننننننن

//

Last edited by a moderator:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
صحنه اول پنالتی نبود . چون بیرون از محوطه شروع به هل دادن کرد ! استقلالیا حتی بلد نیستن از حقشون دفاع کنند . به نظر من اینکه داور به نفع استقلال بگیره طبیعیه . گه توی این چند سالی که داور ایرانی بوده شده حتی یه بازی بازی رو برای استقلال در نیاورده باشه ؟

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
میگم یه سوال , گل محمدی بهار و تابستون هم میخواد شالش رو بذاره ؟ :دی

تسبیح امیر هم که زد تو ذوق :دی

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
عجیبه که از وقتی داور ایرانی شده همش به نفع یک تیم تموم شده!
بازی نیمه تموم شده به نفع یک تیم شده !
7 سال یک تیم نباخته دو سالش دسته سه بوده اینو هم جزء 7 سال حساب کردن آخه چطوری اون تیم باید بازی میکرده؟
حیف که زمین و زمان به نفع یک تیمه!
راستی قیافه مربی یه تیم دیدن داشت دو تا شوت 40 متری میلیمتری رد شد.
اینم هم با قبلی باشه طلبتون . اصلا نه پنالتی بودن نه یک تیم دخترونه چنگ میزد نه یک تیم 10 نفره دفاع میکرد نه یک دروازه بان به خودش پشت پا میزد نه از دروازه یک تیم دوبار دریبل خوردین نه . . .

راستی دوست شش تایی سلام
با شما نبودم با ملوانی ها بودم

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
عجیبه که از وقتی داور ایرانی شده همش به نفع یک تیم تموم شده!
بازی نیمه تموم شده به نفع یک تیم شده !
7 سال یک تیم نباخته دو سالش دسته سه بوده اینو هم جزء 7 سال حساب کردن آخه چطوری اون تیم باید بازی میکرده؟
حیف که زمین و زمان به نفع یک تیمه!
راستی قیافه مربی یه تیم دیدن داشت دو تا شوت 40 متری میلیمتری رد شد.
اینم هم با قبلی باشه طلبتون . اصلا نه پنالتی بودن نه یک تیم دخترونه چنگ میزد نه یک تیم 10 نفره دفاع میکرد نه یک دروازه بان به خودش پشت پا میزد نه از دروازه یک تیم دوبار دریبل خوردین نه . . .

راستی دوست شش تایی سلام
با شما نبودم با ملوانی ها بودم

:D عالی بوددددددددددددددددد عالییییییییییییییییییییییییییی !!!

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
میگم یه سوال , گل محمدی بهار و تابستون هم میخواد شالش رو بذاره ؟ :دی

تسبیح امیر هم که زد تو ذوق :دی
منظورتون یحیی گواردیولاس؟؟؟؟:D
ما اگه یحیی تو تابستون هم شال بپوشه خیلی قبولش داریم تا بعضی از اقایون که تسبیح تو دستشونه:blink:

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
هیچ‌کدام از دو صحنه مشکوک، پنالتی نبود / نصیرزاده: بزرگ‌نمایی حقیقی، قهرمانی را فریب داد

هوشنگ نصیرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ، درباره دو صحنه مشکوک پنالتی در بازی استقلال و پرسپولیس عنوان کرد: صحنه اول روی نوری به‌هیچ عنوان پنالتی نبود اما درباره صحنه‌ای که حقیقی در آن حضور داشت باید بگویم برخی صحنه‌ها در فوتبال است که کارشناسان هر نظری بدهند صحیح است و امکان دارد درست یا اشتباه باشد.

وی ادامه داد: قوانین فوتبال به‌طور کامل تمام خطاها را مورد پوشش قرار نمی‌دهد و گاهی صحنه‌هایی رخ می‌دهد که قضاوت آن نیمی از افراد را راضی و نیمی دیگر را ناراضی می‌کند. به‌هرحال آداب کارشناسی حکم می‌کند که در چنین صحنه‌هایی تصمیمات داور را تأیید کنیم.

نصیرزاده با اشاره به اینکه قهرمانی در صحنه‌های مشکوک تصمیم درستی گرفته، گفت: در صحنه اول سرنگونی نوری پنالتی نبود و در صحنه دوم بزرگ‌نمایی خطا از سوی حقیقی سبب شد خود این بازیکن قهرمانی را فریب بدهد و او اعلام خطا نکند. حقیقی بزرگ‌نمایی کرد و بدین ترتیب می‌توان گفت هر دو صحنه پنالتی نبود.

این کارشناس مسائل حقوقی در بخش دیگری از گفت‌وگو با تسنیم، به نقض قوانین فیفا در دربی 76 اشاره و خاطرنشان کرد: طبق قوانین استفاده دو تیم از تبلیغات یک اسپانسر در یک مسابقه خلاف قوانین فیفاست و تبلیغات روی پیراهن دو تیم و همچنین تبلیغات روی لباس داور نباید از یک شرکت باشد.

وی ادامه داد: این قانون فیفاست که نباید شباهت و یگانگی در این تبلیغ‌ها وجود داشته باشد چرا که شائبه تبانی را میان دو تیم ایجاد می‌کند. به‌طور قطع چنین موضوعی میان تیم‌های استقلال و پرسپولیس وجود ندارد اما با توجه به پسوند حرفه‌ای در مقابل نام لیگ ما، باید این مسائل مورد توجه قرار گیرد و مسئولان سازمان لیگ باید در این زمینه تذکر لازم را می‌دادند.

نصیرزاده اظهار داشت: در مورد لباس داوران نیز طبق قوانین فیفا که از سال 2011 به کمیته داوران کشورها اعلام شده نباید روی جلو یا پشت پیراهن داوران تبلیغی صورت گیرد و تنها اجازه درج تبلیغات روی آستین پیراهن داوران آن هم به‌اندازه کمی بزرگتر از یک کارت ملی داده شده که هنوز هم در فوتبال ما به این موضوع توجه نمی‌شود.

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
هیچ‌کدام از دو صحنه مشکوک، پنالتی نبود / نصیرزاده: بزرگ‌نمایی حقیقی، قهرمانی را فریب داد

هوشنگ نصیرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ، درباره دو صحنه مشکوک پنالتی در بازی استقلال و پرسپولیس عنوان کرد: صحنه اول روی نوری به‌هیچ عنوان پنالتی نبود اما درباره صحنه‌ای که حقیقی در آن حضور داشت باید بگویم برخی صحنه‌ها در فوتبال است که کارشناسان هر نظری بدهند صحیح است و امکان دارد درست یا اشتباه باشد.

وی ادامه داد: قوانین فوتبال به‌طور کامل تمام خطاها را مورد پوشش قرار نمی‌دهد و گاهی صحنه‌هایی رخ می‌دهد که قضاوت آن نیمی از افراد را راضی و نیمی دیگر را ناراضی می‌کند. به‌هرحال آداب کارشناسی حکم می‌کند که در چنین صحنه‌هایی تصمیمات داور را تأیید کنیم.

نصیرزاده با اشاره به اینکه قهرمانی در صحنه‌های مشکوک تصمیم درستی گرفته، گفت: در صحنه اول سرنگونی نوری پنالتی نبود و در صحنه دوم بزرگ‌نمایی خطا از سوی حقیقی سبب شد خود این بازیکن قهرمانی را فریب بدهد و او اعلام خطا نکند. حقیقی بزرگ‌نمایی کرد و بدین ترتیب می‌توان گفت هر دو صحنه پنالتی نبود.

این کارشناس مسائل حقوقی در بخش دیگری از گفت‌وگو با تسنیم، به نقض قوانین فیفا در دربی 76 اشاره و خاطرنشان کرد: طبق قوانین استفاده دو تیم از تبلیغات یک اسپانسر در یک مسابقه خلاف قوانین فیفاست و تبلیغات روی پیراهن دو تیم و همچنین تبلیغات روی لباس داور نباید از یک شرکت باشد.

وی ادامه داد: این قانون فیفاست که نباید شباهت و یگانگی در این تبلیغ‌ها وجود داشته باشد چرا که شائبه تبانی را میان دو تیم ایجاد می‌کند. به‌طور قطع چنین موضوعی میان تیم‌های استقلال و پرسپولیس وجود ندارد اما با توجه به پسوند حرفه‌ای در مقابل نام لیگ ما، باید این مسائل مورد توجه قرار گیرد و مسئولان سازمان لیگ باید در این زمینه تذکر لازم را می‌دادند.

