• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

M.N.W.Z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من میخوام یه دست تلویزیون بگیرم. بودجه هم بد نیست.
خودم دو مدل مد نظر دارم یکی LG 42LM76100 و اون یکی Panasonic 42VT30 یکی دیگه هم Samsung 42ES6960 هستش. به نظرتون کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. (بودجه دیگه ته تهش 2800 نه بیشتر. اگر مدل دیگه غیر از اینا و مارک دیگه ای مد نظر هست که مناسب تر باشه خوشحال میشم پیشنهاد بدین)
فقط خواهشا" سر تعصب مارک نباشه که حالا چون LG هستش بگین نه بدرد نمیخوزه. پیشاپیش سپاس.

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام دوستان.
من میخوام یه دست تلویزیون بگیرم. بودجه هم بد نیست.
خودم دو مدل مد نظر دارم یکی LG 42LM76100 و اون یکی Panasonic 42VT30 یکی دیگه هم Samsung 42ES6960 هستش. به نظرتون کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. (بودجه دیگه ته تهش 2800 نه بیشتر. اگر مدل دیگه غیر از اینا و مارک دیگه ای مد نظر هست که مناسب تر باشه خوشحال میشم پیشنهاد بدین)
فقط خواهشا" سر تعصب مارک نباشه که حالا چون LG هستش بگین نه بدرد نمیخوزه. پیشاپیش سپاس.

با سلام
دوست عزیز بنظر من اگر 3بعدی مد نظرت هست فقط برو سراغ ال جی چون پسیو هست
حتی فروشنده های بی سواد صوتی تصویری (البته از من باسواد تر هستند)اعتراف میکنند که نمیشه یه فیلم کامل رو با عینک اکتیو تماشا کرد چون سرگیجه و سر درد بوجود میاره اما شخصا تجربه نداشتم

M.N.W.Z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوست عزیز بنظر من اگر 3بعدی مد نظرت هست فقط برو سراغ ال جی چون پسیو هست
حتی فروشنده های بی سواد صوتی تصویری (البته از من باسواد تر هستند)اعتراف میکنند که نمیشه یه فیلم کامل رو با عینک اکتیو تماشا کرد چون سرگیجه و سر درد بوجود میاره اما شخصا تجربه نداشتم
3D برام تو اولویت نیست. 2D مهمتره. تو کیفیت 2D چطور؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
3D برام تو اولویت نیست. 2D مهمتره. تو کیفیت 2D چطور؟

اون مدلهایی که گفتید 3دی بود
من در مورد غیر 3 دی انتخاب اولم ال جی نیست
انتخاب اول خودم شخصا پلاسمای پاناسونیک هست
بعد اگر ال ای دی بخوام سامسونگ و شارپ رو انتخاب میکنم
البته اگر پولت میرسه برو سراغ شارپ کواترون و مدل غیر 3دی
شما انتخاب زیادی نداری با توجه به اینکه 3دی نمیخواهی
مثلا تو سامسونگ سری6 همشون 3دی میشه پس شما بر حسب اینچ مورد نظر باید از سری های 5550 تا 5960 انتخاب کنی که 5960 دیگه آخرین مدل اسمارت میشه

M.N.W.Z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون مدلهایی که گفتید 3دی بود
من در مورد غیر 3 دی انتخاب اولم ال جی نیست
انتخاب اول خودم شخصا پلاسمای پاناسونیک هست
بعد اگر ال ای دی بخوام سامسونگ و شارپ رو انتخاب میکنم
البته اگر پولت میرسه برو سراغ شارپ کواترون و مدل غیر 3دی
شما انتخاب زیادی نداری با توجه به اینکه 3دی نمیخواهی
مثلا تو سامسونگ سری6 همشون 3دی میشه پس شما بر حسب اینچ مورد نظر باید از سری های 5550 تا 5960 انتخاب کنی که 5960 دیگه آخرین مدل اسمارت میشه

عزیز من نگفتم تلویزیونی میخوام که 3D نباشه. گفتم اگر تلویزیونی 3Dش خوب نباشه برای من امتیاز منفی حساب نمیشه وتأثیری در انتخاب من به صورت آنچنانی نداره.

حالا اگر دوستان استاد مدل خاصی از هر برندی تا 2800 میشناسن معرفی کنن ممنون میشم. چون هم عجله دارم هم قیمت ها عجله دارن.

noonkhoshki

Registered User
لایک‌ها
41
با 2700 میتونی تلویزیون ژاپنی شارپ 40LE8300X تهیه کنی.
مجهز به تکنولوژی کواترون هست - انواع فرمتها را با usb اجرا میکنه - گیرنده دیجیتال داخلی داره - کیفیت تصویر دو بعدی و سه بعدی خیلی خوب - نمایش رنگهای واقعی تصاویر و ..
به نظرم یه بار برو بازار و از نزدیک این مدلو ببین و خودت تفاوت کیفیت تصویر و نمایش رنگهاش را با بقیه مدلها مقایسه کن .

M.N.W.Z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با 2700 میتونی تلویزیون ژاپنی شارپ 40LE8300X تهیه کنی.
مجهز به تکنولوژی کواترون هست - انواع فرمتها را با usb اجرا میکنه - گیرنده دیجیتال داخلی داره - کیفیت تصویر دو بعدی و سه بعدی خیلی خوب - نمایش رنگهای واقعی تصاویر و ..
به نظرم یه بار برو بازار و از نزدیک این مدلو ببین و خودت تفاوت کیفیت تصویر و نمایش رنگهاش را با بقیه مدلها مقایسه کن .
این همونیه که شما میگین: Sharp Aquos Quattron LC-40LE830U Review - Watch CNET's Video Review

چون من تلویزیون با پسوند X پیدا نکردم. بعد اینکه این تلویزیون برای 2011 هستش و کمی قدیمیه اونم مال اول 2011 نه حتی اواخرش.
انتخاب دیگه مد نظرتون نیست؟

noonkhoshki

Registered User
لایک‌ها
41

AminoDanger

Registered User
لایک‌ها
7
ببخشین دوستان با چه برنامه‌ای و چه فرمتی میتونم یه DVD ـه موزیک ویدیو رایت کنم که روی مانیتور ـه ماشین بیاد؟(DVD MvM)

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238

om.ir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی دوستان عزیز .

من پاناسونیک مدل : TH-L32E3R رو خریدم نمی دونم ال ای دی هستش یا ال سی دی . ؟ ( اطلاعاتی در اینترنت نتونستم پیدا کنم )

مشکلی که هست این USB وقتی فیلم رو فلش می زارم یه بار می بینی ام کی وی رو می خونه یه بار نمی خونه دایویکس معمول و متداول را اصلا تا الان نخونده یه بار با انتی فی اس مشکل داره یه بار نداره دقیقا تلفزیون پاناسونیک دوستم نیز همین طور هستش .

این مشکل رو چطوری می شه حل کرد ؟ اصلا قابل حل هست . ؟

امیدوارم دوستان عزیز یاری فرمایند این مشکل حل بشه ممنون همگی عزیزان .

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
با نمایندگی تماس بگیر احتمال داره با آپدیت Firmware که معمولا نمایندگی داره مشکل حل بشه.

amirhosein_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
قصد خرید سینمای خانگی دارم ، با توجه به کالا های موجود در بازار می خوام خرید کنم ، فقط به دلیل اینکه اینقدر جنس های چینی توی بازار زیاد شده لطفا از مدل های ژاپنی مثل شارپ و پایونیر معرفی کنید خیلی دوست دارم بدونم JVC هم هنوز محصولی توی بازار ایران داره یا نه؟؟

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
قصد خرید سینمای خانگی دارم ، با توجه به کالا های موجود در بازار می خوام خرید کنم ، فقط به دلیل اینکه اینقدر جنس های چینی توی بازار زیاد شده لطفا از مدل های ژاپنی مثل شارپ و پایونیر معرفی کنید خیلی دوست دارم بدونم JVC هم هنوز محصولی توی بازار ایران داره یا نه؟؟

سینمای HT-CN9900DVW شارپ با قیمت 500 تومن یکی از سینماهای جدید شارپ هست که مشخصات خوبی داره . لنزش قوی هست و توی پخش فرمتها اذیت نمیشی .

ProductImage_Hometheater_HT-CN9900DVW_795ID_1.jpg
مشخصات

Power output :Total RMS 600W

HDMI-output type 1080P

5.1surround sound speaker

playable Disk : DVD, AudioCD, VCD, MP3, CD-R/RW, JPEG,DivX

USB playback and karaoke 2Mic

Dolby digital pro logic

AM/FM Radio

yasmas

Registered User
لایک‌ها
1
نظرتون در مورد Panasonic-TX-43P950 یا Hitachi 43 چیه؟
به جز اینا چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟​

با سلام و عرض ادب و احترام

خواهشمند ام به منظور آموزش و راهنمایی و روشن شدن اذهان عمومی در خصوص ال ای دی های برخی شرکت های خارجی معروف در ایران و بخصوص جلوگیری از اتلاف وقت و سرمایه شما حتما سری به این تایپیک بزنید و اینو شییر کنید تا بقیه هم بخونن و استفاده کنن.

خوندن این تایپیک ممکنه چند میلیون تومان ارزش مادی و معنوی داشته باشه. شک نکنید

با تشکر

لرزش در تصویر LED با صفحه 46 اینچی مدل(( LW 95000 (( LG

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام و عرض ادب و احترام

خواهشمند ام به منظور آموزش و راهنمایی و روشن شدن اذهان عمومی در خصوص ال ای دی های برخی شرکت های خارجی معروف در ایران و بخصوص جلوگیری از اتلاف وقت و سرمایه شما حتما سری به این تایپیک بزنید و اینو شییر کنید تا بقیه هم بخونن و استفاده کنن.

خوندن این تایپیک ممکنه چند میلیون تومان ارزش مادی و معنوی داشته باشه. شک نکنید

با تشکر

لرزش در تصویر LED با صفحه 46 اینچی مدل(( LW 95000 (( LG

با سلام
شخصا در مورد خرید لوازم نظرم اینه که هر برندی در زمینه تولید یکسری لوازم تخصص داره مثلا هیچوقت برا ی تی وی معمولی ( منظورم LCD LED ) نباید سراغ ال جی رفت اولین انتخاب در این زمینه سونی و شارپ برای مستضعفین هم سامسونگ
یا مثلا برای پلاسما که انتخاب اول خودمه فقط پاناسونیک
این موضوع برای تمام لوازم و برندها صادقه
تا نظر اساتید چی باشه

noonkhoshki

Registered User
لایک‌ها
41
سری جدید تلویزیونهای 42 و 46 اینچ LED دیجیتال ایکس ویژن وارد بازار شد

مدلهای 42KD40 و 46KD40 ایکس ویژن با طراحی متفاوت وارد بازار شد .

84886300305316018426.jpg

این تلویزیونها دارای گیرنده دیجیتال داخلی (DVB-T) و قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی (PVR ) بوده و مجهز به ماشین زمان (Time shift) میباشند .
زاویه دید بسیار وسیع ( 178 درجه افقی و عمودی ) ، وضوح تصویر 1920x1080 -Full HD و قابلیت پخش تصویر، فیلم و موزیك از روی حافظه USB از ویژگیهای برجسته این تلویزیونهاست .

75961173888043517373.jpg

پایه نصب دیواری به عنوان لوازم جانبی همراه این محصول ارائه می گردد و نیازی به تهیه جداگانه آن نیست.

مدل 46KD40 با اندازه 46 اینچ و فرکانس 120 هرتز مخاطبین زیادی را به سوی خود جلب کرده است .
لازم به ذکر است این تلویزیون دارای هدیه ویژه سینمای خانگی X.VISION مدل XVHT-502 میباشد .
84866847813246047712.jpg
قیمت مدل 46 اینچی KD40 معادل 3 میلیون و 290 هزار تومان و قیمت 42 اینچی آن 2 میلیون و 200 هزار تومان است.

مشخصات مدل 42KD40 XVision
مشخصات مدل 46KD40 XVision

منبع: وبلاگ مادیران

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40

مشاهده پیوست 228031

این تلویزیونها دارای گیرنده دیجیتال داخلی (DVB-T) و قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی (PVR ) بوده و مجهز به ماشین زمان (Time shift) میباشند .
زاویه دید بسیار وسیع ( 178 درجه افقی و عمودی ) ، وضوح تصویر 1920x1080 -Full HD و قابلیت پخش تصویر، فیلم و موزیك از روی حافظه USB از ویژگیهای برجسته این تلویزیونهاست .

مشاهده پیوست 228032

پایه نصب دیواری به عنوان لوازم جانبی همراه این محصول ارائه می گردد و نیازی به تهیه جداگانه آن نیست.

مدل 46KD40 با اندازه 46 اینچ و فرکانس 120 هرتز مخاطبین زیادی را به سوی خود جلب کرده است .
لازم به ذکر است این تلویزیون دارای هدیه ویژه سینمای خانگی X.VISION مدل XVHT-502 میباشد .
مشاهده پیوست 228033
قیمت مدل 46 اینچی KD40 معادل 3 میلیون و 290 هزار تومان و قیمت 42 اینچی آن 2 میلیون و 200 هزار تومان است.

فرق 42kd40 با 42kd30 که مدل قبلی ایکس ویژن بود چیه ؟
کدوم بهتره ؟

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40

مشاهده پیوست 228031

مشاهده پیوست 228032

مشاهده پیوست 228033

فرق 42kd40 با 42kd30 که مدل قبلی ایکس ویژن بود چیه ؟
کدوم بهتره ؟

noonkhoshki

Registered User
لایک‌ها
41
از نظر ظاهری راستش سلیقه ای هست ولی من به شخصه از ظاهر و فریم مدل 42kd40 بیشتر خوشم میاد . قابش مشکی و براقتر هست ولی یه قسمتی از فریم مدل 42kd30 فلزی هست .
از نظر جدید بودن باید بگم مدل 42kd40 جدیدتره و تازه وارد بازار شده . از نظر ساپورت فرمتها با usb قوی تره و نسبت به مدل 42kd30 فرمتهای بیشتری رو پخش میکنه .

فرمتهای قابل پخش توسط 42kd40

قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,PNG,BMP
قابليت پخش صدا با فرمت: MP3,WMA,AAC,M4A,WAV
قابليت پخش تصوير با فرمت : TS,DAT,TRP,TP,M2TS,VOB,DIVX,MPG,MP4,MOV,MKV

Last edited:
بالا