داش محسن مثل اینکه اطلاعاتت زیاده

تا هستی دو تا سوال دارم از خدمتتون :blush:
1 - پسر عموی من بیماری مزمن پوستی داره الانم با هم تو پیام نور درس میخونیم این به جهت مشکلش چند ترمی مرخصی از دانشگاه گرفته به همین جهت این ترم که داره تموم میشه هیچ ترم بعد ترم آخرشه یعنی 92/7/1 شش سال میشه که تو دانشگاه درس میخونه و خوب چون مرخصی گرفته نمیتونه درسش رو تموم کنه ایشون کی باید برای معافیت پزشکی اقدام کنه ؟ بعد از تموم شدن ترم بهار میتونه برای معافیت اقدام کنه یا نه حتما باید از مهر ماه شروع کنه ؟ از این جهت میگم که شاید با معافیتش موافقت شد از ترم مهر ماه عقب نمونه و بتونه ثبت نام کنه . حدودا این مراحل معافیت پزشکی چقدر طول میکشه ؟
به بیماری مزمن پوستی معافیت میدن دیگه ؟ الان حدودا 7 سالی هست که درگیرشه یعنی قبل از ورود به دانشگاه . تو ارومیه هم یه بیمارستان پوست داریم که رئیسش پزشک خودشه و الان 5 سالی هست که زیر نظرشه از قضا معافیت های پزشکی پوست رو هم به ایشون ارجاع میدن برای تشخیص و نظر دادن
2 - این سوال هم در مورد خودمه

من دو تا برادر سرباز رفته دارم یعنی شامل دو برادری میشم شما در این مورد چیزی شنیدید ؟ اجرا میشه ؟ منم درسم ترم بعد تموم میشه و میتونم کشش بدم میخوام ببینم صبر کنم تا اجرا شدنش یا نه فایده نداره
ممنون :heart: