• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
سرمربی آتزوری معتقد است که تیمش با وجود رسیدن به فینال یورو2012 نیاز به بازسازی دارد تا بتوانددر جام جهانی 2014 خوش بدرخشد

مشاهده پیوست 214637

چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا اعلام کرده که درنظر دارد تا برای رقابت های جام جهانی 2014 به بازسازی عظیمی در تیمش دست بزند

آتزوری در رقابت های یورو2012 عملکرد درخشانی داشت و درنهایت در بازی فینال با نتیجه 0-4 مغلوب اسپانیا شد.

این روزها آتزوری در رقابت های مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 در اروپا مشغول هستند و بعد از تساوی با بلغارستان، توانستند مالت را شکست دهند و در ماه اکتبر مقابل ارمنستان و دانمارک نیز بازی خواهند کرد.

سرمربی تیم ملی ایتالیا در کنفرانسی خبری در فلورانس به خبرنگاران گفت:« ما باید تلاش کنیم تا بتوانیم فوتبال خوب را با نتایج مطلوب همراهی کنیم. برای آنکه بتوانیم در مرحله مقدماتی موفق باشیم، نیاز داریم تا تیم را بازسازی کنیم. این دقیقا همان کاری است که تیم ملی اسپانیا بعد از قهرمانی در جام جهانی انجام داد. آنها برای رقابت های یورو2012، پنجاه درصد تیمشان را تغییر دادند. این کاملا طبیعی است که در ابتدا با اندکی مشکلات ابتدایی مواجه شویم ولی هدف ما این است که تیممان با اقتدار به جام جهانی 2014 برود.»

پراندلی ادامه داد:« اصلا آسان نیست ولی ما باید این کار راانجام دهیم. چون تیم ملی ایتالیا باید دست کم تا حدودی بازسازی شود. برای بازیهای آتی چهره های جدیدی را در تیم نخواهیم دید؛ چرا که تا به اینجا چند بازیکن جدید به تیممان آورده ایم.»

پراندلی که شنبه شب در تورین حضور داشت و برد 1-4 یووه مقابل رم را از نزدیک تماشا کرد در مورد یوونتوس گفت:« یوونتوس از همان ارزش های سال قبلش دفاع می کند، آنها باثبات بازی می کنند و از همین رو ما نباید متعجب شویم. فیورنتینا؟ من حرف عجیبی نمی زنم. اوضاع برای این تیم خوب پیش می رود و من برای وینچنتزو مونتلا، مربی این تیم آرزوی موفقیت می کنم.»

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 217486

من اخیرا با او صحبت کردم و او هنوز هم خود را یک نقطه بازگشتی در تیم می‌بیند و حتی به حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ فکر می‌کند

چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا خاطر نشان کرد که شایعات خداحافظی آندره‌آ پیرلو از بازی های ملی شایعه و حقیقت ندارد .

بسیاری از کارشناسان ایتالیایی به آندره‌آ پیرلو ۳۳ ساله پیشنهاد داده بودند که برای حضوری موفق تر در یووه از فشار بازی های ملی خارج شود و خداحافظی کند .

اما چزاره پراندلی امروز در مصاحبه با رای ایتالیا گفت :

” آندره‌آ تنها خود به سرنوشت آینده ش فکر می‌کند و در این باره تصمیم می‌گیرد ، نه کس دیگری ، من اخیرا با او صحبت کردم و او هنوز هم خود را یک نقطه بازگشتی در تیم می‌بیند و حتی به حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ فکر می‌کند ، او یک بازیکن کلیدی و مهم برای ماست . صحبت های اخیر درباره خداحافظی او صحت ندارد و او همچین قصدی در ذهن خود ندارد . ”

پیرلو جزو معدود بازیکنان یووه است که در تمامی دقایق بازی ها در این فصل در زمین حضور داشته است .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
اسامی دعوت شدگان به تیم ملی ایتالیا :

timthumb.php

در تازه ترین لیست اعلام شده از سوی چزاره پرندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا برای بازی های مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل نام هشت یوونتوسی دیده می‌شود .
در میان بیست و هفت بازیکن دعوت شده برای بازی با ارمنستان و دانمارک که در روزهای جمعه و سه‌شنبه هفته آینده انجام می‌شود ، از یووه ۸ بازیکن دعوت شده است .
اسامی کامل دعوت شدگان :
دروازه بانان : بوفون (یوونتوس) – دی‌سانتیس (ناپولی) – سریجیو (پاری سن‌ژرمن ) – ویویانو ( فیورنتینا )
مدافعین : آبته (میلان ) – بالزارتی (آس‌رم ) - بونوچی (یوونتوس) – بارزالی (یوونتوس ) – کیه‌لینی (یوونتوس) – کریشیتو ( زنیت ) – ماجیو (ناپولی) – اگبونا (تورینو ) – رانوکیا (اینتر )
هافبک ها : کاندروا (لاتزیو) – دروسی ( آس‌رم) – دیامنتی (بلونیا) – جاکرینی(یوونتوس) – مارکیزیو(یوونتوس) -مونتولیوو(آث‌میلان) – آندره‌آ پیرلو (یوونتوس ) – وراتی (پاری‌سن ‌ژرمن )
مهاجمین : بالوتلی(منچستر سیتی ) – دسترو ( آس‌رم) – ال‌شاراوی (میلان ) – جیلاردینیو (بلونیا ) – جووینکو (یوونتوس ) – اسوالدو ( آس‌رم )

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
نگران بازی با دانمارک هستم . همیشه مقابل تیمهای در سبک و سیاق دانمارک مشکل داشتیم. و با اینکه بازی در زمین خودمون هست ولی این تیم میتونه برامون دردسر درست کنه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
تو یورو درباره بالوتلی زیاد صحبت شد
همه ضعفهاش رو گفتیم و خب خوبیهاش رو. تو بازیهای سخت مختلف درباره اش نظراتی دادیم. گاهی موافق و گاهی ناموافق حالا همراه با عصبانیت و ناراحتی هم شاید بود مثلا /

الان خط حمله ما عوض شده.
کاسانو و دیناتاله نیستند.
اسوالدو رم یه مهاجمه خاص هست. گاهی به شدت جنگنده میشه خیلی خوب . مثل گوله اتیش میشه و گاهی خنثی میشه. البته در مجموع خوبه. تجربه اش باید بیشتر بشه و تو فرم تیم جا بیافته.
الشاراوی میلان هم تو ترکیب میلان بد نشون نداده . البته من بازیش رو زیاد ندیدم.
نمیدونم کلا اینکه ما به بالوتلی اینقدر اعتماد میکنیم خوبه یا بده؟
جوینکو در جلو و کلا حملات خوبه ولی نه اینکه به عنوان مهاجم بخواهیم روش حساب کنیم. شاید یه بازیکن فانتزی پشت مهاجم یا بغل / یه جوری که تو 18 زیاد نخواد ضربه اخر بزنه. اگر بتونه موقعیت رو صاحب بشه خوب میزنه ولی تو تصاحب شرایط خب با توجه به جثه و قدش خیلی از فاکتور ها رو از دست میده.
خط هافبکمون به نظرم خیلی خوبه و دفاعمون هم

/
این بازی رو باید ببریم که شرایط جدولی خطرناک نشه. دقیقا دانمارک هم تیم بد فرمی هست. سخته با این تیمهای غلدر و قدرتی بخواهیم بازی روان کنیم. چه برسه که این سالها دیگه یه کم سرعتی هم شدن. بنتنر اگه باشه تو تیمشون که من شک ندارم بهمون گل میزنه. این سنت شده هر کی تو یووه باشه به ایتالیا گل بزنه! :|

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
خداکنه اگه هم بنتنر میخواد گل بزنه گل اول بازی نباشه:D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
نگران بازی با دانمارک هستم . همیشه مقابل تیمهای در سبک و سیاق دانمارک مشکل داشتیم. و با اینکه بازی در زمین خودمون هست ولی این تیم میتونه برامون دردسر درست کنه.

