• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
فعلا که ترس رو تو وجود همه تیمهایی که با پرسپولیس بازی دارن به وضوح میشه دید;) بهت قول میدم اگه سقوط هم کردیم به لیگ دسته یک میریم و همچنان افتخار بازی در لیگ دسته سوم رو واسه تیم محبوب شما حفظ میکنیم.

والا پرسپولیس قدرتی نداره
این خاصیت فوتبال ماست که تیم های قعر جدولیو در آستانه سقوط واسه استقلال شاخ میشن:shades:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
والا پرسپولیس قدرتی نداره
این خاصیت فوتبال ماست که تیم های قعر جدولیو در آستانه سقوط واسه استقلال شاخ میشن:shades:

دوست عزیزم من گفتم همه تیمهایی که جلو پرسپولیس بازی دارن و حرفم تنها استقلال نبود. یک نگاه به نتایج بازیهای اخیر پرسپولیس بندازی دلیل ترسشونو متوجه میشی;)

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
هستی دیگه اگه نبودی که تحویل می گرفتی :(

تقصیر دوستت نیست ! کلا استقلالی ها رو نمیشه تحویل گرفت :D

بچه ها شوخی کردم به کسی بر نخوره ها ;) آخه هوادارای استقلالی یکم بی جنبه هستن ! :p

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
دوست عزیزم من گفتم همه تیمهایی که جلو پرسپولیس بازی دارن و حرفم تنها استقلال نبود. یک نگاه به نتایج بازیهای اخیر پرسپولیس بندازی دلیل ترسشونو متوجه میشی;)

ما که ترسی ندیدیم :)))))))))))))
نگاه انداختم 4-1 هم زیاد داشت:lol:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
تقصیر دوستت نیست ! کلا استقلالی ها رو نمیشه تحویل گرفت :D

بچه ها شوخی کردم به کسی بر نخوره ها ;) آخه هوادارای استقلالی یکم بی جنبه هستن ! :p

جالبه دیگ به دیگ میگه ته دیگ داری ؟ :))))))))
پرسپولیسیا جنبه دارن که جلو بازیکنا ترقه میندازن :)))

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ما هم داور داشتیم بالا بودیم!
امثال فنایی رو خدا براتون حفظ کنه میاد و آبروی چند سالشو بحاظر سفارش به باد میده
عیبی نداره دفعه اولشون نیست . پنالتی نبود! اصلا. خدا چشم داده سخته بیدار کردن کسی که خودشو به خواب زده (البته این برای من نبودا)
آنقدر پنالتی اعلام نکنید تا پنالتی دانتان بسوزد
فقط اینکه کل خدم و حشم بسیج شدن و ماسمالی کنن عجیبه.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دم آقا یحیی گرم
قولاش که مثل قول های مانودل جان نیست ؟
تا اونجایی من میدونم یحیی هیچ قولی نداده . در رابطه با عملکردشم که آنچه عیان است چه حاجت به بیان است;)

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
امثال فنایی رو خدا براتون حفظ کنه میاد و آبروی چند سالشو بحاظر سفارش به باد میده
عیبی نداره دفعه اولشون نیست . پنالتی نبود! اصلا. خدا چشم داده سخته بیدار کردن کسی که خودشو به خواب زده (البته این برای من نبودا)

تو برنامه 90 دیشب آقای فنایی سعی بر این داشت که جو ایجاد شده بر علیه آقای قهرمانی رو آروم کنه. در مورد صحنه های پنالتی همونجور که ایشون خیلی راحت میگفت چون مدافع داشته بالا رو نگاه میکرده و بازیکن جلوشو نگاه نمیکرده پس گذاشتن 2تا دست روی شونه هاش و هل دادن هم زمان با دستها و یکی از پاها که باعث زمین خوردن سید جلال شد پنالتی نیستش! چون حواسش به بالا بوده! البته من نمیخوام وارد بحث کارشناسی داوری بشم چون کارشناس نیستم ولی مطمءنم اگه همین صحنه ها پنالتی گرفته میشدن جور دیگری توجیه میشد که بله با دو دست و پا بازیکن رو هل میده و پنالتی صحیح هستش! مطمءنم همه دوستان اینو میدونن که همانطور که نگرفتن این صحنه های مشکوک به پنالتی رو میشد توجیه کرد بالطبع اگه پنالتی گرفته میشد هم قابل توجیه بود. صحنه ها 50 -50 بودن و بعضی کارشناسان هم اذعان به نگرفتن حداقل یک پنالتی برای پرسپولیس داشتند همونجور که بعضی دیگر با نظرات آقای قهرمانی موافق بودند. بگذریم مهم این نکته هست که آقا یحیی هم فرمودن نیمه دوم بازی قطعا تیم پرسپولیس تیم برتر میدان بود و اینو همه ایرانیها دیدن. این پرسپولیس رو دوست دارم و به قول دوستان:
پرسپولیس زلزله همینه همینه

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

اینا که چیزی نیست
تیرکای دروازه و چمنای ورزشگاهم خریدیم و به نفع ما کار می کنن

ادبیاتت هم که ....

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
فنایی دیشب شروع کرد مدیحه سرایی و شام غریبان که بخدا طرف تیمی نیستیم و اینا ، خب شما که مدعی عدالت و حق میشید دیگه چرا روی این قضیه تاکید و پافشاری کاذب و غیر معقول دارید !

مگر به خودتون شک دارید ؟ حاضرم به جان عزیزترین کسم قسم بخورم اگر یک مورد از اون سه خطا رو داور پنالتی اعلام میکرد

، خود جناب فنایی هم برای ادامه ی حمایت های احمقانش از شخص قهرمانی ، اظهار پنالتی میفرمودند .

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
معجزه حضرت موسی! با مدیریت آقا یحیی حل شده داداش.;)

نفهمیدم بزرگوار ! یحیی رویانیان منظورته ؟ بله چه مدیریتی اوشون دارن واقعا ! بیسته !

البته بهتره این مدیریت فوق العاده اول تو لیگ یک تست بشه بعد دسته های پایین تر؛ حیفه بوخودا ;)

Registered User
لایک‌ها
4,964
فنایی دیشب شروع کرد مدیحه سرایی و شام غریبان که بخدا طرف تیمی نیستیم و اینا ، خب شما که مدعی عدالت و حق میشید دیگه چرا روی این قضیه تاکید و پافشاری کاذب و غیر معقول دارید !

مگر به خودتون شک دارید ؟ حاضرم به جان عزیزترین کسم قسم بخورم اگر یک مورد از اون سه خطا رو داور پنالتی اعلام میکرد

، خود جناب فنایی هم برای ادامه ی حمایت های احمقانش از شخص قهرمانی ، اظهار پنالتی میفرمودند .

خب خدا رو شکر فنایی هم به جرگه کارشناسان بی عدالت آبی پیوست ! تبریک میگم به این بزرگوار ...
چند تا دیگه کارشناس موندن استقلالی شن ؟ فکر کنم یه نفر دیگه مونده ...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
نفهمیدم بزرگوار ! یحیی رویانیان منظورته ؟ بله چه مدیریتی اوشون دارن واقعا ! بیسته !

البته بهتره این مدیریت فوق العاده اول تو لیگ یک تست بشه بعد دسته های پایین تر حیف بوخودا ;)

صرفا کار مربی منیجمنت نیست و مدیریت بازی و بازیکنان هم بر عهده ایشون هست. آقا یحیی توان مربیگریشون رو هم تو صبا در اوایل فصل و هم تو پرسپولیس تا اینجا نشون دادن و فکر نکنم دیگه نیازی به اثبات باشه. بازم میگم آنچه عیان است چه حاجت به بیان است;)

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
کم بوده عذرخواهی کنیم بخاطر اینکه پنالتی نگرفتن!
باور کنید شما جماعت آبی اگر گغته میشد پنالتی قطعیه میگفتید حالا از کچا معلوم پنالتی گل میشد؟!

GraphX@ ادبیات من تو پست قبل مشکلش چی؟

Registered User
لایک‌ها
4,964
صرفا کار مربی منیجمنت نیست و مدیریت بازی و بازیکنان هم بر عهده ایشون هست. آقا یحیی توان مربیگریشون رو هم تو صبا در اوایل فصل و هم تو پرسپولیس تا اینجا نشون دادن و فکر نکنم دیگه نیازی به اثبات باشه. بازم میگم آنچه عیان است چه حاجت به بیان است;)

خب ! ببینیم و تعریف کنیم ! ما و شما تو فینال جام حذفی خدا به دادتون برسه اون موقع دیگه فرهاد هم فیکس بازی میکنه و هم ما موقعیت صدر جدول برامون ملاک نیست ... (البته اگر ذوب آهن حذفتون نکنه ) ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا