قبول کنید این انرژی یکم کم شده لامصب سوژه دیگه گیر نمیاد کل کل کنیم :دی
این پرسپولیسی ها هم که همش تو دهه 50 دارن پرواز میکنن :دی
مثل اینکه امروز تولد آقا مصطفی عزیز هستش. دوست عزیز تولدت مبارک. سلامت و سعادت و موفقیت رو واسه شما و خانواده محترمت آرزو میکنم و امیدوارم همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه.
ما سپاهانی ها هشتم آسیا . بهترین تیم ایران ... شما هم سر دربی کل کل کنید
نه من بی معرفت نیستمتو بی معرفتی هم اول آسیایی تو حامد :دی
دوستان پرسپولیسی اقای فنایی هم استقلالیه؟؟
ایشون هم که گفت هیچ کدوم پنالتی نبوده!
الکی یه هفته شلوغش کردین!
من که امشب به عقل فنایی شک کردم . :lol:
بیچاره یحیی نتونست بفهمونه بهش که بابا جون بازیکن مسیرش رو عوض کرد اومد نوری رو زد زمین !!! میگه شما به نظر ما احترام بزار ! ماتو کار مربی دخالت نمیکنیم ! شما هم بزار ما نظر بدیم در رابطه با داوری ! :lol: خدایا ! همه رو هدایت کن !
تو صحنه ی دوم بازیکن با دست و پا و بدن و ... له کرد سید جلال رو فنایی میگه بازیکن استقلال جلالی رو نمیبینه !!! یکی نیست بگه آخه .... ! چند هزار تا خطای پنالتی تو دنیا میخوای برات بیارم که بازیکن ، مهاجم رو نمیبینه ولی چون مانع از انجام کارش میشه خطای پنالتی گرفته شده
کلا ایرانی جماعت بهش دستور بشه که آقا اینو اون جور که ما میخوایم برامون در بیار ! منطقی و غیر منطقی کارو انجام میده ! اونم به بهترین شکل ممکن![]()
بزرگوار ! ...
قابل توجه اون دوست بزرگوار سپاهانی : شوما دوم ایرانید به زور ...
نه من بی معرفت نیستم![]()
پرسپولیس قهرمان / تو لیگ برتر بمان
فعلا که ترس رو تو وجود همه تیمهایی که با پرسپولیس بازی دارن به وضوح میشه دیدبهت قول میدم اگه سقوط هم کردیم به لیگ دسته یک میریم و همچنان افتخار بازی در لیگ دسته سوم رو واسه تیم محبوب شما حفظ میکنیم.