hunter2000
Registered User
سلام همكارخوبي؟ خيلي خوشحالم كه يك بازرگان هم اينجا داريم. با احترام جواب هاي شما رو با رنگ آبي در روي پستتون نوشتم. لطفا همه دوستان اونها رو بخونند. موفق باشيد
![]()
نظر خاصی درباره نوشته های شما ندارم چون احساس میکنم از روی هیجان هست و منطقی در کار نیست . برای مثال شما میگید که کارت بازرگانی رو به رایگان در اختبار دوستان قرار میدید فکر میکنم حتما معافیت مالیاتی دارید که این کار را به رایگان انجام میدید چون سر سال تسویه مالیاتی نکنید کارت بازرگانی تمدید نمیشه و ممنوع خروج میشید حتی اگر پدرتون تو خود اطاق بازرگانی باشه باید مالیات رو بدید چون تمام برگه سبز های گمرک برای اداره مالیات ارسال میشه و ..... . و اینکه هزینه بار 650 کیلو به امارات شده بود 650 دلار شاید از امارات به ایران کیلویی 1 دلار باشه ولی از چین به امارات مطمعن باشید زیر 4 دلار نیست اگر بود حتما اسم باربری و پرفورمای باربری رو قرار بدید .معمولا بازرگانان کالا رو میارن امارات و از امارات به ایران که هزینه های باربری با پرفورما جمع نشه که بهش تعرفه گمرکی بخوره اگر خواستید نمونه پرفورمای شرکت باربری ماهان و چند شرکت دیگه رو برای همین حدود وزن بزارم تا ببنید و قیمت ها رو مشاهده کنید اگر اطلاعات دقیق ندارید بهتره اطلاعات غلط در فروم ننویسید تا دیگران دچار سردرگمی نشن و درباره قیمت تبلت من شخصا برای بازدید به این شرکت رفتم د قیمت همینی هست که نوشتم و مطمعن هم باشید این قیمتی که شما نوشتید اصلا وجود خارجی نداره و تابع هیچ منطقی نیست . درباره سایت alibaba هم خدمتتون عرض کنم شرکت های بسیار بزرگی تو این سایت عضو هستند و اصلا هم تصور نکنید که عضویت رایگان مثل سایت های ایرانی هست تمام مدارک توسط سایت ورفای میشه و شرکت ها به دو بخش تقسیم میشن شرکت های تریدینگ که فقط واسطه تولید کننده و خریدار هستند و شرکت های تولید کننده که هم فروش بصورت خرید و هم کلی دارند برای مثال شرکتی که حداقل 50 نفر در بخش فروش تو چین نداشته باشه از نظر چینی ها شرکت بسیار کوچکی هست در صورتی که در ایران این موضوع برعکس هست . نمیخوام مثالی بزنم ولی چند شرکتی که ما ازشون خرید میکنیم و برند های معتبر جهانی هستند همگی در این سایت که از نظر شما معتبر نیست اکانت دارند و دارند فعالیت میکنند برای مثال شرکت ZISA -TENDA یا ....بعد شما در شنزن نمیتونید تو خیابان راه برید و دنبال شرکت ها باشید چون اکثر شرکت ها دفتر فروششون در کارخانه هست و در مراکز اداری شهر قرار دارند اکثرا در منطقه FUTIAN مثلا یک ساختمان 40 طبقه شما نمیتونید کل طبقات رو بگردید و دنبال شرکت ها باشید مرجع تقریبا معتبر فعلا همین وب سایت هست البته بسیاری از شرکت های کاغذی هم عضو هستند که خریدار باید دقت کند و از معتبر بودن شرکت اطمینان داشته باشد که تنها راهش بازدید از کارخانه یا شرکت توسط AGENT در خود اون شهر هست
و نکته بسیار مهم اینکه هیچ کدوم از دوستان نمیتونن تو خرید با شما شریک باشن چون کالا فقط و فقط به اسم فردی که کارت بازرگانی به اسمش هست و شما به عنوان مالک کالا از نظر قانونی و گمرک شناخته میشید و فقط شما میتونید کالا را از هر گمرکی ترخیص کنید و هیچ فرد یا شخصی نمیتونه ادعای مالکیت به کالا را داشته باشد . و از نظر قانونی هیچ فرد یا شخص یا شرکتی نمیتونه از کارت بازرگانی فرد دیگری استفاده کند .
من فقط نظرم رو گفتم و بهتر هست شما هم بهتره قبل از ایجاد هر موضوعی اطلاعات خود را تکمیل کنید .
Last edited: