• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
وحید جان و حامد جان من بلاخره بعد از ماهها دوربین NIKON D90 خریدم با لنز 18-55 آکبند به قیمت 1470
الان یکی از دوستانی که D5100 داره با همون لنز کیت 18-55 میگه سر به سر عوض کنیم
بنظرتون این تعویض موفقی هست یا خیر؟
در کل دوربین D90 به قیمتش میارزه؟
اینم در نظر داشته باشین دوربین تغریبا قدیمی هست

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اگه کاربریتون حرفه ای هست d90 حرفه ایتره ولی اگه برای خونه میخواین و فیلمبرداریشم براتون مهمه 5100 بهتره . خروجی 5100 شارپتر هم هست.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
اگه کاربریتون حرفه ای هست d90 حرفه ایتره ولی اگه برای خونه میخواین و فیلمبرداریشم براتون مهمه 5100 بهتره . خروجی 5100 شارپتر هم هست.

کارم که عکسهای تقریبا حرفه ای هست ولی فیلمبرداری زیاد برام مهم نیست
البته اندازه فیلم برام مهم نیست و فیلم HD که این دوربین میگیره خیلی عالیه حالا نمیدونم فیلم 5100 چطوره!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
من که بهت گفتم تو میری 180درجه بر خلاف راهنمایی ها یه چیزی میخری! :D از من پرسیدی گفتم اگر قرار بعدا لنز نخری برو سراغ Samsung NX200 که قیمتش مفته! بعدش گفتی میخوام لنز بخرم گفتم برو سراغ 550D یا 5100 که اینده بهتری دارن! الان میگی D90 بهتره یا D5100 ؟ اصلا احتیاجی به سوال کردن نیست! اصلا من و همه کسایی که رو کره زمین هستیم ناشی! کن راکول ریکامندش ایناست :
Recommended Cameras
دقیق بخون! حتی فرقی بین دی7000 و دی5100 قائل نیست انوقت تو میگی دی90 از دی5100 بهتره؟

متوجه نشدم
یعنی الان دی 90 رو با 5100 عوض کنم؟

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
حرفت درسته اصلا بحثی نیست ولی در مورد سامسونگ این لینک رو ببین:
Nikon D5100 In-depth Review: Digital Photography Review
ایزو 3200رو مقایسه کن
عکسهای NX200 کلا شوت شدن
اگر قرار بود دوربین با این شرایط بگیرم همون NEX C3 رو میگرفتم
ولی خب این دی 90 خواهان زیاد داره
حتی یکی هست 50 سر میخواد با 600دی +لنز 18-55
فعلا لنز نمیگیرم تا سال بعد

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
:blink:
blinksmiley.gif
blinksmiley.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بالام جان! در مورد تعویض کردنا من کاری به میزان حماقت دیگران ندارم! دی90 با لنز کیتش (که 18-105 باشه) ارزشش مساویه دی5100 با لنز کیته تازه فقط کسی میخرتش که دنبال خرید لنز هایی مثه توکینا 11-16 ائه (بخاطر موتور فوکوس)! شاید دوستانی که میگی نمیدونن روش چه لنزی داری میدی!

د رمورد پیکسل پیپینگ هم اینقدر روش تاکید داری خودت دایر جواب خودتو میدی! NEX C3 که سنسور از همه اینا برای نورکم مناسبتره و 2 لنزشم زیر 1 تومن بود چرا نخریدی؟ همین سامسونگی که داری قیاس میزنی اولا ریکامند همون dpreview و دوما تو ایران 600 تومن از دی5100 ارزونتر و تو خارج از ایران 200 دلار گرونتره! از همه اینا مهمتر یه بار حداقل محض خنده هم شده بخون عکس هایی که انداختن با چه لنز هایی بوده! NX200 لنز روش 60 اف 2.8 ماکروئه! دی5100 لنز روش 50 اف 1.4 جی ائه! مشخصه که سامسونگ با اون لنز مشکل رزولوشن داره نه نویز!

من 100 بار گفتم اینم بشه بار 101 ام! اصلا راهنمایی کردن تو این فروم ها چیز منطقی نیست چون خریدار بیشتر از اینکه دنبال گرفتن راهنمایی باشه دنبال اوکی گرفتن برای خرید کردنه و اصلا براش مهم نیست چی داره میخره و بکارش میاد یا نمیاد! همه بلا استثنا میگن یه دوربین خوب میخوان با نویز کم و امکانات زیاد و قیمت عالی و همه هم قراره ر اینده (2 سال بعد) احتمالا براش لنز بخرن!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
اوکی ممنون
سوال:
برا اطلاع از تعداد شات هایی که دوربین زده باید چیکار کنم؟

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان کاربرد نرم افزار Magic Lantern در دوربین های سری EOS چیه؟برای نصب روی EOS 550D چیکار باید کرد؟

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان من الان دي ٩٠ دارم دنبال يه فول فرمم چي پيشنهاد ميكني از دي٩٠ واقعا راضي هستم كلا با نيكون راحت ترم البته ٣٥٠ -٤٠٠-٤٥٠ كانن هم داشتم يه مدت كه دي٨٠ دستم بود واقعا ديدم به نيكون تغيير كرد والان نيكونيم دي:

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
همون طور که بچه ها زیاد تاکید دارند تاکید بنده هم ابتدا روی لنز هست و بعد دوربین.فول فریمتون رو با چه لنزی میخواید بخرید؟ چقدر میخواید هزینه کنید؟اصلا" چرا فول فریم میخواید؟
لنز d90 تون همون کیت هست(18-105)?

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
همون طور که بچه ها زیاد تاکید دارند تاکید بنده هم ابتدا روی لنز هست و بعد دوربین.فول فریمتون رو با چه لنزی میخواید بخرید؟ چقدر میخواید هزینه کنید؟اصلا" چرا فول فریم میخواید؟
لنز d90 تون همون کیت هست(18-105)?

من كارم عكاسي صنعتيه ميدونم بهتر هزينه كنم و يه ماكرو خوب بخرم + يه تله وايد بهتر ولي فكر ميكنم اين بادي ديگه ارزش خرج كردن نداره و اخرش بايد بادي رو هم عوض كنم

الان ١٨ ١٠٥ دارم كيت خودش خدايي هم بهترين لنزه تو رده خودش من بيشتر از دوربين هواسم به لنز بوده :)

يك سري عكس ديدم كه همكارم فقط با فول فرم تونسته بود كادربندي كنه منم مي خوام برم سمتش

از اولم عاشق ٣٠٠ اس بودم ولي خوب بودجم جور نشد دي٩٠ گرفتم

الانم راضيم ولي ازش خسته شدم بيشتر بادي بود كه تونستم نگهش داره كانن هارو سر شش ماه رد ميكردم

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
لطفا یه دوربین عکسای تا 1 تومان پیشنهاد بدید
عمرش مفیدش خوب باشه کیفیت عکسا برام مهمه و سی سی دیش زود ضعیف نشه
عاشق عکاسی هستم اما حرفه ایی نیستم و فقط با دوربین دیجیتال کار کردم
از آلفا 300 خوشم اومده حالا نمی دونم چی بگیرم
دوستان پیشنهادی چیزی؟

drramin

Registered User
لایک‌ها
47
panasonic FZ100
دوستان این دوربین به نظرتون چطوره؟
کسی ازش استفاده کرده که عملا بتونه نظر بده؟

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
درورد بر شما عزیزان.
من قصد خرید یک دوربین تا حدود 20 روز یا 1ماه دیگه دارم.میخواستم راهنمایی کنید چی بخرم. بودجه بین 500 تا 600 تومان
میخوام عکاسیرو شروع کنم و کم کم دیدم باز بشه :)
من معماری میخونم و ترم آینده درسی مربوط به عکاسی داریم و برام خیلی مهمه قبل از اون بتونم عکاسیو تا یه حد قابل قبول درک کنم و آشنا بشم باش.دوربینیو معرفی کنید ک من بتونم تا 2سال ازش استفاده کنم و قابلیت اینو داشته باشه ک براش لنز بگیرم و بیشترو بیشتر ازش استفاده کنم.

راستی من عاشق تکنیک HDR هستم. لطفا دوستان یکمم واسم توضیح بدن این تکنیک و روش استفادشو. فقط در راهنماییتون اینو مد نظر بگیرید!!

نظرتونم راجب این دوربین بگیدFujifilm X-E1
سپاسگذارم

ali9900

Registered User
لایک‌ها
23
درورد بر شما عزیزان.
من قصد خرید یک دوربین تا حدود 20 روز یا 1ماه دیگه دارم.میخواستم راهنمایی کنید چی بخرم. بودجه بین 500 تا 600 تومان
میخوام عکاسیرو شروع کنم و کم کم دیدم باز بشه :)
من معماری میخونم و ترم آینده درسی مربوط به عکاسی داریم و برام خیلی مهمه قبل از اون بتونم عکاسیو تا یه حد قابل قبول درک کنم و آشنا بشم باش.دوربینیو معرفی کنید ک من بتونم تا 2سال ازش استفاده کنم و قابلیت اینو داشته باشه ک براش لنز بگیرم و بیشترو بیشتر ازش استفاده کنم.

راستی من عاشق تکنیک HDR هستم. لطفا دوستان یکمم واسم توضیح بدن این تکنیک و روش استفادشو. فقط در راهنماییتون اینو مد نظر بگیرید!!

نظرتونم راجب این دوربین بگیدFujifilm X-E1
سپاسگذارم

درود
با این بودجه دوربین به درد بخوری نمیتوانید بخرید نهایتا یک دوربین کامپکت سطح متوسط

اون دوربینی رو هم که مشخص کردید هنوز وارد بازار ایران نشده ولی اگر بشه با همون لنز کیت 18-55 روش، قیمتش حدود 5 میلیون تومان خواهد بود.

موفق باشید.

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
درود
با این بودجه دوربین به درد بخوری نمیتوانید بخرید نهایتا یک دوربین کامپکت سطح متوسط

اون دوربینی رو هم که مشخص کردید هنوز وارد بازار ایران نشده ولی اگر بشه با همون لنز کیت 18-55 روش، قیمتش حدود 5 میلیون تومان خواهد بود.

موفق باشید.
خب من شنیدم قیمتا داره میاد پایین کم کم. اما من میتونم بودجمو برسونم به نزدیک 3 تومان!!فقط میخوام بدونم این دوربین Fujifilm X-E1 ارزش 3 تومن داره؟ یعنی میتونم تا 3 سال بعد از خریدش براش لنز بگیرم و ازش استفاده کنم؟اینم در نظر بگیرید ک من دانشجوی معماری هستم و درس عکاسی دارم وعکاسیو باید بصورت تقریبا خوبی یاد بگیرم و ازش استفاده کنم و همینطور اینکه بدنه این دوربین نسبت به بقیه بسیار جمو جور تر هستش!! کلا ب نظرتون دربارش چیه؟
راستی همونطور ک میدونید من مبتدی هستم و باید شروع کنم!! پس نظرتونو راجبFujifilm FinePix X10 و Fujifilm FinePix HS30EXR هم بدید!!
سپاسگذارم

Last edited:

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
گرونی این مدل صرفا به خاطر کیفیت تصویر و امکاناتش نیست بلکه کیفیت بدنه و ظاهر زیبای اونه . مثل ساعت رادو که با اون قیمتش اصلا بحث کارایی مطرح نیست بلکه برند و طراحی ظاهری و آیتمهای دیگه هست . خوب با این پول یه 5D مارک 2 میگیری که اصلا تو هیچ چی قابل قیاس با این نیست .

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
بودجم 1تومان بود و یه مقدار پول هم واسه خرید یه وسیله دیگه کنار گذاشته بودم.ولی تصمیم گرفتم یه چیز آخرو عاقبتی بخرم.
فک نکنم پولم به d7000 با لنز برسه. نهایت بودجم 2تا 2300 اینا هست خودمو بکشم 2500.
خودم بین 650d و d5200 موندم کدومم بهتره!!!
اگه میشه با دلیل بم بفهمونید.
لطفا این رو هم برام روشن کنید چرا بعضی ها میگن مگاپیکسل بالا خوب نیست؟!!! مثلا همین 5200 نیکون 24 مگا هست و 650 کانن 18 مگا هست!!الان کدوم بهتره؟
در ضمن من اگه مثلا یکی از دوربینای بالارو بخرمآیا امکانش هست لنزی با قابلیت مثلا زوم 50 برابر اپتیکال بزارم روش؟هزینه لنزها خیلی بالا هست؟

Last edited:

ali9900

Registered User
لایک‌ها
23
دوست عزیز
از نوع سوالات شما مشخص هست که هنوز در مورد عکاسی مطالعه نکردید و بدتر از اون اینکه نمیدونید برای چه هدفی میخواهید دوبین بخرید

پیشنهاد بنده به شما اینه که عجله نکنید و چند ماهی در مورد مباحث پایه عکاسی دیجیتال و شناخت و نوع کار کرد لنزها بیشتر مطالعه کنید اگر حوصله کتاب خواندن هم ندارید میتوانید در فاروم های تخصصی عکاسی که به زبان فارسی وجود دارند عضو شوید و از سوالاتی که افرای مثل شما قبلا پرسیده اند و پاسخ داده شده استفاده های بسیار زیادی ببرید

با پولتون هم سکه بخرید که ارزش پولتون کم نشه اگه احیانا قیمتها دوباره رفت بالا ضرر نکنید تا سر فرصت و با دانش کافی اقدام به خرید دوربین و لنز مورد نیاز بکنید

بالا