• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد 5-4 دلار در روز:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
خیلی ممنون از پاسخ سریع شما...سوال دیگه داشتم...توی مسنجر هم با هم صحبت کردیم..من الان حساب لیبرتی باز کردم...برای سایت probox اگه مثلا درآمدم به 5 دلار رسید می تونم درخواست بدم انتقال پیدا کنه به حسابم؟؟؟و اینکه چند روزه میاد توی حساب؟بازم ممنون

اره اقا ارمین در خواست cashout بزنید و واریز به صورت آنی به حسابتون واریز میشه ونیاز به صبر برای چند روز نیست.

یه خواهش دارم درخواست که دادید یه اسکرین شات هم از برداشتیتون رو هم بزارید اینجا برای اینکه دیگه دوستان هم انگیزه پیدا کنند.
موفق باشید..

دوستان عزیز سعی کنید کلیکاتون رو هم انجام بدید.

افراد استاندارد می تونند با انجام کلیکاشون در طول روز تا 8 سنت از مشاهده تبلیغات درآمد داشته باشند،پس از دستشون ندید.

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
دوستانی که می گفتند با پیام
Max work reachedمواجه هستند نگران نباشند چون طبق جوابی که از سوی ناظر سیستم crowd flower داده شده این محدودیت برای این هست تا دیگر افراد بتونند این تسک روانجام بدند و در اینده می تونند با مراجعه به قسمت تسک این نوع تسک رو انجام بدند.

question:
I received this message
"Max work reached
Thank you for your awesome work! You've reached the limit of work for this particular task, but we do hope you'll try others! "
I can do those tasks ever?

answer:

Thanks for writing in. Don't worry! All contributors reach their max work limit on certain tasks from time to time. You will be able to work on the task in the future. Once you hit the work limit, you will not be able to continue working on the given task until the next batch of tasks is posted. The easiest way to differentiate between batches is by looking at the job ID, as each batch has a unique ID. Our task owners are always working to release new batches of these tasks, so please keep checking back for more. Sorry for any inconvenience and/or confusion and thanks for writing in!

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
ممنون
جالب بود. چه سریع هم جواب داد :D
Untitled.jpg

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
ممنون
جالب بود. چه سریع هم جواب داد
biggrinsmiley.gif

خواهش می کنم.انشا...برداشت های بیشتر تو روز های آتی.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
یه نکته جدید فکر کنم بین هر برداشت باید تقریبا ده روز فاصله باشه

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
عزیز من ثبت نام کردم.ولی اون قسمتی که گفتید وجود نداشت تا زیرمجموعه شما بشم!کمکم کنید.ممنون

latari

Registered User
لایک‌ها
86
کسی تا الان رفرال اجاره کرده از این سایت اصلا بابت کلیک رفرالها چقدر میده برای این میپرسم چون ماهی هر رفرال 20 سنت هست در آمدش چطوره اگر اجاره کنیم بابت تسکهایی که رفرال میزنن هم آیا کمیسیون میده

latari

Registered User
لایک‌ها
86
واسه حساب رایگان 7 روز هست یعنی شما هر 7 روز یکبار میتونی برداشت رو بزنی

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
نوید جان این وی پی ا.ن که فرمودین میشه همزمان 10 نفر ازش استفاده کنند؟ اگر بشه با بچه ها جمع بشیم و یکی 1 دلار بگذاریم کنار و یکی بخریم

نوید جان من با بعضی از تسکهای کازینو مشکل داشتم و برای تاییدشون یک پیغام میداد:و انجام نمیشد
Untitled.jpg
البته بعضی هاشون این مشکلو داشت.
راستی من دیشب به دومین 5 دلار رسیدم.فقط گویا باید بعد از 7 روز برداشت کنم...
ممنون

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
یه نکته جدید فکر کنم بین هر برداشت باید تقریبا ده روز فاصله باشه

سلام
برای اعضای استاندارد فاصله برداشت 7 روز و برای اعضای طلایی 5 روز هست.
موفق باشید..:)

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
عزیز من ثبت نام کردم.ولی اون قسمتی که گفتید وجود نداشت تا زیرمجموعه شما بشم!کمکم کنید.ممنون

سلام
شما گزینه register رو پیدا کنید وثبت نام کنید.اگر پیدا نکر دید با ای ید من در تماس باشید...

