• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
سلام علی جان.شرمنده من چند روزی درست و حسابی نبودم.بچه ها هم ممکنه این چند وقت کار داشته باشند.
به نظر من با این سقف زیاد حساس نباش.هر انتخابی کنی حدودا" مثل بقیه است با یه کمی برتری ها.که اصلا" تو چشم نیست
اگر بودجه رو کی بالاتر ببری به نظرم Fujifilm FinePix JX420 دوربین خوبی برات باشه.جدا از زومش محدوده ی دیافراگم خوبی داره وهمین طور محدوده ی سرعت شاترش خوبه.و بر این اساس پردازش عکس ها کمی بهتر میشه
اگر هم به برند کنون علاقه داری به نظرم اول از همه میتونی روی A2300 و یا 2200 فکر کنی.هر دو حدودا" مثل هم هستند.و اگر بودجه رو بخوای پایین تر ببری Canon PowerShot A810 به نظرم دوربین خوبیه و از نظر زندگی رنگ ها بهتر از سامسونگ بهت کار میده.

درود
ممنون حسین جان ! همین که زحمت کشیدی راهنمایی کردی ممنونم
از بین مدلهایی که پیشنهاد داده بودی بازم تو مقایسه
روی کاغذ سامسونگ نسبت به قیمت بهتر عمل کرده لنز سامی وایدتر هست که به نظر من بهتره
سرعت شاتر بالاتر و فوکوس در فاصله کمتر و همین طور f تقریبا یکسان ! همین طور گفته شده فوجی در شب نویز زیادی داره
البته تو این رده انتظار زیادی از دوربین نباید داشت اما بین مدلهای مشابه دنبال بهترین انتخاب بودم
A2200. 2300 مشکلشون اینه که لرزش گیر ندارند
A810 هم باتری قلمی می خوره که به دردم نمی خوره
راستش من دیروز دیگه دیدم اینجا کسی راهنمایی نکرد همون سامی رو سفارش دادم
حالا رسید تستش میکنم ببینم در عمل چند مرده حلاجه

Last edited:

jimbo_amir

Registered User
لایک‌ها
33
با این حساب فوجی علی رغم ویزگی های بهترش حذف میشه چون باتری قلمی میخوره
بین این ها به نظرم sx30 رو هم حذف کنید.چون یه کم قدیمی شده و پردازشگرش ccd هست و به نسبت نویزش بیشتره
تو این لینک من این سه تای باقی مونده رو سینک کردم:

Side by Side Comparison: Digital Photography Review

حالا مزایای sx40:

سنسورر کمی بزرگتر
پردازشگر cmos پیشرفته
واید تر بودن لنز نسبت به اون دو مدل
زوم بیشتر
حداقل فوکوس ماکروی کمتر (که البته فرق چندانی نداره)
محدوده ی دیافراگم بیشتر
کفشک فلاش اکسترنال

اما مزایای fz40:

مگاپیکسل بیشتر (البته سونی بیشتر از هر دو مدل هست)
داشتن فرمت raw یا همون عکس برداری با فرمت خام (که تو هیچ کدوم از این دو مدل نیست)
محدوده ی سرعت شاتر بیشتر
برد فلاش بیشتر در مقایسه با sx40
وزن کمتر در مقابل دو مدل دیگه

و مزایای hx100:

مگا پیکسل بالاتر از هر دو مدل نامبرده
کنتراست lcd بالاتر
حداکثر سرعت شاتر بیشتر (تا 1/4000 ثانیه که ممکنه تو شرایط پر نور به کارتون بیاد.البته قطعی هم نیست)
برد فلاش بیشتر
فیلم برداری با کیفیت بالاتر

خوب با حساب این حرف ها شما میتونید انتخاب خودتون رو بکنید.به نظر من اگه میخواید عکاسی رو حرفه ای دنبال کنید احتیاج به فرمت raw هم پیدا میکنید که در مقایسه با کمبود هاش میشه این مزیت رو نگه داشت و تو ویرایش خیلی بهتر دستتون بازه.
اما اگه داشتن فرمت raw براتون مهم نیست به نظر من بهترین گزینه sx40 هست.
البته تصمیم آخر با شماست
شب خوبی داشته باشید :)

خیلی ممنون از وقتی که گزاشتی داداش دمت گرم خیلی خیلی ممنون انشالا از بین اون 2 گزینه fz40 sx40 یکیشو انتخاب میکنم دیگه بازم ممنون

aria442

Registered User
لایک‌ها
4
شدیدا بین این سه انتخاب موندم،لطفا کمک کنید
canon G12
samsung nx200
fujifilm HS30
اولویت اول واسم کیفیت بالای عکس هست و میخوام مثل دوربینهای SLR عکسی بگیره که سوژه بسیار واضح و بک گراند حالت تار داشته باشه.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
canon G12
samsung nx200
fujifilm HS30
اولویت اول واسم کیفیت بالای عکس هست و میخوام مثل دوربینهای SLR عکسی بگیره که سوژه بسیار واضح و بک گراند حالت تار داشته باشه.

به نظر من یه نگاهی به fujifilm finepix x10 ‌داشته باش
کمی بالاتر از g12 هست

sarzaeim

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان من میخوام فردا 1دوربین بخرم بین 650D و D3200 موندم اساتید اگر راهنمایی کنن ممنون میشم

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
سلام دوستان من میخوام فردا 1دوربین بخرم بین 650D و D3200 موندم اساتید اگر راهنمایی کنن ممنون میشم

من که شاگردم نیستیم چه برسه به استاد
اما در مورد دوربین اگه بگی سبک کارت چیه بهتر میشه پیشنهاد داد ! پیشنهاد میکنم اول برسی و هر دو بدنه رو دست بگیری و ببینی تو دستت کدوم راحتره
اگه فیلمبرداری رو بیشتر می خوای انجام بدی کفه ترازو به سمت کنون میچرخه مخصوصا که میکروفون استریو هم داره
اما اگر برات چاپ عکسهای بزرگتر مهم هست نیکون با 24 مگاپیکسل مناسب تر هست با 11 نقطه فوکوس در مقابل 9 نقطه کنون
یه نگاه بنداز

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
canon G12
samsung nx200
fujifilm HS30

برادر بلار شدن بک گراند ربطی به SLR و غیر SLR نداره! سنسور بزرگ و F پایین باعث میشه بلار بشه بک گراندت! بهش میگن عمق میدان کم! هیچکدوم اینا کار شمارو 100% راه نمیندازه!

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
canon G12
samsung nx200
fujifilm HS30

من خیلی وارد نیستم. فقط شنیده هام رو میگم.
ظاهرا هر چقدر زوم دوربین بیشتر بشه سنسور هم کوچکتر میشه و در نتیجه عمق میدان هم کم میشه (البته مطمئنا به اندازه دوبین هم بستگی داره).
بنابراین به نظر من بین این مدل ها nx200 که میکرو سه چهارم و لنز خور هست توی این موردی که گفتین کارآمد تر باشه.

هرچند باز sony nex-c3 باید بهتر باشه از سامسونگ. ظاهرا سنسورش 9 برابر سنسور g12 هست. قیمتش هم که توی مایه های سامسونگه.

aria442

Registered User
لایک‌ها
4
برادر بلار شدن بک گراند ربطی به SLR و غیر SLR نداره! سنسور بزرگ و F پایین باعث میشه بلار بشه بک گراندت! بهش میگن عمق میدان کم! هیچکدوم اینا کار شمارو 100% راه نمیندازه!
با تشکر،سنسور nx200 از نوع SLR نیست مگه؟کارمو راه نمیندازه؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
با تشکر،سنسور nx200 از نوع SLR نیست مگه؟کارمو راه نمیندازه؟

برادر لنز براش چی میخوای بخری انوقت؟ زیر اف 3.5 لنز کیتش که نداره تازه اونم تو وایدترینش! اکثرا رو اف 5.6 ائه! تو ایران بجز همین لنز کیتش هیچ لنزی براش نیست!

rezamono

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به دوستان و اساتید
بنده یک مبتدی در زمینه عکاس هستم اما علاقمن دارم که در این زمینه کار کنم میخام یه دوربین خانگی بخرمکه هم در این زمینه شروعی داشته باشم هم کارهای عکاسی و مراسم خانگی رو بجا بیارم
تا حالا هم از برند کانن مدل ایکسوز 125 اچ اس خوشم اومده دوستان نظری دارن لطف کنن منو راهنمایی کنن

(Canon IXUS 125 HS (ELPH 110 HS - دوربین دیجیتال کانن ایکسوز 125 اچ اس (ای ال پی اچ 110 اچ اس)

sarzaeim

Registered User
لایک‌ها
8
من که شاگردم نیستیم چه برسه به استاد
اما در مورد دوربین اگه بگی سبک کارت چیه بهتر میشه پیشنهاد داد ! پیشنهاد میکنم اول برسی و هر دو بدنه رو دست بگیری و ببینی تو دستت کدوم راحتره
اگه فیلمبرداری رو بیشتر می خوای انجام بدی کفه ترازو به سمت کنون میچرخه مخصوصا که میکروفون استریو هم داره
اما اگر برات چاپ عکسهای بزرگتر مهم هست نیکون با 24 مگاپیکسل مناسب تر هست با 11 نقطه فوکوس در مقابل 9 نقطه کنون
یه نگاه بنداز

آیا 650D و D3200 نسبت به 600D و D5100 ارزش انقدر هزینه اضافه رو داره؟؟

و اینکه تو این رنج قیمت گزینه بهتریم وجود داره؟؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
آیا 650D و D3200 نسبت به 600D و D5100 ارزش انقدر هزینه اضافه رو داره؟؟

و اینکه تو این رنج قیمت گزینه بهتریم وجود داره؟؟

بستگی به این داره که بخوای باهاش چیکار کنی اگه فیلمبرداری دلیل خریدت باشه بله ارزش داره
نه اینکه عکسبرداریش مشکل داشته باشه بحث اینه که نسبت به مدل قبلی امکانات فیلمبرداری خیلی بهتر شده
اگر نه فقط می خوای عکس بگیری بهتره یه بادی ارزونتر بگیری و پول بیشتری برای لنز بزاری
60d یه کلاس بالاتر هست و به نسبت دوربین بهتری هست و الان تو ایران قیمتش تقریبا با 650d برابر هست

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
سلام به دوستان و اساتید
بنده یک مبتدی در زمینه عکاس هستم اما علاقمن دارم که در این زمینه کار کنم میخام یه دوربین خانگی بخرمکه هم در این زمینه شروعی داشته باشم هم کارهای عکاسی و مراسم خانگی رو بجا بیارم
تا حالا هم از برند کانن مدل ایکسوز 125 اچ اس خوشم اومده دوستان نظری دارن لطف کنن منو راهنمایی کنن

(Canon IXUS 125 HS (ELPH 110 HS - دوربین دیجیتال کانن ایکسوز 125 اچ اس (ای ال پی اچ 110 اچ اس)

به نظر من این مدل اگر مگاپیکسل برات اونقدر مهم نیست بهتره
(Canon IXUS 1000 HS (IXY 50S - دوربین دیجیتال کانن ایکسوز 1000 اچ اس (آی ایکس وای 50 اس)

یه مشکل داره که وایدش از 36 م م شروع میشه

yekta

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
يه دوربين با مشخصات زير لازم دارم
براي عكاسي در منزل -پرتره بعضي وقتا هم عكاسي معماري
بدون فلاش بشه تو نور كم عكس خوب گرفت
محدوده لنز حدود ٢٠ تا ١٢٠ به عمق ميدان كم نياز دارم
برندش برام مهم نيست
امكان فيلمبرداري
قيمت تا ١٣٠٠٠٠٠ تومان
اندازه هم زياد مهم نيست ولي اگه كوچيك باشه بهتره

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
دوستان این لنز:
Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR
دقیقا تو چه مواردی مورد استفاده قرار میگیره؟

يه لنز نرمال Walkaround حساب ميشه حميد جان
لنز خوبي هست به نسب قيمت اش كارايي و بازدهي بالايي از خودش نشون ميده اين لنز و ميتونه خيلي از نياز هاي يه عكاس نميه حرفه اي رو پوشش بده

حميد مگه بدنه نيكون گرفتي؟
تا جايي كه يادمه سوني نكس داشتي نه؟

rezamono

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من این مدل اگر مگاپیکسل برات اونقدر مهم نیست بهتره
(Canon IXUS 1000 HS (IXY 50S - دوربین دیجیتال کانن ایکسوز 1000 اچ اس (آی ایکس وای 50 اس)

یه مشکل داره که وایدش از 36 م م شروع میشه

سلام علی آقا مرسی از توجه تون
ولی لنز واید بکارم میاد در ضمن پردازشگر 125 دارای DIGIC 5 هست که گمان میکنم بهتر باشه ولی خب سرعت شاتر مدل پیشنهادی شما دو براربره که بهتر هست بغیر از این موارد و زوم بیشتر مدل پیشنهادی شما آیا نکته مثبتی که به نظرتون باید مورد توجه باشه برای من مبتدی هست یا نه
مرسی که وقت میذارین

بالا