s a j j a d
Registered User
مبارک خریدار باشه.
دست شما درد نکنه همشهری لااقل مینوشتی قیمت خیلی خوب میدی :blush:
ممنون بابت اپ
باعرض شرمندگی فروخته شدش سجاد جان
قابل مند نیستش داداش
انجام وظیفه بودش داداشیک عدد توسط بنده خریداری شد البته به لطف یاسر عزیز که همیشه بنده رو شرمنده خودشون میکنن.
با تشکر
نیست گارانتی داراش تومن به تومن 2 میلیونت رو بیمه میکنن و کلی هم احترام بهت میزارن و دستگاهت خراب بشه بی فوت وقت درست میکنن تحویلت میدن و عین آدم درست میکنن انگار دادی به خود گوگل و ال جی برات تعمیر کنه
واقعا چی داری میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دادا انقدر این چارتا شرکت در پیت که گارانتی میکنن رو دست باال نگیر دیگه ما کارمونه میدونیم چه خار مادری از ملت یکی میکنن چه بلایایی سر دیوایساشون میارن![]()
داداش ارین عبانی نشو همینه دیگه دیگه باید بسازیم
نیست گارانتی داراش تومن به تومن 2 میلیونت رو بیمه میکنن و کلی هم احترام بهت میزارن و دستگاهت خراب بشه بی فوت وقت درست میکنن تحویلت میدن و عین آدم درست میکنن انگار دادی به خود گوگل و ال جی برات تعمیر کنه
واقعا چی داری میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دادا انقدر این چارتا شرکت در پیت که گارانتی میکنن رو دست باال نگیر دیگه ما کارمونه میدونیم چه خار مادری از ملت یکی میکنن چه بلایایی سر دیوایساشون میارن![]()
قربونت مجید جانماشالله سرعت عمل
مبارک خریدار باشه
چشم عزیز سعی میکنمیاسر جان تو که اینقدر گلی یه ال جی نکسوس هم واسه من پیدا کن با این نکسوس خودم عوضش کنیم
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
یدونه ای داداشقربونت مجید جان
شرمنده اگه نشد تقدیم شما کنم
مجید جان شرمنده یدونه دیگه موجوده تازه چند دقیقه پیش اوکی داد بهمیدونه ای داداش
راستی اون سفارش هم رسید
دستت دردنکنه خیلی خفنه
مبارک خریدار باشه.![]()
ماشالله سرعت عمل
مبارک خریدار باشه
ممنون از لطفتونداداش ارین عبانی نشو همینه دیگه دیگه باید بسازیم
مبارکه خریدار باشه
باورت میشه هر دفعه هر کدوم از رفیقام دادن گارانتی با ادبیاتی از این بدتر تونستن فقط گوشی رو تحویل بگیرنکاملا تایید میشه،البته نه با این ادبیات گفتاری![]()
داداش ارین اینجوریام که میگی نیست گارانتی ال جی خوبه الان خودم چندروز پیش پرادا خریدم یدونه پیکسل سوخته داره بردم گارانتی می خواست lcd را تعویض کنه خودم نذاشتم خداییش هم کلی احترام گذاشتن
تاپیک خودته داداشالان یاسر کلمو میکنه اسپم دارم میدم
باورت میشه هر دفعه هر کدوم از رفیقام دادن گارانتی با ادبیاتی از این بدتر تونستن فقط گوشی رو تحویل بگیرن
اتفاقا اکثرشون به پارس مایکروتل و مهتل دادن
چیز خاصی هم نخواستن دادن تعمیر حتی گفتن هزینه رو تقبل میکنیم
دادا من زیاد با ال جی کار ندارم وقتی شما هستی میگی خوبه پس خوبه ولی خب گوشی رو تعمیر کردن ؟
عرفش این بود اگه پیکسل رو از اول داشته برات چنج کنن