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان کسی میتونه بزرگواری کنه بگه چه تسکهایی هم آسونترند هم پول خوبی دارند . یه راهنمایی درمورد انجامشون بگه

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
کسی تا الان رفرال اجاره کرده از این سایت اصلا بابت کلیک رفرالها چقدر میده برای این میپرسم چون ماهی هر رفرال 20 سنت هست در آمدش چطوره اگر اجاره کنیم بابت تسکهایی که رفرال میزنن هم آیا کمیسیون میده

سلام
دوستان عزیز می تونند دوشیوه رو انتخاب کنند،افرادی که از تسک ها درآمد خوبی دارند وبه نظرشون کافی هست می تونند با رسیدن به برداشت،درآمد تسک ها رو برداشت کنند.راه دیگه می تونند درآمد حاصل از تسک ها رو به کار بگیرند برای ارتقا وخرید زیر مجموعه.انتخاب یکی از دو شیوه شخصی هست وبه نظر شما بستگی داره.

درامد حاصل از کلیک رفرال اجاره ای برای اعضای استاندارد:
Commissions from
Rented Referrals:

Extended Exposure :
$0.0100
Standard Exposure:
$0.0050
Fixed Advertisements :
$0.0050

در مورد دریافت کمیسیون بابت انجام تسک فعلا این طرح تو سایت وجود نداره،وبه نظرم امکان داره با ایجاد تغییرات بعدی در سایت این امکان اضافه بشه.

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
میگم س ا ک س با سرور های مختلف چیزی سراغ دارین؟
آخه مال من امریکا و انگلیس داره که تسک هاشون رو انجام دادم :)

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
میگم س ا ک س با سرور های مختلف چیزی سراغ دارین؟
آخه مال من امریکا و انگلیس داره که تسک هاشون رو انجام دادم :)
سلام
ببینید اکثر سرویس دهنده های ایرانی همینا رو دارن.برای معرفی یه سرویس دهنده مناسب پ.خ بدید.

latari

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
دوستان عزیز می تونند دوشیوه رو انتخاب کنند،افرادی که از تسک ها درآمد خوبی دارند وبه نظرشون کافی هست می تونند با رسیدن به برداشت،درآمد تسک ها رو برداشت کنند.راه دیگه می تونند درآمد حاصل از تسک ها رو به کار بگیرند برای ارتقا وخرید زیر مجموعه.انتخاب یکی از دو شیوه شخصی هست وبه نظر شما بستگی داره.

درامد حاصل از کلیک رفرال اجاره ای برای اعضای استاندارد:
Commissions from
Rented Referrals:

Extended Exposure :
$0.0100
Standard Exposure:
$0.0050
Fixed Advertisements :
$0.0050

در مورد دریافت کمیسیون بابت انجام تسک فعلا این طرح تو سایت وجود نداره،وبه نظرم امکان داره با ایجاد تغییرات بعدی در سایت این امکان اضافه بشه.

شما که زیر مجموعه دارید میانگین کلیکهاشون چطور هست قابل قبول هست که آدم اجاره کنه یا نمیارزه

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
شما که زیر مجموعه دارید میانگین کلیکهاشون چطور هست قابل قبول هست که آدم اجاره کنه یا نمیارزه
در حالت استاندارد میانگین زیر مجموعه هام :2 وگاهی 2 به بالا
در حالت طلایی هم راضی کننده هست:1به بالا وگاهی 1.8
در کل میانگین نفرات اجاره ای در سایت راضی کننده هست ونسبت به نوباکس که فعالیت داشتم خیلی بهتر هست.:)

Last edited:

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
اقا نوید دیروز همون ساعتی که گفتید میخواستم وصل شم وصل نمیشد. فکر کنم نمیشه 2 نفره استفاده کرد
AuthNotify, status: The remote connection was denied because the user name and password combination you provided is not recognized, or the selected authentication protocol is not permitted on the remote access server.
2/28/2013 3:45:55 PM PPTPClient: DialCompleted: DotRas.RasDialException: The remote connection was denied because the user name and password combination you provided is not recognized, or the selected authentication protocol is not permitted on the remote access server.

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
اقا نوید دیروز همون ساعتی که گفتید میخواستم وصل شم وصل نمیشد. فکر کنم نمیشه 2 نفره استفاده کرد
AuthNotify, status: The remote connection was denied because the user name and password combination you provided is not recognized, or the selected authentication protocol is not permitted on the remote access server.
2/28/2013 3:45:55 PM PPTPClient: DialCompleted: DotRas.RasDialException: The remote connection was denied because the user name and password combination you provided is not recognized, or the selected authentication protocol is not permitted on the remote access server.

نه ،شما می تونید به وی پی ان وصل شید ونفر دیگه به س.ا.ک.س ومشکلی نیست.
امشب انلاین بشید بهتون بگم مشکل از چی هست.:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا