shidokht
Registered User
- نوشتهها
- 328
- لایکها
- 173
شما نمیدونی چجوری نمره میده چرا میگی؟؟!! عرفانی هم جکه اما تهش جک رو کرد تو حلقمون!! اینارو بگو.یه بار دیگه بهت فرصت میدم که بگی:hmm::lol:
حریرچی خوب درس میده مدار منطقی رو اما نمره دیگه شرمنده.تو این خراب شده به آدم نمره نمیدن جز صیفوریبالاخره امروز ازاد شدم
تموم شد ولی چه فایدههههههههه
دوستان استاد ادم و با سواد که نمره هم بده واسه مدار منطقی بگید
دوستان گرامی
استاد توپ معرفی کنید ممنون میشم
ریاضی مهندسی
الکترومغناطیس
تجزیه تحلیل
محاسبات عددی
امار و احتمالات
هر کدوم یکی دو تا استاد بسه دمتون گرم
دوستان گرامی
استاد توپ معرفی کنید ممنون میشم
ریاضی مهندسی
الکترومغناطیس
تجزیه تحلیل
محاسبات عددی
امار و احتمالات
هر کدوم یکی دو تا استاد بسه دمتون گرم
سواد میخوای یاد بگیری فقط حریرچی. نمره خوب نمیده اما سوادشو هیشکی نداره! من این ترم حذف کردم اما ترم بعدی باهاش برمیدارم.بالاخره امروز ازاد شدم
تموم شد ولی چه فایدههههههههه
دوستان استاد ادم و با سواد که نمره هم بده واسه مدار منطقی بگید
اخه حریرچی شنیدم سخت میگیره اساسی!!!سواد میخوای یاد بگیری فقط حریرچی. نمره خوب نمیده اما سوادشو هیشکی نداره! من این ترم حذف کردم اما ترم بعدی باهاش برمیدارم.
اونیکیا رو نمیشناسم. یه فرازکیش بود این ترم که اکثرا با ون برداشتن که هنوز ارائه نداده.
حریرچی خوب درس میده مدار منطقی رو اما نمره دیگه شرمنده.تو این خراب شده به آدم نمره نمیدن جز صیفوری
درست شنیدی . منم عادت به خودزنی دارم میخوام باهاش بردارم:دیاخه حریرچی شنیدم سخت میگیره اساسی!!!
اخه چرا خودزنی!!!ارزش نداره بابادرست شنیدی . منم عادت به خودزنی دارم میخوام باهاش بردارم:دی
ولی خداییش خیلی عمقی مدارمنطقی درس میده.
بنظرم حق خودتو میده.من 12 شدم.اما راحت میتونستم 17 بشم.چون 5نمره از اولاش داده بود که منم نخونده بودمنمره رو باید به زور بگیرییم دیگه....
فرناز و شنیدم نمرش خوبه اما ترم پیش کسی رو ندیدم باهاش برداره.اخه چرا خودزنی!!!ارزش نداره بابا
الک 2 چه کردی؟
اون یکی چیه فرناز ...واسه منطقی؟
خیلی سخت نبود اما خب راحتم نمی شد حل کردفرناز و شنیدم نمرش خوبه اما ترم پیش کسی رو ندیدم باهاش برداره.
الکم حذف کردم . چه طور بود؟
چه حیف!!!!بنظرم حق خودتو میده.من 12 شدم.اما راحت میتونستم 17 بشم.چون 5نمره از اولاش داده بود که منم نخونده بودم
لورام الک 2 کی داشتی چند شدی؟اخه چرا خودزنی!!!ارزش نداره بابا
الک 2 چه کردی؟
اون یکی چیه فرناز ...واسه منطقی؟
تازه امروز امتحان دادملورام الک 2 کی داشتی چند شدی؟
ای بابا چرا؟میدونستم امتحان داری یه سری تمرین حل شده داشتم که pdf بود بهت میدادم.تازه امروز امتحان دادم
احتمالا بیفتم
چند واحد حذف کردی؟اگه این واحدایی که حذف کردمو از کارنامه ور دارن معدل مام دو رقمی میشه:hmm: