• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش مکالمه فرانسه بصورت گام به گام

آیا این آموزش برای شما موثر بود؟

• خیر

Votes: 8 20.0%
  • بلی

Votes: 32 80.0%

• Total voters
    40

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
احتمالا خیلی از دوستانی که به زبان های خارجی علاقه دارند، با روش پیمسلر آشنایی دارند، روشی که مبتنی بر گوش کردن و تکرار هست و با روشی بسیار ساده میتونه مکالمه هر زبانی رو آموزش بده. روشی که بعنوان نصرت شناخته میشه در واقع ترجمه همین روش هست. متاسفانه نسخه فارسی این روش برای آموزش فرانسه در دسترس نیست، خواستیم یه تلاشی بکنیم برای فارسی سازی این روش برای یادگیری زبان فرانسه. البته تجهیزات استودیویی و گوینده حرفه ای نداریم، چند نفر از دوستان هستن که بهترین صدارو از بینشون انتخاب کردیم که البته خیلی هم چنگی به دل نمیزنه ولی اصل مطلب یادگیری هست که کفایت میکنه همین صدا و صداگذاری. حالا یه بخش کوتاه رو میزارم اگه دوستان استقبال کردن، میتونیم مابقی رو هم به همین شکل فارسی کنیم برای استفاده دوستان.

دیدن تمام فایلهای پیوست شده: لینک

ویرایش:

فصل 1 - درس 1
مدت زمان 28:49 دقیقه
حجم: 11 مگابایت
کیفیت: 56Kbps
لینک دانلود: فصل 1 - درس 1.zip

فصل 1 - درس 2
مدت زمان 28:03 دقیقه
حجم: 2 مگابایت
کیفیت: 20Kbps
لینک دانلود: مشاهده پیوست 338949

Last edited:

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
خسته نباشی دوست عزیز ... عالی بود! دمت گرم ... دارم ببخشید! شما انگلیسی بلدید رو یاد میگیرم! بابا ایول دارید ...

Last edited:

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
خسته نباشی دوست عزیز ... عالی بود! دمت گرم ... دارم ببخشید! شما انگلیسی بلدید رو یاد میگیرم! بابا ایول دارید ...

خیلی ممنون دوست عزیز؛

این اموزش مجموعا 45 ساعت شامل 90 بخش نیم ساعته میشه. من شخصا خودم 2-3 سال پیش اینو تا نصفه گوش کردم و خیلی راحت میتونم با توریست های فرانسوی چند دقیقه ای صحبت کنم. کسی که تا انتها دوره رو ادامه بده مطمئنا از شخصی که چند سال وقتش رو تو آموزشگاه ها هدر داده، بهتر میتونه مکالمه کنه. لطفا دوستان دیگه هم دانلود کنن و گوش کنن. حدود 8 دقیقه بیشتر نیست ولی در پایان 8 دقیقه شخصی که کوچکترین آشنایی با زبان فرانسه نداره میتونه براحتی چند جمله فرانسه صحبت کنه. همینطوری که به بخش های بعدی میرسه پیشرفته تر میشه ولی در سختی یا راحتی یادگیری تغییری ایجاد نمیشه، فقط کافیه گوش کنید و تکرار کنید و بعد از حدود 20 درس میتونید خیلی راحت خودتون رو معرفی کنید، احوال پرسی کنید، آدرس بپرسید و خیلی مکالمات دیگه. تا انتها هم کسی گوش بده فکر میکنم در حد کفایت هست. این مجموعه حتی برای دوستانی که قصد دارن بصورت گرامری و آموزشگاهی فرانسه رو دنبال کنن هم مفیده و قطعا شخصی که کل این مجموعه رو گوش کنه سر کلاس زبان از همه بیشتر حرف میزنه :)

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
عالي بوددددددددددددددددددددددددددددددددد ممنون بابت اين كار فرهنگيتوننننننننننننننن خيلي ممنون:rolleyes:

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
احتمالا خیلی از دوستانی که به زبان های خارجی علاقه دارند، با روش پیمسلر آشنایی دارند، روشی که مبتنی بر گوش کردن و تکرار هست و با روشی بسیار ساده میتونه مکالمه هر زبانی رو آموزش بده. روشی که بعنوان نصرت شناخته میشه در واقع ترجمه همین روش هست. متاسفانه نسخه فارسی این روش برای آموزش فرانسه در دسترس نیست، خواستیم یه تلاشی بکنیم برای فارسی سازی این روش برای یادگیری زبان فرانسه. البته تجهیزات استودیویی و گوینده حرفه ای نداریم، چند نفر از دوستان هستن که بهترین صدارو از بینشون انتخاب کردیم که البته خیلی هم چنگی به دل نمیزنه ولی اصل مطلب یادگیری هست که کفایت میکنه همین صدا و صداگذاری. حالا یه بخش کوتاه رو میزارم اگه دوستان استقبال کردن، میتونیم مابقی رو هم به همین شکل فارسی کنیم برای استفاده دوستان.

حجم فایل رو کم کردم با کیفیت 50kbps که حجمش بعد از زیپ شدن 1.24 مگ هست:مشاهده پیوست 321679
درود،

عالی بود.

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
عـــــــــــــــــالي
عـــــــــــــــــالي
عـــــــــــــــــالي

خداكنه ادامه پيدا كنه

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
حتما ادامه بدید لطفا . دلسرد نشید هیچوقت . یا یک سایت بسازید و فایلها رو اونجا بذارید تا ما دانلود کنیم . من این صفحه را بوکمارک کردم تا هر روز بیام و فایلم رو دانلود کنم . دم شما گرم .

بی نهایت استفاده بردم و فکر میکنم یه چیزایی یاد گرفتم . هر روز سعی میکنم ادامه بدم و تمرین کنم . فقط چون فهمیدن تلفظ اینکه دقیقا چی میگن سخته اگر امکانش باشه در کنار فایل ویدئویی فونوتیک میگن چی میگن که مثلا اینطوری خوانده میشه رو هم بذارید . در هر تمرین چندتا کلمه که بیشتر نیست . یک فایل تکست که بنویسه داخلش طرز خوندنش رو کفایت میکنه . یا مرجعی بدید که اونجا نوشته باشه .

Last edited:

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
راستي كي پارت 2 رو ميذاريد از ديرور به اينور هي مدام ميگم اسكيو وو كومپخوني لوونگله؟؟؟ :D

Last edited:

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315

botrakia

Registered User
لایک‌ها
72
اگه خواستی من میتونم روی وبم قرار بدم .

دانلود كتاب

موفق باشی ادامه بده .

دوست عزیز متأسفانه کتاب هایی که شما میذاری ، خوندنش سخته ! واسه اینکه از برگ های کتاب یک راست اسکن شدن . یه نگاهی به سایتی که تو پیغام خصوصی براتون می فرستم بندازین . اگه کتاباتون مثل اون سایت بشه خیلی خوب می شه . و مرجع کتاب های دانلودی خوب ایرن ، می شه 2 تا .

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
دوست عزیز متأسفانه کتاب هایی که شما میذاری ، خوندنش سخته ! واسه اینکه از برگ های کتاب یک راست اسکن شدن . یه نگاهی به سایتی که تو پیغام خصوصی براتون می فرستم بندازین . اگه کتاباتون مثل اون سایت بشه خیلی خوب می شه . و مرجع کتاب های دانلودی خوب ایرن ، می شه 2 تا .

والا من هم از یکی از بزرگترین سایتها این کتاب ها رو قرار میدم و فعلا بیشتر از این در توانم نیست که خودم اسکن درست حسابی قرار بدم . ولی چشم از این به بعد یک کاریش میکنم .

راستی اگه مایل به همکاری بودی میتونی برام پ.خ بدی .

(دوستان به خاطر اسپم معذرت .:blush:)

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
ممنون منتظرم دان بشه بريم ادامه ي اسكيتو رو بخونيم:lol:

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
فقط فضای اپلود من محدود به 19 مگ هست. کاش میشد وبمستر یه کمی فضا میداد بهم که فایلهارو اپلود کنم :( دوتا درس اپلود کنم دیگه جا نداره

بالا