• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش مکالمه فرانسه بصورت گام به گام

آیا این آموزش برای شما موثر بود؟

• خیر

Votes: 8 20.0%
  • بلی

Votes: 32 80.0%

• Total voters
    40

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
فقط فضای اپلود من محدود به 19 مگ هست. کاش میشد وبمستر یه کمی فضا میداد بهم که فایلهارو اپلود کنم :( دوتا درس اپلود کنم دیگه جا نداره

من توي سايتم قرار ميدم .
شما فايلهات رو پ.خ كن من تو سايت قرار ميدم .
موفق باشي;)

botrakia

Registered User
لایک‌ها
72
فقط فضای اپلود من محدود به 19 مگ هست. کاش میشد وبمستر یه کمی فضا میداد بهم که فایلهارو اپلود کنم :( دوتا درس اپلود کنم دیگه جا نداره

خب گرامی از پرشین گیگ استفاده کن

پ ن : اگه تو ثبت نام با دشواری مواجه شدی ، ایمیلتو برام پیام خصوصی کن برات دعوتنامه بفرستم .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
وای بی نهایت ممنون و سپاسگزار و متشکرم از شما . نمی دونی چقدر خوشحال و شاد شدم . اگر فضا نداری میتونیم واست هاست دانلود بگیریم .یا این مدیافایر هم گزینه خوبیه میشه اونجا هم آپلود کرد . خلاصه هر کمکی از دستمون برای ادامه این فعالیت بسیار عالی بربیاد دریغ نمی کنیم . فقط شما ادامه بدید و به فکر فضا و ... نباشید !

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
کار ساده ای نیست. فکر نمیکنم بتونیم بیشتر از هفته ای 2 بخش 30 دقیقه ای بزاریم.

به نظر من هم هفته ای دو یا سه جلسه خیلی خوب میشه . 3 جلسه که عالی میشه . چون خوندن و تکرار و یادگیری اینها زمان میبره . من از صبح که گوش دادم همش دارم با خودم فرانسه حرف میزنم !! روانی شدم از بس گفتم من انگلیسی می فهمم ، من کمی فرانسه می فهمم . من فرانسه نمی فهمم و ببخشید . مهمترین مسئله الان برای من اینه که تا چه مدت شما میتونید ادامه بدید و دلسرد نشید و دل از کار نکنید .

پیشنها میکنم تو یک آپلود سنتر مثل مدیافایر آپلود کنید و توی چندین و چندتا انجمن مختلف تاپیک کنید . اینطوری هم مختص به یک سایت نمیشه و هم اینکه فراگیر زیادی پیدا میکنید و انگیزه میشه واستون .تازه کار ترجمه و ... هم ممکنه بیفته واستون ! خدارو چه دیدی !

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
به نظر من هم هفته ای دو یا سه جلسه خیلی خوب میشه . 3 جلسه که عالی میشه . چون خوندن و تکرار و یادگیری اینها زمان میبره . من از صبح که گوش دادم همش دارم با خودم فرانسه حرف میزنم !! روانی شدم از بس گفتم من انگلیسی می فهمم ، من کمی فرانسه می فهمم . من فرانسه نمی فهمم و ببخشید . مهمترین مسئله الان برای من اینه که تا چه مدت شما میتونید ادامه بدید و دلسرد نشید و دل از کار نکنید .

پیشنها میکنم تو یک آپلود سنتر مثل مدیافایر آپلود کنید و توی چندین و چندتا انجمن مختلف تاپیک کنید . اینطوری هم مختص به یک سایت نمیشه و هم اینکه فراگیر زیادی پیدا میکنید و انگیزه میشه واستون .تازه کار ترجمه و ... هم ممکنه بیفته واستون ! خدارو چه دیدی !

نه نمیخوام همه جا جار بزنم. هر درس هم که اپلود میکنم نهایتش یک هفته بعدش پاک میکنم. نمیخوام همه جا پر بشه. از دوستانی هم که استفاده میکنن تقاضا میکنم فقط برای استفاده شخصی استفاده کنن و جایی اپلود نکنن بصورت پابلیک. شاید بعدا بخوام بفروشمش اخه واقعا زحمت داره. یه چیزی در حد میکس فیلم هست. باید هر بخش رو مجزا ضبط کنیم، از نظر دیستورشن فرکانسی باید چک بشه. بلندی صدا باید یکنواخت باشه. لحن گفتار باید عادی و مناسب جمله باشه. و در جای درست قرار بگیره و آخر سر رندر و ذخیره بشه. اگه به خودم بود که اصلا نیازی به ترجمه نداشتم، همونطور که تا نصفش گوش کردم انگلیسی به فرانسه بود و چون انگلیسی بلدم مشکلی نداشتم. اینم بدونید که این مجموعه قیمت بالایی داره، اینجا میتونید ببنید، پس این آموزش رو دست کم نگیرید، خیلی موثره. سه فصلی که من دارم دقیقا همین محصول هست که لینک دادم که سه تا 119 دلار میشه! از دوستان کسی اگه انگلیسی > فرانسه (فرانسه بعنوان زبان دوم برای انگلیسی زبان ها) رو نیاز داشت بهم پ.خ بده براش روی DVD بفرستم.

من آموزش عربی مصری این مجموعه رو هم دارم و گوش کردم تا انتها. الان MBC نگاه میکنم حدود 80% زیر نویس هارو متوجه میشم!

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
دوستانی که دانلود نکردن توجه کنن که برای گذاشتن بخش دوم مجبورم فایل بخش اول رو حذف کنم.

Andromeda3b

Registered User
لایک‌ها
9
واقعا ممنون از زحمت و لطف و بزرگواریتون-یک دنیا تشکر
یه اکانت 4 شیرد یا مگا اپلود یا دراپ باکس یا ... برا خودت درست کن اونجا بذارشون همیشه هم دم دست خودت هست هر جا که نت داری البته

ddavaei

Registered User
لایک‌ها
23
بسیار عالی بود
منتظر بقیش هستیم

بالا