100 بار گفتم که! اصلا خودتو نباید درگیر این جور مسائل بکنی! استفاده ات هر چی باشه باید مطابق همون استفاده ات خرید کنی!هنوز نه
والا هنگ کردم هسگر دوربین ها انقدر بزرگ کوچیک داره که گیج شدم!!!
حدود 1400 ائه الان!۱ سال پیش میخواستم یه nikon d3100 بگیرم اینقدر این دست اون دست کردم که قیمتش نجومی شد (اون موقع ۷۰۰ تومن بود:hmm![]()
d3200 اومده آیا ؟ قیمتش چنده ؟
دوستان نظرتون در مورد Canon G12 چيه؟
عكسهاي شفاف ميتونم بگيرم با اين دوربين با اينكه CCD هست!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
با سلام بچه ها کسی قیمت دوربین میکون d90 رو میدونه چنده؟؟
سلام
قصد خريد كامپك دارم ، تله برايم مهم است كدام گزينه را توصيه ميكنيد
Nikon coolpix p510
canon sx40 hs
كدام كيفيت ورنگ بهتري دارد
آماتور هستم ،راحتي كار وحمل ونقل برايم مهم است ،هميشه همراهم است
كادر پرواز هستم
سلام
عزیز میگی تله برات مهم نیست بعد دوربین سوپر زوم میگذاری؟
چه مدل عکس هایی میخوای بگیری؟
زوم چقدر برات مهمه؟
چقدر میتونی هزینه کنی؟
ولی بین این دو من (اگر خودم بخوام انتخابی بکنم) صد در صد sx40 رو انتخاب میکنم.چون به نسبت p510 بهتره
دوست گرامي با تشكر فراوان از پاسخ شما
آيا دليل خواصي براي برتري sx40 نسبت بهcoolpix510 داريد باتوجه به مشخصات فني دستگاه؟
همانطور كه گفتم كادر پرواز هستم و مي خواه در طول پرواز از مناظر و ابرها وساير هواپيماها به سهولت و سريع عكاسي نمايم وبه همين دليل به دنبال سوپر زوم خوب وبا كيفيت هستم
ايا كسي تا به حال coolpix 510 راتست كرده ؟
کسی نظری نداره ؟دوستان من یه دوربین می خوام برای کارهای معمولی که همیشه بتونم اکثر جاها همراهم باشه
فقط باتری لیتیوم داشته باشه و زوم 4-5 باشه
دوربین Panasonic Lumix DMC-S1 به نظرم بد نیومد
تا 200 تومن مدل بهتری پیدا میشه ؟
دوستان من یه دوربین می خوام برای کارهای معمولی که همیشه بتونم اکثر جاها همراهم باشه
فقط باتری لیتیوم داشته باشه و زوم 4-5 باشه
دوربین Panasonic Lumix DMC-S1 به نظرم بد نیومد
تا 200 تومن مدل بهتری پیدا میشه ؟
دوربینی ارزون که بشه سره دوچرخه وصلش کرد سراغ ندارید
برای فیلم برداری
اقا به مام کمک کنید تا 600 تومن دوربین خوب
بیشتر میخام کوچیک نباشه
خودم نظرم رو lumix fz40 هست
حالا شما هم نظر بدید لطفا
دم شما گرم فقط یه چیزی حتما میخوام باتریش لتیومی باشهسلام علی جان.شرمنده من چند روزی درست و حسابی نبودم.بچه ها هم ممکنه این چند وقت کار داشته باشند.
به نظر من با این سقف زیاد حساس نباش.هر انتخابی کنی حدودا" مثل بقیه است با یه کمی برتری ها.که اصلا" تو چشم نیست
اگر بودجه رو کی بالاتر ببری به نظرم Fujifilm FinePix JX420 دوربین خوبی برات باشه.جدا از زومش محدوده ی دیافراگم خوبی داره وهمین طور محدوده ی سرعت شاترش خوبه.و بر این اساس پردازش عکس ها کمی بهتر میشه
اگر هم به برند کنون علاقه داری به نظرم اول از همه میتونی روی A2300 و یا 2200 فکر کنی.هر دو حدودا" مثل هم هستند.و اگر بودجه رو بخوای پایین تر ببری Canon PowerShot A810 به نظرم دوربین خوبیه و از نظر زندگی رنگ ها بهتر از سامسونگ بهت کار میده.
دوست من برای این که لرزش ها تو حرکت از بین بره شما احتیاج به دوربینی دارید که مجهز به استابیلایزر داخلی باشه.و فریم بر ثانیه اش بالا باشه.سقف قیمتتون چقدره؟
سلام
یعنی فقط کوچیک نبودنش براتون مهمه؟
FZ40 دوربین خیلی خوبیه.معمولا" سوپر زوم های پاناسونیک بهتر از بقیه ی برند ها عمل میکنند.
منتها اگر به زوم بالاتر و همین طور عکس برداری بهتر تو محیط کم نور احتیاج دارید میتونید به Fujifilm FinePix HS20 هم فکر کنید
دم شما گرم فقط یه چیزی حتما میخوام باتریش لتیومی باشه
نظر شما چیه ؟ بین sony hx 100
lumix fz40
canon sx40 یا 30
و بقیه تو همین رنج ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