behnam3688
Registered User
- نوشتهها
- 512
- لایکها
- 53
بله مونتاژ داخله
کیفیتش خوبه-چند اینچش!؟؟![/QUOTE]
40 اینچ؟
کیفیتش خوبه-چند اینچش!؟؟![/QUOTE]
40 اینچ؟
ممنون از پاسختون ، ال جی رو به کل پیشنهاد نمیدید نه ؟
بین مدل های
samsung 46" -eh 6930
samsung 40" -es 6950
کدوم رو از نظر کیفیت تصویر پیشنهاد می دید ؟
3 چیز که برام خیلی مهمه اینه که تلویزیون قابلیت پخش سه بعدی داشته باشه و همچنین مهترین قسمتش اینکه بتونه فرمت ویدئویی MKV رو از روی فلش اجرا کنه (زیر نویس رو هم اگه نشون بده که دیگه عالی میشه)(یکی از آشناهامون ال جی داشت ، از روی فلش تقریبا هر فرمت ویدئویی رو اجرا میکرد ، MKV رو هم راحت اجرا میکرد ، نمیدونم سامسونگ هم اینجوری هست یا نه ! ) و کیفیت صفحه نمایش خوبی هم داشته باشه ، سایزش هم بیشتر باشه بهتره
پس یعنی هوشمند بودن ، قابلیت کنترل با صدا و حرکت دست و باریک بود ، وصل شدن به اینترنت و چیزای دیگه برام مهم نیست
بر اساس اینایی که گفتم ، کدوم رو پیشنهاد می دید ؟ کیفیت تصویر 6930 46 اینچ چطوره ؟
مرسی از راهنماییتون
40 اینچ؟[/QUOTE]بله مونتاژ داخله
کیفیتش خوبه-چند اینچش!؟؟!
سلام آدرس رو پ خ کنید
برای خرید پخ دادم خدمتتون
سلام
امروز بعد از 4 ساعت گشتن تو جمهوری و چک کردن و مقایسه ریز به ریز Samsung 6980 و Sharp 40LE8300 بالاخره شارپ رو انتخاب کردم و خریدم،الحق کیفیت تصویرش فوق العادس،بالاخص تجربه 3d ش واقعا عالی بود،گرچه امکاناتش از سامسونگه کمتره،اما از نظر کیفیت تصویر واقعا عالیه
فردا صبح میارنش وبی صبرانه منتظرشم
سلام دوست عزیز قیمت این چندتارو هم به ما میدی واسه تهران چند در میاد
LH-KW968HTS
LH-W951HTS
LH-950HTS
LH-877HTS
یه زحمت بکشی بگی از لحاظ کیفیت صدا کدوم بهتره ممنون میشم من تلوزیونم 76100 می خوام به اون وصلش کنم بلوری هم نمی خوام فقط دی وی دی و کیفیت صدا
واسه تهران تو این شرایط زیر 20 تومن میشه
من میگم پول بیخودی نده و این را بردار:
877-هم صدا داره هم تیپ
بقیه تیپ نداره:دی
بجز این2تا که یکم گرونه-و اگه بگیری هم خوبه از هر2 لحاظ:
880
895
میتونم ازتون خواهش کنم قیمت اونایی رو که گفتم برام با ارسال به تهران بگید ممنون میشم این دو تایی که شما گفتید فکر کنم بلو ری باشن درسته
متشکرم
40 اینچ سامسونگ مدل 6930 رو شهرمون 2.170 قیمت گرفتم شما نوشتی 2.200 ؟؟؟؟؟
خرید تی وی 3تومنی از آقا جابر گُل
سلام عزيز قيمت ارزان ترين تلويزيون پلاسما فول اچ دي مارک هم مهم نيست فقط بالاي 50 اينچ باشه چنده؟
ممنون
سلام لطفن آدرس رو پ خ كنيد
قيمت رو نگفتيد اگر گير بياد چقدره قيمت؟