نصیرزاده اظهار داشت: در مورد لباس داوران نیز طبق قوانین فیفا که از سال 2011 به کمیته داوران کشورها اعلام شده نباید روی جلو یا پشت پیراهن داوران تبلیغی صورت گیرد و تنها اجازه درج تبلیغات روی آستین پیراهن داوران آن هم به‌اندازه کمی بزرگتر از یک کارت ملی داده شده که هنوز هم در فوتبال ما به این موضوع توجه نمی‌شود.
همه عالم و دنیا و کهکشان میدونند هوشنگ نصیرزاده استقلالی اصیله. ماجرای روباهه و شاهدش.

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
يكي از خوانندگان سايت گل از استان مازندران يادداشتي ارسال كرده كه تفكرات يكي از مربيان را در داربي 76 به نقد كشيده است. حميد عارفي، آن‌طور كه از متن يادداشت گلايه‌آميزش برداشت مي‌شود طرفدار استقلال است اما از بازي احتياط‌آميز تيمش اصلا راضي نيست. متن اين يادداشت وارده پيش روي شماست.

چه می‌گویی مربی؟ از کجا می‌گویی؟

تو با زیر و بم این فوتبال آشنایی، بیش از همه، اما هیچ فکر کردی که چرا؟ چون عین همین فوتبالی، با‌‌ همان زیر و بم!

همیشه در مصاحبه‌های بعد از بازی‌ات، تیمت را لایق برد می‌دانی حتی! حتی اگر تیم حریف اطراف دروازه‌ات چادر زده باشد! همیشه داوری یا به زیان تو بوده یا عادلانه‌ترین قضاوت تاریخ رقم خورده است! همیشه...! هیچ فکر کردی آیا ممکن است تفاوتی هم بین بازی‌ها وجود داشته باشد؟! چه می‌گویی مربی؟ از چه حرف می‌زنی؟!

قبل از بازی، مربی حریف از مصدومیت قطعی تک‌ستاره‌اش می‌گوید و احتمال غیبت ستون تیمش، اما تو از دغدغه‌ات می‌گویی، از انتخاب لیست ۱۸ نفره و ترکیب اصلی از میان این همه مهره آماده و پرآوازه، ولی وقتی به بازی می‌رسی...!!

منِ هوادار به ذوق صدرنشینی تیم پرستاره‌ام که بهترین و مطمئن‌ترین کادر فنی را پشتش می‌بیند، از روز قبل حتی سختی‌ها را به جان می‌خرم و از دوردست خودم را به استادیوم می‌رسانم و در خیالم رویای حماسه می‌پرورم! غافل از اینکه حماسه را شجاعت خلق می‌کند نه ترس.

اصلا این جدول چه می‌گوید؟

مربی جوان و کم‌تجربه حریف مثل یک توپ جمع کن، توپ‌های اوت شده را شتابان به بازیکنانش می‌رساند که تیمش لحظه‌ای از حمله به دروازه‌ات غافل نشود، اما تو...!

چه می‌کنی مربی؟ پس احترام به قدم‌های خسته و گلوی گرفته من هوادار چه می‌شود؟ ترس چرا؟

آری با مساوی هم به صدر برگشتی، و این یعنی درود بر لیگی که تو یکه‌تاز آنی، تو که تا همین جا ۲۶ امتیاز از دست داده‌ای! تو که با تیم یازدهم جدول فقط ۱۰ امتیاز فاصله داری!! حرف از سنت و مدرنیته نیست، ولی دیگر عجیب نبود حتی اگر مدافع آهنین و غول‌پیکرت را که از آن تعویض هجومی یاد کردی، مثل استادت به خط حمله می‌بردی!

چه می‌گویی مربی؟ از کدام بازی حرف می‌زنی که من ندیدم؟

شاید تو برنده‌ای، چون به آنچه از این بازی می‌خواستی رسیده‌ای، مساوی بدون گل و حفظ رکورد شکست‌ناپذیری‌ات، حتی به قیمت خاموش کردن ستاره‌هایی که با هزار چشمک و سوسو مرا به ورزشگاه کشانده بودند. حتی به قیمت خندیدن به ریش هوادار ساده‌دل!

تو بیش از مزد ترس گرفته‌ای، و این‌‌ همان فوت کوزه‌گری توست در این کارگاه! تو که با زیر و بم آن آشناتری.

دلم به حال خودم می‌سوزد مربی!

راستی، زنده‌باد مربی توپ‌جمع‌کن شجاع!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا