• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

qc_javadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من عاشق sx40 کانن هستم ولی با افزایش قیمت دلار باید فعلا بی خیالش بشم. تصمیم گرفتم فعلا زوم بالا رو فاکتور بگیرم تو رنج زیر 1میلیون دنبال یه دوربین خوب میگردم با سرعت شاتر 1/4000 و ابعاد حسگر تقریبا بزرگ و قابلیت فرمت raw. دقت حسگر زیاد مهم نیست 12 مگاپیکسل کافیه. فیلم برداریش هم فول اچ دی باشه لطفا راهنماییم کنید

canon s100 خوبه ولی سرعت شاترش پایینه 1/2000. چون از بچه میخوام عکس بگیرم اگه مثلا 1/4000 باشه خیلی بهتره

only_flight

Registered User
لایک‌ها
595
سلام خدمت دوستان عزیز.
یه سونی WX50 گرفتم ، یارو گفتش 2 ، 3 مرتبه اول ، هفت یا هشت ساعت تو شارژ بزنم ؟ دفعه اول رو هفت ساعت شارژ کردم.........
یه چیز دیگه : میز یه قطعه ای خرید که باتری رو داخل اون گزاشت ، دیگه شارژر رو به دوربین وصل نکنیم ، به خود باتری مستقیم وصل کنیم؟

DVDBegir

Registered User
لایک‌ها
62
سلام

خدمت دوستان عزیز عرض کنم با بودجه ای جدود 1.500 ، SLR مناسب چی پیشنهاد میکنین؟
آیا خرید جنس استوک بصرفه است ، و موقع خرید دوربین استوک به چه چیزایی باید توجه داشت؟

خیلی ممنون

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
لطفا کمکم کنید

با 1100 تومن دوربین لنز خور میشه گرفت ؟
برای عکس برداری در جنگل و طبیعت

arash_ga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میگم اساتید به نظرتون دوربین wb 151f سامسونگ خیلی زاقارته ؟به نظرم امکانات و قیمت خوبی داره اساتید نظری نسبت بهش دارن؟

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
میگم اساتید به نظرتون دوربین wb 151f سامسونگ خیلی زاقارته ؟به نظرم امکانات و قیمت خوبی داره اساتید نظری نسبت بهش دارن؟

من یه ماهی میشه خریدمش.خیلی خوبه.مخصوصا زومش که 18x هستو وایفایم داره.لنزشم اشنایدر آلمانه.قیمتشم با تحفیفی که بخاطر عید سامسونگ زده تو جمهوری نزدیک 630 میدن.

Sent from my GT-I8190

arash_ga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من یه ماهی میشه خریدمش.خیلی خوبه.مخصوصا زومش که 18x هستو وایفایم داره.لنزشم اشنایدر آلمانه.قیمتشم با تحفیفی که بخاطر عید سامسونگ زده تو جمهوری نزدیک 630 میدن.

Sent from my GT-I8190

ممنون اخوی!امروز میرم جمهوری بخرمش.فقط اینکه ترکیب رنگهاش خوبه واقعیه؟؟باطریش که خوبه به نظرم دیگه شارژر نمیخواد با خودت ببری اینور اونور.یکی از دوستام 150F رو داره ولی نتونستیم از وای فای استفاده کنیم و به موبایل اندرویدی و تبلت من وصلش کنیم.احتمالا با اینم همین مشکل و داشتته باشم.شما می دونید چه طوریاس نرم افزاری میخواد؟؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
برو لینکی که گذاشتم با دوربینهای همرده اش مقایسه کن . متاسفانه دوربینهای کامپکت سامسونگ نویز خیلی زیادی دارن و تصویرشونم یکم به تاری میزه .
Studio shot comparison: Digital Photography Review
مثلا نیکون p310 کیفیت تصویرش بهتره .(تو لیست مقایسه wb151f وجود نداره و میتونی جاش wb150f رو انتخاب کنی )
تو این رنج canon sx220 به بالا بهترین انتخابه .

Last edited:

pkr_legend

Registered User
لایک‌ها
7
درود.
با حدود 2 تومن می خواستم بدونم چه دوربینی از سری نکس سونی ، یا سری های مشابه پیشنهاد می کنید؟

سپاس

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
ممنون اخوی!امروز میرم جمهوری بخرمش.فقط اینکه ترکیب رنگهاش خوبه واقعیه؟؟باطریش که خوبه به نظرم دیگه شارژر نمیخواد با خودت ببری اینور اونور.یکی از دوستام 150F رو داره ولی نتونستیم از وای فای استفاده کنیم و به موبایل اندرویدی و تبلت من وصلش کنیم.احتمالا با اینم همین مشکل و داشتته باشم.شما می دونید چه طوریاس نرم افزاری میخواد؟؟

باطریش خوبه.بعد مثل موبایلم میتونی شارژش کنی و احتیاج نیشت حتما داخل کیت شارژر باشه برا شارژ.
راستش برا موبایل نه ولی تو نمایندگی سامسونگ خانومه با وایفای همین مدلو وصل کردن به تلویزیون سامسونگ.ولی به موبایل و تبلت راستش وصل نکردم.ولی میخوام اگه نشد ببرم نمایندگی سام سرویس همونجا ردیفش کنن

Sent from my GT-I8190

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
درود.
با حدود 2 تومن می خواستم بدونم چه دوربینی از سری نکس سونی ، یا سری های مشابه پیشنهاد می کنید؟

سپاس

به نظرم کانن یا مارک دیگه بگیری بهتره چون من کاسیو رو با سونی مقایسه کردم خیلی بهتر بود.بازم تصمیم با خودتونه

Sent from my GT-I8190

arash_ga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
باطریش خوبه.بعد مثل موبایلم میتونی شارژش کنی و احتیاج نیشت حتما داخل کیت شارژر باشه برا شارژ.
راستش برا موبایل نه ولی تو نمایندگی سامسونگ خانومه با وایفای همین مدلو وصل کردن به تلویزیون سامسونگ.ولی به موبایل و تبلت راستش وصل نکردم.ولی میخوام اگه نشد ببرم نمایندگی سام سرویس همونجا ردیفش کنن

Sent from my GT-I8190

در مورد رنگاش شما نظزت چیه؟هنوز باهاش به صورت جدی عکس نگرفتم اما همینجوری تو محیط بیرون رو مود اتو هوشمندش عکس گرفتم یه کم نورش زیاد و رنگها پر رنگ به نظرم رسید البته مودهای مختلفی داره و تنظیمات مفصل که هنوز فرصت نکردم باهاشون کار کنم.برای وصل کردن به گوشی اندروید و تبلت فهمیدم چه جوریه و وصل کردم .نرم افزار Samsung MobileLink دانلود کردم و روی موبایل و تبلت اندرویدیم نصب کردم و عکسها رو نشون داد.با دوربین به مودم وای فای وصل شدم و عکسها رو از دوربین مستقیم ایمیل کردم.برای تلویزیون به تلویزیونهای جدید سامسونگ متصل میشه و این قابلیت را دارن.

BORO2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان بلاخره من wx50رو قبل از عید گرفتم .الان هم یکی دوروزی هست از شمال برگشتم.خواستم یه توضیح جامعی راجب این دوربین بدم .این اولین دوربین سونی بود بود که من استفاده کردم .
ازنظر ظاهر معمولی ولی کیفیت ساخت دوربینهای کنون به مراتب بالاتره این انگار درو پیکرش خوب چفت نشده.کیفیت فیلمبرداری وصدایی که برمیداره فوقالعده است حرف نداره به نظر من یه آپشنی که روش کمه
اینه که امکان اینو که زرو لیشن فیلمو به hdتغییر بدی در مواقعی که حافظه جانداره نیست ولی واقعا بلوری فیلم برداری میکنه واقعا توفیلم برداری از کنون سره.
عکس برداریش نسبت به تمام سری های Aکنون سر ولی یه کم عک و از حالت طبیعی در میاره که به نظر من برای حرفه ای ها مناسب نیست برعکس آماتور ها خیلی دوست دارند عکسشون خوشگلترباشه خیلی رنگهارو پررنگتر از واقعیت نشون میده ولی کسانی که حرفه ای کار میکنن زیاد شاید خوشایند نباشه.باتریش نسبت به دوربینهای کنون زودتر خالی میشه مثل باتری های موبایلاش میمونه تا120الی150شات .

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
در مورد رنگاش شما نظزت چیه؟هنوز باهاش به صورت جدی عکس نگرفتم اما همینجوری تو محیط بیرون رو مود اتو هوشمندش عکس گرفتم یه کم نورش زیاد و رنگها پر رنگ به نظرم رسید البته مودهای مختلفی داره و تنظیمات مفصل که هنوز فرصت نکردم باهاشون کار کنم.برای وصل کردن به گوشی اندروید و تبلت فهمیدم چه جوریه و وصل کردم .نرم افزار Samsung MobileLink دانلود کردم و روی موبایل و تبلت اندرویدیم نصب کردم و عکسها رو نشون داد.با دوربین به مودم وای فای وصل شدم و عکسها رو از دوربین مستقیم ایمیل کردم.برای تلویزیون به تلویزیونهای جدید سامسونگ متصل میشه و این قابلیت را دارن.

به نظر من که خوبه.بد نیست.خب نسبت به قیمتش به نظرم امکاناتش خوبه و همین وایفایش خب متمایزش میکنه.آقا ینی شما با دوربین عکس انداختی و تونستی تو موبایل و تبلتت ببینی درسته؟ یکم بیشتر برام توضیح میدی مراحلشو. چون این خیلی برام مهمه

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

BORO2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان عکسهایی که با WX50گرفتم هنگامی که با کامپیوتر زوم میکنم خیلی خیلی نسبت به عکسهایی که با دوربین کنون گرفتم از هم می پاشه علتش چی میتونه باشه؟؟

arash_ga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر من که خوبه.بد نیست.خب نسبت به قیمتش به نظرم امکاناتش خوبه و همین وایفایش خب متمایزش میکنه.آقا ینی شما با دوربین عکس انداختی و تونستی تو موبایل و تبلتت ببینی درسته؟ یکم بیشتر برام توضیح میدی مراحلشو. چون این خیلی برام مهمه

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

اون برنامه که بهتون گفتم سرچ کنید راحت پیدا میشه و نصبش کنید روی اندروید و اجراش کنید تو دوربین هم ,mobail link اگه اشتباه نکنم اجرا کنید خیلی راحت هم و پیدا میکنن و کلیه عکسهای داخل دوربین را تو تبلت یا گوشیتون میبینید و میتونید همه رو کپی کنید.اون گزینه ایمیل هم که خیلی با حال بود مودم را راحت پیدا کرد و حتی میتونی متن به ایمیلت اضافه کنی و عکسها رو به آدرس ایمیل مورد نظر ارسال کنی.و با توجه به اینکه خیلی از پارکها و رستورانها و فرهنگسراها و بعضی مکانهای عمومی که اینترنت وای فای دارند قابلیت جالبی هست.باز هم اگه سوالی داشتید در خدمتم.شما هم اگه از قابلیتهای عکاسی این دوربین تجربه ای دارید به من بگید:happy:

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
اون برنامه که بهتون گفتم سرچ کنید راحت پیدا میشه و نصبش کنید روی اندروید و اجراش کنید تو دوربین هم ,mobail link اگه اشتباه نکنم اجرا کنید خیلی راحت هم و پیدا میکنن و کلیه عکسهای داخل دوربین را تو تبلت یا گوشیتون میبینید و میتونید همه رو کپی کنید.اون گزینه ایمیل هم که خیلی با حال بود مودم را راحت پیدا کرد و حتی میتونی متن به ایمیلت اضافه کنی و عکسها رو به آدرس ایمیل مورد نظر ارسال کنی.و با توجه به اینکه خیلی از پارکها و رستورانها و فرهنگسراها و بعضی مکانهای عمومی که اینترنت وای فای دارند قابلیت جالبی هست.باز هم اگه سوالی داشتید در خدمتم.شما هم اگه از قابلیتهای عکاسی این دوربین تجربه ای دارید به من بگید:happy:

برنامرو پیدا کردم و اوکی شد.واقعا عالیه.راستی اون یکی برنامه هم نصب کردی.ریموت فایندر.خیلی چیزه جالبیه من اونم نصب کردم.میتونی از تو گوشی دوربین و عکس انداختن و زوم کردن و اینطور چیزاشو کنترل کنی.خیلی جالب بود.

Sent from my GT-I8190

Last edited:

arash_ga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دیروز با کسی رفتم براش canon sx230 خریدیم و اومدیم تو شرایط نوری مختلف و فقط با مود اتومات با دوربینش و دوربین خودم samsung wb151f عکس گرفتیم و در مانیتور مقایسه کردیم در کمال تعجب عکسهای سامسونگ تفاوت خیلی چشمگیری داشت خیلی نور مناسب تر و رنگها زنده تر و واقعی تر بود.حالا در مودهای دستی هم اگه شد عکس میگیریم و مقایسه میکنم.

BORO2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من wx50رو یکماه پیش گرفتم 520 دارم میفروشم .خودم تو دی جی الا تو این رنج قیمت هرچی گشتم جز H90سونی چیزی پیدا نکردم
که کلی از امکانات اینو نداره فقط زوم بالاتری داره صددرصد هم تو شب پیش WX50کم میاره چون تنها دوربین کامپکتهیی که دیدم تو شب
موفق سریWXسونی.حالا به نظر شما اینو فروختم چی بگیرم که پشیمون نشم یعنی تقریبا تو همین رنج قیمت یکم بهترآیا H90میتونه
دوربین خوبی باشه یا ایکسوز125

بالا