• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
ا عرض سلام و خسته نباشید
دوستان من میخوام کامپیوترم را به تلویزیون معمولی متصل کنم و کارت گرافیک من (AMD RADEON HD 6850) پورت HDMI دارد و تلویزیون من مطابق عکس پورت Component دارد و من کابل HDMI to Component را دارم ولی هرچه سعی کردم تصویر نیامد. لطفا در این مورد کمک کنید

با سلام دوست عزیز تو راست کلیک screen resolution خروجی رو تنظیم کردید که بره روی تی وی؟
معمولا این تنظیم درست انجام نمیشه و خروجی رو نمیشناسه

mirtalasan

Registered User
لایک‌ها
158
با سلام دوست عزیز تو راست کلیک screen resolution خروجی رو تنظیم کردید که بره روی تی وی؟
معمولا این تنظیم درست انجام نمیشه و خروجی رو نمیشناسه

نه دوسته عزیز من فقط کابل رو خریدم و زدم به پیسی میشه راهنماییم کنین

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
توی برنامه درایور دنبالش بگرد

yekta

Registered User
لایک‌ها
51
سلام حدود چهار ميليون ميخوام هزينه كنم
اندازه حد اقل ٤٦ اينچ
خودم چند تا رو نشون كردم ولي دوست دارم از راهنمايي هاتون استفاده كنم
Sony hx750 46inch قيمت ٣٨٠٠٠٠٠
Samsung 77770 46. قيمت ٣٧٠٠٠٠٠
البته خيلي دوست داشتم 55 inch بگيرم ولي با اين مبلغ فقط ميشه به lg فكر كرد
Lm58000 lg قيمت ٣٩٠٠٠٠٠
ويا كمي گرانتر lm 66100 lg. ٤٥٠٠٠٠٠ اينها قيمت بانه هستند
از دوستاني كه تخصص دارند خواهش ميكنم كمك كنند

Last edited:

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
سلام حدود چهار ميليون ميخوام هزينه كنم
اندازه حد اقل ٤٦ اينچ
خودم چند تا رو نشون كردم ولي دوست دارم از راهنمايي هاتون استفاده كنم
Sony hx750 46inch قيمت ٣٨٠٠٠٠٠
Samsung 77770 46. قيمت ٣٧٠٠٠٠٠
البته خيلي دوست داشتم 55 inch بگيرم ولي با اين مبلغ فقط ميشه به lg فكر كرد
Lm58000 lg قيمت ٣٩٠٠٠٠٠
ويا كمي گرانتر lm 66100 lg. ٤٥٠٠٠٠٠ اينها قيمت بانه هستند
از دوستاني كه تخصص دارند خواهش ميكنم كمك كنند
بودجت برای خرید 46 اینچ خیلی خوبه . به نظرم یه 46 اینچ عالی بخری خیلی بهتر از 55 اینچ معمولیه .
با این بودجه میتونی 46 اینچ led ژاپنی بگیری .
مدل 46le8300x sharp انتخاب خوبیه . پنل مرغوبی داره و کیفیت تصویر دو بعدی و سه بعدیش واقعا" خوبه .
اکثر فرمتها رو با usb پخش میکنه و نسبت به بقیه led های بازار ویژگی منحصر به فرد کواترون رو داره و پانلش با 4 رنگ اصلی RGBY تصاویر رو نشون میده و به همین دلیل رنگها واقعی تر هست .
قیمتش حدودا" 3600 تومانه .

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
کسی میدونه تفاوت این 2مدل تلویزیونهای X.Vision در چیه؟
LE-46KD40
46"LED-Digital

کدوم یکی بهتره و تفاوت قیمتشون چقدره؟
X.Vision بجز این مدلها مدل بهتری داره؟

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
یک تلوزیون 32 میخوام بخرم چه مدلی بخرم؟تا حول حوش 1500
اگر بالاتر هم بود معرفی کنید

noonkhoshki

Registered User
لایک‌ها
41
کسی میدونه تفاوت این 2مدل تلویزیونهای X.Vision در چیه؟
LE-46KD40
46"LED-Digital

کدوم یکی بهتره و تفاوت قیمتشون چقدره؟
X.Vision بجز این مدلها مدل بهتری داره؟
مدل 46KD40 xvision جدیدتره و قابليت ضبط برنامه هاي تلويزيوني PVR داره و مجهز به ماشين زمان هست و این مدل فرمتهای بیشتری رو با usb پخش میکنه . هردوشون فرکانسشون 120 هرتز هست . قیمت مدل 46"LED-Digital رو ندارم چون قدیمی شده و اصلا" نمیدونم توی بازار هست یا نه . به نظرم بین مدلهای ایکس ویژن همین 46KD40 بهتره چون جدیدتره . يك دستگاه سينماي خانگي مدلXVHT-502 هم باهاش هدیه میدن .

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
یک تلوزیون 32 میخوام بخرم چه مدلی بخرم؟تا حول حوش 1500
اگر بالاتر هم بود معرفی کنید

بودجت برای خرید 32 اینچ خیلی مناسبه . میتونی مدل 32LE430X‎ شارپ بخری . ژاپنی هست . گیرنده دیجیتال داخلی داره . سه تا ورودی hdmi داره . انواع فرمتها رو با USB پخش میکنه . قیمتش 1400 تومنه .
اگه قیمت مناسبتر هم میخوای 32 اینچ سونی EX520 رو ببین .

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
مدل 46KD40 xvision جدیدتره و قابليت ضبط برنامه هاي تلويزيوني PVR داره و مجهز به ماشين زمان هست و این مدل فرمتهای بیشتری رو با usb پخش میکنه . هردوشون فرکانسشون 120 هرتز هست . قیمت مدل 46"LED-Digital رو ندارم چون قدیمی شده و اصلا" نمیدونم توی بازار هست یا نه . به نظرم بین مدلهای ایکس ویژن همین 46KD40 بهتره چون جدیدتره . يك دستگاه سينماي خانگي مدلXVHT-502 هم باهاش هدیه میدن .

بین مدلهای 42اینچ این مدل چی پیشنهاد میکنین؟
مثل اینکه پنل 42kd20 فرکانس 120هرتز هست ولی مدلهای 30 و 40 60 هستن این درسته؟

و اینکه سینما خانگی همراه این مدل کیفیت خوبی دارن یا نه و ارزش خرید دارن با توجه به قیمتشون یا میشه اینو برندلشت و قیمت دستگاه کم کرد؟

noonkhoshki

Registered User
لایک‌ها
41
بین 42 اینچ هایی که گفتی kd40 جدیدتره و به نظرم انتخاب بهتریه .
فرکانس 42 اینچ هر سه تاشون همون 60 هرتزه .سینمای مدل 502 که باهاش میدن خوبه . قبلا" یه مدل سینمای خانگی 530 ایکس ویژن برای یکی دو نفر گرفته بودم راضی بودن . در مورد اینکه بخوای سینما رو بر نداری نمیدونم قبول کنن یا نه . شاید بعضی از فروشنده ها قبول کنن . سینماش حدود 450 تومن ایناس . شاید کمتر کم کنن و برش دارن . اینجوری به نفعشونم میشه . حالا توی نمایندگیهاش یه پرس و جوو بکن .

abadgaran

Registered User
لایک‌ها
16
مدل 353:
کاربرانی که گیرنده 353 داشته و گاهی دستگاه آنها هنگ می کند و گاها 4 خط تیره بر روی LCD نمایش داده می شود می توانند از آپدیت زیر استفاده کنند. لطفا توجه بفرمایید که این آپدیت فقط برای گیرنده های 353 می باشد.
فایل آپدیت گیرنده دیجیتال مدل 353

مدل 232:
کاربرانی که گیرنده 232 داشته و گاهی دستگاه آنها هنگ می کند و گاها 4 خط تیره بر روی LCD نمایش داده می شود می توانند از آپدیت زیر استفاده کنند. لطفا توجه بفرمایید که این آپدیت فقط برای گیرنده های 232 می باشد.
آپدیت گیرنده دیجیتال مخصوص گیرنده های مدل 232

منبع :
همكاری (شارپ) LG ، Sharp (ال جی) ، X.Vision و مادیران

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
برای تهیه پخش کننده فقط فایلهای ویدئویی درحال حاضر چی خوبه؟
WD HD Player
Seagate
قیمت هم آیا اطلاع دارید؟

reza1002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تا قبل عید یه پلاسمای 50 پانا داشتم : p50st30 که چند روزی یه نوار نازک تیره رنگ افقی وسط تصویر ظاهر میشد که بعد از یک دقیقه خودش محو میشد.من به این موضوع اهمیت ندادم تا اینکه بعد از تقریبا یکی دوهفته وقتی تی وی رو روشن کردم یهو یه صدای کوچیکی کرد و یکم بوی سوختگی اومد و دیگه روشن نشد.بردمش نمایندگی یه ماهه که بقول خودشون دارن روش کار میکنن ولی به نتیجه نرسیدن.
نمیدونم مشکل از چیه.قبل از اون هم با ال سی دی سامسونگ هم همین مشکل رو پیدا کرده بودم.

برای من قیمت زیاد مهم نیست.فقط یه چیزی میخام عمری و با کیفیت.حتما هم 50 به بالا باشه و توی بازار پیدا بشه.

اساتید لطفا کمک کنید .

reza1002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مدل قیمتش چنده؟

Sharp
LC-60LE9400X

محمدددد

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان تو تلوزیون های 46 اینچ سامسونگ کسی میدونه تفاوت سری 7 با بقیه سری ها تو چیه؟
حدود300 تومن تفاوت قیمت داره یعنی گرونتره میخواستم ببینم می ارزه به بیشتر پول دادن یا نه؟

busines

Registered User
لایک‌ها
20
من تا قبل عید یه پلاسمای 50 پانا داشتم : p50st30 که چند روزی یه نوار نازک تیره رنگ افقی وسط تصویر ظاهر میشد که بعد از یک دقیقه خودش محو میشد.من به این موضوع اهمیت ندادم تا اینکه بعد از تقریبا یکی دوهفته وقتی تی وی رو روشن کردم یهو یه صدای کوچیکی کرد و یکم بوی سوختگی اومد و دیگه روشن نشد.بردمش نمایندگی یه ماهه که بقول خودشون دارن روش کار میکنن ولی به نتیجه نرسیدن.
نمیدونم مشکل از چیه.قبل از اون هم با ال سی دی سامسونگ هم همین مشکل رو پیدا کرده بودم.

برای من قیمت زیاد مهم نیست.فقط یه چیزی میخام عمری و با کیفیت.حتما هم 50 به بالا باشه و توی بازار پیدا بشه.

اساتید لطفا کمک کنید .
اگه هزينه زياد برات مهم نيست پاناسونيک بخر خيال خودت رو راحت کن مرگ نداره کيفيتش هم فوق العاده بالا هست
من پکيج کامل پاناسونيک رو دارم ميفروشم فقطذبه خاطر خريد يه مدل بزرگتر شما که مثل من اندغزه بزرگ ميخواي به کارت نمياد ولي ديدنش براي ساير دوستان خالي از لطف نيست

http://forum.persiantools.com/t378196.html

Last edited:

Reborn

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
نمیدونم جاش درسته یا نه ؟
یک امپلی فایر استریو میخوام بگیرم بودجه تا 2 تومن چی پیشنهاد میدید؟

با سپاس

matador5550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من پارسال یدونه سامسونگ سری 5 مدل 5000 46 اینچ گرفتم که یکسال نشده کل صفحه خطوط سفید رنگ افقی افتاد و خلاصه هر جا بردم درست نشد حتی فرستادم دبی ، الان یدونه پلاسما 50 اینچ پاناسونیک گرفتم میخواستم نظرتونو در مورد این مدل بفرمایین، خواهشا توجه کنین که من اکثرا کانالهای HD نگاه میکنم به لطف شیرینگ اینترنتی و هر شب اتاقمو تاریک میکنم و فیلمهای 1080P که دانلود کردمو نگاه میکنم و البته PS3 هم هست. با این اوصاف نظرتون چیه؟ این مدل خوبه که گرفتم البته تو این بحران اقتصادی مجبور شدم همینو بگیرم وگرنه میخواستم Sharp 3D بگیرم که واقعا اگه از نزدیک ببینین دیگه باید به زور از مغازه بیرونتون بندازن اونم 4 رنگش ... خلاصه این مدلو گرفتم فقط چند تا سوال و هم دارم :
1. آیا 1080P هستش FullHD ؟
2. من وقتی اتاقو خاموش میکنم به چشمم ضرر نداره؟ چون فروشنده گفتش که نور را منعکس میکنه.
3. واقعا پنلش ژاپنه؟ چون پشتش نوشته Made in Thailand .
قیمتشم 2250000 داد خوبه؟ البته تو قشم
اینم لینک مشخصاتش تو سایت پاناسونیک :
فارسی :

انگلیسی :

مرسی دوستان

بالا