• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
چراااااااا مارکو وراتی رو دعوت نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جانشین بحق پیرلو، اه....

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
جانشین پیرلو الان ریکاردو مونتولیو هست نه کسی دیگه هم تو میلان هم ایتالیا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
جانشین پیرلو الان ریکاردو مونتولیو هست نه کسی دیگه هم تو میلان هم ایتالیا

مونتولیو بازیکن خیلی خوبیه اما هوش و قدرت طراحی لازم رو ندارم، مارکو وراتی آینده ی فوتبال ایتالیاست. بدون شک یه ستاره خواهد شد. سنش هم خیلی پایینه

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
مونتولیو بازیکن خیلی خوبیه اما هوش و قدرت طراحی لازم رو ندارم، مارکو وراتی آینده ی فوتبال ایتالیاست. بدون شک یه ستاره خواهد شد. سنش هم خیلی پایینه

هوش قدرت طراحی نداره؟ریکاردو مونتولیو رو میگی دیگه؟یا یه مونتولیو دیگه؟
یه پیرلو دیگه ساخته شده اینو همه میدونن

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
هوش قدرت طراحی نداره؟ریکاردو مونتولیو رو میگی دیگه؟یا یه مونتولیو دیگه؟
یه پیرلو دیگه ساخته شده اینو همه میدونن

نوید جان مونتولیوو بازیکن خیلی خوبیه، اما در مورد قیاس با پیرلو بنظرم مارکو وراتی قابل قیاسه، من یکی دوتا از بازیهاش و یه سری کلیپ تو یوتیوب ازش دیدم، از اون بازیکناست که هر نوع پاسی تو هر شرایطی واسه گل شدن میده. مطمئن باش بی جهت نبوده توی تیمی که این همه سرمایه داره یه بازیکن 19 ساله رو گرفتن که بذارن فیکس بازی کنه. مونتولیوو بهترین بازیهاش رو در کنار پیرلو انجام داد.(پیرلو جز بازیکن های محوری هستش و مونتولیوو بازیکن مکمل)

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خدایی فک نکنم شما بازی های یورو 2012رو ندیدی

اگه ندیدی شبکه 3شب ها تکرارهاشو میده

پاس گل مونتولیو به المان واسه بالوتلی خودشو نشون داد

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نوید جان مونتولیوو بازیکن خیلی خوبیه، اما در مورد قیاس با پیرلو بنظرم مارکو وراتی قابل قیاسه، من یکی دوتا از بازیهاش و یه سری کلیپ تو یوتیوب ازش دیدم، از اون بازیکناست که هر نوع پاسی تو هر شرایطی واسه گل شدن میده. مطمئن باش بی جهت نبوده توی تیمی که این همه سرمایه داره یه بازیکن 19 ساله رو گرفتن که بذارن فیکس بازی کنه. مونتولیوو بهترین بازیهاش رو در کنار پیرلو انجام داد.(پیرلو جز بازیکن های محوری هستش و مونتولیوو بازیکن مکمل)

این توش شکی نیست وراتی بازیکن خوبیه ولی هنوز واسش زوده و مطمئن باش تو بازی های رسمی مونتی فیکس بازی میکنه
بعدشم پست اصلی وراتی AM هست پشت مهاجما بازی میکنه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این توش شکی نیست وراتی بازیکن خوبیه ولی هنوز واسش زوده و مطمئن باش تو بازی های رسمی مونتی فیکس بازی میکنه
بعدشم پست اصلی وراتی AM هست پشت مهاجما بازی میکنه

بی صبرانه منتظرم تا توی تیم ملی ببینمش، امیدوارم یه تیم خیلی خوب واسه ی جام جهانی سال آینده داشته باشیم، با وجود بازیکنهایی مثل بالتولی، الشعراوی، مارکیزیو،پیرلو، وراتی، مونتولیوو و ... خیلی امیدوارم.

از طرفی پیرلو بازی فردا رو یک بازی دوستانه ندونسته و خیلی جدی قراره حاضر بشن. باشد که بازی زیبایی ببینیم.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بازی 2-2 شد :)

نیمه اول هرچی زدیم به در بسته خورد ولی نیمه دوم با گل های ده روسی و گل فوق العاده سوپر ماریو موفق شدیم بازی 2-0 رو برگردونیم :happy:

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
چه میکنه این ماریو.

واقعا تمام حرکاتش در زمین معنا و مفهوم داره.

روی گل هم سزار فکر کرد ماریو میخاد محکم شوت بزنه اومده بود جلو.

ولی ماریو این حرکت سزار رو متوجه شد و توپ رو با دقت از پشت سرش به داخل دروازه فرستاد.

واقعا دیگه خیالم از خط جمله راحت است .

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
سلام دوستان

من خیلی وقته انجمن فوتبال رو تحریم کرده بودم بخاطر یه سری مشکلاتی که برام پیش اووردن و پست هام رو حذف میکردن میدونید طرفدار میلانم ولی دیگه با خودم عهد کردم دیگه پست ندم تو تاپیک فوتبال باشگاهی ایتالیا . دلم پره :( بگذریم

اما اینجا پست میدم

زنده باد ایتالیا

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان
-----------------

سوپر گل پیرلو برای لاجوردی پوشان
C_3_Media_1716049_immagine_ts673_400.jpg

تیم ملی ایتالیا در دیداری دوستانه موفق شد با نتیجه ی پر گل 4 - 0 تیم سن مارینو را شکست دهد تا خود را برای دیدارهای مقدماتی جام جهانی و جام کنفدراسیون ها آماده کند.

در این دیدار که در ورزشگاه رناتو دل آرا برگزار شد، شاگردان پرندلی موفق شدند با گل های پولی، جیلاردینو، پیرلو و اکوئیلانی حریف خود را شکست دهند.

از میان بازیکنان یوونتوس تنها جیجی بوفون و پیرلو در ترکیب ایتالیا حضور داشتند و شش بازیکن دیگر یوونتوس از روی نیمکت ذخیره ها بازی را دنبال می کردند.

گفتنی است اندره ا پیرلو گل سوم ایتالیا را از روی ضربه ی آزاد و به زیبایی وارد دروازه ی سن مارینو کرد

بالا