• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
قبول کنید این انرژی یکم کم شده لامصب سوژه دیگه گیر نمیاد کل کل کنیم :دی

این پرسپولیسی ها هم که همش تو دهه 50 دارن پرواز میکنن :دی

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
کمیته داوران اعلام کرد از این به بعد قبل دربی 3 پنالتی به نفع پرسپولیس اعلام میشه تا دوستان پرسپولیسی نیازی به اعتراض به داوری نداشته باشن :D

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
قبول کنید این انرژی یکم کم شده لامصب سوژه دیگه گیر نمیاد کل کل کنیم :دی

این پرسپولیسی ها هم که همش تو دهه 50 دارن پرواز میکنن :دی

:lol:

راست میگی به خدا . مملکت که برای ما تفریح نزاشته . بزار حداقل بزنیم تو سر همدیگه تا یادمون بره چه کار دارن میکنن باهامون .... :hmm:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مثل اینکه امروز تولد آقا مصطفی عزیز هستش. دوست عزیز تولدت مبارک. سلامت و سعادت و موفقیت رو واسه شما و خانواده محترمت آرزو میکنم و امیدوارم همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مثل اینکه امروز تولد آقا مصطفی عزیز هستش. دوست عزیز تولدت مبارک. سلامت و سعادت و موفقیت رو واسه شما و خانواده محترمت آرزو میکنم و امیدوارم همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه.

همچنین دوست گلم ... منم برای شما و تک تک اعضای پی تی آرزوی سلامتی و سربلندی زیر سایه ی رحمت پدر و مادر و در کنار سایر اعضای خونوادشون رو دارم .

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
دوستان پرسپولیسی اقای فنایی هم استقلالیه؟؟

ایشون هم که گفت هیچ کدوم پنالتی نبوده!

الکی یه هفته شلوغش کردین!

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
دوستان پرسپولیسی اقای فنایی هم استقلالیه؟؟

ایشون هم که گفت هیچ کدوم پنالتی نبوده!

الکی یه هفته شلوغش کردین!

من که امشب به عقل فنایی شک کردم . :lol:

بیچاره یحیی نتونست بفهمونه بهش که بابا جون بازیکن مسیرش رو عوض کرد اومد نوری رو زد زمین !!! میگه شما به نظر ما احترام بزار ! ماتو کار مربی دخالت نمیکنیم ! شما هم بزار ما نظر بدیم در رابطه با داوری ! :lol: خدایا ! همه رو هدایت کن ! :D

تو صحنه ی دوم بازیکن با دست و پا و بدن و ... له کرد سید جلال رو فنایی میگه بازیکن استقلال جلالی رو نمیبینه !!! یکی نیست بگه آخه .... ! چند هزار تا خطای پنالتی تو دنیا میخوای برات بیارم که بازیکن ، مهاجم رو نمیبینه ولی چون مانع از انجام کارش میشه خطای پنالتی گرفته شده :eek:

کلا ایرانی جماعت بهش دستور بشه که آقا اینو اون جور که ما میخوایم برامون در بیار ! منطقی و غیر منطقی کارو انجام میده ! اونم به بهترین شکل ممکن :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من که امشب به عقل فنایی شک کردم . :lol:

بیچاره یحیی نتونست بفهمونه بهش که بابا جون بازیکن مسیرش رو عوض کرد اومد نوری رو زد زمین !!! میگه شما به نظر ما احترام بزار ! ماتو کار مربی دخالت نمیکنیم ! شما هم بزار ما نظر بدیم در رابطه با داوری ! :lol: خدایا ! همه رو هدایت کن ! :D

تو صحنه ی دوم بازیکن با دست و پا و بدن و ... له کرد سید جلال رو فنایی میگه بازیکن استقلال جلالی رو نمیبینه !!! یکی نیست بگه آخه .... ! چند هزار تا خطای پنالتی تو دنیا میخوای برات بیارم که بازیکن ، مهاجم رو نمیبینه ولی چون مانع از انجام کارش میشه خطای پنالتی گرفته شده :eek:

کلا ایرانی جماعت بهش دستور بشه که آقا اینو اون جور که ما میخوایم برامون در بیار ! منطقی و غیر منطقی کارو انجام میده ! اونم به بهترین شکل ممکن :D

شما فوتبال و با منچ اشتباه گرفتی :)

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
آقا دربی تموم شد رفت فاز کل کل رو دوباره ببریم رو جایگاه تیمها:p

Registered User
لایک‌ها
4,964
بزرگوار ! ...

قابل توجه اون دوست بزرگوار سپاهانی : شوما دوم ایرانید به زور ...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
پرسپولیس قهرمان / تو لیگ برتر بمان

فعلا که ترس رو تو وجود همه تیمهایی که با پرسپولیس بازی دارن به وضوح میشه دید;) بهت قول میدم اگه سقوط هم کردیم به لیگ دسته یک میریم و همچنان افتخار بازی در لیگ دسته سوم رو واسه تیم محبوب شما حفظ میکنیم.

Registered User
لایک‌ها
4,964
فعلا که ترس رو تو وجود همه تیمهایی که با پرسپولیس بازی دارن به وضوح میشه دید;) بهت قول میدم اگه سقوط هم کردیم به لیگ دسته یک میریم و همچنان افتخار بازی در لیگ دسته سوم رو واسه تیم محبوب شما حفظ میکنیم.

دعای خیر ما بدرقه راهتان :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا