• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد 5-4 دلار در روز:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
یعنی از نئو باکس بخام به پیزا پول رو واریز کنم گیر میکنم ؟ سایت پیزا نمیزاره چون وریفای نشده درسته ؟

اقا کسی ای پی انگلیسی یا المان نمیدونه از کجا گیر بیاریم برا مدت کم تا اکانت پیزا بسازیم .؟

سلام
دوستان سعی کنند از این به بعد از کلماتی مثل:تغییر ..و چیز پی ان و.. خودداری کننند که برای تایپیک مشکلی پیش نیاد.اگر در این مورد از من سوالی داشتید فقط پ.خ کنید،یا ای دی یاهو.

latari

Registered User
لایک‌ها
86
حیف شد به اون نود سنتی که گذاشته بود امروز نرسیدم الان اومدم دیدم دیگه نیست

rasoul60

Registered User
لایک‌ها
32
این پیام خطا بخاطر چی داده میشه. امشب بیشتر تسکها با این پیام که شما واجد شرایط نیستید.باز نشد!!!!
Untitled1.gif

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
این پیام خطا بخاطر چی داده میشه. امشب بیشتر تسکها با این پیام که شما واجد شرایط نیستید.باز نشد!!!!
مشاهده پیوست 314332

این نوع تسک رو قبلا انجام دادید یا جدید با اون روبرو میشید؟
تو حالت work mode گاهی اوقات این باگ هست،که با کلیک روی تسک این پیام ظاهر میشه.اگر دیدید پیام برای تسک های دیگه هم تکرار شد باید در انجمن crowd flower مطرح کنید.کاربران زیادی این مشکل رو دارند که با کلیک روی تسک جدید با این پیام روبرو میشن.دوستان اگر تونستند راهی رو معرفی کننند.:rolleyes:

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
اره همینه دیگه یه لحظه طمع کردم:D:D

تازه یه کاری کردم اصلا روم نمیشه بگم که :D من رفتم زیرمجموعه خودم شدم :lol::lol:
LOo0OL:D

تسک:
Write Questions and Answers

این نوع تسک حتما انجام بدید.

[h=1][/h]

دمت هات نوید جون7 دلار زدم.

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام. دوستان کسی نمیدونه این به چی گیر میده
pro.PNG

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
یه تسک 18 سنتی توی فتلاند هست که اصابم رو ریخته به هم 3 روزه هر موقع امتحان میکنم ارور میده.

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
یه تسک 18 سنتی توی فتلاند هست که اصابم رو ریخته به هم 3 روزه هر موقع امتحان میکنم ارور میده.
سلام
این تسک کازینو رو من هم هیج وقت نتونستم انجام بدم واگر دقت کرده باشید فکر کنم تا موقع رفرش شدن این تسک هنوز هست و برای همین اکثر کابرا اونو نمیتونن انجام بدن ومشکل به نظرم از تسک هست که با وجود تعیین تمام اطلاعات به درستی،آخر موقع چک کردن پیام ارور رو میده.
دیگه این 18 سنتی رو باید بیخیال شد:D

• Like
Reactions: M4U

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
تسک:Write Questions and Answers
این نوع تسک حتما انجام بدید.
این تسک در نئوباکس همیشه میاد (البته نه با این مبالغ بالا) اما چون نوشته کپی و پیست ممنوعه، طرفش نرفتم!

این سوال و جواب ها رو برای چی میخوان؟ حتماً برای درج در سایتشون و تولید محتوای اختصاصی میخوان دیگه. درسته؟ پس کپی و پیست به دردشون نمیخوره. مطمئنید بعداً بررسی نمیکنن که کپی و پیست بوده؟

latari

Registered User
لایک‌ها
86
این تسک در نئوباکس همیشه میاد (البته نه با این مبالغ بالا) اما چون نوشته کپی و پیست ممنوعه، طرفش نرفتم!

این سوال و جواب ها رو برای چی میخوان؟ حتماً برای درج در سایتشون و تولید محتوای اختصاصی میخوان دیگه. درسته؟ پس کپی و پیست به دردشون نمیخوره. مطمئنید بعداً بررسی نمیکنن که کپی و پیست بوده؟

ای آقا بچه های اینجا به محض اینکه تسک مبلغش اضافه میشه برداشت رو میزنن اصلا نمیزارن اونا فکر کنن درسته یا نه بچه ها الان پول رو گذاشتن جیبشون تسک خوبی بوده حیف به زمان ما نخورد والا امروز یه 10 دلار برداشت میزدم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
من فکر می کنم کمک بیشتری باید به هم بکنیم اگه توجه کنید این هندی های پدر سوخته همیشه موفق تر هستند و بیشترین تسک ها رو انجام میدن نمی دونم چه جوری اما هندیه یه دفعه دیشب تا حالا 85 تسک انجام داده در صورتی که بنده خودم دارم دنبال یه دونه تسک آزاد بودم که بشه انجام داد اما هیچی

