• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
وقتی که دیدم با تحصیل کرده مملکت اینجوری رفتار میشه پاسبخشی پر دردسر وضعمون از سرباز صفر ها بدتر شده اونقدر از نظر روحی وضعم خراب شده بود دیگه اعصاب سرباز صفرای بی شخصیت را نداشتم (بلا نسبت) دکتر اعصاب ارتش خدا پدرشو بیامرزه دید واقعا نمیکشم بهم معافیت از نگهبانی داد

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
فعلا ابلاغیه به هیچ کدوم از پادگان ها نرسیده.

نمیدونم داش شاید چشمای من مشکل داره،برادر من امضای خود جعفری روش بود.البته اینم بگم ابلاغیه **** بود این ابلاغیه،شاید ارگان های دیگه هنوز نیومده باشه

crazy heart

Registered User
لایک‌ها
40
آی ایها الناس نمیگذره بابا نمیگذره!
تاکی براکی؟!!!!!

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
شوهر من آموزشیش تو نیشابور تموم شد, از اول دی داره تهران, میدون حر, مگس می پرونه!
ای بابا!

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان عزیز این معاف از رزم چه فرقی با سربازای اعزام بدون معاف از رزم داره البته برای سطح تحصیلات لیسانس؟و این برجک طلایی میگن چیه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان عزیز این معاف از رزم چه فرقی با سربازای اعزام بدون معاف از رزم داره البته برای سطح تحصیلات لیسانس؟و این برجک طلایی میگن چیه؟

پخیدم :happy:

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
آی ایها الناس نمیگذره بابا نمیگذره!
تاکی براکی؟!!!!!

آقا این واژه تا کی یه واژه فلسفی تو مخی آذار دهنده واسه ما بدبختای بدون کسریه .. من اونقدر گفتم آخه تا کی تو پادگان به من میگن تا کی صفت

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

داش محسن مثل اینکه اطلاعاتت زیاده :D تا هستی دو تا سوال دارم از خدمتتون :blush:

1 - پسر عموی من بیماری مزمن پوستی داره الانم با هم تو پیام نور درس میخونیم این به جهت مشکلش چند ترمی مرخصی از دانشگاه گرفته به همین جهت این ترم که داره تموم میشه هیچ ترم بعد ترم آخرشه یعنی 92/7/1 شش سال میشه که تو دانشگاه درس میخونه و خوب چون مرخصی گرفته نمیتونه درسش رو تموم کنه ایشون کی باید برای معافیت پزشکی اقدام کنه ؟ بعد از تموم شدن ترم بهار میتونه برای معافیت اقدام کنه یا نه حتما باید از مهر ماه شروع کنه ؟ از این جهت میگم که شاید با معافیتش موافقت شد از ترم مهر ماه عقب نمونه و بتونه ثبت نام کنه . حدودا این مراحل معافیت پزشکی چقدر طول میکشه ؟
به بیماری مزمن پوستی معافیت میدن دیگه ؟ الان حدودا 7 سالی هست که درگیرشه یعنی قبل از ورود به دانشگاه . تو ارومیه هم یه بیمارستان پوست داریم که رئیسش پزشک خودشه و الان 5 سالی هست که زیر نظرشه از قضا معافیت های پزشکی پوست رو هم به ایشون ارجاع میدن برای تشخیص و نظر دادن

2 - این سوال هم در مورد خودمه :D من دو تا برادر سرباز رفته دارم یعنی شامل دو برادری میشم شما در این مورد چیزی شنیدید ؟ اجرا میشه ؟ منم درسم ترم بعد تموم میشه و میتونم کشش بدم میخوام ببینم صبر کنم تا اجرا شدنش یا نه فایده نداره

ممنون :heart:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
داش محسن مثل اینکه اطلاعاتت زیاده :D تا هستی دو تا سوال دارم از خدمتتون :blush:

1 - پسر عموی من بیماری مزمن پوستی داره الانم با هم تو پیام نور درس میخونیم این به جهت مشکلش چند ترمی مرخصی از دانشگاه گرفته به همین جهت این ترم که داره تموم میشه هیچ ترم بعد ترم آخرشه یعنی 92/7/1 شش سال میشه که تو دانشگاه درس میخونه و خوب چون مرخصی گرفته نمیتونه درسش رو تموم کنه ایشون کی باید برای معافیت پزشکی اقدام کنه ؟ بعد از تموم شدن ترم بهار میتونه برای معافیت اقدام کنه یا نه حتما باید از مهر ماه شروع کنه ؟ از این جهت میگم که شاید با معافیتش موافقت شد از ترم مهر ماه عقب نمونه و بتونه ثبت نام کنه . حدودا این مراحل معافیت پزشکی چقدر طول میکشه ؟
به بیماری مزمن پوستی معافیت میدن دیگه ؟ الان حدودا 7 سالی هست که درگیرشه یعنی قبل از ورود به دانشگاه . تو ارومیه هم یه بیمارستان پوست داریم که رئیسش پزشک خودشه و الان 5 سالی هست که زیر نظرشه از قضا معافیت های پزشکی پوست رو هم به ایشون ارجاع میدن برای تشخیص و نظر دادن

2 - این سوال هم در مورد خودمه :D من دو تا برادر سرباز رفته دارم یعنی شامل دو برادری میشم شما در این مورد چیزی شنیدید ؟ اجرا میشه ؟ منم درسم ترم بعد تموم میشه و میتونم کشش بدم میخوام ببینم صبر کنم تا اجرا شدنش یا نه فایده نداره

ممنون :heart:

سلام دادا
تنها زمانی میشه برای معافیت پزشکی اقدام کرد که تکلیف معافیت تحصیلیش مشخص بشه یعنی یا فارغ التحصیل بشه یا انصراف بده یا خدای نکرده اخراج بشه. در اون صورت میتونه برای معافیت پزشکی اقدام کنه.
بستگی داره، معمولا میگن حدود 6 ماه (میانگین) زمان میبره.
قاعدتا باید معاف کنن، خب از خود دکترشون که نظر معافیت رو هم میدن بپرسید تا مطمئن مطمئن بشید.

دوبرادری که هیچی حتی سه برادری رو هم از اول امسال لغو کردن، تقریبا میشه گفت احتمال اجرای دوبرادری 0.00000000001 درصده! (اگه نگیم محاله)، چون اگه بخوان اجرا کنن هم میرن سراغ سه برادری.

موفق باشی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سلام دادا
تنها زمانی میشه برای معافیت پزشکی اقدام کرد که تکلیف معافیت تحصیلیش مشخص بشه یعنی یا فارغ التحصیل بشه یا انصراف بده یا خدای نکرده اخراج بشه. در اون صورت میتونه برای معافیت پزشکی اقدام کنه.
بستگی داره، معمولا میگن حدود 6 ماه (میانگین) زمان میبره.
قاعدتا باید معاف کنن، خب از خود دکترشون که نظر معافیت رو هم میدن بپرسید تا مطمئن مطمئن بشید.
دوبرادری که هیچی حتی سه برادری رو هم از اول امسال لغو کردن، تقریبا میشه گفت احتمال اجرای دوبرادری 0.00000000001 درصده! (اگه نگیم محاله)، چون اگه بخوان اجرا کنن هم میرن سراغ سه برادری.
موفق باشی

سلام :blush:
ممنون محسن خان بابت اطلاعات
ولی یه مقدار ناراحت کننده بود :( چون اینجوری باید ایشون از اول مهر بیوفته دنبال کارا و اگه 6 ماه طول بکشه یه ترم رو از دست میده :( به نظرم معافیت بدن یه سال عقب بمونه باز خوبه چون با وضعیتی که من در اون میبینم نمیتونه سربازی رو تحمل کنه ! والله من خودم با دکترش در این مورد حرف زدم یه مقدار مقرراتی هست و بروز نمیده ! و همین کارها رو سخت میکنه و یه مقدار شک به وجود میاره که نکنه خدای نکرده با معافیتش موافقت نشه :(
شایدم با پیام نور صحبت کردیم خلاصه اونام آدمن دیگه با تمدید مهلت تحصیلش موافقت کردن چون این بنده خدا کلی مرخصی گرفته برا همین عقب افتاده
در مورد دو برادری هم منم یه مقدار ناامید شدم بنابراین درسم رو تموم کنم بهتره دیگه چه میشه کرد یه چیزی رو میگن جوونا رو امیدوار میکنن بعد میزنن تو ذوقشون :eek:
دمت گرم :wub:

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان عزیز یه راهنمایی برای قبل اینکه کد اعزام بخوره باید نامه ی امریه گرفته بشه؟ چه زمانی باید نامه رو ارائه بدیم؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان عزیز یه راهنمایی برای قبل اینکه کد اعزام بخوره باید نامه ی امریه گرفته بشه؟ چه زمانی باید نامه رو ارائه بدیم؟

اونایی که امریه میگیرن با توجه به نهاد مربوطه دوره آموزش رو در مراکز مشخصی سپری میکنن بعبارتی امریه ها راهی هر پادگان نمیشن بنابراین باید کد شما مرتبط با امریتون بیاد مثلا امریه سرباز معلمها برای پادگانهای **** هست بعضی نهادهای دولتی کد ارتش میخورن

Amin_TM

Registered User
لایک‌ها
122

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
اونایی که امریه میگیرن با توجه به نهاد مربوطه دوره آموزش رو در مراکز مشخصی سپری میکنن بعبارتی امریه ها راهی هر پادگان نمیشن بنابراین باید کد شما مرتبط با امریتون بیاد مثلا امریه سرباز معلمها برای پادگانهای **** هست بعضی نهادهای دولتی کد ارتش میخورن

منظورم اینه نامه ای که من ازون سازمان مبنی بر احتیاجشون به امریه و خطاب به من باشه در دست داشته باشم چه زمانی این نامه رو ارائه بدم و باید به کجا ارائه بدم؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
منظورم اینه نامه ای که من ازون سازمان مبنی بر احتیاجشون به امریه و خطاب به من باشه در دست داشته باشم چه زمانی این نامه رو ارائه بدم و باید به کجا ارائه بدم؟

معمولا اونا خودشون انجام میدن و به وظیفه عمومی ابلاغ میکنن. من نشنیدم کسی خودش نامه ببره. امریه شما باید در اون اداره ثبت شده باشه و وظیفه عمومی هم موافقت خودش رو اعلام بکنه

بالا