نگران نباش ایتا لیا میاد بالا اکثر موقع ها هم به سختی میاد که من بیشتر میپسندم :happy: استرس همرا با ترشح ادرنالین بالا

تو یورو درباره بالوتلی زیاد صحبت شد
همه ضعفهاش رو گفتیم و خب خوبیهاش رو. تو بازیهای سخت مختلف درباره اش نظراتی دادیم. گاهی موافق و گاهی ناموافق حالا همراه با عصبانیت و ناراحتی هم شاید بود مثلا /

الان خط حمله ما عوض شده.
کاسانو و دیناتاله نیستند.
اسوالدو رم یه مهاجمه خاص هست. گاهی به شدت جنگنده میشه خیلی خوب . مثل گوله اتیش میشه و گاهی خنثی میشه. البته در مجموع خوبه. تجربه اش باید بیشتر بشه و تو فرم تیم جا بیافته.
الشاراوی میلان هم تو ترکیب میلان بد نشون نداده . البته من بازیش رو زیاد ندیدم.
نمیدونم کلا اینکه ما به بالوتلی اینقدر اعتماد میکنیم خوبه یا بده؟
جوینکو در جلو و کلا حملات خوبه ولی نه اینکه به عنوان مهاجم بخواهیم روش حساب کنیم. شاید یه بازیکن فانتزی پشت مهاجم یا بغل / یه جوری که تو 18 زیاد نخواد ضربه اخر بزنه. اگر بتونه موقعیت رو صاحب بشه خوب میزنه ولی تو تصاحب شرایط خب با توجه به جثه و قدش خیلی از فاکتور ها رو از دست میده.
خط هافبکمون به نظرم خیلی خوبه و دفاعمون هم

/
این بازی رو باید ببریم که شرایط جدولی خطرناک نشه. دقیقا دانمارک هم تیم بد فرمی هست. سخته با این تیمهای غلدر و قدرتی بخواهیم بازی روان کنیم. چه برسه که این سالها دیگه یه کم سرعتی هم شدن. بنتنر اگه باشه تو تیمشون که من شک ندارم بهمون گل میزنه. این سنت شده هر کی تو یووه باشه به ایتالیا گل بزنه! :|

ما الان مهاجم 6 دونگ نداریم متاسفانه اصلا رو بالوتلی هم نمیشه حساب کرد کلا اوضاع مهاجمانمون خوب نیست البته الان تقریبا اوایل فصله و طبیعیه یکم بیشتر که بگذره مهاجمهای خوب و اماده خودشون رو نشون میدن
توی بقیه پستها اوضاع خیلی بهتره من پراندلی رو قبول دارم درسته یه مقدار اشتباه داره (مخصوصا تو فینال یورو) ولی مربیه خوبیه جوون گرا بدون حاشیه و تو انتخاب بازیکن خیلی جرات داره اخلاقشم فوق العادن من تا حالا ندیدم حرف بی ربط و نسنجیده بزنه

forza italia

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
آباته و اوگبونا ارودی تیم ملی را ترک کردند

مدافع سیه چرده تیم تورینو که برای دو دیدار در مرحله مقدماتی جام جهانی به اردوی تیم ملی دعوت شده بود،امروز به علت بیماری مجبور به ترک اردو شد. این بازیکن که دچار بیماری عفونت پروستات است در تمرینات امروز دچار مشکل از همین ناحیه شد و به دستور پزشکان اردوی تیم را ترک رد. همچنین آباته مدافع تیم میلان نیز که به اردو دعوت شده بود امروز به علت ابتلا به آنفلانزا،تمرینات لاجوردی پوشان را ترک کرد. باید دید پراندلی چه کسانی را جایگزین این دو مدافع خود خواهد کرد.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 219158

امیلیانو ویویانو دروازه‌بان تیم فیورنتینا که به تیم ملی نیز دعوت شده است با مصدومیت روبرو شد.

در تمرین روز سه‌شنبه تیم ملی ایتالیا ویویانو با مصدومیتی از ناحیه لیگامنت پا مواجه شد. پس از تمرین وی در آزمایشات شرکت کرد ولی هنوز نتایج آزمایشات مشخص نشده است. مسئولان تیم ملی ایتالیا که در محل تمرین حضور داشتند با توجه به نحوه مصدومیت او به شدت نگران وضعیت او برای بازی‌های‌ آینده تیم ملی ایتالیا در مقابل ارمنستان و دانمارک بودند زیرا او در سال گذشته نیز از همین ناحیه دچار مصدومیتی شدید شده بود.

دروازه‌بانان دیگر تیم ملی ایتالیا که برای بازی مقابل ارمنستان و دانمارک به تیم ملی دعوت شده‌اند جیجی بوفون از یوونتوس، سالواتوره سرجیو از پاریسن‌ژرمن و مورگان دی‌سانکتیس از ناپولی هستند.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 219545

چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا تصریح کرد که آندرا پیرلو و مارکو وراتی علی رغم شباهت سبک بازی، می توانند در میانه میدان مکمل یکدیگر باشند و در کنار هم بازی کنند.

اگرچه سبک بازی مارکو وراتی بازیکن جوان باشگاه پاریس سن ژرمن، شباهت زیادی به هافبک خلاق بیانکونری و هم بازیش در تیم ملی دارد، اما پراندلی معتقد است که هر دو می توانند در چند پست در میانه میدان به کار گرفته شوند.

سرمربی آتزوری در مورد وراتی گفت: "فکر می کنم که او بتواند در کنار پیرلو بازی کند، البته شاید کمی جلوتر از او. آنها حتی می توانند در طول بازی جایشان را با یکدیگر عوض کنند."

در این بین، وراتی 19 ساله نیز می گوید که او نیز قبلا در پسکارا تجربه بازی پشت سر مهاجم را داشته و ضمنا تاکید می کند که مهم برایش حضور در ترکیب آتزوری است.

"من فصل قبل برای پسکارا چند بازی به عنوان هافبک تهاجمی پشت سر دو مهاجم بازی کردم و کلا سبک بازی من اینگونه است که می توانم در نقاط مختلف زمین بازی کنم. البته نباید فراموش کرد که در حال حاضر مهمترین چیز برای من بازی کردن در تیم ملی ایتالیاست."

وراتی ادامه می دهد: "به نظرم بقیه موارد زیاد مهم نیستند. من تا همین جا هم بسیار خوش شانسم که توانستم در سن 19 سالگی برای تیم ملی کشورم بازی کنم، اتفاقی که برای بسیاری از بزرگان فوتبال نیافتاده است. من تنها می خواهم بازی کنم و با تلاش به پیشرفتم ادامه دهم. ابن تنها هدف یک بازیکن با سن و سال من خواهد بود."

مارکو وراتی که در لیست 32 نفره چزاره پراندلی برای رقابت های یورو 2012 نیز حضور داشت، اولین بازی ملی خود را ماه گذشته (15 آگوست) و در یک بازی دوستانه مقابل تیم ملی انگلستان انجام داد، که در این بازی آتزوری با نتیجه 2-1 مغلوب حریف خود شد.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 219546

چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا در فاصله دو روز مانده به بازی با ارمنستان، ترکیب یازده نفره تیمش را برای این بازی معرفی کرد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، تیم ملی ایتالیا قرار است در بازی روز جمعه با شیوه 2-1-3-4 به میدان برود. کاپیتان بوفون به همراه کریستین ماجیو، آندرا بارزالی، لئوناردو بونوچی و دومنیکو کریسچیتو، عناصر دفاعی تیم را تشکیل خواهند داد.

در خط میانی، دانیله ده روسی، آندرا پیرلو و کلودیو مارکیزیو پشت سر ریکاردو مونتولیوو قرار خواهند گرفت.

و در نهایت اوسوالدو مهاجم رم جانشین جیووینکو در خط حمله خواهد شد تا به همراه ماریو بالوتلی زوج خط حمله آتزوری را تشکیل دهند.

ترکیب ایتالیا برای بازی با ارمنستان

دروازه‌بان: بوفون

دفاع: ماجیو، بارزالی، بونوچی، کریسچیتو

هافبک: ده روسی، پیرلو، مارکیزیو، مونتولیوو

مهاجم: اوسوالدو، بالوتلی

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]بوفون: در اردوي ايتاليا هيچ مشکلي وجود ندارد[/h]
پس از آنکه دنيله دروسي در ديدار اين هفته رم برابر آتالانتا در ترکيب ثابت اين تيم قرار نگرفت، صحبت‌هاي زيادي در مورد عدم آمادگي اين هافبک ملي پوش به ميان آمد ولي جيان لوييجي بوفون تاکيد کرد او بايد در ديدار تيم ملي خودش را نشان دهد.

به گزارش فارس، بوفون در مورد تيم ملي گفت: جو حاکم بر تمرين‌هاي تيم ملي عادي است. هيچ چيز سر جاي خودش قرار دارد و هيچ مشکلي نيز وجود ندارد. اينکه سرمربي رم تصميم گرفت در آخرين ديدار اين تيم به دنيله دروسي بازي ندهد به خود او مربوط است. هيچ کس دليل اصلي اين موضوع را نمي‌داند. با توجه به اين، هيچ کس نمي‌تواند ارزش بازي وي و همکاري او با هم‌تيمي‌هايش در ديدارهاي جالوروسي را زير سوال ببرد.

وي افزود: ما در ايتاليا او را در اختيار داريم. همه بازيکنان ارتباط بسيار خوبي با يکديگر دارند. همواره همه بازيکنان مشکلاتي که در باشگاه‌شان دارند را با خود به اردوي تيم ملي مي‌آورند. اين يک اتفاق ساده است ولي به عقيده من تيم ملي از اين رخدادهاي منفي پيش پا افتاده آسيبي نخواهد ديد.

دعوت نشدن ماريو بالوتلي و آنتونيو کاسانو انتقاد و تعجب بسياري را به دنبال داشته ولي بوفون تاکيد کرده چزاره پرندلي، سرمربي ايتاليا همه چيز را زير نظر دارد و اين دو مي‌توانند به زودي به ترکيب آتزوري بازگردند.

بوفون در اين مورد نيز گفت: به عقيده من پرندلي مي‌خواهد به همه بازيکنان جوان شانس حضور در ترکيب تيم ملي در مسابقه‌هاي بزرگ را بدهد. خوشبختانه اين بازيکنان جوان به سرعت رشد مي‌کنند. بايد اين اتفاق بيفتد زيرا ما فرصت زيادي تا جام جهاني 2014 نداريم.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم یک برد خوب در زمین حریف , ایتالیا با نتیجه 3 - 1 و با گل های پیرلو ( پنالتی ) ده روسی و اسوالدو پیروز میدان شد :happy:
------------------

نتیجه ای خوب در دیداری سخت ( ارمنستان 1 - 3 ایتالیا )
pirloitalia4.jpg

در حالی که همگان بر این باور بودند که ایتالیا بازی بسیار آسانی را در مقابل تیم ارمنستان دارد اما تیم درجه سه اروپایی با ارائه ی یک بازی تماشاگر پسند در بسیاری از دقایق ایتالیا را به زحمت انداخت.

در حالی که ایتالیا در این دیدار با نتیجه سه بر یک پیروز شد اما هیچگاه از حملات سرعتی مهاجمان تیم ارمنستان در امان نبود در اگر درخشش بوفون و خوش شانسی لاجوردی پوشان نبود شاید نتیجه ی دیگری رقم می خورد.

در دقیقه 9 این دیدار برخورد ضربه مونتولیوو به دست مدافع ارمنستان داور بازی را مجبور کرد تا ضربه ی پنالتی اعلام کرد و پیرلو ستاره ی یوونتوس پشت توپ قرار گرفت و اولین گل دیدار را به ثمر رساند.

در دقیقه ی 27 مختاریان مهاجم فوق العاده باشگاه شاختار که چندی پیش در مقابل یوونتوس هم بازی کرده بود با گذشت از دو مدافع ایتالیا دروازه ی بوفون را باز کرد تا بازی به تساوی کشیده شود.

در 64 دقیقه از بازی ده روسی موفق شد سانتر دیدنی پیرلو از سمت راست زمین را به زیبایی وارد دروازه ی حریف کند تا ایتالیا پیروز میدان باشد.

این پایان کار نبود و اوسوالدو با ضربه ی سر خود موفق شد سومین گل ایتالیا در این دیدار را به ثمر برساند تا شاگردان پرندلی در یک دیدار سخت، نتیجه ای قابل قبول را کسب کنند.

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
منم تبریک میگم برد سه یک رو.

یه خبر خوب هم بدم که همین الان بازی دانمارک و بلغار مساوی تموم شد . 1-1 .

اگه اشتباه نکنم الان جدول اینطوری شده

ایتالیا 3 بازی 7 امتیاز
بلغار 3 بازی 5 امتیاز
چک 2 بازی 4 امتیاز
ارمنستان 3 بازی 3 امتیاز
دانمارک 2 بازی 2 امتیاز
مالت 3 بازی 0 امتیاز

16 اکتبر دو تا بازیه که
چک میزبان بلغارستان
و
ایتالیا میزبان دانمارک خواهد بود

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
تبریک بابت برد

بازی بعدیمون با دانمارکه اگه ببریم تقریبا دانمارک رو از دور خارج کردیم و میمونه بلغارستان و چک . از بلغار هم یک امتیاز در خونه حریف گرفتیم که نتیجه بدی نیست و میتونیم به 3 امتیاز در خونه خودمون روبرو بلغار امیدوار باشیم

