آقا من زیرمجموعه شما شدم،ایمیلیم رو پ.خ میکنم که اطلاعات لازم رو بفرستین،ممنون
آموزش تصویری تسک ها:شماره 2
(Quick Site Review)،(Review a web listing)،(Brief Website Survey)،(Site Feedback)،(Fast Site Review and Feedback)،(Very Quick Site Review and Perform a quick page review and provide feedback on it)،(Review a site description and quickly provide feedback)،(Perform a quick page review and provide feedback on it)،(Rate a website's Fast Site Review and Provide Your Thoughts)،(Analyze a Website Page and Provide Snap Judgement)،(Fast Site Review and Provide Your Thoughts).....
آموزش تصویری
کسی نمیدونست؟
بايد يه چندتا عكس هم لود ميشد كه عنوان سايتي توش هست كه بايد تويه گوگل سرچ كنيکسی نمیدونست؟
دوستان الان اين يعني چقدر؟
Main balance: $.4940
آقا شماها چطوري تويه 1 ساعت و نيم 5 دلار در مياريد؟من 1 دلار هم نميتونم در بيارمیعنی حدود 49 سنت.یعنی حدود نیم دلار.یعنی حدود 1700 تومان و .....
![]()
آقا شماها چطوري تويه 1 ساعت و نيم 5 دلار در مياريد؟من 1 دلار هم نميتونم در بيارم
الان اين يعني يه دلار؟
$1.1670
دوستان من بعضي جواب ها رو الكي دادم ولي پول رو به اكانت اضافه كرد مشكلي پيش نمياد؟
ماله من الان 2 دلار شد
نه داداش اینکارو نکندوستان من بعضي جواب ها رو الكي دادم ولي پول رو به اكانت اضافه كرد مشكلي پيش نمياد؟
ماله من الان 2 دلار شد
همه رو الكي نميزنم.به عنوان مثال تاريخ رو.ممكنه ماه ميلاديش مثلا اشتباه بشهنه داداش اینکارو نکن
بذار یه توضیحی بدم
تسک هایی که تو پروباکس انجام میدی در اصل متعلق به شرکت crowedflower هستن ، شما هر جای دیگه اینترنت حتی با یه سایته دیگه بخواین این تسک ها رو انجام بدین با ای پیه کامپیوتر شما
سیو میشه ، من تسک هایی که تو پروباکس انجام میدادم تو نئوباکس نمی تونستم انجام بدم!
حالا این شرکت دقیق میزان دقت شما تو انجام تسک ها رو زیره نظر داره و بعدها احتمالا( چون هنوز من ندیدم اینکارو بکنن) ممکنه نذاره یو تسک انجام بدی!
شما اصلا میتونی توخوده سایت crowdflower ثبت نام کنی و ببینی چه تسک هایی رو انجام دادی ...
آقا من زیرمجموعه شما شدم،ایمیلیم رو پ.خ میکنم که اطلاعات لازم رو بفرستین،ممنون