• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

taei

Registered User
لایک‌ها
170
احتمالا شما عکس العملش رو ندیدی ولی ما دیدیم اینم عکس:D

مشاهده پیوست 167147

آره دقیقا پوزخندش مشخصه ... بازی که شروع شد فوری گل خورد ایتالیا . دیگه این پیرمرد هم حتما تو ذهن خودش گفت " ای بابا این بازی هم بچه بازیه ... تو این اروپا یه تیم درست حسابی گیر نمیاد بتونیم باش یه بازی جدی داشته باشیم یه دست و پنجه ای نرم کنیم382221_Laie_53.gif .... مخسره بازی شده همش مشاهده پیوست 167250"

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
پراندلي براي ماندن در تيم ايتاليا شرط گذاشت

'چزاره پراندلي' سرمربي تيم ملي فوتبال ايتاليا اعلام کرد اگر زمان بيشتري براي تمرين با بازيکنان نداشته باشد، استعفا مي دهد.
[پراندلي براي ماندن در تيم ايتاليا شرط گذاشت]

به گزارش خبرگزاري ها، تيم ملي ايتاليا در رقابت هاي يورو 2012 به ديدار فينال رسيد اما در اين مسابقه با نتيجه 4 بر 0 مغلوب اسپانيا شد.

وي بعد از اين شکست گفت که مربي تيم ايتاليا باقي خواهد ماند اما براي ماندنش شرط گذاشته است.

پراندلي گفت: اگر مشکلات کنوني در شش ماه آينده حل نشوند و قرار باشد فقط دو بار در هشت ماه مربي تيم باشد، نخواهم ماند.

نارضايتي وي از همکاري نکردن باشگاه هاي ايتاليا با او براي برگزاري ميني اردوها در طول فصل است.

اين مربي در ادامه اهميت تيم ملي را براي باشگاه هاي سري آ يادآور شد و اظهار داشت: هيچکس به تيم ملي اهميتي نمي دهد ولي در زمان مسابقات همه ميهن پرست مي شود.

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
من موندم شما ها چه رویی دارید؟
ما که قهرمان شدیم تاپیکمون رو تا ظهر بستیم اونوقت شماها که 4 تا خوردید و آبروی فینال رو بردید هنوز دارید پست میزنید و ادعا میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برید بخوابید و به امید یورو 2024 باشید.

سطح فکرتون در همین حد هست دیگه !! تا 6 سال پیش که نه اسم داشتید نه رسم کجا بودید که بیاید این حرفهارو بزنید ؟! یادمه تو جام 2006 اصلا" اولش تاپیک هم نداشتید واسه تیمتون حالا 2 روزه 3 تا جام بردید اومدید جولون دادید، امیدوارم یکم جنبه قهرمانی پیدا کنید، چیزی که واسه شما آرزو بوده واسه ما خاطره شده ، در ضمن شما که تاپیکتون بسته شده میتونید برید تو گفتگوی آزاد نظرات خودتون رو بدید اینجا جای کل کل با افرادی مثل شما نیست.. ;)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
بعد از چند روز میخواستم یه مواردی رو از نظر خودم اینجا گفته باشم

اولا اینکه بدجوری باختیم. شکی درش نیست. باور کردنی هم نبود. فاصله ما به هیچ وجه اینقدر نبود اما خب فوتباله و رخ میده. خیلی عوامل وجود داشت. اولین چیزی که به ذهنم میاد از دست دادن سه چیز بود: یک توان بدنی دو شور و شوق پیروزی سوم انگیزه و روحیه
ما بازی با آلمان رو دو روز زودتر داشتیم از المان و بعد فینال هم یک روز/ سرجمع این میشه سه روز / سه روز برای تقابل با تیمی که نیمکتش از اصلی های ما کمتر نیست . اونها میتونستند به نیروهاشون چرخشی استراحت بدند ولی ما شرایط خاصی داشتیم. این باعث شد توان بدنی ما بیاد پایین. من سال قبل چیزی میدیم که هیچ وقت نگفتم در مورد پیرلو. چون اون موقع بازیکن میلان بود و گفتن این حرف تو روزهایی که میلان میرفت برای قهرمانی جالب نبود ولی امسال که اومد یووه بارها اینو تو تاپیک یووه گفتم. شرایط سنی پیرلو رو باید در نظر گرفت. پیرلو امسال تو بازیهای یووه دقیقه 80 به بعد عملا کم میاورد. خب واضحه اون وسط زمین حدود 9 الی 10 و نیم یازده کیلو متر دویدن تو این سطح بالا و با توجه به پستش با نیاز به تمرکز بالا و ... برای اون بازیهای هفته ای یک بار یووه که در اروپا هم غایب بود شرایط پیرلو رو نشون میداد. بعد حالا بیاییم و این فشار رو به لحاظ کیفیت و زمان بازی ها دوبرابر سخت تر کنیم حداقل تازه! این میشه که ما نتونستیم آندرا رو برای همه بازیها حفظ کنیم و این رفته رفته نمود بیشتری پیدا کرد. از بازی با انگلیس که عالی بود و بعد جلو آلمان کمرنگ شد و فینال عملا ما در هیچ پستی حرفی نداشتیم.
حالا پیرلو یه مثال بود.
ما شرایط خوبی نداشتیم. مثلا قبل جام بهترین مدافع ما کیه لینی براورد میشد ولی در جام با توجه به اون مصدومیت شد ضعیفترین دفاع ما که در پست غیر تخصصیش هم بازی کرد و دیگه بدتر.
یا مثلا علی رغم اینکه ما روسی رو قبل جام از دست دادیم اما انتظار شخصی من از این خط حمله بیشتر بود. یه جورایی البته سیستم تو این قضیه نقش داشت ولی به نظر خودم سیستم خوبی داشتیم. البته شروطی داشت.

در مورد شور و شوق تیم میتونیم نگاه کنیم به بازی. جلو انگلیس و المان و همین اسپانیا در گروهی ما منتظر این بودیم که به حریف شوک بدیم ولی تو فینال دقیقا 5 مین که از بازی رفت منتظر شوکه شدن بودیم! کاملا تیم حالت مایوسی داشت. نمیدونم و هنوز نتونستم اینو درک کنم اما به نظرم بدرستی به نظر میاد که ما اینطور بودیم ولی علتش رو نمیتونم درک کنم.

و سوم روحیه ما/ جنگدگی/ مبارزه طلبی. اون حالتهای روحی و فیزیکی خاصی که ما همیشه از یه بازیکن تیم ملی ایتالیا میدیدیم. مثلا بوفون رو بیاد بیارید وقتی یه توپ سخت میگیره چطور مشتش رو سمت تماشاچی ها گره میکنه! اون شب کلا از وقتی به زمین اومد مثل همیشه نبود. یا دروسی خودشه پرتاب میکنه جلو توپ اما اون شب انگار با توجه به کم تحرکی هم بازیهاش مثل اینه که روش نشه اینکار و بکنه. نمیدونم چطور مثال بزنم ولی یه حالتهایی بود تو تیم مثل کد. اینجا به عقلم رسید که تو این خاصیت هم ایتالیایی ها مثل ما و یا بلعکس هستند. یادتون میاد وقتی به قطر 2-0 باختیم مقدماتی 98! وقتی تیم به صف شده بود دیدن قیافه ملی پوشان فقط دلهره به ادم تزریق میکرد. ایتالیا به لحاظ روحیه برای من تو شب فینال همونطوری بود. ما یه گل خوردیم و داریم تلاش میکنیم که زیاد گل نخوریم. هنوز دقیقه 25 هم نشده! امیدوارم منظورم رو بگیرید/ یه جوری بودیم!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اما به لحاظ فنی من به عقلم این رسید که ما باید تغییرات میدادیم. نمیدونم چطوری ولی باید اینکار رو میکردیم. اون روز بازی ظهرش ترکیب تغییر کرد و دیامنتی شد فیکس بجا کاسانو. اون منو به این فکر برد که میخواد اینکار رو بکنه ولی اعتراف میکنم خودم ترسیدم. گفتم چه کاریه یهو تو فینال! اما الان فکر میکنم اون کار میشد بهتر بود و یا هر تغییری که حریف رو حداقل یه ربع محتاط کنه. این مهم بود چون ما حداقل یه سطح پایینتر دیده میشدیم.

بعد نکته دیگه اینکه: ما اومدیم یه پله بازی روز رو پیشرفت بدیم ولی توش موندیم. اونم از جانب خودمون که به نظر خودم ایتالیا هیچ وقت کاری به فوتبال روز دنیا و سیستم و ... نداشته و همیشه کار خودش رو میکرده! ما اومدیم و اون دفاع خاص خودمون رو که باهاش چلسی ناییده گرفت و خیلی تیمها هم ازش بهره بردند رو گره زدیم به یه رگه هایی از بازی تیکی تاکا اسپانیا. دقت کنید جلو انگلیس ما عملا تیکی تاکا بازی میکردیم. و جلو آلمان وقتی دو صفر شد رفتیم تو فکر اتوبوس و کاتاناچیو و ... بازی جلو اسپانیا میخواستیم هر دو رو باهم اجرا کنیم ولی به نظرم توان و ابزارش نبود. شاید برای همین باختیم. البته پراندلی گفته بود ما مدتهاست روی این سیستم کار کردیم و خجالت میکشیم برای یک بازی بزرگ بترسیم ازش استفاده کنیم // حالا اینها به کنار ما تا فینال اومدیم ولی جلو اسپانیا برای بار دوم بهتر بود که اصل خودمون برمیگشتیم. شاید اینطوری پر غرور میباختیم اگر میباختیم.

برای فینال من فکر میکنم ما یه اشتباه دیگه هم کردیم و اون توجه به اسم ها بود. شاید اگر کیه لینی مصدوم و نا اماده رو میذاشتیم بیرون و به بالزارتی اعتماد میشد بهتر بود. شاید اگر کاسانو نیمه دوم میومد و شاید مثلا اگر موتا وارد نمیشد! در کنارش دقت کنید کیا رو بردیم بیرون! من ترجیح میدادم نوچرینو و د روسی رو همزمان در زمین میدیدم چرا که وقتی با ظرافت زورمون نمیرسید باید از قدرت استفاده میکردیم. نگه داشتن بالوتلی که بیشتر از قلدری فانتزی میزنه تو بازی ای که ما به زحمت شانس ایجاد میکردیم ، نمیدونم فکر میکنم خوب نبود این کار. یا مثلا همون که تعویض ها زود انجام شد و ما با ده نفره شدن آماده یه غمنامه شدیم. همش اما و اگر هست ولی خب همین ها فوتبال رو تشکیل میده.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
موضوع کلی دیگه ای که به ذهنم میاد این هست:
علیرغم همه این مسائل ما خوب بودیم. شخصا با اینکه بعد بازی فینال انرژی برام نمونده بود میگم که قابل افتخار بودیم. غرور داشتیم (مظورم دقیقا غرور هست نه تکبر) جنگیدیم. خوب اومدیم بالا. تیمهای بزرگی رو بردیم. در واقع راه سختری نسبت به اسپانیا برای فینال گذروندیم. با توجه به داشته هامون خوب بودیم خیلی خوب.
قبل جام چه ها بر این تیم گذشت. بازیهای دوستانه ای برگزار شد چی به دلمون انداخت؟ اونهاییش که لغو شد چی به ذهنمون اورد. مصدومیت و ... همه چیز. میخواستیم بخاطر شرایط دادگاه و حکم دادن و ... تیم رو در یورو نبینیم و هزار مکافات دیگه. از انگی که به کاسانو زدند تا مصاحبه طوفانی بوفون ، همه و همه رو بیاد بیاریم میبینیم که تیم شرایط روانی خوبی نداشت و شرایط فنی اش هم کامل نبود ولی ما رفتیم فینال. راضی کننده هست بعد از اون فجایع 2010
اما آینده. دقیقا یادمه که گفته بودم بعد 2010 که این تیم توی یورو شرایط خاصی خواهد داشت. اون موقع دقیقا نظرم روی مهره هایی چون مارکیزیو و مونتلوو و همینطور دروسی بود. نیاز به مکمل هایی بود . تو دفاع بارزالی خوب بود و بونوچی نسبت به اون چیزی که در یووه ازش دیده بودم راضی کننده بود هرچند به نظرم خیلی خیلی کار داره / و مهره های دیگه ای که بودند.
من فکر میکردم که یورو خوب باشه اون موقع البته ولی وقتی به جام نزدیک شدیم سست شدم. الان نگاه میکنم میبینم تقریبا درصد بالاییش بجا بوده ولی الان تا دو سال دیگه ... اوضاع خوب میدونید به نظرم خوب نخواهد بود. یعنی میتونه خوب باشه ولی خیلی نیازهایی وجود داره که نمیدونم چطور میخواد تو این دو ساله رفع بشه. خیلی خیلی خیلی نیاز هست که باشگاههای ایتالیا دو سال آینده رو به پرورش بپردازند و دست از خریدهای الکی و گرون قیمت خارجی بردارند. دو سال وقت داریم که بازیکنهایی برای پشتوانه تیم تولید کنیم. توی دروازه وضع از همه جا خرابتره و فاصله بوفون با رقیبا از کجا تا ناکجاست! و این برای اینالیای دروازبان ساز فاجعست. بازی گردان در سطح پیرلو که هیچ در سطوح کمتر هم بزحمت داریم و و و اینها مایوس کننده هست ولی چیزهایی هم هست که امید میده. مثل رو کردن آسی مثل مربی / یا بلوغ بیشتر و یکباره تری از بازیکنی مثلا مثل جووینکو یا همین بارزالی و یا حتی برادر عزیزمون ! :دی بالوتلی . ما ضعف داریم و زیاد هم داریم ولی نباید خودمون رو دست کم هم بگیریم. آلمان مدعی فینال بود و جام اما شاید وقتی ما گل میخوردیم خوشحال شد که جای ما نیست. سختگیرانه است اگر داشته هامون رو فراموش کنیم اما فکر میکنم به نسبت این یورو که گذشت جام جهانی جای بیشتری برای نگرانی هست.

در پایان به شخصه به پراندلی نمره خوبی میدم / به عقل من تو 6 تا بازی به ترتیب از بیست: 19 اسپانیا/12 کرواسی/16 ایرلند (محض احتیاط از جانب اسم حریف وگرنه 18!) / 20 انگلیس (فقط گل نزدیم و همه بازی رو سرتر بودیم)/ آلمان 17 (بخاطر اینکه خب ما گل زدیم وگرنه نیمه دوم رو خوب نبودیم اصلا، اینجا شرایط میتونست برعکس بشه و مثل فینال بشه) / 14 اسپانیا (اینم با در نظر گرفتن یه سری مشکلات و بخاطر تاثیر در ثبت نتیجه وگرنه با 1-0 و 2-0 میشد نمره 17-18 هم داد!!!!!)

پ.ن: اولین بازی ای که عقی افتادیم از حریف اینطوری شد این یعنی ما تفکر ثانویه خوبی برای هر شرایطی نداشتیم. حتی برای جلو افتادن هم ! یادتون بیاد وقتی یه گل به المان زدیم تو فاصله ای که گل دوم رو زدیم بازی چی شده بود !!! یعنی ما توقع جلو افتادن نداشتیم! ... حرف زیاده ولی خوب بودیم :دی خوب.

ایتالیا دوست داشتنیه . همیشه با همه عذابهاش. از دوووووووووووووووووووووووووووور میبوسمت آتزوری!

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
حرفی نیست.عالی بودیم تو جام :)
تبریک بابت نایب قهرمانی به همه الالخصوص جواد-روبی-جواد-سعید-فرزاد-لیلی-... همه و همه حلاصه :)
به دوستانی هم که برا اولین و آخرین بار تو تاریخشون بردن تبریک میگم.شاد باشید(البته طرفدارای واقعیش که توپ فوتبال رو از نزدیک دیدن.
فرزا ایتالیا

sentimento

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
شخصا با یادداشتهای امیر پروریا(منتقد فیلم) در مورد ایتالیا عشق می کنم! چه زمانی که با اظهارنظرهای جانب دارانه از ایتالیای عزیزش! در جام جهانی 2006 آلمان , در ستون باریکی در روزنامه شرق داد اهالی فوتبال رو در آورده بود که منتقد فیلم را چه به اضهار نظر راجب فوتبال (نمونه ای از این یادداشتها رو می تونید در دو لینک پایین بخونید)
http://vista.ir/article/228986/مائسترو-لیپی-نابغه-است-یا-دیوانه؟!

������� ��� 85/4/12: ���� ��Ȼ � ���� �ϻ

و چه حالا که در خلوت فیسبوکش می نویسد:) :
اشتباه نگیرید. این عکس رو نگذاشتم تا مصدومیت ها و ده نفره بازی کردن رو توجیه شکست مرگبارمون بدونم. همین که تمام تعویض هامون رو تا اون موقع تموم کردیم و هیچ کاری هم با بازیکنای تعویضی از پیش نبردیم و این تیاگو موتا هم که رفت بیرون ده نفره شدیم، مشکل خودمون بود. هدفم از این عکس اینه که حال و روز تیم مون رو در اون شب، خلاصه کنم: این تصویری نمونه ای از وضعیت ما در اون شبه. تردید ندارم اگه 10 بار دیگه دو تیم جلوی هم قرار بگیرند، این اتفاق تکرار نمی شه به این شدت. اما این ربطی به برتری همه جانبه ی اسپانیای لعنتی نداره. اونها نه تنها بهترین بازی شون توی این جام، بلکه یکی از بهترین بازی های کل این دوران البته کوتاه و قطعاً زودگذر اوج شون رو تو زمین پیاده کردند. به هر حال، مقدماتی جام جهانی در پیشه و ما تیم مون رو رها نمی کنیم. این جور شکست های غافلگیرکننده مثل موفقیت های موقع ضعف، از ویژگی های همیشگی تیم غریب و غیرقابل پیش بینی ماست

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من تبعۀ ایتالیا هستم و در ایتالیا متولد شدم، اما در اصل غنایی هستم، من از سوی والدین اصلیم رها شدم اما به دست دو فرشته افتادم، من هر روزاز نژاد پرستی رنج میبرم و اولین سیاه پوستی هستم که پیراهن ایتالیا رو میپوشم.

عصبانی نیستم، اما تجربۀ زندگیم به من آموخت بعضی از انسانها متفاوت عمل میکنند، پس سعی میکنم بیشتر یاد بگیرم قبل از اینکه بهم انتقاد کنن.

من فقط مثل یک پستچی هستم، اما یکشنبه ها کار نمیکنم، پس بذارین گریه کنم ...

"ماریو بالوتلی"
_pedrAzzurri
خیلی حرف توشه واقعا.
جدای از احساساتی شدن واقعا باید آدم خودش رو بذاره جای بالوتلی سیاه پوست 22 ساله که چقدر تفاوت فکری و روحی داره و ... /
خیلی سخته و خیلی فشار.

امیدوارم این قضایای نژاد پرستی واقعا تموم بشه. شرم آوره.

Godoflines

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
وووووووووووووووووای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چند روز گذشته ولی هنوز از عصبانیت دارم میمیرم!!!!!!!!!!خستگی و همه چیزای دیگه بازیکنای ایتالیا به کنار لیاقت برد رو داشتیم... تازه به دوران رسیده های اسپانیایی رو چیکارشون کنیم!!!؟؟؟؟!!!!پراندلی رو باید اعدام کنن!!!!!!!!!!کیلینی عالیها!ولی نه تو این شرایط!!!!بالزارتی از اول باید تو بود!!!کاسانو نباید بیرون میرفت!!!منتولیوو هم همینطور!!!آخه چرا موتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!مقابل اسپانیا اونقدرا موقعیت پیش نمیاد که بخود تلف شه!!!!!!آخه چرا از اول نیمه دوم این بالوتلی که تو بازی اول جلو اسپانیا کنترلش قطع شد رو نبرد بیرون دی ناتاله رو بیاره!!!!!!!!!حاظر بودم به آلمان ببازیم ولی همون آلمانی که از ما خورد میومد بالا این اسپانیا رو میزد!!!به همه چی قسم میزد!!!!!! ما ایتالیای همیشگی نبودیم!!!!!!!!! پراندلی گاو 9 من شیری شد!!!!!!!!!!با همه تنفری که از اسپانیا دارم ولی برید خوش باشید....عامل بردتون شانس+پراندلی بود!!!!!!!!!!!!!!!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

درسته دوست من از نظر من هم شاید 65% مقصر باخت پراندلی بود ولی نباید خستگی بازیکن ها رو کنار گذاشت که 35% هم کافی بود برای باختمون :دی

البته من انتظار داشتم پراندلی دست به ریسک بزرگی می زد و از بیشتر بازیکن های جوان خود و آماده استفاده می کرد ( جوینکو - جاکرینی و ... ) , دیگه فوقش همین نتیجه می شد دیگه:دی

ولی زیاد ناراحت نباشید همه اینها برای پراندلی درسی شد تا به مربی بزرگتری برای جام جهانی تبدیل بشه :)

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 185930

چزاره پراندلی، سرمربی تیم ملی ایتالیا، برای دیدار دوستانه چهارشنبه شب مقابل انگلیس 8 بازیکن را برای اولین بار به اردوی تیمش دعوت کرد.

در این فهرست نامی از بازیکنان یوونتوس و ناپولی که برای دیدار سوپرکاپ ایتالیا به چین سفر کرده اند، دیده نمی شود و این فرصتی برای بازیکنان جوان فراهم کرد تا در اردوی لانازیوناله حضور پیدا کنند.

ماریا پرین، دروازه بان پسکارا و فدریکو پلوسو، مدافع آتالانتا از چهره های جدید اردوی ایتالیا هستند.

در مقابل، آنتونیو کاسانو که در رقابت های یورو 2012 نمایش های خوبی ارائه داد، در فهرست جدید آتزوری حضور ندارد.

فهرست کامل ایتالیا برای دیدار با انگلیس:

دروازه بان ها: آندره آ کونسیلی، ماتیا پرین، سالواتوره سیریگو

مدافعان: ایگناسیو آباته، فرانچسکو آچربی، داویده آستوری، فدریکو بالزارتی، ماتیا دی سیلیو، دانیه گاستادلو، آنجلو ابینزه، فدریکو پلوسو

هافبک ها: آکوئیلانی، دانیله ده روسی، الساندرو دیامانتی، آنتونیو نوچرینو، آندره آ پولی، اسکیل اسکلتو، مارکو وراتی

مهاجمان: ماریو بالوتلی، ماتیا دسترو، استفن الشراوی، مانولو گابیادینی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

واقعا هنوز گلری مثل بوفون ایتالیا به خودش ندیده دیشب هم 2-1 به اینگلیس پس از سالها باختیم البته نصف تیم رو من نمی شناختم :دی

تیمی که توش یوونتوسی نباشه بهتر از این نمی شه , اونوقت اینا هی تیم ما رو ببرن توی حاشیه و براش برنامه بسازن :(

راستی شماره 11 تیم هم که وارد زمین شد یک لحظه فکر کردم کامو برگشته ولی دیدم فقط موهاش مثل کامو هست و پست بازیش و احتمالا الگوش :)

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 189459

چزاره پراندلی در خصوص جایگاه آنتونیو کاسانو در ترکیب آتزوری صحبت کرده، و سرمربی تیم ملی ایتالیا احساس می کند که ماریو بالوتلی و ماتیا دسترو می توانند زوجی را تشکیل دهند.

ایتالیا در آخرین بازی اش در دیداری دوستانه مغلوب انگلستان شد، اما در این مسابقه بازیکنان جوان زیادی برای اولین بار پیراهن آتزوری را به تن کردند.

کاسانو یکی از چندین ستاره ای بود که به ترکیب دعوت نشد، در حال حاضر جایگاه او در میلان و تیم ملی مشخص نیست.

“ما با آنتونیو صادق بودیم. ما در یورو ماجراجویی با هم داشتیم و اگر او در میلان با استمرار بازی کند در تیم ملی برای او جایی خواهد بود.”

“آنتونیو دوره سختی را می گذارند. امیدوارم او بتواند انگیزه مناسب را برای ادامه دادن به کارش به بهترین شکل ممکن پیدا کند. این به او بستگی دارد.”

دسترو برای اولین بار موفق شد پیراهن تیم ملی ایتالیا را به تن کند و او یکی دیگر از مهاجمانی است که از آکادمی اینتر به کالچو معرفی شده، مثل ماریو بالوتلی.

“دسترو می تواند در مقدماتی جام جهانی برابر بلغارستان به میدان برود؟ این به بازی اش در سری آ بستگی دارد، اما او توانایی های فوق العاده ای دارد، اشتیاق یک بازیکن جوان و می داند که چطور در محوطه جریمه تاثیرگذار ظاهر شود.”

“ماسیمو موراتی باید به این مسئله که دسترو و بالوتلی از آکادمی اینتر می آیند افتخار کند. باشگاه انتخاب های دیگری انجام داد، اما او هنوز می تواند از کارش راضی باشد. آنها زوجی رویایی هستند.”

“ما به بازیکنان جوان برای برنامه های آینده نیاز داریم، و باید از این مسئله آگاه باشیم که به جوانان فرصت بدهیم. من در مقابل انگلستان ۵ جوان را برای اولین بار به میدان فرستادم و حالا می دانم که بازیکنانی آماده در اختیار دارم.”

اما بسیاری از عدم دعوت از لورنزو اینسینه ستاره جوان ناپلی تعجب کردند، بازیکنی که در آخرین مسابقه تیم ملی زیر ۲۱ ساله ها برابر هلند درخشش زیادی داشت و گلزنی هم کرد.

“اینسینه بازیکن جالبی است و ما کارش را دنبال می کنیم. ما با همان روحیه ای که در یورو داشتیم با جاده ی برزیل ۲۰۱۴ روبه رو خواهیم شد، بنابراین دعوت از بازیکنان به عملکردشان در سری آ بستگی دارد.”

ایتالیا به فینال یورو ۲۰۱۲ رسید اما در نهایت با شکستی ۰-۴ جام قهرمانی را به اسپانیا داد.

“ما زمان کافی را برای کسب آمادگی در فینال نداشتیم. باید مستقیما به کیف می رفتیم نه اینکه بعد از نیمه نهایی به کراکو برگردیم.”

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 189458

چزاره پراندلی اصرار دارد كه "نشانه های خوبی" در شکست تيم ملی ایتالیا در مقابل انگلستان طی ديدار دوستانه شب گذشته وجود دارد.

تيم ملی ايتاليا با ميانگين سنی زير 25 سال و حضور 12 بازيكنی كه تاكنون بازی ملی در كارنامه​شان ديده نمی​شود در مقابل انگلستان با نتيجه 1-2 شكست خورد.

پراندلی گفت: "شكست هميشه شكست است حتی اگر در يك ديدار دوستانه رقم بخورد، اما آنها مفید هستند چرا که ما در حال برنامه​ریزی و آماده​سازی برای جام جهانی هستيم و برخی از نشانه های خوب را در اين بازی شاهد بوديم."

اين بازی چهارمين شكست متوالی ايتاليا در ديدارهای دوستانه بود و اين نتيجه شش هفته پس از پيروزی ايتاليا مقابل انگليس در يك چهارم​نهايي يورو 2012 رقم خورد.

ماتيادسترو در اين ديدار در ايجاد موقعيت​های گل عملكرد خوبی از خود به جای​ گذاشت. "ماتيا بسيار خوب بود و من از اين بابت خوشحال هستم. به خصوص كه اين ديدار، بازی خاصی برای مهاجمان بود كه بتوانند خود را در مقابل مدافعان قوی اندام،​ به معرض نمايش بگذارند."

پراندلی به شبكه رای اسپورت گفت: "ما شخصيتمان را نشان داديم و در طول اين مسير بايد ادامه يابد. ما بايد بازيكنان جوان آينده​دار را شناسايي كنيم تا بتوانيم از آن​ها به بهترين شكل ممكن در آينده استفاده كنيم. بديهی است بازيكنانی كه در يورو 2012 حاضر بودند فرصت ادامه حضور در تيم ملی را خواهند داشت اما ما بايد به آينده هم نيم نگاهی داشته باشيم."

طبيعتا پراندلی در مورد اتفاقات سوپرجام ايتاليا هم نظراتی خواهد داشت: "ورزش وسيله​ای ​برای متحد شدن و بروز احساسات است. ما بايد هر آنچه در زمين اتفاق ميفتد را بپذيريم و با يك لبخند شان و منزلت خودمان را نشان دهيم."

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امشب با بلغارستان بازی داریم رای ایتالیا هم بازی رو پخش می کنه :happy:
-----------------

پراندلی از ایتایووه خود دفاع کرد !
timthumb.jpg

Juventusfc.iR – سرمربی تیم ایتالیا از تصمیم خود برای بازی دادن به ۷ یوونتوسی در ترکیب تیم ملی ایتالیا در دیدار امشب مقابل بلغارستان در چهارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی برزیل دفاع کرد .
امشب چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا علاوه بر استفاده از ترکیب ۲-۵-۳ که شبیه ترکیب کونته است ، تصمیم گرفته از هفت بازیکن یوونتوس نیز در ترکیب ابتدایی استفاده کند .

چزاره پراندلی در کنفرانس خبری در این‌باره گفت :

” کونته کار خود را به خوبی انجام می‌دهد ، من بازیکنان خود را قبل از سرمربیگری او انتخاب کرده بودم ، من به شخصه با تصمیم خود بازیکنانی مانند جووینکو را به تیم ملی دعوت کردم . جووینکو این مسئله را با هم تیمی هایش حل کرد و پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کرد ، او مهاجم دوم است و پیراهن شماره ۹، ۱۰ و یا ۱۱ تفاوتی چندان ندارد ، پیراهن اهمیتی ندارد ، مهم آن است که او در مرکز بازی ما قرار دارد . جووینکو با اسوالدو از ابتدا حضور خواهند داشت ، آن ها هر دو بازیکنانی بسیار خوب هستند که اکنون نیز از شرایط خوبی بهره مند هستند ”

ترکیب احتمالی تیم ملی ایتالیا : جیانلوئیجی بوفون – آندره آ بارزالی -لئوناردو بونوچی – اگبونا – کریستین ماجو – دانیله ده روسی – آندره آ پیرلو – کلودیو مارکیزیو – امانوئل جاکرینی – سباستین جووینکو – پابلو اسوالدو

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
چزاره پراندلی معتقد است که ایتالیای او در بلغارستان یک امتیاز باارزش را کسب کرده است.

آتزوری هرگز در پایتخت بلغارستان به پیروزی نرسیده و تا به اینجا تنها سه تساوی و دو شکست کسب کرده و امشب هم آنها با تساوی ۲ ۲ متوقف شدند.

“یک امتیاز ارزشمند است، به ویژه اینکه ما همیشه در شروع فصل مشکلاتی داریم.”

“ناراحت کننده هم هست، چون ما فرصت داشتیم تا سه بار ۳ ۱ جلو بیافتیم و در پایان کار مشکلات کمتری داشته باشیم.”

“پایین تر از حد خودمان بازی کردیم و در پاسکاری دقیق نبودیم، اما بالاتر از همه به بلغارستان اجازه دادیم که به ما حمله کند.”

ایتالیا مسابقه را با سیستم ۳ ۵ ۲ شروع کرد اما بعد به دفاع چهار نفره روی آورد و الساندرو دیامانتی به جای امانوئله جاکرینی به بازی آمد.

“زمانی که بلغارستان به بازی در جناحین روی آورد ما دفاعمان را چهار نفره کردیم.”

پابلو دنیل اسوالدو دو گل زد و عملکردی عالی داشت اما سباستین جووینکو ناامیدکننده ظاهر شد.

“اسوالدو و جووینکو کارهای خوبی در کنار هم انجام دادند. روی این زوج کار می کنیم.”

آتزوری در ادامه بازیهایش در مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ در مودنا میزبان مالت است.

در حال حاضر ارمنستان صدرنشین گروه B است و آنها با پیروزی برابر مالت سه امتیاز دارند و در دیگر بازی هم دانمارک و جمهوری چک به مصاف هم می روند.

“بازیکنان جوان برابر مالت؟ حالا خواهیم دید که چه می شود، چون امشب انرژی زیادی مصرف کردیم و باید ببینیم که چند نفر برای بازی بعدی آماده خواهند بود.”

بالا