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام
تبریک بابت پیروزی ایتالیا
فوتبال ایتالیا کلا چند وقتی هست که دیگه نتونسته ستاره ای مثل آلکس و توتی و ... رو کنه و اون صلابت قدیمو نداره اما با بازگشت یووه به سطح اول فوتبال ایتالیا و اروپا باز هم آروم آروم شاهد درخشش ایتالیا هستیم اللخصوص که پراندلی دقیقا سیستم کونته رو اجرا می کنه، سیستمی که ایتالیا رو به فینال جام جهانی رسوند...
امیدوارم درخشش تیم ملی ایتالیا و یووه ادامه دار باشه، چون این دو مکمل هم هستن...

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
سلام
تبریک بابت پیروزی ایتالیا
فوتبال ایتالیا کلا چند وقتی هست که دیگه نتونسته ستاره ای مثل آلکس و توتی و ... رو کنه و اون صلابت قدیمو نداره اما با بازگشت یووه به سطح اول فوتبال ایتالیا و اروپا باز هم آروم آروم شاهد درخشش ایتالیا هستیم اللخصوص که پراندلی دقیقا سیستم کونته رو اجرا می کنه، سیستمی که ایتالیا رو به فینال جام جهانی رسوند...
امیدوارم درخشش تیم ملی ایتالیا و یووه ادامه دار باشه، چون این دو مکمل هم هستن...

البته بهنام جان پراندلی سیستم کنته رو اجرا نمیکنه و خودش مربی صاحب سبکیه فقط توی بازی اول با اسپانیا از سیستم 2-5-3 استفاده کرد که سیستم یووست بقیه بازی ها 2-4-4 بود

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
البته بهنام جان پراندلی سیستم کنته رو اجرا نمیکنه و خودش مربی صاحب سبکیه فقط توی بازی اول با اسپانیا از سیستم 2-5-3 استفاده کرد که سیستم یووست بقیه بازی ها 2-4-4 بود

اما به هر حال دور از هر تعصب و علاقه کاملا میشه تو بازیهای ایتالیا نقش پر رنگ یووه رو احساس کرد به خصوص که دفاع و دروازه و تا حدود زیادی هافبک تیم ملی ایتالیا رو بیانکونری ها تشکیل میدن...

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
اما به هر حال دور از هر تعصب و علاقه کاملا میشه تو بازیهای ایتالیا نقش پر رنگ یووه رو احساس کرد به خصوص که دفاع و دروازه و تا حدود زیادی هافبک تیم ملی ایتالیا رو بیانکونری ها تشکیل میدن...

این حرفت درسته به این در اصطلاح میگن ایتایووه :happy:هر وقت یووه قوی بوده باید انتظار یه ایتالیای یک دست و خوب رو داشته باشیم

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
پراندلي:بازي مقابل دانمارك حياتي است

timthumb.php

سرمربی تیم ملی ایتالیا پیرامون دیدار امشب تیم خود مقابل دانمارک همچنین انتقاد رسانه هاسخن گفت: پراندلی که برای ارائه بازی ضعیف مقابل ارمنستان با هجوم رسانه ها مواجه شده است گفت”من به رسانه ها احترام میگذارم اما شما نمیدانید و فقط راجع به یک بازی فوتبال سخن میگویید،شما در میدان حضور ندارید پس دشوار است که بتوانید در مورد تیم قضاوت کنید.شما باید از ما حمایت کنید نه اینکه به سود حریفان سخن به انتقاد بگشایید.”. وی همچنین تیم دانمارک را تیم خوب و منسجمی خواند و افزود”این سه امتیاز حیاتی است و برای صعود باید پیروز شویم تا گام بزرگی در راه رسیدن به جام جهانی برداشته باشیم.” پراندلی در مورد شرایط کاپیتان خود نیز گفت”ما به بوفون اجازه شرکت درتمرین را ندادیم اما هنوز مشخص نیست قطعا که او بازی خواهد کرد یا نه.باید دید ایا شرایط او بازی حضور در میدان مناسب است یا نه.“ ایتالیا امشب در چهارمین دیدار خود در مرحله مقدماتی جام جهانی میزبان دانمارک است.

بالا