دعای خیر ما بدرقه راهتان :دی
متشکرم بزرگوار البته بدرقه راهمان به رتبه های بالای جدول
دعای خیر ما بدرقه راهتان :دی
فعلا که ترس رو تو وجود همه تیمهایی که با پرسپولیس بازی دارن به وضوح میشه دیدبهت قول میدم اگه سقوط هم کردیم به لیگ دسته یک میریم و همچنان افتخار بازی در لیگ دسته سوم رو واسه تیم محبوب شما حفظ میکنیم.
والا پرسپولیس قدرتی نداره
این خاصیت فوتبال ماست که تیم های قعر جدولیو در آستانه سقوط واسه استقلال شاخ میشن:shades:
متشکرم بزرگوار البته بدرقه راهمان به رتبه های بالای جدول![]()
هستی دیگه اگه نبودی که تحویل می گرفتی![]()
معجزه حضرت موسی! با مدیریت آقا یحیی حل شده داداش.بزرگوار ! عزیزم ! اون که دعا نمیخواد معجزی حضرت موسی میخواد![]()
دوست عزیزم من گفتم همه تیمهایی که جلو پرسپولیس بازی دارن و حرفم تنها استقلال نبود. یک نگاه به نتایج بازیهای اخیر پرسپولیس بندازی دلیل ترسشونو متوجه میشی![]()
تقصیر دوستت نیست ! کلا استقلالی ها رو نمیشه تحویل گرفت
بچه ها شوخی کردم به کسی بر نخوره هاآخه هوادارای استقلالی یکم بی جنبه هستن !
![]()
معجزه حضرت موسی! با مدیریت آقا یحیی حل شده داداش.![]()
تا اونجایی من میدونم یحیی هیچ قولی نداده . در رابطه با عملکردشم که آنچه عیان است چه حاجت به بیان استدم آقا یحیی گرم
قولاش که مثل قول های مانودل جان نیست ؟
ما هم داور داشتیم بالا بودیم!
امثال فنایی رو خدا براتون حفظ کنه میاد و آبروی چند سالشو بحاظر سفارش به باد میده
عیبی نداره دفعه اولشون نیست . پنالتی نبود! اصلا. خدا چشم داده سخته بیدار کردن کسی که خودشو به خواب زده (البته این برای من نبودا)
آنقدر پنالتی اعلام نکنید تا پنالتی دانتان بسوزد
فقط اینکه کل خدم و حشم بسیج شدن و ماسمالی کنن عجیبه.
ما هم داور داشتیم بالا بودیم!
امثال فنایی رو خدا براتون حفظ کنه میاد و آبروی چند سالشو بحاظر سفارش به باد میده
عیبی نداره دفعه اولشون نیست . پنالتی نبود! اصلا. خدا چشم داده سخته بیدار کردن کسی که خودشو به خواب زده (البته این برای من نبودا)
فقط اینکه کل خدم و حشم بسیج شدن و ماسمالی کنن عجیبه.
معجزه حضرت موسی! با مدیریت آقا یحیی حل شده داداش.![]()
فنایی دیشب شروع کرد مدیحه سرایی و شام غریبان که بخدا طرف تیمی نیستیم و اینا ، خب شما که مدعی عدالت و حق میشید دیگه چرا روی این قضیه تاکید و پافشاری کاذب و غیر معقول دارید !
مگر به خودتون شک دارید ؟ حاضرم به جان عزیزترین کسم قسم بخورم اگر یک مورد از اون سه خطا رو داور پنالتی اعلام میکرد
، خود جناب فنایی هم برای ادامه ی حمایت های احمقانش از شخص قهرمانی ، اظهار پنالتی میفرمودند .
نفهمیدم بزرگوار ! یحیی رویانیان منظورته ؟ بله چه مدیریتی اوشون دارن واقعا ! بیسته !
البته بهتره این مدیریت فوق العاده اول تو لیگ یک تست بشه بعد دسته های پایین تر حیف بوخودا![]()
صرفا کار مربی منیجمنت نیست و مدیریت بازی و بازیکنان هم بر عهده ایشون هست. آقا یحیی توان مربیگریشون رو هم تو صبا در اوایل فصل و هم تو پرسپولیس تا اینجا نشون دادن و فکر نکنم دیگه نیازی به اثبات باشه. بازم میگم آنچه عیان است چه حاجت به بیان است![]()