داداش دفترچه رو دقیقا کی پست کرده بودی؟شاید زمان پست دفترچه شاید یه ربطی به اینکه کجا بیوفتی داشته باشه. من اولای دی پست کردم.
داداش کجا زود میگذره انگار که یه عمره سربازم تازه شده 9 ماه دیگه نمیکشهنگران نباشید خیلی خیلی زود میگذره من الان حدود دو سال تموم کردم
جالبیش میدونید چیه من رفتم افتادم ارتش بعد بدترین پادگان ایران پسوه بعد 6 ماه پسر خالم هم اومد اونجا بعد پسرعموی پسر خالم هم اومد
برادرم هم قرار بود آخرای خدمت من اعزام بشه امریه اونم ارتش بود ولی زرنگ از کار در اومد 6 ماه اضافه خورد اما رفت **** کارشو درست کرده بود الان هم هرشب خونست
اما ما سه نفر که فامیل بودیم وقتی خدمتمون تموم شد پادگان جشن کرفته بودن که داریم میریم![]()
هر روز که نزدیک میشم به تاریخ اعزامم استرس و دلهرم بیشتر میشه!!!
خودم خیالی نداشتم بیشتر اطرافیانم تو دلمو خالی کردن و هی میگن وااای افتادی ارتش و از این داستانا -_-
دوست عزیز این یه چیز خیلی طبیعی هستش که استرس داشته باشید منم مثل شما بودم برج 2 91 اعزام شدم .5 روز مونده بود به اعزامم رو به سکته بودم الان که فکرش رو می کنم میبینم فقط 2 هفته اول اموزشی سخت گذشت تازه خیلی از سربازا اون دو هفته رو هم بی خیال بودن.ارتش عالیه اگه میفتادی نیروی انتظامی سرویس می شدی.در کل اصلا ناراحت نباش خیلی زود می گذرههر روز که نزدیک میشم به تاریخ اعزامم استرس و دلهرم بیشتر میشه!!!
خودم خیالی نداشتم بیشتر اطرافیانم تو دلمو خالی کردن و هی میگن وااای افتادی ارتش و از این داستانا -_-
خدمت تو ارتش الان از **** خئلی خئلی بهتره،مدرک تحصیلیت چیه؟
لیسانسم
خدا کنه اینجور باشه
داداش منم افتاد آموزشگاه سید عبدالحمید انشائی نیرو زمینی ارتش کد 02 .
آمارش چطوریاست برا فوق لیسانس ؟ چطور پادگانی هست به نسبت 01 ؟:hmm:
برو حالشو ببر،ستوان سومی میگیری،پست نداری به احتمال زیاد فقط مسئول شبی
اگه به خودت سخت نگیری خوبه برات
ای شاشیدم تو این شانس من افتادم پادگان مالک اشتر اراک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه جور جاییه؟ ماله نیروی انتظامی هم هست! با لیسانس![]()
ای شاشیدم تو این شانس من افتادم پادگان مالک اشتر اراک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه جور جاییه؟ ماله نیروی انتظامی هم هست! با لیسانس![]()
منم افتادم مالک اشتر اراک ولی یه چیزم بگم مالک اشتر اراک بهترین و پادگان نمونه آموزش انتظامی هست
من خودم قبلا دو ماه آموزش دیدم توی مشگین شهر. بچه هایی از اراک هم بودند که اصلا امکاناتشون سختگیریها و ... قابل مقایسه نیست