• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
100% ریو بگیر ، من جاتون بودم اصلاً به سیلو فکر نمیکردم ، نه اینکه ماشین بدی باشه ولی به قول دوستمون دیگه دورانشون گذشته . اما اگه یه تمیزش رو گیر آوردی به فی بخرش نه 20 تومن .

اینجا قیمتارو نگاه کن : باما، خرید و فروش خودرو صفر و دست دوم | bama.ir

TABRIZ-MACHINERY

Registered User
لایک‌ها
25
پارون.ما نه پانوراما یا پانورامیک میگن بهش به معنی سقف تمام شیشه ای که تو بنز و بی ام و و ازرا پرنجر هستش.
این همون سان روفه ولی تو مدلای تولید داخل یدونست.کم اپشن ترین یا بی اپشن ترینش همیشه مونتاژ میشه.

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
پارون.ما نه پانوراما یا پانورامیک میگن بهش به معنی سقف تمام شیشه ای که تو بنز و بی ام و و ازرا پرنجر هستش.
این همون سان روفه ولی تو مدلای تولید داخل یدونست.کم اپشن ترین یا بی اپشن ترینش همیشه مونتاژ میشه.

زیر خاکی پیدا میکنی نصفه شبی

400kg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
شمایی که 20 میخوای بدی سیلو..20بده HONDA ACCORD 92EXIبگیر..سفارش آمریکا موتور 2300 سی سی دنده اتومات انژکتور..ABSو........(البته اگه گیر بیاری و طرف حاظر باشه بفروشه با این قیمت..نشد ک باید بری سراغ مدل EXش که دنده ای هست و 2000ماهم 12ساله داریم ش:D)
در ضمن قیمت پرت داده 20 تومن!>..میگن شهر ک شلوغ باشه غورباقه وینچستر مییاره بیرون...البته در زمونه ای ک پراید 20تومنه...سیلو باید 30تومن باشه....
ریو هم شما پراید رو با یه اتاق بزرگتر در نظر بگیر....ایمنی ش هم تعریفی نداره...همچنین فنی ش....
گزینه های خوبی هست با 20تومن........(البته گزینه های من همه خارجی دهه 90 هست)

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
شمایی که 20 میخوای بدی سیلو..20بده HONDA ACCORD 92EXIبگیر..سفارش آمریکا موتور 2300 سی سی دنده اتومات انژکتور..ABSو........(البته اگه گیر بیاری و طرف حاظر باشه بفروشه با این قیمت..نشد ک باید بری سراغ مدل EXش که دنده ای هست و 2000ماهم 12ساله داریم ش:D)
در ضمن قیمت پرت داده 20 تومن!>..میگن شهر ک شلوغ باشه غورباقه وینچستر مییاره بیرون...البته در زمونه ای ک پراید 20تومنه...سیلو باید 30تومن باشه....
ریو هم شما پراید رو با یه اتاق بزرگتر در نظر بگیر....ایمنی ش هم تعریفی نداره...همچنین فنی ش....
گزینه های خوبی هست با 20تومن........(البته گزینه های من همه خارجی دهه 90 هست)

شیطون میخوای هوندا آکورد برادرتو غالب کنی;)

khodroreview

Registered User
لایک‌ها
7
سایت khodroreview: رولزرویس با رونمایی از ریس (Wraith) در نمایشگاه ژنو، رقابتش با بنتلی را وارد مرحله‌ تازه‌ای کرد. ریس یک کوپه دو در براساس مدل گوست است که رولزرویس می‌گوید قوی‌ترین مدلی است که در تاریخ این کارخانه ساخته شده و با بنتلی جی‌تی کنتینانتال رقابت می‌کند.

نام خودرو از یکی از مدل‌های کلاسیک رولزرویس گرفته شده که در سال ۱۹۳۸ ساخته شد. شباهت جلوی ماشین به مدل گوست حفظ شده و شیب آرام سقف به سمت عقب خودرو ظاهر خاصی به ماشین داده است.

files_articles_RR_-Wraith_04[5ba6b57784509bab9e41c82ffc9bd5d0].jpg

ماشین بر روی شاسی مدل گوست ساخته شده است. این همان شاسی است که ب ام و سری ۷ هم بر روی آن ساخته می‌شود. موتور ماشین دوازده سیلندر با حجم ۶.۶ لیتر و دو سیستم توربو است. این موتور هم از مدل گوست به امانت گرفته شده اما مهندسان رولزرویس با تغییراتی در آن قدرتش را از ۵۳۶ اسب بخار به ۶۲۴ اسب بخار افزایش داده‌اند. این موتور با جعبه دنده هشت سرعته اتوماتیک ساخت زد اف در ۴.۶ ثانیه سرعت ماشین را از صفر به صد کیلومتر در ثانیه می‌رساند. حداکثر سرعت ماشین به طور الکترونیکی به ۲۵۰ کیلومتر در ساعت محدود شده است.

files_articles_RR_-Wraith_05[53aefee3bf65c8478215fa90788beaba].jpg

داخل خودرو با الهام از قایق‌های لوکس تفریحی طراحی شده است. صدها چراغ کوچک فایبر اپتیک با دست در تار و پود سقف دوخته شده تا آسمانی پر ستاره را برای سرنشینان ریس شبیه‌سازی کند.

رولزرویس اولین خودروساز جهان است که از سیستمی به نام «تعویض دنده با کمک ماهواره» در این خودرو استفاده کرده است. این سیستم با اطلاعاتی که از راهیاب ماهواره‌ای درباره مسیر پیش رو دریافت می‌کند، تغییر دنده‌ها را تنظیم می‌کند.

رولزرویس از حالا برای این ماشین با قیمت ۲۴۵ هزار یورو سفارش خرید قبول می‌کند. تحویل ماشین‌ها از زمستان آینده آغاز خواهد شد.

files_articles_RR_-Wraith_02[031440fd184bf16cf306cf9e58b46af1].jpg

کارخانه بنتلی هفتاد سال بخشی از رولزرویس بود و مدل‌های مشابهی تولید می‌کرد اما بعد از جدا شدن این دو کارخانه در سال ۱۹۹۸ هر یک بخش جداگانه‌ای از بازار ماشین‌های بسیار لوکس را در اختیار گرفت.

رولزرویس بیشتر به دنبال ساخت ماشین‌های بزرگ‌تر و اشرافی‌تر نظیر مدل فانتوم رفت و بنتلی بخش اسپرت‌تر بازار خودروهای لوکس را تصاحب کرد. اما با‌عرضه رولزرویس گوست در سال ۲۰۰۹ و بنتلی فلایینگ اسپر جدید، دو کارخانه تلاش می‌کنند به رقابت را به بازارهای یکدیگر بکشانند.

بنتلی و رولزرویس اگرچه هر دو مارک‌های انگلیسی هستند اما رقابت آن‌ها در حقیقت یک نبرد آلمانی بین ب ام و و فولکس‌واگن، مالکان این دو کارخانه است. برخی منتقدان می‌گویند نفوذ آلمان ها بر این دو مارک باعث شده شخصیت اشرافی انگلیسی آن‌ها از بین برود، اما حتی اگر این ادعا درست هم باشد، مدیریت آلمانی باعث افزایش فروش و موفقیت هر دو کارخانه شده است.

رولزرویس سال گذشته ۳۵۷۵ دستگاه خودرو در سراسر جهان فروخت که بیش از سه برابر ۱۰۰۲ دستگاهی است که این کارخانه در سال ۲۰۰۹ به بازار عرضه کرد. بنتلی هم در سال ۲۰۱۲ هشت هزار و ۵۱۰ ماشین فروخت که ۲۲ درصد بیشتر از فروش سال قبل بود. منبع: khodroreview.com

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
امروز رفتم شهر ماشین و یه سیلو سفید مدل 80 پیدا کردم ظاهریش تمیزه یه لکه رنگ و دو سه تا لک روی سپراش داره که میشه درستش کرد در کل ماشین تمیزیه
فنیش رو هم بردم به یه تعمیرکار دوو نشون دادم که تاییدش کرد ترمزهاشم داده تقویت کردن و یکسال بیمه و لاستیک هاشم 80 درصده ماشین 130 هزار کارکرده

و در نهایت 13 تومن معامله اش کردیم فردا عکسشو می زازم ماشین الان بنگاه خوابیده تا فردا سند بزنیم :D

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
سیلو بگیر بهتره !
اگه در حد نو باشه که حرف نداره !
قیمتش هم خوبه ..

ریو چیه آخه ..... :D

bijan darbari

Registered User
لایک‌ها
258
سلام

از نظر موتوری که ریو خیلی برتره.( 16 سوپاپ و موتور قوی تر و پرشتاب تر )
از نظر بدنه هم ریو امنیتش از سیلو بیشتره ( هرچی باشه طراحی 2003 هستش و اگه ایربگ داشته ایمنیش در حد 206 هستش )
قطعات ریو هم فکر کنم تو بازار فراوون تر باشه.
ریو های تمیز هم به نسبت دوو خیلی فراوون ترن.

پس برا چی می خوای سیلو بخری؟؟؟!!!!
قبول دارم سیلو ماشین خوبیه ولی هرچی باشه 12 سال از عمرش گذشته.و ماشین قدیمی تری هستش.

ولی بعید بدونم قیمت سیلو و ریو یکی باشه.

ولی خب قبول دارم تعادل و لذت رانندگی سیلو از ریو بیشتره ( تست کردم سیلو از سمند هم سرپیچا بهتر رد میشه )

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
درود

به نظرتون بهترین وتور بی کلاچ که قیمتش از 2 تومن بیشتر نباشه چی خوب هست ؟ لطفا دلیل تون هم بگید

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
سلام

از نظر موتوری که ریو خیلی برتره.( 16 سوپاپ و موتور قوی تر و پرشتاب تر )
از نظر بدنه هم ریو امنیتش از سیلو بیشتره ( هرچی باشه طراحی 2003 هستش و اگه ایربگ داشته ایمنیش در حد 206 هستش )
قطعات ریو هم فکر کنم تو بازار فراوون تر باشه.
ریو های تمیز هم به نسبت دوو خیلی فراوون ترن.

پس برا چی می خوای سیلو بخری؟؟؟!!!!
قبول دارم سیلو ماشین خوبیه ولی هرچی باشه 12 سال از عمرش گذشته.و ماشین قدیمی تری هستش.

ولی بعید بدونم قیمت سیلو و ریو یکی باشه.

ولی خب قبول دارم تعادل و لذت رانندگی سیلو از ریو بیشتره ( تست کردم سیلو از سمند هم سرپیچا بهتر رد میشه )

امرزو ماشین رو گرفتم و تا حدودی تستش کردم
با دنده سه راحت ۱۱۰ تا رو پر میکنه و شتابش عالیه ترمز هاشم که نقطه ضعفشه تقویت شده اس و واقعا خیلی خوب ماشین رو جمع میکرد
کلا ماشین برام 13 تومن تموم شد که اگه با این پول میخواستم یه ریو به این تمیزی بگیرم باید حداقل 22 پول میدادم حتی پراید تمیز هم گیرم نمی اومد انصافا ماشین خوبیه فردا عکسشم می زارم خودتون قضاوت کنید

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
امرزو ماشین رو گرفتم و تا حدودی تستش کردم
با دنده سه راحت ۱۱۰ تا رو پر میکنه و شتابش عالیه ترمز هاشم که نقطه ضعفشه تقویت شده اس و واقعا خیلی خوب ماشین رو جمع میکرد
کلا ماشین برام 13 تومن تموم شد که اگه با این پول میخواستم یه ریو به این تمیزی بگیرم باید حداقل 22 پول میدادم حتی پراید تمیز هم گیرم نمی اومد انصافا ماشین خوبیه فردا عکسشم می زارم خودتون قضاوت کنید

مبارکه ...

خودمم شاید بگیرم اگه در حد نو پیدا بشه :)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,508
کاهش 500 هزار تا 4 میلیونی قیمت خودرو/ به ما عیدی بدهید
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۱۴

معاون اول رئیس جمهور اعلام کرد: قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا 500 هزار تومان تا 4 میلیون تومان کاهش می‌یابد.ومدیرعامل گروه خودروسازی سایپا از انجام توافق با وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان برای کاهش قیمت انواع محصولات این گروه خودروسازی خبر داد.

n00276079-b.jpg

به گزارش جهان به نقل از مهر، محمدرضا رحیمی در مراسم رونمایی از سه محصول جدید گروه خودروسازی سایپا گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا 500 هزار تومان تا 4 میلیون تومان کاهش خواهد یافت.

وی افزود: خودروسازی با این کار به بنده، وزیر صنعت، معدن و تجارت و مردم عیدی بدهند.

وی خواستار برنامه‌ریزی برای صادرات 100 تا 200 هزار خودرو برای سال آینده شد و گفت: خودروسازان با این کار می‌توانند نیازهای ارزی‌شان را خودشان تامین کنند و اضافه آن را نیز به بانک مرکزی بدهند.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا نیز در این برنامه از انجام توافق با وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان برای کاهش قیمت انواع محصولات این گروه خودروسازی خبر داد.

سعید مدنی گفت: اگرچه با شرایط فعلی امکان کاهش قیمت خودرو وجود ندارد اما به منظور تنظیم بازار و عمل به توافقات با وزارت صنعت، معدن و تجارت، قیمتها را در بازار کاهش خواهیم داد.

وی خواستار واگذاری قیمت‌گذاری خودرو به خودروسازان شد و در عین حال افزود: نظارت عالیه از سوی سازمان‌های دولتی بر بازار خودرو همچنان می‌تواند حفظ شود.

شورای رقابت در جلسه عصر امروز یکشنبه خود قرار است چارچوب قیمت‌گذاری خودرو را نهایی و تصویب کند.

به گزارش جهان، در همین حال،‌ سعید مدنی مدیرعامل سایپا در مراسم رونمایی از سه محصول جدید سایپا اظهارداشت: با وزارت صنعت در مورد قیمت خودرو توافق کرده‌ایم که این قیمت‌ها اعلام خواهد شد ولی تا زمانی که شرایط فراهم نشود امکان کاهش قیمت وجود ندارد.

وی تصریح کرد: توافق‌هایی برای تنظیم بازار خودرو صورت گرفته و همکاری‌های لازم را در این مورد خواهیم داشت.

مدنی تأکید کرد: دولت قیمت‌گذاری خودرو را به خودروسازان واگذار کند و البته پیشنهاد می‌کنیم نظارت‌هایی نیز از طرف سازمان‌های دولتی بر کار خودروسازان وجود داشته باشد.

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
500هزار تومن.انگار به گدا کمک میکنن.من که خرید ماشینو کنسل کردم.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
رئيس شوراي رقابت اعلام کرد: در جلسه عصر يکشنبه اين شورا دستورالعمل موقتي قيمت گذاري خودرو به تصويب رسيد تا فعلا براساس اين دستورالعمل، قيمت ها تعيين و اعلام شود. بر اساس اين دستورالعمل قيمت کارخانه خودروهاي مختلف بين 2.5 ميليون تومان براي انواع پرايد، بين ۱۰ تا ۱۴ ميليون تومان براي انواع پژو ۲۰۶ و بين ۱۰ تا ۱۲ ميليون تومان براي انواع تندر ۹۰ کاهش مي يابد.جمشيد پژويان در گفتگو با مهر درباره نتايج جلسه عصر يکشنبه شوراي رقابت که موضوع دستورالعمل قيمت گذاري خودرو را در دستور کار داشت، گفت: در اين جلسه که همه اعضا حضور داشتند، دستورالعملي براي راهنمايي کارگروه خودرو توسط شوراي رقابت صادر شد.رئيس شوراي رقابت اظهار داشت: همچنين فرصت 21 روزه کاري به مرکز ملي رقابت داده شد تا در اين مدت قيمت هاي واقعي را پس از بررسي هاي لازم استخراج کند تا در اين باره تصميم گيري شود.پژويان در عين حال اعلام کرد: براي اينکه در اين مدت معاملات خودرو متوقف نشود، دستورالعمل موقتي قيمت گذاري خودرو به تصويب رسيد. برهمين اساس، مقرر شد فعلا قيمت خودرو براساس نرخ مصوبه قبل از شهريورماه 91 به علاوه نرخ تورم بخشي در نيمه دوم سال تعيين و اعلام شود. (نرخ تورم بخشي نيمه دوم سال حدود 13.5 درصد برآورد مي شود.)

وي در پاسخ به اين پرسش که آيا کاهش قيمت 500 هزار تا 4 ميليون توماني خودرو با اين دستورالعمل ملغي مي شود يا خير؟ گفت: اگر ميزان کاهش قيمت ها منطبق بر اين دستورالعمل باشد، مسئله اي نخواهد داشت، در غير اين‌صورت و در صورتي که بيش از آن رقم باشد، قيمتها غيرقانوني خواهد بود.در همين حال معاون اول رئيس جمهور که روز گذشته در مراسم رونمايي از ۳ خودروي جديد شرکت سايپا حاضر شده بود، از خودروسازان خواست به مردم عيدي دهند و قيمت محصولات خود را ۵۰۰ هزار تا ۴ ميليون تومان کاهش دهند. مديران عامل ايران خودرو و سايپا نيز اعلام کردند که قيمت ها را کاهش خواهند داد و قيمت هاي جديد را به زودي اعلام خواهند کرد.بر اين اساس قيمت شهريور برخي خودروهاي توليد داخل، قيمت فعلي کارخانه آن ها و قيمت بر اساس فرمول شوراي رقابت در جدول آمده است:
نوع خودرو قيمت شهريور ۹۱ قيمت فعلي کارخانه قيمت بر اساس فرمول شوراي رقابت

سايپا SL 131 11.540.000 15.700.000 13.097.000

سايپا SL 132 11.660.000 16.100.000 13.234.000

تيبا 15.430.000 19.790.000 17.513.000

پژو ۲۰۶ تيپ ۲ 19.424.000 32.000.000 22.046.000

پژو ۲۰۶ تيپ ۶ 24.970.000 42.500.000 28.340.000

پژو ۲۰۶ صندوقدار V8 22.690.800 36.000.000 25.754.000

پژو ۲۰۷ اتوماتيک 27.320.000 49.500.000 31.000.000

سمند سورن ELX 23.305.000 30.000.000 26.451.000

پژو پارس اتوماتيک 20.900.000 40.300.000 23.721.000

پژو GLX 405 17.906.000 23.000.000 20.323.000

تندر ۹۰ يورو4 E1 ايران خودرو 18.900.000 32.500.000 21.451.000