• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
من یه تلویزیون میخوام بگیرم حداقل 42 اینچ بزرگتر که باشه بهتره اما کیفیت تصویرش قابل قبول باشه 3dبودنش اصلا مهم نیست -dvbtهم ترجیحا داشته باشه که چه بهتر -اینقدر طرح و مدل ها زیاده منم شناختی ندارم ازشون بخاطر همین ممنون میشم یکم راهنمایی کنید
حدود 2-3تومن موجودیمه نهایت 500تومن دیگه بخوام بزارم روش
یه سوال دیگه اینکه از بانه بخرم با صرفه تره یا نه؟
ممنون

Chairman

Registered User
لایک‌ها
64
█████████████████████████ ████████████████████████
توی بانه قیمت با تهران چقدر فرق داره ؟

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
به نظر من با توجه به این قیمتا بهتره از بانه خرید نکنی چون با این وضع قیمت دلار تفاوت قیمتها زیاد نیست و ارزش نداره با خرید جنس بدون گارانتی قید استفاده از خدمات و گارانتی رو بزنی و نگران سالم بودن تلویزیون و پنلش باشی ...

imdo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نمیدونم سوالم رو جای درستی میپرسم یا نه اما همین جا مطرح میکنم به امید اینکه کسی از شما بدونه و راهنماییم کنه.
تلویزیون من wega از سونی هست که crt هست و خوب قدیمی هستش.و هیچ پورت یو اس بی یا اچ دی ام آی و ... نداره و فقط پشتش از این سیم های قرمز و سفید زرد میخوره که اسمش رو فراموش کردم.یه دستگاه سینمای خانگی هم دارم که مال حدودا 7 سال قبله و فقط سی دی و دی وی دی پخش میکنه.
حالا میخواستم ببینم راهی هست که بتونم از طریق فلش یو اس بی محتویاتش رو تو این تلویزیون نمایش بدم یا خیر؟ رسیور هم یو اس بی میخوره اما فقط عکس و صوت رو میشه باهاش خوند و نمایش تصویری باهاش امکان پذیر نیست.
وسیله ای هست که مثلا به یو اس بی وصل بشه و بشه اون رو به این تلویزیون یا سینما خانگی وصل کرد و فیلم داخل یو اس بی رو باهاش تماشا کرد؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
هنوزم همه دستگاههای پخش دی وی دی و یو اس بی از اون سیمها بهش میخورن . اگرم دستگاهی بود که hdmi فقط داشت تبدیلی هست که اون رو به اون سیمها تبدیل کنه .

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
نمیدونم سوالم رو جای درستی میپرسم یا نه اما همین جا مطرح میکنم به امید اینکه کسی از شما بدونه و راهنماییم کنه.
تلویزیون من wega از سونی هست که crt هست و خوب قدیمی هستش.و هیچ پورت یو اس بی یا اچ دی ام آی و ... نداره و فقط پشتش از این سیم های قرمز و سفید زرد میخوره که اسمش رو فراموش کردم.یه دستگاه سینمای خانگی هم دارم که مال حدودا 7 سال قبله و فقط سی دی و دی وی دی پخش میکنه.
حالا میخواستم ببینم راهی هست که بتونم از طریق فلش یو اس بی محتویاتش رو تو این تلویزیون نمایش بدم یا خیر؟ رسیور هم یو اس بی میخوره اما فقط عکس و صوت رو میشه باهاش خوند و نمایش تصویری باهاش امکان پذیر نیست.
وسیله ای هست که مثلا به یو اس بی وصل بشه و بشه اون رو به این تلویزیون یا سینما خانگی وصل کرد و فیلم داخل یو اس بی رو باهاش تماشا کرد؟

با سلام شما بنظر من میتونی یه پخش دی وی دی یو اس بی دار بگیری ترجیحا مدلی که هارد اکسترنال هم ساپورت کنه و از اون طریق فایلهاتو پخش کنی
یک راه گرونتر هم هست دستگاه WD TV Live وسترن رو بگیری که 1گیگ هارد داره پورتهاش هم کامله جوابگوی کلیه نیازهات هستحدود500 تومنه
البته بدون هاردش هم هست اما فقط پورت HDMI داره که بکار شما نمیاد

imdo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون از جواب هاتون.کس دیگه ای پیشنهاد دیگه ای نداره؟ چیزی شبیه به اون دستگاه ها که قبلا بود و بجای mp3 player بود که به جا سیگار ماشین وصل میشد و بهش یو اس بی میزدن که بتونه mp3 پخش کنه سراغ نداره؟ که همین شکل کا ر رو برای تلویزیون و بصورت تصویری بتونه انجام بده؟ منظورم اینه که دستگاهی نیست که بتونه این تبدیل رو انجام بده؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
ممنون از جواب هاتون.کس دیگه ای پیشنهاد دیگه ای نداره؟ چیزی شبیه به اون دستگاه ها که قبلا بود و بجای mp3 player بود که به جا سیگار ماشین وصل میشد و بهش یو اس بی میزدن که بتونه mp3 پخش کنه سراغ نداره؟ که همین شکل کا ر رو برای تلویزیون و بصورت تصویری بتونه انجام بده؟ منظورم اینه که دستگاهی نیست که بتونه این تبدیل رو انجام بده؟

برای تصویر من همچین مبدلی سراغ ندارم
این عکس وسترن با هارد 1ترا که گفتم بخاطر ورودی و خروچی هاش برای شما مناسبه
WDTV_Live_Hub_page_may31_6.jpg
WDTV_Live_Hub_page_comp900_7.jpg
اگر تی وی HDMI ساپورت میکرد با قیمت کمتر میتونستید اینو بگیرید
wdtvlive_g3_13.jpg
wdtvlive_g3_27.jpg
داشتن این دستگاهها رو میشه به نوعی آینده نگری دونست ( البته با توجه به رشد تکنولوژی آینده بسیار نزدیکه)

omidh81

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
لطفا كمك كنيد تلويزيون بخرم
حداقل42 اينج - قيمت و 3D مهم نيس- مارك به جز ال جي

ممنون

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
سلام دوستان

ممنون

خب اگه مشکل بودجه نداری حتما" ژاپنی بخر چون مرغوبیت پنل تلویزیونهای ژاپنی توی کیفیت تصویرشون خیلی موثره .
میتونی 40 اینچ le430x sharp بخری . تا 2300 تومن هم میتونی این مدل رو توی بازار پیدا کنی . کیفیت تصویر خیلی خوبی داره . مشخصات و امکانات جانبیشم خوبه . انواع فرمتها رو با usb پخش میکنه . گیرنده دیجیتال داخلی داره . full hd هست . سه تا ورودی hdmi داره .
لینک مشخصات :
ماديران - Sharp TV LC-40LE430X-مشخصات، بررسي و خريد-تلويزيون شارپ

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
سلام دوستان

ممنون

خب اگه مشکل بودجه نداری حتما" ژاپنی بخر چون مرغوبیت پنل تلویزیونهای ژاپنی توی کیفیت تصویرشون خیلی موثره .
میتونی 40 اینچ le430x sharp بخری . تا 2300 تومن هم میتونی این مدل رو توی بازار پیدا کنی . کیفیت تصویر خیلی خوبی داره . مشخصات و امکانات جانبیشم خوبه . انواع فرمتها رو با usb پخش میکنه . گیرنده دیجیتال داخلی داره . full hd هست . سه تا ورودی hdmi داره .
لینک مشخصات :
ماديران - Sharp TV LC-40LE430X-مشخصات، بررسي و خريد-تلويزيون شارپ

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
برای خرید دو تلویزون با رعایت موارد زیر لطفا راهنمایی بفرمایید
1- LCD یا LED بودن برای خریدار مهم نیست.
2- کیفیت در کنار قیمت پرداختی مهم هست
3- داشتن خدمات پس از فروش مناسب
4- فقط استفاده دیدن تصویر میشود به این معنا که داشتن
پلیر مولتی مدیا و امکانات دیگر بروی تلویزیون مهم نیست.

یکی از تلویزون ها 32 اینچ و دیگری 42 یا بالاتر.
قیمت برای 32 اینچ حدااکثر 1400 تومن
قیمت برای 42 اینچ یا بزرگتر حدااکثر 2800 تومن

تشکر و سپاس

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
برای خرید دو تلویزون با رعایت موارد زیر لطفا راهنمایی بفرمایید
1- LCD یا LED بودن برای خریدار مهم نیست.
2- کیفیت در کنار قیمت پرداختی مهم هست
3- داشتن خدمات پس از فروش مناسب
4- فقط استفاده دیدن تصویر میشود به این معنا که داشتن
پلیر مولتی مدیا و امکانات دیگر بروی تلویزیون مهم نیست.

یکی از تلویزون ها 32 اینچ و دیگری 42 یا بالاتر.
قیمت برای 32 اینچ حدااکثر 1400 تومن

قیمت برای 42 اینچ یا بزرگتر حدااکثر 2800 تومن

تشکر و سپاس

دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم اگه اولویت اولت برای خرید یه کیفیت تصویر خوب هست مدلهای 32LE430X‎ sharp و 40 sharp LE430X‎ رو ببینی . این مدلها ژاپنی هستن و کیفیت تصویر خیلی خوبی دارن . قیمتهاشون به ترتیب 1400 و 2400 تومنه .
ضمنا" هردوشون گیرنده دیجیتال داخلی دارن و فیلم و ... رو از usb پخش میکنن .
گارانتیشونم مادیرانه که یکی از معتبرترین خدمات پس از فروشه .
مشخصات :
لینک مشخصات مدل 32 اینچ : ماديران - Sharp TV LC-32LE430X-مشخصات، بررسي و خريد-تلويزيون شارپ
لینک مشخصات مدل 40 اینچ : ماديران - Sharp TV LC-40LE430X-مشخصات، بررسي و خريد-تلويزيون شارپ

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم اگه اولویت اولت برای خرید یه کیفیت تصویر خوب هست مدلهای 32LE430X‎ sharp و 40 sharp LE430X‎ رو ببینی . این مدلها ژاپنی هستن و کیفیت تصویر خیلی خوبی دارن . قیمتهاشون به ترتیب 1400 و 2400 تومنه .
ضمنا" هردوشون گیرنده دیجیتال داخلی دارن و فیلم و ... رو از usb پخش میکنن .
گارانتیشونم مادیرانه که یکی از معتبرترین خدمات پس از فروشه .
مشخصات :
لینک مشخصات مدل 32 اینچ : ماديران - Sharp TV LC-32LE430X-مشخصات، بررسي و خريد-تلويزيون شارپ
لینک مشخصات مدل 40 اینچ : ماديران - Sharp TV LC-40LE430X-مشخصات، بررسي و خريد-تلويزيون شارپ
بعد از شارپ، آیا سامسونگ پیشنهاد میکنید؟ از این بابت سامسونگ سوال میکنم چون تبلیغات سامسونگ و ال جی همه جا را پر کرده و استفاده کننده عادی به دلیل اینکه دائما این دو نام را میبینه تصور میکنه اینها دارای پشتیبانی خوبی هستند .

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40
بعد از شارپ، آیا سامسونگ پیشنهاد میکنید؟ از این بابت سامسونگ سوال میکنم چون تبلیغات سامسونگ و ال جی همه جا را پر کرده و استفاده کننده عادی به دلیل اینکه دائما این دو نام را میبینه تصور میکنه اینها دارای پشتیبانی خوبی هستند .

خب راستش سامسونگ رو اصلا" پیشنهاد نمیکنم چون من خودم از رنگهای تند و غیر طبیعی تصاویرش خوشم نمیاد . به نظرم کیفیت تصویر سلیقه ای هست . اگه یه تصویر بی نظیر و با کیفیت میخوای برو سزاغ شارپ و سونی و پاناسونیک چون هم پنل مرغوبی دارن و هم تصاویر رو طبیعی و با رنگهای واقعی نشون میدن .سامسونگ بیشتر با همین تبلیغاتش بالا اومده . اگر دقت کنی سونی و پاناسونیک و شارپ اینقدر برای تبلیغتشون هزینه نمیکنن و شاید دلیلش اینه که همیشه مشتریای خاص خودشونو دارن و کساییکه کیفیت تصویر و دوام تلویزیون براشون خیلی مهمه همیشه سراغ همینا میان . در مورد اعتبار خدمات پس از فروش و پشتیبانی سونی و شارپ هم باید بگم که واقعا" در حال حاضر معتبرترین گارانتی هستن .

crackerck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بین دو مدل LED 550 و LED 6920 با سایز 40 اینچ سامسونگ به نظرتون کدومو بخرم...تنها تفاوتاشون :
5550 100 هرتزه و 1 خروجی HDMI داره قیمت 1800
6920 200 هرتز و 2 خروجی HDMI داره قیمت 2000
به نظرتون ارزششو داره 200 هزار تومن اختلاف؟؟؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام دوستان
بین دو مدل LED 550 و LED 6920 با سایز 40 اینچ سامسونگ به نظرتون کدومو بخرم...تنها تفاوتاشون :
5550 100 هرتزه و 1 خروجی HDMI داره قیمت 1800
6920 200 هرتز و 2 خروجی HDMI داره قیمت 2000
به نظرتون ارزششو داره 200 هزار تومن اختلاف؟؟؟

بعید میدونم فقط 1 پورت HDMI داشته باشه 3سال پیش هم یکی بیشتر میذاشتن الان که دیگه حداقل 4 تا داره اما اگر واقعا یکی هست حتما کمه حتی بیشتر از اون 200 هرتز ارزش داره در ضمن سری 6 فکر کنم 3دی هم باشند

ph

Registered User
لایک‌ها
94
tv 4k تو ایران اومده؟ تبلیغش رو تو اتوبان مدرس دیدم

mirtalasan

Registered User
لایک‌ها
158
ا عرض سلام و خسته نباشید
دوستان من میخوام کامپیوترم را به تلویزیون معمولی متصل کنم و کارت گرافیک من (AMD RADEON HD 6850) پورت HDMI دارد و تلویزیون من مطابق عکس پورت Component دارد و من کابل HDMI to Component را دارم ولی هرچه سعی کردم تصویر نیامد. لطفا در این مورد کمک کنید
115811d1339450560-1.jpg

115812d1339450560-2.jpg

115813d1339450560-3.jpg

بالا