شانس موفقیتشون فکر می کنم توی اینه که به هم یاد میدن و سیستم اطلاع رسانی خوبی نسبت به هم دارند ما داریم در این زمینه ضعیف عمل می کنیم البته نوید جان یه سری اطلاع رسانی های خیلی خوبی داشتند و ازشون تشکر می کنم

اما باید بیشتر بررسی کنیم ببینیم مشکل از کجاست اگر ما هر چی قوی تر عمل کنیم می تونیم کمک بهتری به هم دیگه بکنیمو در کنار هم موفق تر باشیم خوشحال میشم نظرات بقیه بچه ها رو هم بدونم

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
من فکر می کنم کمک بیشتری باید به هم بکنیم اگه توجه کنید این هندی های پدر سوخته همیشه موفق تر هستند و بیشترین تسک ها رو انجام میدن نمی دونم چه جوری اما هندیه یه دفعه دیشب تا حالا 85 تسک انجام داده در صورتی که بنده خودم دارم دنبال یه دونه تسک آزاد بودم که بشه انجام داد اما هیچی

شانس موفقیتشون فکر می کنم توی اینه که به هم یاد میدن و سیستم اطلاع رسانی خوبی نسبت به هم دارند ما داریم در این زمینه ضعیف عمل می کنیم البته نوید جان یه سری اطلاع رسانی های خیلی خوبی داشتند و ازشون تشکر می کنم

اما باید بیشتر بررسی کنیم ببینیم مشکل از کجاست اگر ما هر چی قوی تر عمل کنیم می تونیم کمک بهتری به هم دیگه بکنیمو در کنار هم موفق تر باشیم خوشحال میشم نظرات بقیه بچه ها رو هم بدونم

سلام
من هم با نظر دوست عزیزمون موافقم.اگه دوستان با تسکی مواجه شدن که ارزشمند بود یه اسکرین شات ازش بزارن واگر هم شد همرا با یک آموزش از اون.این جوری تایپیک بروز هست ودوستان با مراجعه به تایپیک از تسک های جدید مطلع خواهند شد.به هر حال همه از این کار گروهی بهره مند خواهند شد.;)

سربلند باشید...

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
Task های 9 سنتی رو خیلی راحت میشه انجام داد .. من حدود 45 دقیقه انجام دادم 5 دلار شد .. اون Task های کازینو که همه میگن رو من تا حالا ندیدم .. Task بیشتر از 9 سنت کلا ندیدم D:

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
سوال:
یک تسک می آد و با تعداد بالا ولی وقتی میخوایم حل کنیم اینو میده:(تا الانم حل نشده)
Thanks for your hard work!

You have completed all of the work that you can for this task. Please check back again in the future. We are always adding new jobs and would love to have your help.

You can find more tasks by going back to the list of available tasks

چرا اینجوری میشه؟تعدادشم رفته رفته کم میشه
ممکنه بعدا بیاد؟؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
سلام
سوال:
یک تسک می آد و با تعداد بالا ولی وقتی میخوایم حل کنیم اینو میده:(تا الانم حل نشده)
Thanks for your hard work!

You have completed all of the work that you can for this task. Please check back again in the future. We are always adding new jobs and would love to have your help.

You can find more tasks by going back to the list of available tasks

چرا اینجوری میشه؟تعدادشم رفته رفته کم میشه
ممکنه بعدا بیاد؟؟

این تسک ها روشما انجام دادی و دیگه تا زمانی که خودش اجازه نده یعنی دوباره نخواهد رفرش کنه شما نمی تونی بری سراغش

از این جا دیگه به بعد باید شکارچی تسک ها بشی یعنی دم دقیقه چک کنی ببینی کی به کی هستش اگر تسک جدید اومد پرش کنی دست زیاده تو این سایت این هندی ها و چینی (خب لامصب ها یک سوم جمعیت جهان این دو تا کشور دارن) داغون میکنن یه تسک نمی زارن باشه وقتی تسک های کازینو میاد 20 دقیقه بعد دیگه تسکی نیست انجام بده آدم

show_man

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوستان عزیز. من یه سوالی دارم. چجوری میشه وقتی به درامد روزانه 5 دلار رسید بعدش مبلغو برداشت کنی ؟ من خودم هیچ حساب اینترنتی مثلا پی بال و این چیزا ندارم. اگه بخوام پولمو بردارم باید چی کار کنم؟ اینو بهم توضیح بدید دوزاریم صاف میشه تو این قضیه.ممنون .

rasoul60

Registered User
لایک‌ها
32
از دوستان کسی این تسک 32 سنتی رو انجام داده؟ کسی بلده چجوریاس؟ خیلی راحت باز میشه اما بلد نیستم باید چیکار کنم:wacko:

[h=1]Search for terms and record the search results (Now Paying 20% More!)[/h]tasks32.gif

task10.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا