• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
اگه بسیجی داشته باشی و رفتی باشی دوره تکمیلی (کارت سبز) نیازی به آموزشی نیست ولی در غیر اینصورت آموزشی رو باید بگذرونی.
از چند ماه قبل از اعزام باید تو فکرش باشی و بری ادارات مختلف سر بزنی واسه امریه.

البته این قضیه کارت سبز که باشه آموزشی نمیری فک کنم فقط تو سپاهه

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19

کاملا درسته، اگر ارتش بیفتی، آموزشی رو باید بری اما دو ماه کسر خدمت میگیری.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

درسته عزیز، منتها ایشون گفتن امریه، امریه از طرف **** هست (یعنی اگه امریه بگیری آموزشی **** میری و در واقع کد **** میخوری) پس اگه ایشون امریه بگیرن نیازی به آموزشی نیست

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
دوست عزیز فکر کنم شما خودت هم کمی تعلل کردی از 28 شهریور تا الان خیلیه
تاریخ فارغ التحصیلی شما هم 28/6/91 هست. برای تسویه حساب مگه اقدام نکردی؟ نسخه های پایان نامت رو تهیه کردی؟

چرا، من از آبان دنبال کارای فراغت از تحصیلمم، هنوز نمره دفاعه منو وارد نکردن، چه برسه به تحویل پایان نامه، هر روز یکی نیست، 1 ماه طول کشید نمره مقاله منو تو جلسه شورای دانشگاه بدن، به هر دلیلی جلسشون تشکیل نمیشد، بعده اونم آموزش نه اینکه خیلی بهش فشار میاد، کلا تعطیل کردن تا بعده امتحانا، نمره من هنوز وارد سیستم نشده، که بعدش پرونده ام بیادکنترل بشه، و کل امضاهای تسویه رو جمع کنم تا بالاخره برگه لغو معافیته منو بدن، برای تعیین نمره مقاله، کلا 2 روز وقت میخواد، شد یه ماه، کنترل پرونده که یه ماهه بشه چند ماه خدا میدونه. نمیدونم چه مرضیه، برکه معرفی به **** وظیفه آخرین چیزیه که میدن

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
چرا، من از آبان دنبال کارای فراغت از تحصیلمم، هنوز نمره دفاعه منو وارد نکردن، چه برسه به تحویل پایان نامه، هر روز یکی نیست، 1 ماه طول کشید نمره مقاله منو تو جلسه شورای دانشگاه بدن، به هر دلیلی جلسشون تشکیل نمیشد، بعده اونم آموزش نه اینکه خیلی بهش فشار میاد، کلا تعطیل کردن تا بعده امتحانا، نمره من هنوز وارد سیستم نشده، که بعدش پرونده ام بیادکنترل بشه، و کل امضاهای تسویه رو جمع کنم تا بالاخره برگه لغو معافیته منو بدن، برای تعیین نمره مقاله، کلا 2 روز وقت میخواد، شد یه ماه، کنترل پرونده که یه ماهه بشه چند ماه خدا میدونه. نمیدونم چه مرضیه، برکه معرفی به **** وظیفه آخرین چیزیه که میدن

داداش شما کجا درس میخونی؟ رد کردن نمره پایاننامه بلافاصله پس از دفاع توسط اساتید راهنما و داور صورت میگیره و فرمها رو میدن بهتون و اگه اصلاحی هم داشت اونا رو اصلاح میکنید! حالا اگه سرشون شلوغ بود نهایتا دو سه روز دیگه نمرش رد میشه و میتونید تحویل آموزش بدید!
با این اوصاف یه ماهی رو باید در نظر بگیرید تا اتمام کارها بعدش برگ فراغت از تحصیل رو بگیرید
میخواید کی اعزام بشید؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
داداش شما کجا درس میخونی؟ رد کردن نمره پایاننامه بلافاصله پس از دفاع توسط اساتید راهنما و داور صورت میگیره و فرمها رو میدن بهتون و اگه اصلاحی هم داشت اونا رو اصلاح میکنید! حالا اگه سرشون شلوغ بود نهایتا دو سه روز دیگه نمرش رد میشه و میتونید تحویل آموزش بدید!
با این اوصاف یه ماهی رو باید در نظر بگیرید تا اتمام کارها بعدش برگ فراغت از تحصیل رو بگیرید
میخواید کی اعزام بشید؟

من علوم تحقیقات خوندم، فنی، درسته ، همون موقع استادها نمره رو میدن، ولی از 18 حساب میشه، مقداری برای دادن مقاله بهت وقت میدن، من تا آبان مقاله رو دادم، سمینارمم رفتم، مدارکشو 18 آبان دادم بهشون که اون 2 نمره رو هم بگیرم، تو دی اون 2 نمره تصویب شد، تا الانم به علت تعطیلی آموزش تو امتحانا، ثبت کامپیوتری نشده، منم خودم موندم چیکار کنم، من میخوام تقاضای معافیت پزشکی برای چشم بدم، عجله ام واسه از دست نرفتن فرصت شغلیمه، اگه من تا قبل عید معلوم نشه معافم یا سرباز، کارم میپره

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من علوم تحقیقات خوندم، فنی، درسته ، همون موقع استادها نمره رو میدن، ولی از 18 حساب میشه، مقداری برای دادن مقاله بهت وقت میدن، من تا آبان مقاله رو دادم، سمینارمم رفتم، مدارکشو 18 آبان دادم بهشون که اون 2 نمره رو هم بگیرم، تو دی اون 2 نمره تصویب شد، تا الانم به علت تعطیلی آموزش تو امتحانا، ثبت کامپیوتری نشده، منم خودم موندم چیکار کنم، من میخوام تقاضای معافیت پزشکی برای چشم بدم، عجله ام واسه از دست نرفتن فرصت شغلیمه، اگه من تا قبل عید معلوم نشه معافم یا سرباز، کارم میپره

بهتره به فکر یک راه حل دیگه برای شغل تون باشین. امروز هم اگه برگه رو از دانشگاه بگیرید،‌ تا عید کاراتون تموم نمیشه.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

تا عید که گمان نکنم کارهاتون تموم بشه. قانوناً شما باید 7-8 نسخه پایان نامه تحویل بدید اصلاح و ویرایش نهایی پرینت و صحافیشون کم کار نداره! تازه میرید برای کارهای تسویه حساب. گیریم برگ اتمام معافیت تحصیلی هم گرفتی تا کارهای دفترچه رو انجام بدی ثبتش کنی جواب بیاد طول میکشه حالا حالا ها. من شنیدم کار معافیت پزشکی حداقل 2 ماه شایدم 3 ماه طول میکشه. همونطوری که دوستمون گفتن دنبال یه راه دیگه برای شغل باشید. در ضمن اگه وضع چشمتون زیاد خراب نیست حیفه که سابقتون رو با معافیت پزشکی خراب کنید

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
مجموع چشمام 11.5 میشه، تقریبا مطمئنم که معاف میشم با ارشد، البته پایان ناممو صحافی کردم، خونه مونده رو دستم :D به هر حال نشستم خونه ، از صبح تا شب ، بیکار بی عار، با این اوضاع اقتصادی ام کسی دیگه پاره وقت نمیگیره آدمو

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
در مورد معافیت پزشکی بگم ، چند جا که رفتم برای کار مصاحبه بدم، دقیقا اینو ازشون پرسیدم، همه گفتن براشون فقط کارت مهمه ، اینکه اون کارت معافیتش چی باشه اهمیت نداره، پرسیدم میخوام معافی پزشکی بگیرم، برای استخدام پیشه شما مشکلی نداره؟ دقیقا با این جمله " نه بابااااااا " جوابمو دادن ;)

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
در مورد معافیت پزشکی بگم ، چند جا که رفتم برای کار مصاحبه بدم، دقیقا اینو ازشون پرسیدم، همه گفتن براشون فقط کارت مهمه ، اینکه اون کارت معافیتش چی باشه اهمیت نداره، پرسیدم میخوام معافی پزشکی بگیرم، برای استخدام پیشه شما مشکلی نداره؟ دقیقا با این جمله " نه بابااااااا " جوابمو دادن ;)

یعنی با معافیت پزشکی مشکلی ندارن برای استخدامی؟

Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

خب اون جاهایی که شما رفتی مشکلی نداشت ولی هستن جاهایی که مشکل داره ولی من از این بابت نگفتم
کلی گفتم

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
من سه تا شرکت رفتم، دوتا دولتی ، مربوط به صنایع نفت و گاز، یکی ام خصوصی تولیدی مواد شیمیایی، اینا همشون گفتن براشون مهم نیست و نبوده، حالا بقیه شرکت ها بماند، دیگه اونارو من خبر ندارم، یکی رو هم میشناختم با کلک کارت معافی اعصاب و روان گرفته بود، الان تو یه شرکت توزیع دارو به راحتی داره کار میکنه، من فکر میکنم اینا شایعه اس که میگن استخدام نمیکنن

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
من به شخصه چنین آگهی ای ندیدم

اگه تو گوگل سرچ کنی از این آگهی ها زیاد می بینی مخصوصا برای بانک ها و مراکز دولتی. اینطور سرچ کن : مدارک لازم برای استخدام + معافیت پزشکی

یه لینک هم از یه سایت کاریابی برات میذارم که تو بیشتر آگهی هاش نوشته : دارا بودن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی و یا معافیت دائم(غیراز معافیت پزشکی) .

استخدام-بانک-ها آگهی استخدام

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
اگه تو گوگل سرچ کنی از این آگهی ها زیاد می بینی مخصوصا برای بانک ها و مراکز دولتی. اینطور سرچ کن : مدارک لازم برای استخدام + معافیت پزشکی

یه لینک هم از یه سایت کاریابی برات میذارم که تو بیشتر آگهی هاش نوشته : دارا بودن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی و یا معافیت دائم(غیراز معافیت پزشکی) .

استخدام-بانک-ها آگهی استخدام

آره دیدم، خاک تو سرشون، مثلا من معافی چشم میگیرم، بشینم پشت دخل میخورم ارباب روجوع رو ؟ :D به هر حال این همه درس نخوندم برم بانک کار کنم، میخوام برم شرکت نفت ، اونم مشکل نداره

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بچه ها ، خبرهای در مورد 22 بهمن و اعلام اینکه سربازی دوباره می خواد 18 ماه بشه شنیدید؟؟؟

بالا