نه هنوز اداره ما تا 15 ام وقت داره . بسیج نه ولی امتیازم بالاست . معدلم بالاست + پدر مادر فرهنگی ..برای منم نیومده کد هنوز
سرباز معلمی وقتش تموم شده دیگه فک کنم ! باید بسیج و این حرفها هم داشته باشی؟! داری؟
من که میرم پادگان عیلهم اللعنه:دی
نه هنوز اداره ما تا 15 ام وقت داره . بسیج نه ولی امتیازم بالاست . معدلم بالاست + پدر مادر فرهنگی ..برای منم نیومده کد هنوز
سرباز معلمی وقتش تموم شده دیگه فک کنم ! باید بسیج و این حرفها هم داشته باشی؟! داری؟
من که میرم پادگان عیلهم اللعنه:دی
بستگی داره کجا بیوفتی هم برای معلمی و هم برای پادگان و محل خدمتت، به شانست هم بستگی داره ممکنه معمولی بری جای خوبی هم بیوفتی ولی اگه مثلا بیوفتی ناجا و کلانتری خیلی بده و چیزی به اسم وقت آزاد نداری.
اگه من بودم میرفتم دنبال سرباز معلمی چون هیچ شرایط و پارتی خاصی نداشتم و اصولا بدشانسم(1)، پارتی و شرایط دار بودن خیلی مهمه اگه پارتی داری که بتونه جای خوبی بندازت یا انتقالت بده جای خوب یا شرایط داری (تک پسر، متاهل، پدر نظامی و ...)، یا اینکه بسیجی داری و میتونی باهاش کسری بگیری بهتره معمولی دفترچه پست کنی واسه خدمت.
نه باو پارتی کجا بود . فرستادم شنبه میرم مدارک سرباز معلمی رو بدم ایشالا که قبول کنن وگر نه کارم ساخته است
پسر خالم سرباز معلم شده، اینه چی پشیمونه، شاگرداش همه دو متر ازش بزرگ ترن، نصفشونم قبلا زندان بودنبچه ها به نظرتون برم سرباز معلمی با 7 ماه بیشتر یا برم پادگان ؟![]()
پسر خالم سرباز معلم شده، اینه چی پشیمونه، شاگرداش همه دو متر ازش بزرگ ترن، نصفشونم قبلا زندان بودنولی ساعتش کمه، سه روز تو هفته اس، خودش کرجه، مدرسه شم همون اطرافه ، نزدیکم هست، ولی دوبار رفته تقاضا داده ببرنش پارگان، موافقت نکردن
سرباز معلم نشو 24 ماه خدمت باید بکنی
اکثرا هم میندازن شهرهایی که امکانانتشون کمه
با لیسانس اگه بدشانس نباشی جای بد نیفتی 7 میری 2 تموم بعدشم به کارت برس
برگه های که مشخص میکنه کجا افتادیدم این هفته براتون میاد فک کنم برای من تقریبا 12 -10 روز به اعزام اومد
3 روز میره تازه طلبکار هم هست ؟ :د مگه قراره با شاگرد دعوا کنه :د
من از خدامه این شرایط
الان هم 21 ماهه درسته .میندازن دهات اطراف شهر
هنوز تا 1 شنبه وقت دارم فکر کنم یا این که این برگه بیاد بینیم کجا افتادیم :د
معلم نبودی، ولی شاگرد که بودی خودت، پیش دانشگاهی رو یادت نمیاد؟؟ فک کن همون شاگردا، همه 3 سال حداقل مردود شده باشن، سر کلاس سیگار و ...، تو جیب هر کدوم یه چاقو، میخوای وایسی جلو اینا حرف بزنیاااا، حالا اگه دهات بیفتی، خب سالم ترن، ولی اطراف تهران خیلی بده، کینه به دل بگیرن، یه جا حتما با چاقو مزننت، من به شخصه سربازی رو ترجیح میدم، حداقل تا مسیر خونه با استرس نمیام
شما دچار توهم هستید
برعکس شما خیلی سوسول زندگی کردین، من عموم تو همین محمد شهر کرج معلم بود، به خاطر انداختن یه نفر، از همون یه نفر درست و حسابی کتک خورده، خودم تهرانی ام، ولی تو گهردشت کرج با چاقو همه چیزمو گرفتن، بچه دبیرستانی ام با کوله مدرسه گرفته، وقتی بهش 5 تا، همشونم چاقو داشته باشن، توام باشی وا میدی، چشماتو باز کنی خیلی چیزارو میبینی، من متوهم نیستم، چون سرم اومده، تو نمیبینی. مملکت کوچه شما نیست، دوتا کوچه اونور تر ، با آدمای بی هویتی که هیچ پیشینه تربیتی و فرهنگی ام ندارن هست، با بچه های بی هویت و مهاجری که اطراف تهران زندگی میکنن هم هست. تو تهران روزی 21 نفر با سلاح سرد کشته میشن، همشونم دزدی نیست، نصفشم دعوااااس،
خوب میخوای حبس کن خودتو تو خونه
اگه شما یکبار با چاقو خفت شدی دلیل بر این نیست که هرکسی تو کوچه خیابون قراره خفت بشه
اگه اینطوره پس کلا سربازی نرو
چون یه خشم شب که بزنن 10 سال پیش یکی سکته کرده , پس حتما توام سکته میکنی
یا توی بیابون مار نیشت میزنه
یا تو راهپیمایی حتما از تشنگی میمیری..
حالا من سوسولم یا شما ؟
دوره ما تک آوری بود.شک ندارم حتی با شنیدنش هم میترسی
چه برسه 2 ماه بلا هایی که سر ما اوردن تو دهات های شیراز رو نمیتونی تحمل کنی
اینجا چند نفر اعزامی 1/12/91 داریم؟ کی امریه یا پذیرش نشده؟
کارای تکاوری شمارو من تفریحی انجام میدم، به اندازه 10 برابر اون دوماه تو تو بیابون و کوه زندگی کردم، تو وقتی میشی سرباز معلم ، تشریف نمیبری غیر انتفاعی درس بدی، میبرنت مدرسه هایی که معلم ها نمیرن درس بدن، وقتی محله محمد شهر کرج مثلا نا امنه، کل محله نا امنه، احتمال اتفاق تو اون محله زیاد میشه، میری مدرسه ای که آدماش، شاگرداش، نا جورن،جرم تو اون مدرسه بالاس، تعداد معتاد بالاس، وقتی آمار جرم تو یه مدرسه بالا باشه، احتمال اینکه اون جرم، دامنه تورو هم بگیره هست، من کی گفتم حتما تورو میکشن؟؟؟؟؟ ولی احتمال کتک خوردنت به خاطر به تند برخورد کردن سر کلاس، یه نمره افتاده و ... زیاد میشه، یه دور آمار و احتمال دوم دبیرستان بود فک کنم، رو بخونی، با مفهوم احتمال آشنا میشی قشنگ
اگه یه ساعت تو کوه بودی که از ادم نمیترسیدی...
در کل پیشنهاد اشتباهت رو تعمیم نده به دیگران
اینجا چند نفر اعزامی 1/12/91 داریم؟ کی امریه یا پذیرش نشده؟
آخه تا کی